Πεδία μάχης οι πόλεις μας από αδίστακτους μετανάστες κακοποιούς

1
Η παρακάτω είναι μια από τις συνήθεις πλέον ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ, που φυσικά, δεν μας τα λέει όλα. Και δεν μας τα λέει γιατί αυτές τις διαταγές έχει... Επικοινωνιακές «προτεραιότητες». Όμως, όταν υπάρχει στη μέση ανθρωποκτονία, η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να αποκρύψει το γεγονός και αναγκάζεται να εκδώσει ανακοίνωση. Φυσικά, στα «προοδευτικά» δελτία της τηλεόρασης, οι αριστεριστές διευθυντές ειδήσεων, κόβουν τα σχετικά θέματα, εκτός και αν αυτά έχουν λίγο... σπέρμα!
Διαβάστε για το συμβάν της Θεσσαλονίκης: Στις 20 Απριλίου, στη συμβολή των οδών Καλλιθέας και Αγάθωνος, στους Αμπελοκήπους της Θεσσαλονίκης, ένας άγνωστος πλησίασε 33χρονη αλλοδαπή, την ώρα που εξερχόταν από οικία με τον σύζυγό της, με σκοπό να επιβιβαστούν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και με την απειλή πιστολιού αποπειράθηκε να της αποσπάσει την τσάντα. Όταν τα ανωτέρω έγιναν αντιληπτά από 38χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ανέμενε την 33χρονη και τον σύζυγό της στο αυτοκίνητο, επενέβη και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη, ο οποίος τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα. Ο δράστης ακολούθως τράπηκε σε φυγή. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολαου όπου κατέληξε».
Κάποιοι, στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, βλέπουν τις πόλεις μας να μετατρέπονται σε πεδία μάχης και δεν αντιδρούν. Στο αριστεριστικό και ελευθεριακό μυαλό τους, η βία των αλλοδαπών δεν αποτελεί πρόβλημα, εφόσον βέβαια δεν στρέφεται εναντίον τους ή εναντίον πολύ δικών τους ανθρώπων. Και δεν στρέφεται, γιατί αυτοί ζουν φυλασσόμενοι (με έξοδα των πολιτών) σε πολυτελείς γειτονιές, μακριά από τα προβλήματα του μεροκαματιάρη. Σοσιαλιστές... Οι δε Έλληνες πολίτες, έχουν αφεθεί στη μοίρα τους.
Οι νέοι «ψηφοφόροι» του ΠΑΣΟΚ έχουν προτεραιότητα και αφήνονται ασύδοτοι να εγκληματούν. Και αν συλληφθούν, ή θα καταγγείλουν κακοποίηση ή θα σπεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ ή κάποια ΜΚΟ να τους συνδράμει. Το τι αδίκημα έχουν διαπράξει, δεν φαίνεται να παίζει ρόλο στην όλη υπόθεση. Μια υπόθεση πολιτικής ορθότητας.

Αλλοδαποί κατά αλλοδαπών
Είναι τόσοι πολλοί πλέον οι αλλοδαποί, που ληστεύουν ο ένας τον άλλον και σκοτώνονται και μεταξύ τους. Αν και θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε την εθνικότητα του δράστη αλλά και την εθνικότητα του θύματος. Για τον πρώτο, για να δούμε το πολιτισμικό του υπόβαθρο και για τον δεύτερο, για στατιστικούς λόγους καθαρά. Στην Ελλάδα, πολύ λίγοι είναι εκείνοι που θα αφαιρούσαν τη ζωή ενός ανθρώπου για μια τσάντα. Άρα, η εθνολογική προέλευση του κακοποιού, ενδιαφέρει όλους μας, καθώς αν κάποια ομάδα αλλοδαπών εμφανίζει αυξημένη παραβατικότητα, πρέπει να είμαστε ενήμεροι για αυτό, ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας. Είναι όμως σαφές πλέον, ότι η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί τόσο πολύ, που φέρνει σε δύσκολη θέση ακόμα και τους εν μακρόν διαμένοντες στην Ελλάδα μετανάστες, που πέφτουν και εκείνοι πλέον θύματα επιθέσεων.
Ο καιρός γαρ εγγύς, για να βιώσουμε συγκρούσεις μεταξύ διαφόρων ομάδων και δη στο κέντρο των Αθηνών και των άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας. Ήδη, ανάλογα φαινόμενα παρατηρήθηκαν στο νομό Ηλείας... Ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την όλη κατάσταση δείχνουν να είναι οι Αλβανοί μετανάστες.

Οι Έλληνες δεν χρωστάνε όμως...
«Εδώ και αρκετούς μήνες στα Κάτω Πατήσια, οδός Προμηθέως, υπάρχει ένα πάρκο όπου μαζεύονται αλλοδαποί μετά τις 12 το βράδυ... Πίνουν, σπάνε μπουκάλια και φωνάζουν ως στις 4-5 το πρωί! Επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας μαζεύονται ''διάφοροι'' και δεν μπορούμε να πάμε ένα περίπατο με τα παιδιά μας. Το περίεργο είναι ότι ποτέ δεν έχει περάσει ένα περιπολικό και ειδικά τώρα όπου έγινε η έκρηξη στην Ιακωβατων, δύο τετράγωνα πιο πάνω ... Μήπως τελικά όλα αυτά τα πάρκα πρέπει να κλείσουν (περιμετρικά) και να μπει κάποιος φύλακας;» Αυτή ήταν η τοποθέτηση ενός Αθηναίου πολίτη ο οποίος διαμαρτύρεται (μάταια) για τα τεκταινόμενα στη γειτονιά του, με την παραπάνω ανάρτηση σε πολυσύχναστο ιστολόγιο. Όμως, η διαμαρτυρία και μάλιστα εκ του ασφαλούς, δεν αρκεί. Πρέπει να συσταθεί επιτροπή κατοίκων, να πιέσει τους βουλευτές του κέντρου και δη του κυβερνώντος κόμματος, να καταθέσει γραπτώς και με πρωτοκόλληση ανάλογη επιστολή στις αστυνομικές αρχές και αν η κατάσταση δεν συμμαζευτεί, να υποβληθούν ομαδικά μηνύσεις για παραβάσεις καθήκοντος, αλλά και αγωγές. Μόνο έτσι θα καταλάβουν κάποιοι ότι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, για την οποία πληρώνονται από τον ελληνικό λαό.

Τζάμπα κόπος...
Αν ρωτούσαν τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Σπύρο Βούγια για αυτό το θέμα, θα απαντούσε όπως έκανε στο πρόσφατο παρελθόν: «οι Έλληνες έχουν να κερδίσουν από τον πολιτισμό των Αφρικανών και Ασιατών, αφού το όραμά του είναι να διανέμουν όλοι μαζί, Έλληνες και αλλοεθνείς, σε κοινές γειτονιές και τα οποία προβλήματα υπάρχουν σήμερα θα ξεπεραστούν... είναι θέμα χρόνου να συνηθίσουμε τα ήθη και έθιμά τους, την μουσική τους και τις μυρωδιές τους... είναι απαράδεκτο να ζητάει η πλειοψηφία δημοψήφισμα για τα δίκαια δικαιώματα της μειοψηφίας». Και έχουν ακουστεί και πιο εξωφρενικά: «η μετανάστευση Σομαλών μουσουλμάνων ισλαμιστών στην Ελλάδα είναι θετική και δεν ενοχλεί, επειδή η Ελλάς δεν έχει κοινά σύνορα με την Σομαλία. Έτσι σε περίπτωση πολέμου με γειτονική χώρα δεν θα την υποστηρίξουν».
Οπότε, δεδομένων των αντιλήψεων όλων δυστυχώς των κυβερνητικών, τζάμπα διαμαρτύρονται κάποιοι, ιδιαίτερα σε ανθρώπους της κυβέρνησης που ακριβώς επιδιώκουν αυτά που συμβαίνουν στο πάρκο της οδού Προμηθέως. Μόνη λύση, η πολιτική δράση κατά μιας κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να θρυμματίσει τον εθνικό κορμό και η νομική, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
http://www.elkosmos.gr/
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το μεταναστευτικό ζήτημα”

cron