Ο μασώνος Γιώργος Παπανδρέου...

1
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE TOY ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ


ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ 30 ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΡΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΩΣ "ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ", ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.....


http://www.papandreou.gr/papandreou/con ... 262620&l=2

Διακρίσεις:

* Περού, Λίμα - Παρασημοφόρηση από τον ΥΠΕΞ Περού κ. Allan Wagner Tizon, με τον Μεγαλόσταυρο " Ήλιος του Περού ", 31 Οκτωβρίου 2003

* ΗΠΑ, Ουάσιγκτον - Βραβείο: Υπερασπιστής της Δημοκρατίας- του Parliamentarians for Global Action Κοινοβουλευτικοί για Παγκόσμια Δράση , 17 Σεπτεμβρίου, 2003

* Ιταλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας (2003)

* Ουγγαρία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Αξίας (2003)

* Βράβευση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου με το ανθρωπιστικό βραβείο "Jackie Robinson" από United States Sport Academy (U.S.S.A.) (26 Ιουλίου 2002)

* Βατικανό-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πίου ΙΧ από τον Πρέσβη της Αγίας Έδρας Mgr Paul Tabet, Εκπρόσωπο του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β' (Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2002)

* Πορτογαλία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Infante dom Henrique (2002)

* Βέλγιο-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Στέμματος (2001)

* Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Ισαβέλλας της Καθολικής (2001)

* Eastwest Institute 2000 Awards - Peace Building Awards . Βραβείο "Σημαίνων ανήρ του έτους 2000". Στον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Α. Παπανδρέου και στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Ismail Cem, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην βελτίωση των διμερών σχέσεων (2 Μαΐου 2000)

* Γερμανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αξίας, πρώτης τάξεως (2000)

* Αναγόρευση σε Μέγα Σταυροφόρο του Τάγματος των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου και Απονομή του Μεγαλόσταυρου από τον Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης Διόδωρο Α' (30 Σεπτ. 1999)

* Σουηδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Πολικού Αστέρος (1999)

* Αυστρία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής, πρώτης τάξεως (1999)

* Εσθονία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λευκού Αστέρος (1999)

* Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για την "Προαγωγή της Δημοσιογραφίας, τους πολύπλευρους αγώνες του για να γίνει θεσμός του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος η Ελεύθερη Ραδιοφωνία" (1988)

* Ισπανία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Πολιτικής Αξίας (1998)

* Ειδικό Βραβείο Ειρήνης και Φιλίας Αμπντί Ιπεκτσί (Ιούνιος 1997) "για τη δραστηριότητά του υπέρ της Ελληνο-Τουρκικής Προσέγγισης κατά την περίοδο 1995 - 1996, ως Υπουργού Παιδείας"

* Βραβείο από την Οργάνωση " SOS Ρατσισμός " για την προσφορά του στον αγώνα ενάντια στο Ρατσισμού και την Ξενοφοβία (1996)

* Πολωνία-Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος της Πολωνικής Δημοκρατίας (1996)

* Φινλανδία-Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Λέοντος (1996)

* Ουκρανία-Ταξιάρχης του Τάγματος του Yaroslav (1996)
..................
Honours and decorations
* 1996: Commander of the Order of the Yaroslav the Wise (Ukraine)
* 1996: Grand Cross of the Order of the Lion (Finland)
* 1996: Grand Commander of the Order of the Polish Republic (Poland)
* 1998: Grand Cross of the Order of Civil Merit (Spain)
* 1999: Grand Cross of the Order of the Polar Star (Sweden)
* 1999: Grand Cross of the Order of the White Star (Estonia)
* 1999: Grand Cross of the Order of Honour, first class (Austria)
* 2000: Grand Cross of the Order of Merit, first class (Germany)
* 2001: Grand Cross of the Order of Isabella the Catholic (Spain)
* 2001: Grand Cross of the Order of the Crown (Belgium)
* 2002: Grand Cross of the Order of Infante dom Henrique (Portugal)
* 2002: Grand Cross of the Order of Pius IX (Vatican)
* 2003: Grand Commander of the Order of Merit (Hungary)
* 2003: Grand Cross of the Order of Merit (Italy)
* 2003: Gran Cruz El Sol du Peru (Peru)
Awards
* 1988: " Botsis's Foundation for the Promotion of Journalism " award for "his multifaceted struggles, which established the Free Radio as part of our democratic institutions"
* 1996: SOS against Racism, and affiliated organizations" Committee award, for his work against racism and anti-Semitism
* 1997: Abdi Ipekci special award for Peace and Friendship ( June 1997) "for his activities in favor of Greek-Turkish approach during the period 1995-1996 while serving as Minister of National Education and Religion"
* 2000: Eastwest Institute 2000 Awards - Peace Building Awards . The 2000 "Statesman of the Year Award" given to Foreign Minister George Papandreou of Greece and Foreign Minister Ismail Cem of Turkey for their great efforts at improving relations between their respective countries
* 2002: Jackie Robinson Humanitarian Award (United States Sport Academy)
* 2003: Recipient: Defender of Democracy (Parliamentarians for Global Action)
* 2006: Open Fields Award (Truce Foundation USA)
http://www.mlahanas.de/Greece/History/P ... dreou.html
Διαβάστε τη συνέχεια

Αναρτήθηκε από Makelaris
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Ο μασώνος Γιώργος Παπανδρέου...

2
Τα σαρωσε βλέπω,δεν του ξεφυγε τίποτες!
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Ο μασώνος Γιώργος Παπανδρέου...

3
dominique έγραψε:Τα σαρωσε βλέπω,δεν του ξεφυγε τίποτες!
Σικέ οι απονομές αλλά λένε πολλά !
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Ο μασώνος Γιώργος Παπανδρέου...

5
dimitrios έγραψε:χαχαχα οσο πιο βλακασ τοσο ανεβενεισ στουσ μασονουσ χαχαχα
Προτείνω το επόμενο "παράσημο"...

Ανώτατος ΜπουφοΤαξιάρχης του Τάγματος των Αυτιστικών ΜεγαλοΣιωνιστών της Υψηλής Στοάς των Καθυστερημένων Ιδεοληπτικών Μουφοαντιρατσιστών Ψευτοανθρωπιστών Πολυπολιτισμικών Σκουπιδοντενεκέδων

Είμαι σίγουρος ότι αν του στείλω μια πλακέτα με τα ανωτέρω, θα χαρεί πολύ και θα τη βάλει υπερήφανα, στο σάιτ του !
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Ο μασώνος Γιώργος Παπανδρέου...

8
χριστακης έγραψε:παιδια ως γνωστο δυστυχως ειμαι κυπριος.ξερετε κατι για την μασονια στην κυπρο?
Η μασονία ελέγχει τον κρατικό μηχανισμό της Μεγαλονήσου.
Αρκεί να σημειωθεί το εξής:Tο έμβλημα της μασoνικής στοάς «Κύπρος»,υπ.αρ.8595,που βρίσκεται στο Λονδίνο,είναι η φράση «Κοινόν Κυπρίων».
Όμως αυτή η φράση είναι και το έμβλημα της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.Κι ακόμη η ονομασία στοάς μασόνων στην Κύπρο.Και τίθεται εύλογα το ερώτημα: Υπάρχει σχέση,διασύνδεση-και ποια;-μεταξύ της Τράπεζας Κύπρου και των δύο στοών,που εμφανίζονται με κοινή εττικέτα;
Το μοναδικό σύγγραμμα για την κυπριακή μασονία είναι του Χριστόφορου Τορναρίτη,μασόνου 33ου βαθμού «Η ιστορία του συγκεκροτημένου τεκτονισμού και άλλαι τεκτονικαί πραγματίαι και ομιλίαι».Περιέχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τη μασονία στην Κύπρο την έφεραν οι ‘Αγγλοι,όταν το 1878 η ελληνική Μεγαλόνησος άλλαζε αφέντη,με βάση μια μυστική αμυντική συνθήκη μεταξύ Αγγλίας και Τουρκίας,της 4ης Ιουνίου 1878.Αυτή είχε «όλη την ομοιότητα μιας δουλεμπορίας λευκής σαρκός»! Έτσι,πραγματοποιήθηκε ο πόθος του Βήκονσφιλντ,γνωστού ως Βενιαμίν Δισραέλη,του τότε πρωθυπουργού Αγγλίας,που «πολλά χρόνια πριν είχε φανταστεί την Κύπρο αγγλική».Συγκεκριμένα η μασονία έγινε πραγματικότητα στην Κύπρο το 1888,όταν ιδρύθηκε η αγγλική στοά «Σεν Πωλ» υπ.αρ.2277,που από αυτήν προήλθε και η πρώτη κυπριακή στοά «Ζήνων» Λεμεσσού,υπ.αρ. 18,στις 15/11/1893.
Από το 1888 που εμφανίστηκε επίσημα η μασονία στην Κύπρο,με την ίδρυση της «Σεν Πωλ»,έχουν ιδρυθεί,μέχρι σήμερα συνολικά δέκα κυπριακές στοές.
«Ζήνων» Λεμεσσού, «Σαλαμίς» Λευκωσίας, «Κίμων» Λάρνακας, «Σόλων» Λευκωσίας, «Κινύρας» Πάφου, «Ευαγόρας» Αμμοχώστου, «Άδωνις» Λευκωσίας, «Κύπρος» Λονδίνου, «Κοινόν Κυπρίων» Λευκωσίας, και «Φοίνιξ» Λευκωσίας.
Εξάλλου υπάρχουν και τα λεγόμενα «φιλοσοφικά ή ανώτερα εργαστήρια» που απονέμουν τους ανώτερους μασινικούς βαθμούς.

Νοέμβριος 1899,εννέα έλληνες μασόνοι ιδρύουν το Περιστύλιο «Πλάτων» υπ.αρ.6 στη Λεμεσό για τους βαθμούς 14-18.Πρώτος Σοφώτατος ο γιατρός Καραγεωργιάδης.Δεύτερο Περιστύλιο ιδρύθηκε στην Λάρνακα «Εστία» υπ.αρ.18.
Δεκέμβριος 1918,δώδεκα έλληνες μασόνοι 30ου βαθμού ιδρύουν στην Λεμεσό τον Άρειο Πάγο «Η Κύπρος» υπ.αρ.3,που απονέμει βαθμούς από 18 έως 30.Ιδρύθηκε και Δεύτερος Άρειος Πάγος στην Λευκωσία με την ονομασία «Λήδρα» υπ.αρ.7.
Φεβρουάριος 1921,έντεκα έλληνες μασόνοι ιδρύουν στην Λεμεσό την Στοά Τελειοποιήσεως «Ελευθερία» υπ.αρ.2 για τους βαθμούς 4 έως 14.
Άλλες δύο Στοές Τελοιοποιήσεως,μία στην Λευκωσία «Στασινός» υπ.αρ.11 και μία στην Αμμόχωστο «Χριστόφορος Τορναρίτης»υπ.αρ.17.Τέταρτη Στοά Τελειοποιήσεως «Σαλαμίς» υπ.αρ.16 στην Λευκωσία και Πέμπτη η «Αφροδίτη» υπ.αρ.23 στην Πάφο.
Όλα τα φιλοσοφικά εργαστήρια στην Κύπρο υπάγονται στο Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού της Ελλάδος.Η εξάρτηση των στοών της Κύπρου από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδος είναι ολοκληρωτική.

Η μασονία στην Κύπρο χρησιμοποιεί το μανδύα του φιλανθρωπικού ιδρύματος.
Ουσιαστικά στην Μεγαλόνησο,δεν είναι αναγνωρισμένη από το κυπριακό κράτος σαν σωματείο,παρά το ότι ελέγχεται πλήρως το νησί από τους Κύπριους μασόνους.

Στις 11/3/1973 έγινε συμβούλιο Αξιωματικών και πρώην Σεβασμίων της στοάς «Σόλων»,κατά την οποία αντηλλάγησαν απόψεις ,κατά πόσο πρέπει η στοά τους,και αν μπορεί,να εγγραφεί σαν σωματείο,σύμφωνα με το νόμο περί σωματείων. Ο πρώην Σεβάσμιος της Στοάς ,Νίκος Παπαδόπουλος υπέβαλλε τις εξής δύο προτάσεις:
1.Να επιδιώξει η στοά την κατοχύρωσή της με εγγραφή της βάσει του νόμου περί σωματείων.
2.Κατά πόσο μπορεί η στοά να ιδρύσει εταιρεία στην Κύπρο,για να εγγράφει στο όνομά της την περιουσία της Στοάς.
Οι προτάσεις αυτές εγκρίθηκαν από τη στοά και υποβλήθηκαν στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος.,έτσι τον ίδιο μήνα οι μασόνοι της Κύπρου ίδρυσαν την «Αντιαναιμική Εταιρεία Κύπρου»,και εξέλεξαν την πρώτη επιτροπή,που αποτελείτο από πέντε μέλη της στοάς «Σόλων» και τέσσερα της «Άδωνις»:
Γεώργιος Σπανός,Σταύρος Μαρτούδης,Γλαύκος Κασσουλίδης,Λουκής Παπαφιλίππου,Μηνάς Χατζημηνάς,Βασίλειος Σταμπόλης,Χάρης Φέσσας,Αχιλλέας Ζαβαλλής και Ρογήρος Μιχαηλίδης.
Η εγγραφή του σωματείου ανατέθηκε στο μασόνο Λουκή Παπαφιλίππου.
Οι μασόνοι της Κύπρου δρουν πίσω και από την «Εθνική Εταιρεία Κυπριακών Σπουδών»,το σύλλογο φιλολόγων «Στασινός»,την Φιλοσοφική Εταιρεία,τον Όμιλο Πνευματικής Ανανεώσεως.Και πίσω από τους λεγόμενους Φυσιολατρικούς Πνευματικούς Ομίλους-που πρόκειται για κυπριακές μασονικές στοές.




Υ.Γ. 1 Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από το βιβλίο του Κώστα Τσαρουχά
«Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» όπου μπορείς να βρείς ακόμη περισσότερα.
Υ.Γ. 2 Για πες μου όμως,γιατί «δυστυχώς είσαι από Κύπρο»;
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…
Απάντηση

Επιστροφή στο “Η Μασωνία στην Ελλαδα”

cron