Τo ΕΛΙΑΜΕΠ της προδοCIAς απέκτησε τη δική του εκπομπή

1
Τo ΕΛΙΑΜΕΠ της προδοCIAς απέκτησε τη δική του εκπομπή

Ας δούμε όμως ΠΟΙΟΙ καλοί άνθρωποι πληρώνουν τον Παπαχελά, τον Βερέμη, τον Ντόκο, τον Κουλουμπή, την Τριανταφυλλίδου για να περνάει η Αμερικάνικη προπαγάνδα στην Ελληνική επικαιρότητα. Ένας από τους βασικούς χρηματοδότες ο γνωστός μας George Soros-CFR και μάλιστα με χορηγίες μέσω 9 (εννέα!) διαφορετικών ιδρυμάτων της αφεντιάς του!( Κάνε κλικ δίπλα)

Έχει μεγάλο καημό ο άνθρωπος με τα εθνικά μας θέματα. Τον ίδιο καημό έχουν κι άλλα ιδρύματα όπως το Ford Foundation, το State Department, η Coca-Cola , η PHILIPP MORRIS , ο ROCKEFELLER, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ , το ΝΑΤΟ. Και όλοι αυτοί μαζεύτηκαν μία μέρα και είπαν: "Βρε , δεν πάμε στην Ελλάδα να βρούμε τον Alexis, τον Veremis, τον Vourloumis, τον Culubis, τον Dokos, τον Τsoukalis να τους δώσουμε μερικές χιλιάδες δολάρια ώστε να πολεμήσουν για τα συμφέροντα της χώρας τους ;;;".

Μην με ρωτήσετε πάντως εάν στη λίστα με τους δημοσιογράφους που τα πήραν για να γράφουν ότι ήθελε το ΝΑΤΟ ήταν κι ο ALEXIS. Σας διαβεβαιώ ότι το 1.000.000 ευρώ που βρήκε για να αγοράσει μετοχές της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ τα είχε μαζέψει από μικρός τραγουδώντας τα κάλαντα.

Άλλωστε και ποιος δημοσιογράφος με μία εκπομπή που πιάνει 5,3% τηλεθέαση δεν μπορεί να μαζέψει 1.000.000 ΑΠΟΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ευρώ για να αγοράσει μετοχές σε μία εφημερίδα;

Το ότι οι ΗΠΑ παρακολουθούσαν ΟΛΑ τα κινητά τηλέφωνα της κυβέρνησης της ΝΔ από τη δεύτερη μέρα ώθησε τον Καραμανλή να απαντήσει σ'εναν πολίτη στην Ηλιούπολη ότι "ΔΕΝ υπάρχουν ξένες χώρες που ανακατεύονται στα εσωτερικά μας!" .
To ότι ο SOROS χρηματοδοτεί το ΕΛΙΑΜΕΠ και το INDYMEDIA είναι απλά μία ... σύμπτωση όπως σύμπτωση είναι ότι ΟΣΟΙ χρηματοδοτούνται από τον Soros ... εντελώς τυχαία ... έχουν μία συγκεκριμένη ατζέντα που ακολουθούν ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΑ για να ΜΗΝ τους βγάλουν από το PAY-ROLL:

Έτσι, παρόλο που ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες για να μας μπερδέψουν, καταλήγουν πάντα στα ίδια συμπεράσματα βάσει των οποίων:

ΘΕΩΡΟΥΝ: τον Πούτιν φασίστα και τον Αχμαντινετζάντ σχιζοφρενή,
τους Μιλόσεβιτς,Κάρατζιτς και Σαντάμ Χουσείν σύγχρονους Χίτλερ,
τους Σκοπιανούς ..."Μακεδόνες", τους μουσουλμάνους της Θράκης Τούρκους,
την Ελλάδα δύναμη κατοχής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας,

ΘΕΩΡΟΥΝ ότι οι Έλληνες που τα τελευταία 2000 χρόνια ΔΕΝ εμπορεύθηκαν δούλους, ΔΕΝ λήστεψαν αποικίες, δεν διέπραξαν γενοκτονίες είναι Ρατσιστές, Ξενοφοβικοί και Φασίστες (!), ενώ η ανυπαρξία της αστυνομίας από το πλευρό του πολίτη καθιστά την Ελλάδα ένα κράτος όπου βασιλεύει η αστυνομική βία (!).

ΘΕΩΡΟΥΝ: τη Μαριχουάνα πιο ωφέλιμη από το απλό τσιγάρο,
τους Ρωσικούς αγωγούς ακριβούς και βλαβερούς για το περιβάλλον σε αντίθεση με τους Αμερικανικούς, την οικολογική καταστροφή των ορυχείων της TVX (Soros) στη Χαλκιδική αναπτυξιακό έργο, την ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ελλάδα ... υπόλογη για περιβαλλοντικά εγκλήματα, τους Έλληνες που ΔΕΝ βομβάρδισαν τους Σέρβους ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
τους Παλαιστίνιους τρομοκράτες και τους Ισραηλινούς λαό πονεμένο κι επιούσιο.

ΘΕΩΡΟΥΝ τους πισωγλέντηδες κατάλληλους για γονείς ακόμα και με υιοθεσία,
ότι το Ελληνικό έθνος είναι φρέσκο δημιούργημα κι ο EL GRECO φάντασμα,
ότι οι Έλληνες δεν μπήκαν στη Σμύρνη με εντολή των Αμερικανών αλλά επειδή έλαβαν χρησμό από το μαντείο των Δελφών,
την κλοπή των πετρελαίων του ΙΡΑΚ ... εκδημοκρατισμό της χώρας,
την Ελλάδα ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ των Ρώσων στην Ευρώπη,
κλπ κλπ κλπ

Ο SOROS, ο οποίος επενδύει όπου επενδύει κι ο Rockefeller, και ο FORD, και το ΝΑΤΟ, και το STATE DEPARTMENT κέρδισε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από τις μετοχές τους στις βιομηχανίες όπλων του BUSH (Carlyle) και τις ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ του Dick Cheney (HULLIBURTON) αλλά επειδή με τα ίδια ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ δολάρια ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ Αριστερών, Οικολόγων Πράσινων, Φιλελεύθερων, Πασόκων, Νεοδημοκρατών, GAY, Σκοπιανών, Τούρκων, Τσάμηδων θα βρείτε να τον αποκαλούν ΜΕΓΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ (!), ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ (!) και άλλα τέτοια χιουμοριστικά.

Τα αιματοβαμμένα δολάρια του Soros χρηματοδοτούν δεκάδες οργανώσεις δήθεν για τα ανθρώπινα δικαιώματα που η μόνη τους δουλειά είναι να ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ αντι-αμερικανικά καθεστώτα ώστε να ανατραπούν μετά από "ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ" που εκτός από εικονική Δημοκρατία υποχρεώνουν τις "απελευθερωμένες" χώρες , εκτός από τα να διαθέτουν τους φυσικούς τους πόρους σε Αμερικάνικες εταιρίες, να φιλοξενήσουν και μερικές συστοιχίες από Αμερικάνικους Πυρηνικούς Πυράυλους!
Ιδρύματα με χρηματοδότηση του SOROS και της παρέας του που κινούνται υπογείως με σκοπό να υποτάξουν τις χώρες στην Αμερικανική κυριαρχία, υπάρχουν παντού και κυρίως στη Ρωσία όπου έλαβε χώρα και μεγάλο σκάνδαλο ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ με πρωταγωνιστή δήθεν φιλανθρωπικό ίδρυμα του ιδίου κ.Soros.

Πηγή http://macedonia-greece.blogspot.com/20 ... o-cia.html
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο εντός των πυλών ανθελληνισμός”

cron