Η Ελλάδα στην μάτι του κυκλώνα, το μεγάλο παιχνίδι και ο μηχανισμός επιθέσεων...

1
Για τις ΗΠΑ οι κυβοι εριφθησαν, η κυβερνηση Καραμανλη πρεπει να ξηλωθει και να αντικατασταθει απο μια αλλη, που θα ματαιωσει την συμφωνια για τον αγωγο πετρελαιου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη.

Εμπολεμη κατασταση
Μεγαλα γεγονοτα ριχνουν την σκια τους πριν ακομη συμβουν. Οπως το ξηλωμα της κυβερνησης της Νεας Δημοκρατιας, μια, οπως φαινεται, ειλημμενη αποφαση των ΗΠΑ για να ματαιωθουν η να μπουν στις καλενδες μιας κυβερνησεως ΠΑΣΟΚ/Γιωργακη Παπανδρεου οι συμφωνιες για την κατασκευη του πετρελαιαγωγου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη. Μονο στο πλαισιο αυτο εξηγειται η ενταση των ενορχηστρομενων επιθεσεων της αντιπολιτευσης και των μεγαλων ελληνικων ΜΜΕ εναντιον του Πρωθυπουργου Κωστα Καραμανλη, αλλα και η σκληρυνση της θεσεως των ΗΠΑ στο θεμα της ονομασιας της FYROM.

Η Ελλαδα λοιπον σε εμπολεμη κατασταση, τα τυμπανα του πολεμου ακουγονται να χτυπουν ολο και πιο δυνατα, τα κανονια να βροντουν ολο και πιο κοντα. «Βόμβες Τατούλη» επεφταν ακομη απο τις 17.07.2008 κατα τον «Ελευθερο Τυπο», «επίθεση ως τις εκλογές», εξηγγειλε ο Γιωργος Παπανδρεου κατα το in.gr στις 11.08.08, «μετωπική επίθεση» αρχισε στο ANT1 Online στις 30.08.08, «νέες βόμβες Τατούλη» επεσαν στην αυλη Μαξιμου κατα την «Ελευθεροτυπια» της 04.09.08, «επί ποδός πολέμου» δασκαλοι, καθηγητες, φοιτητες και πανεπιστημιακοι στα ΤΑ ΝΕΑ της ιδιας μερας, «τυμπανα πολεμου» αρχισαν να χτυπαν στον «Ελευθερο Τυπο» της 18.09.08, «ιερο ναρκοπεδιο» ανακαλυψε στους κολπους του κυβερνωντος κομματος η «Ελευθεροτυπια» της ιδιας μερας. Και παει λεγοντας. Ενα αληθινο Déjà-vu για τον Ελληνα της μετακαραμανλικης εποχης.

Διαιρει και βασιλευε
Οταν δυο μαλλωνουν, χαιρεται ο τριτος, λενε εδω στη Γερμανια. Και οταν αυτοι οι δυο δεν εχουν καποιον λογο για να μαλλωσουν, τοτε τους βοηθαει λιγο ο ηγεμων, ποτε με καποιες θρησκευτικες και ποτε με φυλετικες η εθνικες διαφορες που ανακαλυπτει στα διαφορα κρατη, εμπλεκοντας τα σε διακρατικες εριδες με τους γειτονες. Το ιδιο και στο εσωτερικο των κρατων, οπου υποστηριζει πονηρα, με την πολιτικη των ισων αποστασεων, τα δυο μεγαλα κομματα στους καυγαδες τους για την καταληψη της εξουσιας. Μην ξεχναμε και τον ρολο που παιζουν οι ιδεολογιες που διαδιδουν τα μεσα που εχει στη διαθεση του για τα δικαιωματα του πολιτη, την συμμετοχικη Δημοκρατια, την αναρχια, τον αντικρατισμο και την απελευθερωση του ατομου απο αυταρχικους και καταπιεστικους ηγετες και δυναστες.


Οι μεταξωτες κορδελλες που πουλαει λοιπον ο ηγεμων ειναι στην πραγματικοτητα φυκια, τα παμπαλαια κολπα της πολιτικης του διαιρει και βασιλευε (divide et impera), που χρησιμοποιουσαν καποτε οι Ρωμαιοι, μετα οι Βυζαντινοι και αργοτερα οι σουλτανοι της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας για να ελεγχουν τους υπηκοους τους και να προλαμβανουν την δημιουργια ισχυρων τοπικων δυναμεων που θα αμφισβητουσαν την εξουσια τους με την εγκατασταση αλλοφυλων σαν αποικων σε περιοχες με ομογενη πληθυσμο. Και μετα απο την Αγγλια, που με την ενεργοποιηση θρησκευτικων η φυλετικων διαφορων στις αποικιες της δημιουργησε εθνικα κρατη και ταβαλλε μετα να μαλλωνουν με τους γειτονες τους για να τα κουμανταρει κατα το δοκουν (παραδειγμα η Ινδια και το Πακισταν, τα εθνικα κρατη που δημιουργηθηκαν στον χωρο της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας και ουτω καθ’ εξης).

Με τον νεο πλανηταρχη, τις ΗΠΑ, διαδοχο της Αγγλιας μετα τον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο, πολιτικη αυτη τελειοποιηθηκε και δεν γινεται ευκολα ορατη «δια γυμνου οφθαλμου». Φαινομενικα ασκειται στα πλαισια και τους κανονες της Δημοκρατιας, ο σκοπος της ομως παρεμεινε ο ιδιος, ο ελεγχος και η οικονομικη εκμεταλευση του κοσμου. Τον οποιο, απλοποιημενα, θα διαχωρισω σ’ ενα Κεντρο η στον ηγεμονα (το οποιο περιλαμβανει, εκτος απο τις ΗΠΑ, την Γερμανια και το Ισραηλ (που με το World Jewish Congress, το ΄WJC, στο οποιο ειναι οργανωμενοι οι σπουδαιοτεροι εβραικοι οργανισμοι του κοσμου, ειναι στην πραγματικοτητα ο αληθινος ηγεμων) και σε δευτερη γραμμη, χωρις να τους υποτιμουμε, την Αγγλια, Γαλλια, Ιαπωνια και Ιταλια. Και στην Περιφερεια, στην οποια ανηκει ο υπολοιπος κοσμος που τελει την εξαρτηση του Κεντρου. Την Ελλαδα την κατατασσω στην Περιφερεια, το οτι ανηκει σε οργανισμους οπως το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαικη Ενωση δεν πρεπει να μας μπερδευει, ποιο σημαντικος ειναι ο βαθμος αναπτυξης, η ελλειψη ελληνικων πολιτικων, οικονομικων και κοινωνικων δομων και η παντοειδης εξαρτηση της απο το Κεντρο. Να σημειωσω επισης, οτι αναμεσα στις δυναμεις του Κεντρου επικρατει ενας σκληρος ανταγωνισμος για το κομματι της πιτας που διεκδικει η καθεμια τους και αυτο εχει μια σχετικα μεγαλη σημασια για την κατανοηση των τροπως επεμβασεως του Κεντρου στην Περιφερεια - και την Ελλαδα.

Οι συνεπειες της πολιτικης του διαιρει και βασιλευε ειναι καταστροφικες. Το Heidelberg Institute for International Conflict Research μετρησε για το 2005 συνολικα 249 πολιτικες διενεξεις, εκ των οποιων δυο ηταν πολεμοι και 22 κρισεις, 74 κρισεις με ευκαιριακη χρηση βιας και 151 χωρις βια (86 manifest και 65 υπολανθανουσες (1). Πιο δυκολη ειναι η αναλυση των λογων, οι οποιοι τις προκαλουν, διοτι η αστικη πολιτικη επιστημη περιοριζεται συνηθως στην απλη περιγραφη τους, αφηνοντας απο εξω τους εξωτερικους παραγοντες που τις προκαλουν. Και διοτι η αναμειξη του Κεντρου στα εσωτερικα των κρατων γινεται συνηθως με την ασκηση μιας ηγεμονικης πολιτικης μεσω συλλογικων αποφασεων, που λαμβανονται στα κεντρα που ελεγχει (Ενωμενη Ευρωπη, ΝΑΤΟ κ.α.) που θεωρουνται οτι ανηκουν στο παιχνιδι των διεθνων σχεσεων και δεν εχουν σκοπο να βλαψουν τα συμφεροντα των κρατων της Περιφερειας.
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: Η Ελλάδα στην μάτι του κυκλώνα, το μεγάλο παιχνίδι και ο μηχανισμός επιθέσεων...

2
Παραθετω εδω μια σειρα απο μεσα που διαθετει ο ηγεμων σαν μοχλο για την ασκηση πολιτικης στις χωρες της Περιφερειας: 1. Τα πολιτικα κομματα, που συνηθως ειναι παραφυαδες πολιτικων κομματων του Κεντρου. 2. Τα ΜΜΕ, που χρηματοδοτουνται απο το Κεντρο για να κανουν τη δουλεια του. 3. Την συμμετοχη των διαφορων κρατων σε διεθνεις οργανισμους που πηδαλιουχουνται απο τον ηγεμονα οπως το ΝΑΤΟ, η Ευρωπαικη Ενωση, η Σοσιαλιστικη Διεθνης, οι Διεθνεις των Πρασινων, Κοκκινων, Μαυρων, οι διεθνεις δημοσιογραφικες ενωσεις κλπ. 4. Τους Μη Κρατικους Οργανισμους (ΜΚΟ) και τις παραφυαδες τους στην Περιφερεια. 5. Τις διπλωματικες αντιπροσωπιες, τις πολυαριθμες μυστικες υπηρεσιες, τους μυστικους πρακτορες και αλλες παρομοιες υπηρεσιες που διατηρει στην Περιφερεια. 6. Τον ιδιαιτερο μοχλο του ηγεμονα, τις διεθνεις Τραπεζες, στις οποιες οι χωρες της Περιφερειας εινε καταχρεωμενες.

Ο ελληνας πολιτης δεν εχει και πολλες δυνατοτητες να αντιληφθει ουτε το πλεγμα εξαρτησεων της χωρας του απο το Κεντρο, ουτε και το παιχνιδι που του παιζεται στο εσωτερικο, με την αναλγητη (και χρεωμενη μεχρι το λαιμο στον ηγεμονα) κυβερνηση απεναντι στους φτωχους, με την δηθεν προοδευτικη «αριστερα», που μαχεται την καταραμενη «δεξια», με τα δηθεν σκανδαλα που ανακαλυπτονται καθημερινα απο την ορχηστρα της αντιπολιτευσης και των ΜΜΕ, η με τις κατηγοριες εναντια στο κρατος της αυθαιρεσιας και ανικανοτητας, που θα γινει τελειο, μολις ερθει η αντιπολιτευση στην εξουσια. Λιγοι εινε αυτοι που γνωριζουν πως λειτουργουν τα πολιτικα κομματα και οι κυβερνησεις στη Δυση, εκλαμβανοντας τον ελληνικο καυγα που γινεται μεχρι εξοντωσεως του αντιπαλου σαν το ισχυον δημοκρατικο μετρο και παραβλεποντας, οτι η πολιτικη αντιπαραθεση, που υπαρχει βεβαια και στη Δυση, εξαφανιζεται ως δια μαγειας, οταν τιθενται θεματα εθνικης σημασιας, οπως η οικονομια, η εσωτερικη και η εξωτερικη πολιτικη, οπου τοτε ολα τα κομματα ειναι απολυτα ενωμενα και τραβανε στο ιδιο σχοινι.

Ο σοφος ελληνικος λαος βρισκεται λοιπον παγιδευμενος σε μια περιεργη θεωρια και πρακτικη περι Δημοκρατιας και περι των δικαιωματων, αλλα και των υποχρεωσεων του πολιτη να τηρει τους νομους, που αναπαραγεται καθημερινα απο την πολιτικη διενεξη και την παραπληροφορηση του απο τα ΜΜΕ. Με αποτελεσμα την συντηρηση μιας πολιτικης και κοινωνικης ανωμαλιας, την αποσταθεροποιηση της λειτουργιας του κρατους και την εξουδετερωση των εθνικων δυναμεων. Προφανως θα ξεχασε αυτα που ελεγαν οι παππουδες και οι πατεραδες μας, οτι στην αναμπαμπουλα μονο ο λυκος χαιρεται.

Η Ελλαδα στο ματι του κυκλωνα
Η σημερινη κριση στην Ελλαδα δεν οφειλεται στο «γενικό κλίμα της απογοήτευσης, της οργής, της αναξιοπιστίας προς το πολιτικό σύστημα που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία» (Θανος Οικονομοπουλος, Καθημερινη της 07.09.0, ουτε γιατι ο λαος «θύμωσε... με τη ΝΔ και τον Κ. Καραμανλή» για την απογοητευτικη εμφανιση του στη Θεσσαλονικη (TO BHMA Online της 21.9.0. Η κριση ειναι αποτελεσμα της διενεξης μεταξυ Δυσεως και Ρωσιας για τον ελεγχο παραγωγης και μεταφορας πετρελαιου και αεριου απο την Ασια προς τη Δυση, στην οποια ενεπλακει η Ελλαδα μετα την συμφωνια που υπεγραψε η κυβερνηση Καραμανλη για τον αγωγο Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη, την οποιαν οι ΗΠΑ θεωρουν οτι ευνοει την Ρωσια. Το πετρελαια και γενικα η ενεργεια βρισκεται σημερα στην κορυφη των του ενδιαφεροντος των Μεγαλων, «οποιος θα καθορισει τη μορφη που θα εχει ο χαρτης των μελλοντικων αγωγων πετρελαιου και αεριου, θα καθορισει και το μελλον ενος μεγαλου μερους του πλανητη», γραφει ο S. Frederick Starr, Chairman of the Central Asia-Caucasus Institute, Johns Hopkins University στην Washington, D.C.

Η μαχη για τον καθορισμο του χαρτη αυτου βρισκεται ηδη εν εξελιξει. Συμφωνα με τους υπολογιασμους του αμερικανικου Υπουργειου Ενεργειας, στην περιοχη της Κασπιας θαλλασας, με τις πεντε γειτονευουσες χωρες Ρωσια, Iραν, Αζερμπαιτζαν, Kαζακσταν και Τουρκμενισταν, βρισκονται περισσοτερο απο 3,5 δισεκατομμυρια τοννοι πετρελαιου, αλλα 31,5 δισεκατομμυρια τοννοι δεν εχουν ακομη ανακαλυφθει. Οι χωρες αυτες, συμφωνα με την αμερικανικη πολιτικη, δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να τεθουν υπο τον ελεγχο «τοπικων δυναμεων, δηλαδη της Ρωσιας και του Ιραν.

Για τον σκοπο αυτο, οι ΗΠΑ εχουν δημιουργησει γυρω απο την Ρωσια εναν κλοιο προαμερικανικων-προδυτικων περιοχων, που αρχιζει απο την Barentsee στα βορεια της Νορβηγιας και φτανει μεχρι το Kotzebue της Beringstraße στην βορειοδυτικη Αλασκα και περιλαμβανει τις χωρες Φιννλανδια, τα βαλτικα κρατη, την Πολωνια, την Ουκρανια, την Τουρκια, το Ιρακ, το Αφγανισταν και την Ιαπωνια. Το μεγαλο κενο στον κλοιο, η Κινα, βρισκεται επισης μερικως περικυκλωμενη. Συγχρονως η Δυση προσπαθει να διαρριξει εναν κλοιο που προσπαθει να δημιουργησει η Ρωσια γυρω απο τις πετρελαιοπαραγωγες χωρες της κεντρικης Ασιας, πραμμα που καταφερε μερικα με τον μεταφορικο διαδρομο που αρχιξει απο το Μπακου στο Αζερμπαιτζαν, περναει απο την Γεωργια και καταληγει στο λιμανι του Ceyhan στην νοτια Τουρκια (για τον πολεμο στον Καυκασο και τον ανταγωνισμο ΗΠΑ-Ρωσιας βλεπε και το αρθρο του Thomas Immanuel Steinberg «Georgien-Krieg: Pipeline-Schach. Der Kaukasus-Konflikt aus geopolitischer Sicht» (2).

Στις χωρες που δοκιμαζονται απο τις πολιτικες, οικονομικες, διπλωματικες και πολεμικες παρενεργειες που συνοδευουν την διενεξη ΗΠΑ-Ρωσιας γιατι βρισκονται στον γεωστρατηγικο χωρο παραγωγης (Ασια) και καταναλωσης (Ευρωπη, Δυση) της πολυτιμης αυτης πρωτης υλης, ανηκουν, εκτος απο την Γεωργια, η Ουκρανια και η Ελλαδα. Η κυβερνηση Καραμανλη εχει υπογραψει μια συμφωνια με την Ρωσια για την κατασκευη ενος πετρελαιαγωγου, που θα μεταφερει ρωσικο πετρελαιο απο το βουλγαρικο Μπουργκας στην Αλεξανδρουπολη για την διαθεση του στις αγορες της Δυσης. Οι ΗΠΑ εχουν αντιταχθει απο την πρωτη στιγμη στην συμφωνια αυτη. Και αφου δεν καταφεραν να μεταπεισουν τον Καραμανλη εχουν ενεργοποιησει μετα την επικυρωση της απο την Βουλη οσους μοχλους πιεσεως διαθετουν στην Ελλαδα για την αποτροπη των σχεδιων.

Ο κυριοτερος μοχλος που διαθετουν για την «αποκαθηλωση» του Καραμανλη, ειναι ο ηδη ενεργοποιηθεις ανθρωπος τους στην Ελλαδα, ο Παπανδρεου ο Τριτος, για τον οποιο ειναι σιγουροι, οτι θα μεριμνησει για την ακυρωση η την αναβολη κατασκευης του αγωγου για ...το προσεχες μελλον. Μαζι και τα αλλα κομματα της αντιπολιτευσεως και τα μεγαλα ΜΜΕ, που ηδη εχουν επιδοθει σε μια εκστρατεια κατασυκοφαντισης και «στριμωγματος» του Καραμανλη με ασυστολες ψευδολογιες και παραγωγη σκανδαλων, με κινητοποιησεις «εργαζομενων» και ακομη με σκηνοθετημενες σφυγμομετρησεις της κοινης γνωμης, που ξαφνικα ανεβαζουν τον ...κατεβασμενο Γιωργακη και το ΠΑΣΟΚ πρωτο στην προτιμηση του Ελληνα.
Αλλοι μοχλοι πιεσεως για την «εξωση» του Καραμανλη απο το μεγαρο Μαξιμου ειναι η FYROM και το κλιμα αποσταθεροποιησεως που εχει δημιουργηθει με τους ενεργοποιηθεντες φοιτητες, τους ΜΚΟ, τους Bloggers κ.π.α.

Στραγικες αποσταθεροποιησης
Για να γινει κατανοητη η λειτουργια των μοχλων πιεσεως του ηγεμονα στην Ελλαδα, θα πρεπει πρωτα να γινει μια συντομη αναφορα στις στρατηγικες της αποσταθεροποιησης που χρησιμοποιει. Μια ειναι το κοινωνικο χαος. Συμφωνα με την στρατηγικη της CIA, η αντιπολιτευση, τα ΜΜΕ και ολες οι αλλες «δυναμεις κρουσεως» που διαθετουν οι ΗΠΑ σε μια χωρα, θα πρεπει να επιτεθουν εναντια στην κυβερνηση, να την βγαλουν συστηματικα σαν να προκειται για μια παρτιδα σκακι, εξουδετερωνοντας πρωτα τα πιονια και προχωρωντας μετα συστηματικα για το ματ στον βασιλια.
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: Η Ελλάδα στην μάτι του κυκλώνα, το μεγάλο παιχνίδι και ο μηχανισμός επιθέσεων...

3
Η στρατηγικη της εντασεως
Η στρατηγικη αυτη εφαρμοσθηκε κατα την διαρκεια του Ψυχρου Πολεμου με την δημιουργια παραστρατιωτικων οργανωσεων σε χωρες της δυτικης Ευρωπης, τα μελη των οποιων στρατολογηθηκαν και εκπαιδευθηκαν απο πρακτορες της CIA και της αγγλικης MI6. Σκοπος των οργανωσεων αυτων ηταν η αναληψη δρασεων Stay Behind, στα μετοπισθεν, σε περιπτωση σοβιετικης κατοχης, τον δε συντονισμο των επιχειρησεων ανελαβε το "Supreme Headquarters of the Allied Powers Europe» (SHAPE), το αρχηγειο του ΝΑΤΟ στις Βρυξελλες.

Στην Ελλαδα επικρατει η αποψη, οτι οι παρακρατικες και αλλες οργανωσεις και μυστικες υπηρεσιες των ΗΠΑ και των αλλων ισχυρων του Κεντρου ησαν δεξιες και καταπολεμησαν την αριστερα. Αυτο ομως δεν ειναι τελειως σωστο, οπως θα δειξω παρακατω, παραθενοντας μια σειρα παραδειγματα, που δειχνουν, οτι παραστρατιωτικες και μυστικες υπηρεσιες δεν ενεργουν παντοτε κατα τον ιδιο τροπο, αλλα αλλαζουν συνεχως τακτικη, για να μην αφηνουν ιχνη η για να αφηνουν ιχνη που οδηγουν σε λαθος κατευθυνση παραπλανωντας τον κοσμο. Αυτο ειναι πολυ σημαντικο, αν θελουμε να καταλαβουμε τι ρολο παιζουν σημερα στην Ελλαδα κομματα, ΜΜΕ και αλλες οργανωσεις. Ομως ας παρουμε τα πραμματα με τη σειρα τους.

Συμφωνα με τις μελετες που εκανε ο ελβετος επιστημονας Daniele Ganser που ασχοληθηκε με το θεμα, η οργανωση εφερε στην Ιταλια το ονομα «Gladio» (ξιφος), στην Γερμανια «Schwert», στην Ελλαδα «Προβια» η «Κοκκινη Προβια» και στην Τουρκια «Κοκκινη Προβια» (3). Σχετικα με την «Κοκκινη Προβια» επικρατει στην Ελλαδα η αποψη, οτι τα μελη της ηταν αξιωματικοι, δεξιοι με διασυνδεσεις στο στρατευμα, μυστικοι πρακτορες και διαφορα αλλα ακροδεξια στοιχεια, απο τις δρασεις της δε αναφερεται κυριως η συμμετοχη της στο στρατιωτικο κινημα της 21.04.1967. Δεν ειναι τυχαιο, οτι το Department of State των ΗΠΑ χρησιμοποιει δυο ονοματα, το “Sheepskin” και το “Red Sheepskin“ η, για να το πουμε καλυτερα, μια το ενα και μια το αλλο. Εχοντας ασφαλως τους λογους του, που ειναι η προθεση δημιουργιας συγχισεως. Παραδειγμα: Ο Ganser χρησιμοποιει για το περιφημο 9/11 τρεις πιθανες θεωριες για τους δραστες: 1. Τον Osama bin Laden, που αιφνιδιασε το Πενταγωνο (Θεωρια Surprise). 2. Τον Osama bin Laden, που ομως δεν αιφνιδιασε το Πενταγωνο, αλλα το Πενταγωνο τον αφησε να χτυπησει για να δραστηριοποιησει το NATO και να δικαιολογησει τους πολεμους που σχεδιαζε, το «War against the terror» για τον ελεγχο του πετρελαιου (Θεωρια LIHOP: Let it Happen on Purpose). 3. Μελη του Πενταγωνου σκηνοθετησαν το χτυπημα κατα το πρωτυπο της στρατηγικης εντασεως (Θεωρια MIHOP: Make it happen on Purpose) (4).

Εν πασει περιπτωσει, η στρατηγικη της εντασεως ανηκει στο κλασσικο οπλοστασιο του αμερικανικου Πενταγωνου. Τα »Top Secret» ντοκουμεντα της Operation Northwoods του 1962, που εγιναν τελευταια γνωστα, αποδεικνιουν, οτι ο στρατηγος Lyman Lemnitzer σχεδιαζε τρομοκρατικες πραξεις στις ΗΠΑ για να τις αποδωσει στον Castro (5). Και η γερμανικη Wikipedia κατω απο το λημα «False Flag Operation» («επιχειρηση με πλαστη σημαια») γραφει, οτι τετοιες επιχειρησεις αποσκοπουν στην αποκρυψη της πραγματικης ταυτοτητας των δραστων, ωστε οι υπονοιες να στραφουν σε λαθος κατευθυνση. Σκοπος τους ειναι η προβοκατσια, η στρατολογηση προσωπων της αλλης παραταξεως, η αποσταθεροποιηση η ο ελεγχος της εμπιστοσυνης των μελων μιας μυστικης οργανωσεως.

Οι μεθοδοι των μυστικων υπηρεσιων ειναι πολυσχιδεις, φτανοντας μεχρι και την συνεργασια μεταξυ CIA και KGB. Η Regine Igel σε μια μελετη της στα «Blätter für deutsche und internationale Politik» (10/2007) γραφει, οτι: «κατα την δεκαετια του 70 και του 80 πολλοι εισαγγελεις στην Ιταλια αλλα και η εξεταστικη επιτροπη του Κοινοβουλιου ανακαλυψαν, οτι οι αριστεροι τρομοκρατες που δολοφονησαν τον Aldo Moro κατευθυνονταν και καλυπτονταν απο την CIA, την Mossad και τους συμπρακτορες τους, τις ιταλικες μυστικες υπηρεσιες». Γραφει επισης, οτι υπηρξε μια στενη συνεργασια μεταξυ των μυστικων αυτων υπηρεσιων, των Brigate rosse στην Ιταλια και της Rote Armee Fraktion (RAF) στη Γερμανια, που λειτουργουσαν σαν συγκοινωνουντα δοχεια.

Την ιδια εποχη η CIA διεθετε τεραστια ποσα για την χειραγωγηση (Manipulation) και διαφθορα πολιτων, διανοουμενων και ΜΜΕ. Παραδειγματος χαριν με το Congress for Cultural Freedom (CCF) που ιδρυσε στο Παρισι με χρηματοδοτηση μεσω του σχεδιου Μarshall. Ας σημειωσω, οτο αναμεσα στους διανοουμενους που χρηματοδοτησε το ιδρυμα αυτο, βλεπουμε και μεγαλα ονοματα της αριστερης διανοησης οπως τον Heinrich Böll και τον Siegfried Lenz καθως και τα περιοδικα Preuves (Raymond Aron), Der Monat (Melvin J. Lasky), Tempo presente (Ignazio Silone), Forum (Friedrich Torberg) και Encounter (Irving Kristol). Ολοι και ολα αριστερης αποχρωσεως, εφτανε που ηταν αντιθετα με το σοβιετικο καθεστως.
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: Η Ελλάδα στην μάτι του κυκλώνα, το μεγάλο παιχνίδι και ο μηχανισμός επιθέσεων...

4
Η αναμειξη των ΗΠΑ στο πραξικοπημα της 21.04.1967 ειναι γνωστη. Λιγοτερο γνωστος ειναι ο ρολος που επαιξαν η Ιταλια, οπως φαινεται απο τα μισολογα του ιταλου στρατηγου Gianadelio Maletti, που ηταν τοτε υποδιευθυντης της ιταλικης μυστικης υπηρεσιας, και βεβαια η Γερμανια και οι αλλες «ενδιαφερομενες» χωρες. Οι οποιες ομως δεν βοηθησαν μονο τους στρατιωτικους στο πραξικοπημα, αλλα εκαναν το κατα δυναμιν και για το ξηλωμα του. Ετσι ειναι σιγουρο, οτι οι Ιταλοι ηταν αναμεμειγμενοι στην υποθεση Παναγουλη, ενω οι Γερμανοι εστειλαν τον δημοσιογραφο (!) Günter Wallraff (6), που το αλυσοδεμα του στο Συνταγμα απετελεσε το εναυσμα της επαναστασης της „ηρωικης» νεολαιας του Πολυτεχνειου.

Υπολοιματα της «Προβιας» η «Κοκκινης Προβιας» (διαλεγετε και παιρνεται) εξακολουθουν ομως να παραμενουν ακομη και σημερα ενεργα, οπως συνεχως επαναλαμβανουν οι Αμερικανοι, που ξερουν τα πραμματα ασφαλως καλυτερα. Ετσι μπορουμε να υποθεσουμε, οτι οι κυκλοι που βοηθησαν την χουντα να ανεβει - και μετα να κατεβει - θα πρεπει να ειναι οι ιδιοι που βρεθηκαν αργοτερα πισω απο τα τρομοκρατικα χτυπηματα της 17Ν και αλλων οργανωσεων (Θεωρια MIHOP: Make it happen on Purpose). Οπως συμβαινει και στην Λατινικη Αμερικη, οπου πρωην αριστεροι «αγωνιστες» βρισκονται σημερα πισω απο τα συντηρητικα κομματα, που πολεμουν μετα μανιας τα «αριστερα» η «σοσιαλιστικα» καθεστωτα στην Νικαραγουα, στην Κολομβια και στην Βενεζουελα. Η Dora Maria Telez, πρωην Commandante No 2 της FSLN, ο Henry Ruiz, ο Viktor Tirado η ο Luis Carrion, πρωην μελη της εθνικης επιτροπης της FSLN, ειναι οι ιδιοι, που σημερα μεσω αστικων και δεξιων κομματων καταπολεμανε, στο πλευρο των ΗΠΑ, την κυβερνηση του Daniel Ortega, που μαχεται για μια καλυτερη Παιδεια, για την εξαλειψη του αναλφαβητισμου και της πεινας και λαμβανει μετρα για την γεωργια.

Τα γραφω ολα αυτα, γνωριζοντας οτι εχω ετσι ξεχειλωσει λιγο το θεμα.
Ομως η ομοιοτητα των οσων αναφερω με τις δρασεις του δικου μας Γιωργακη και των αλλων «αριστερων» που μαχονται για το ξηλωμα του «διεφθαρμενου» και «ανικανου» Καραμανλη ειναι προφανης.

Τα ΜΜΕ και η CIA: Ιδιοποιηση, Αναδομηση, Ενοργανωση, Δημαγωγια

«Η εκβαση ενος πολεμου κρινονταν πριν απο τους φανταρους, τους ναυτες και τους πιλοτους. Σημερα ο πολεμος κρινεται απο τα τηλεοπτικα καναλια, τους αρθρογραφους και τους πολιτικους», γραφει ο Daniel Pipes (7). Ο Λευκος Οικος χρησιμοποιει καλου κακου και τα δυο: Οταν δεν αρκει η προπαγανδα και η πλυση εγκεφαλου, τοτε θετει εις κινησιν την τρομακτικη στρατιωτικη μηχανη που διαθετει, φωναζει προς ενισχυσιν και τους «προθυμους συμμαχους» του και κονιορτοποιει τις χωρες που δεν εσκυψαν να προσκυνησουν, την Γιουγκοσλαβια, το Ιραν η το Αφγανισταν.

Ας μεινουμε στην πρωτη κατηγορια. Η χειραγωγηση των ΜΜΕ γινεται μεσω του «Office of Global Communications» και του «European Security Advocacy Group». Ο Fred Landis σε μια μελετη του για τις στρατηγικες της CIA στην Λατινικη Αμερικη, διαπιστωσε, οτι ενα δοκιμασμενο μεσο της CIA ειναι ο ελεγχος των ΜΜΕ μεσω ιδιοποιησης τους. Η μεθοδος αυτη φαινεται να ειναι απολυτα συμβατη με την πολιτικη των ΗΠΑ εναντι της Ελλαδος, διοτι και η Ελλαδα και η Λατινικη Αμερικη ανηκουν στον χωρο της Περιφερειας που ελεγχεται – και νεμεται - απο το καπιταλιστικο Κεντρο. Το ιδιο και ο ρολος τους στην παγκοσμια αγορα, που τεινει προς το μηδεν και οι συνεπειες που υφιστανται απο τις πολιτικες του ηγεμονα για να μεινουν εκει που βρισκονται, παραδειγμα η αποκαθηλωση του Salvador Allende στην Χιλη και η εγκατασταση των στρατιωτικων την 21.04.1967 στην Ελλαδα.

Οι μεθοδοι της CIA για τον ελεγχο των ΜΜΕ, που ισχυουν τοσο για την λατινικη Αμερικη, οσο και για την Ελλαδα, ειναι κατα τον Fred Landis αδιαφανεις, αλλα εντοπισημοι (. Οι κυριοτεροι εινε:

Η μεσολαβηση-παρεμβαση (προβλημα με το Εinschaltung, Intervention!) μιας διεθνους δημοσιογραφικης ενωσεως, Το διωξιμο πολλων συνεργατων, Η ανακαινιση των παραγωγικων μεσων, Η αλλαγη εμφανισεως της πρωτης σελιδας, Η χρηση μιας διακριτικης, αδιευκρινηστης προπαγανδας, Η κατασυκοφαντιση (Character assassination-Rufmord) και καταβαραθρωση του ονοματος μελων της κυβερνησεως, Η προβολη μιας αλλης πολιτικης ελιτ απεναντι στην κυβερνηση, Η διασπορα ψευδων ειδησεων, Η χρηση προπαγανδιστικων μεσων για την δημιουργια διχονοιας και τεχνητων διαφωνιων στην κοινωνια, Η διαδοση κατασκευασμενων ειδησεων της CIA που να συνοδευονται απο μια οικονομικη και διπλωματικη επιθεση προπαγανδιστικου χαρακτηρα, συμφωνα με τις οδηγιες για ψυχολογικο πολεμο που προβλεπει το εγχειριδιο των αμερικανικων ενοπλων δυναμεων.

Κυταξτε προσεκτικα τις μεγαλες εφημεριδες και τα τηλεοπτικα καναλια στην Ελλαδα και θα εκπλαγειται, διαπιστωνοντας οτι εκπληρουν ολους τους παραπανω ορους. Ολους.

Αλλα μεσα ιδεολογικης προπαγανδας και επιρρεασμου της κοινης γνωμης
Πρωταρχικο ρολο παιζουν εδω οι οργανισμοι, που αποσκοπουν στην μεταφορα ιδεολογηματων και συνθηματων περι Δημοκρατιας, ανθρωπινων δικαιωματων η ελευθεριας απο το Κεντρο προς την Περιφερεια. Στην κατηγορα αυτη ανηκουν το National Endowment for Democracy (NED), το Agency of International Development (AID), το The Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE/OSZE), η Διεθνης Αμνηστια (Amnesty International), οι ρεπορτερ χωρις συνορα (Reporter ohne Grenzen, Reporters without Borders/Reporters sans frontieres), το Greenpeace, το γερμανικο Medienhilfe (με κεντρο βαρους την "Zivile Krisenprävention, Konfliktlösung und Friedenskonsolidierung" και - για την νοτιοανατολικη Ευρωπη (Media-Im-Pakt) - την «Förderung von Medienschaffenden in Südosteuropa beim Aufbau freier und unabhängiger Medien im Rahmen des Stabilitätspakts für Südosteuropa»), ολοι τους Μη Κρατικοι Οργανισμοι (ΜΚΟ) με τεραστιους ομως προυπολογισμους, που χρησιμοποιυν για την δημιουργια εθνικων και τοπικων παραρτηματων στις διαφορες χωρες καθως και για την λογιστικη υποστηριξη ad hoc οργανωθεντων ομαδων, που ασχολουνται με την «αντισταση» εναντιων αυταρχικων και διεφθαρμενων καθεστωτων (στρατευση νεολαιας, κινητοποιησεις, δρασεις).
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: Η Ελλάδα στην μάτι του κυκλώνα, το μεγάλο παιχνίδι και ο μηχανισμός επιθέσεων...

5
Ενας αλλος σημαντικος ΜΚΟ ειναι ο Freedom of Choice, που συνεργαζεται στενα με την αμερικανικη, βρεταννικη και καναδικη πρεσβεια, το National Democratic Institute υπο την προεδρεια της πρωην υπουργου εξωτερικων Madeleine Albright, το International Renaissance Foundation (IRF) και ιδιαιτερα ενδιαφερον για την νοτιοανατολικη Ευρωπη, το Eurasia Foundation, παραρτημα του Open Society Institute του George Soros, το οποιο εκτος απο τον Soros χρηματοδοτειται και απο την αμερικανικη κυβερνηση, την World Bank, την OSCE/OSZE, την USAID, το Freedom House υπο την προεδρεια του πρωην αρχηγου της CIA, James Woolsey καθως και απο την Konrad-Adenauer-Stiftung της γερμανικης CDU (11).

Δυτικα συμφεροντα και οι ελληνες νεροκουβαληταδες
Οσο πιο δραματικη γινεται η κατασταση στην Ελλαδα, τοσο πιο καθαρα φαινεται απο το Βερολινο που ζω, με την αβαντα που μου δινει η αποσταση, οτι το καζανι που βραζει καθημερινα ο Ελληνας ειναι ενα Grand Game, ενα μεγαλο παιχνιδι που παιζεται σημερα εις βαρος του Ελληνα και της Ελλαδος. Με πρωταγωνιστες τον Γιωργακη, τους αλλους εξαλλους της αντιπολιτευσεως και τους πολλαπλασιαστες τους, τα μεγαλα ΜΜΕ. Ειναι πολυ λυπηρο και δεν αισθανεσαι καθολου καλα σαν Ελληνας, να βλεπεις ολους αυτους να ταλαιπωρουν καθημερινα την ελληνικη κοινωνια με τα πυροτεχνηματα τους περι σκανδαλων, διαφθορας και ανικανοτητας της κυβερνησης Καραμανλη. Παρατεινοντας με μια πιθανη αλλαγη κυβερνησεως την συνεχιση της σημερινης αγωνιας της Ελλαδος, που ακριβως γι’ αυτο το λογο ασθενει.

Στην μαχη για το ξηλωμα του Καραμανλη εχουν πεσει, εκτος απο τον Γιωργακη, τους αλλους φωνασκουντες της αντιπολιτευσεως και τα μεγαλα ΜΜΕ και οι αλλες εφεδρειες των δυναμεων κρουσεως που διαθετει η Δυση στον τοπο μας, ασχετως του δεξιου, αριστερου η οποιουδηποτε αλλου προσωπειου φορουν: Αναφερω τελειως προχειρα τους ΜΚΟ τυπου «Human Rights Watch» (του Παναγιωτη Δημητρα) η «Reporters sans frontières» («Ρεπορτερ χωρις συνορα»), τους ανταποκριτες ξενων δημοσιογραφικων μεσων οπως η Heike Schrader (που γραφει για τα γερμανικα Junge Welt και Telepolis), την επαναστατημενη νεολαια (φοιτητες, αντικρατικοι, διεθνιστες, τρομοκρατες), το επισημο οργανο τους, το Indymedia και το υπολοιπο Ιντερνετ με τους «απελευθερωμενους» Bloggers. Ο καταλογος βεβαια δεν εκλεισε με την προχειρη αυτη απαριθμιση.

Τα πολιτικα κομματα (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ)
Ριχνοντας μια συντομη ματια στις «προγραμματικες» δηλωσεις του Γιωργακη για την ελληνικη οικονομια, διαπιστωνεις, οτι το μονο που δεν περιεχουν ειναι η οικονομια. Υποσχονται ομως παροχες για ολους, χωρις αναφορα στο απο που θα προελθουν οι ποροι, προκεται προφανως για την συνταγη του μεγαλου και σοφου προφεσσορα της οικονομιας και μπαμπα του Γιωργακη, δηλαδη απο δανεια απο τις διεθνεις (δηλαδη εβραιοαμερικανικες) τραπεζες. Υποσχεται επισης πολλη συμμετοχικη Δημοκρατια, πορεια στο λαο, εγνοια για τους φτωχους, ανθρωπινα δικαιωματα και αλλα τετοια ευγενη φουμαρα. Ανυπαρκτο σχεδιο, σκετος λαικισμος. Και διερωταται κανεις, εχοντας υπ’ οψιν την σαπιλα της εικοσαετους διακυβερνησης της χωρας απο το ΠΑΣΟΚ, πως ειναι δυνατον οι προσφατες δημοσκοπησεις να δειχνουν, οτι ο ανθρωπος αυτος και το κομμα που κληρονομησε, εχουν ξαφνικα ανεβει στην πρωτη θεση προτιμησης του ελληνα πολιτη; Ανοητη ερωτηση βεβαια, οταν ολη την ωρα μιλαμε για την CIA και το μακρυ της χερι.
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: Η Ελλάδα στην μάτι του κυκλώνα, το μεγάλο παιχνίδι και ο μηχανισμός επιθέσεων...

6
Οπως δειχνουν τα πραμματα, τον Γιωργακη αυτον τον εχουν ανακηρυξει οι ΗΠΑ σαν τον «ανθρωπο» τους στην Ελλαδα, οπως εχουν και τους «ανθρωπους» τους αλλου, τον Wiktor Juschtschenko και την Julia Timoschenko στην Ουκρανια η τον Michail Saakaschwili στην Γεωργια. Τα προσωπα αυτα δεν χρειαζεται να εινε φωστηρες, αρκει να εχουν το προσον της προσωπικης φιλοδοξιας για την αρχηγια και να συνεργαζονται στενα με τον ηγεμονα και τις οργανωσεις και υπηρεσιες του, τοτε η υποστηριξη και η λογιστικη που θα του παρεχουν ειναι σιγουρη. Ετσι αναμεσα στα αλλα εχουν αναθεσει στον Γιωργακη και την προεδρια της Σοσιαλιστικης Διεθνους (Die Sozialistische Internationale/The Socialist International), για την οποια φαινεται να καμαρωνει σαν γυφτικο σκεπαρνι (οπως αναθεσαν και στον Guffy Onan, παρντον Kofi Annan, πρωτα την γενικη γραμματεια των Ηνωμενων Εθνων και απο το 2007 την προεδρια της Allianz für eine Grüne Revolution in Afrika - AGRA για να καλοπιανουν τους μαυρους της Αφρικης). Το αν σημερα η Σοσιαλιστικη Διεθνης εχει καποια σχεση με τον σοσιαλισμο, ειναι κατι το παρα πολυ αμφισβητουμενο, σιγουρο ειναι ομως, οτι για τα 168 μελη της λειτουργει σαν ενα μανταλακι που τα κραταει δεμενα με το Κεντρο και καθηλωμενα στην παγκοσμιοποιημενη πολιτικη των Neocons. Κατα τα αλλα δεν μπορω να φανταστω σε τι θα ωφελεισει την Ελλαδα η συμμετοχη του Γιωργακη στο συνεδριο της Σοσιαλιστικης Διεθνους στην Νεα Υορκη (24. μεχρι 28.09.0 και στο συνεδριο του Ιδρυματος Κλιντον για την καταπολεμηση της φτωχειας, εκτος απο την προσωπικη προβολη του σαν μεγαλου πολιτικου ηγετη. Ετσι για να θαμπωνει τους θαυμαστες του στην Ελλαδα, οπως ο Kofi Annan στην Αφρικη.

Ενα αλλο κομμα, που αγεται και φερεται απο τον ηγεμονα, ειναι και το ΚΚΕ. Το κομμα αυτο πρεσβευει εναν ορθοδοξο, αντικαπιταλιστικο κομμουνισμο, διατηρει ομως φιλικοτατες σχεσεις με το «αριστερο» κομμα «Die Linke», που στο Βερολινο συγκυβερνα με την «σοσιαλιστικη» (σαν του Γιωργακη) SPD και με το ιδρυμα της «Die Linke», το Rosa-Luxemburg-Stiftung, το οποιο χρηματοδοτειται μεταξυ αλλων απο το Soros Foundation. Ας ειναι βεβαιη η κυρια Αλεκα, που εχει μπλεχτει στα αριστεροεβραιικα «σοσιαλιστικα» κολπα και δεχεται αβασανιστα τις προσκλησεις που της στελνουν αυτοι οι «αριστεροι» για συμμετοχη σε συνεδρια και εκδηλωσεις στο Βερολινο και την Κουβα, οτι αν το ΚΚΕ δεν εκανε την δουλεια των μονοπωλιων - που κατηγορει συνεχως και μεγαλοφωνως – ο «ηγεμων» θα ειχε προ πολλου φροντισει για την απαγορευση του. Την δουλεια του παντως, του ηγεμονα, την κανει τελεια, οι δυναμες κρουσεως που διαθετει, η ΚΝΕ και το ΠΑΜΕ των συνδικατων, δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητες. Τρελλοι ειναι λοιπον να το απαγορευσουν;

Την δουλεια του ηγεμονα κανει και το αλλο αριστεριζων κομμα, ο ΣΥΡΙΖΑ. «Καλύτερα ακυβερνησία, παρά κυβέρνηση που δημιουργεί τη γενιά των 700 ευρώ και κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους», ειναι μια απο τις πολλες εξυπναδες που εκστομιζει ο κυριος Τσιπρας, αρχηγος του κομματος αυτου. Που δεν αντεληφθη, οτι τετοιες σαχλαμπουχλες ουτε στην βρεφικη ηληκια των κομματων που εχει το κομμα του για προτυπο στην δυτικη Ευρωπη, δεν ακουγονταν. Ουτε εμαθε ακομη, οτι οι ηγετες τους στην Γερμανια και την Γαλλια, Joseph (Joschka) Fischer και Daniel Cohn-Bendit, δεν ηταν και τοσο εναντια στο κρατος, οπως πιστευουν οι οπαδοι του, αλλα εκαναν την δουλεια των δυτικων μυστικων υπηρεσιων σαν agent provocateur η/και πληροφοριοδοτες (9). Τα σημερινα τερτιπια του Τσιπρα, που θυμιζουν την Spassgesellschaft και το Spielen statt Denken των πρασινων στην Γερμανια του 80 και του 90, ειναι παιδιαρισματα, ωφελουν μονο τον ηγεμονα και αποβαινουν προς μεγαλην ζημιαν της χωρας μας (10).

Τα ΜΜΕ
Ξεπερνω τον ρολο που παιζουν στον τοπο μας τα παρακλαδια των διεθνων ΜΚΟ και το Ιντερνετ με τους χιλιαδες Bloggers και τα αντιεξουσιαστικα και αντεθνικα Websites τους, παραπεμποντας σε προηγουμενες μελετες μου για τις δρασεις τους, που δημοσιευθηκαν στο berlin-athen.eu. Σημερα θα αναφερθω, εν συντομια, στα ελληνικα ΜΜΕ (12).

Πιανοντας στα χερια σου μια απο τις μεγαλες καθημερινες εφημεριδες, εχεις την εντυπωση, οτι προκειται για ενα δοχειο γεματο με σκατα (σκανδαλα, ψευδη, ρουφιανιες κ.α.), τα οποια συντακτες και δημοσιογραφοι ανακατωνουν καθημερινα με μια τεραστια κουταλα που τους δωσαν στο χερι, για να βρωμανε οσο το δυνατον περισσοτερο. Και οταν η βρωμα που αναδυει ενα σκανδαλο, μια συκοφαντια η μια ψευδολογια εξατμισθει, καταπιανονται με το επομενο και ουτω κα’ εξης.

Η βορβορωδης αυτη κατασταση εχει ξεπερασει πλεον καθε οριο ανοχης, τετοιες εφημεριδες μονο με γαντια μπορεις να πιασεις στο χερι σου. Και για να παρακολουθησεις ενα τηλεοπτικο προγραμμα πρεπει να βαλεις παρωπιδες και να βουλωσεις τ’ αυτια σου, σαν τον Οδυσεα. Οι λεγομενοι δημοσιογραφοι και οι ιδιοκτητες των μεσων αυτων φαινεται να εινε προθυμοι για τα τριακοντα αργυρια που παιρνουν να πουλησουν ακομη και τη μανα τους, η μονη εξειδικευση που εχουν, ειναι η υποκρισια, το ψευδος και η συκοφαντια. Πολλοι μαλιστα το παιζουν και αριστεροι, „συντροφια“, οπως εγραφε ενας αναγνωστης στην εφημεριδα Μακεδονια της Θεσσαλονικης, «που θα κάνουν με τα καμώματα τους τον Μάρξ να ξυρίσει τα γένια του και τον Λένιν να βγάλει μαλλιά!».

Ειναι ομως αυτοι που "δουλευουν" και εχουν για καποιους λογους γινει δημοφιλεις, οπως καποιος Θεμος, που για τις υπηρεσιες του (προς ποιον ειχε στον λογαριασμο του 5 εκατομμυρια Ευρω (απο που. Με τετοια ΜΜΕ δεν ειναι καθολου παραξενο, που ο ελληνας πολιτης βρισκεται σε τελεια συγχιση και οτι η πολιτικη και κοινωνικη ζωη της χωρας εχει αποσταθεροποιθει τελειως.
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: Η Ελλάδα στην μάτι του κυκλώνα, το μεγάλο παιχνίδι και ο μηχανισμός επιθέσεων...

7
Σαν αντιπροσωπευτικους μαργαριτες του ειδους θα ξεχωρζα την „Ελευθεροτυπια“, „Τα Νεα“, «Το Βημα» και τον «Ελευθερο Τυπο», που εκπληρουν ολους τους ορους του τηλεκατευθυνομενου τυπου που διαπιστωσε ο Fred Landis στην Λατινικη Αμερικη (ενα παραδειγμα εινε οι αλλαγες που σχεδιαζονται στον «Ελευθερο Τυπο» με «τα «πολιτικα που θα μεταφερθουν απο τις τελευταιες σελιδες μπροστα!», τα ρεπορταζ που θα δοθει κατευθυνση να εχουν νευρο και τις πολλες σελιδες που αρχισε να αφιερωνει στον Γιωργακη» (Ελευθερος Τυπος της 14.09.0. Τα εντυπα αυτα δεν εχουν σκοπο την πληροφορηση, αλλα την παραπληροφορηση του Ελληνα, ακριβως διοτι δημοσιευουν μερικες φορες και καποια αρθρα της προκοπης. Οι υπηρεσιες που προσφερουν ειναι πολυτιμες, οχι ομως για την Ελλαδα, αλλα για τον ηγεμονα, που τα χρησιμοποιει για να περναει την απο μεσα τους την πολιτικη του βουληση. Αν, οπως φαινεται, θα βγαλουν τελικα τον «βασιληα» Καραμανλη σαχ ματ, θα ειναι αυτο πραγματικα καλο για την Ελλαδα; Η ερωτηση φαινεται να μην τους απασχολει καθολου.

Στο ιδιο μηκος κυματος και η κρατικη ΝΕΤ, αντρο της Πασοκοκρατιας, των «αριστερων» και των ξενων μυστικων υπηρεσιων, που κατηντησε προσωπικος τηλεοπτικος σταθμος του Γιωργακη. Η τακτικη των ισων αποστασεων αναμεσα στα πολιτικα κομματα που ακολουθει η ΝΕΤ ειναι φαρσα. Παραδειγμα: Οταν στις ειδησεις γινεται αναφορα σε καποιο κυβερνητικο μετρο, σε σχεδιο νομου η στην ανακοινωση καποιου υπουργου, η κυρια Χουκλη, με το υφος ιεροεξεταστη που παιρνει σε τετοιες περιπτωσεις, παρουσιαζει πριν απο την αναφορα, καποιον αντιπροσωπο της αντιπολιτευσεως, εναν συνδικαλιστη η καποιον οργισμενο τραμπουκο, που αρχιξει να κατηγορει την κυβερνηση, οτι χτυπαει με το μετρο, που ακομη δεν μαθαμε, τους χαμηλομισθους και την φτωχολογια, οτι ειναι η καταστροφη για τα φτωχα στρωματα της κοινωνιας, για την νεολαια των 700 Ευρω η για καποιο συνδικατο. Την εχω δει επισης να μιλαει, με το ιδιο υπεροπτικο υφος, και με τον υπουργο οικονομιας, κατηγορωντας τον για τις αδικιες που γινονται στους φτωχους απο τα μετρα που παιρνει, σαν ναταν του υπουργειου κοινωνικης προνοιας, κι’ εκεινος, με φουκαριαρικο υφος, να προσπαθει να δικαιολογηθει.

Με τετοια (παρα)πληροφορηση δεν ειναι παραξενο, οτι ο διαμορφωθεις πολιτικος οριζοντας του Ελληνα περιοριζεται στα συμβαινοντα μονο στην Ελλαδα και ιδικοτερα σε μια διαμετρο 2-3 χιλιομετρων γυρω απο το Συνταγμα και το Κοινοβουλιο και ειναι τελειως αποσυνδεδεμενος απο οσα συμβαινουν διεθνως. Τα προβληματα που αντιμετωπιζει σημερα η Ελλαδα λογω της διενεξεως ΗΠΑ-Ρωσιας στο θεμα του αγωγου πετρελαιου δεν θεματοποιουνται σχεδον καθολου.

Τι δεν εκανε και τι θα πρεπει να κανει παραυτα ο Καραμανλης
Εξωθεσμικοί παράγοντες, επιχειρηματικοί κύκλοι, πολιτικοί, παράγοντες του Δημοσίου, μυστικές υπηρεσίες, απόπειρες αυτοκτονίας, DVD, δημοσιογράφοι και δημοσιογραφίσκοι, υποψήφιοι πρόεδροι κομμάτων, ρεύματα και τάσεις στο εσωτερικό των κομμάτων, εκδότες και εκδότριες, αναλυτές ξένου παράγοντα επιχειρούν να προκαλέσουν αναταράξεις, ρήξεις και αντιδράσεις στο πολιτικό σύστημα και να στήσουν ένα νέο, προσαρμοσμένο στα μέτρα τους. Υποταγμένο πλήρως“, εγραφε το Παρον στις 13.01.2008. Ποιο και γιατι ομως;
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: Η Ελλάδα στην μάτι του κυκλώνα, το μεγάλο παιχνίδι και ο μηχανισμός επιθέσεων...

8
Για να καταλαβουμε τα αιτια της σημερινης ανωμαλιας θα πρεπει να θεσουμε πρωτα την ερωτηση: Qui bono? Σε ποιον συμφερει αυτη η κατασταση; Συμφερει την Ελλαδα, για την οποια ισχυριζεται οτι μαχεται ο Γιωργακης και οι αλλοι φασαριατζηδες; Ασφαλως οχι, το δημιουργηθεν κλιμα ειναι ανθυγειινο για ολους. Τοτε ποιον συμφερει; Η απαντηση ειναι: Μονο ο ηγεμων εχει συμφερον να συντηρει την σημερινη κατασταση και να την οξυνει περισσοτερο, μεχρι πτωσεως του «αντιπαλου».Και γιατι; Διοτι η συμφωνια του Καραμανλη με την Ρωσια για την μεταφορα ασιατικου πετρελαιου στην Μεσογειο διασταυρωνει τα σχεδια του, που ειναι ο τελειος αποκλεισμος της Ρωσιας απο καθε δυνατοτητα εξοδου του πετρελαιου τους στην Δυση. Ο ηγεμων ειναι καθετα αντιθετος και αποφασισε, οπως φαινεται να την ματαιωσει.

Απεναντι σ’ αυτη την κατασταση οι δυνατοτητες του Καραμανλη να αντιταξει καποια αντισταση ειναι ελαχιστες. Μοιαζει μ’ εναν μοναχικο μονομαχο στο Κολοσσαιο, οπου οι «Ρωμαιοι» ανοιξαν τα κλουβια με τα λιονταρια, τις τιγρεις και τις υαινες για να τον κατασπαραξουν. Χωρις ουσιαστικη βοηθεια απο πολιτικες, οικονομικες και κοινωνικες δομες στην Ελλαδα, που συντασομενες θα προβαλλαν μια καποια αντισταση στα σχεδια του ηγεμονα. Τα μελη της κυβερνησεως αντι να μεινουν ο βραχος στην τρικυμια των κατηγοριων που καθημερινα τους προσαπτονται απο την συγχορδια της αντιπολιτευσης και των ΜΜΕ, αρχισαν να μαλλωνουν μεταξυ τους για το τι δεει γενεσθαι. Τα πολιτικα κομματα στην Ελλαδα ειναι ευκαιριακες συναξεις προσωπων, που το μονο που τους συνδεει μεταξυ τους ειναι η προοπτικη της «κονομας». Η ελληνικη οικονομια ελεγχεται απο ξενα κεφαλαια, ο μονος ελληνας εργοδοτης εξακολουθει να παραμενει το κρατος, εργοδοτικες οργανωσεις που να αντιπροσωπευουν ελληνικα συμφεροντα δεν υπαρχουν, κοινωνικες οργανωσεις που να υποστηριζουν την Ελλαδα στιγματιζονται σαν δεξιες και αντιδραστικες.

Ιδου ενας τελειως προχειρος καταλογος των οσων θα μπορουσαν να γινουν (και των οσων δυστυχως δεν εγιναν):

Απεναντι στις βρισιες, τις ιταμες κατηγοριες και τα ψευδη της αντιπολιτευσης και των ΜΜΕ η κυβερνηση (η ο Καραμανλης) δεν αντεταξε καμμια αποτελεσματικη αμυνα ουτε και μπηκε στην ανεπιθεση. Το «δεν θα τους ακολουθησουμε στον κατηφορο που πηραν», που ακουγεται καθε λιγο και λιγακι, μενει μια φραση λογου, οσο δεν συνοδευεται απο μιαν εξυπνη ατακα στην κοιλια του αντιπαλου.
Δεν εγινε καμμια προσπαθεια απο την κυβερνηση να «ξεβρακωθουνι» οι ιταμοι συκοφαντες και να φανει στον κοσμο το «μεγεθος» της γυμνιας των "χαρισματων" που λενε οτι διαθετουν για να κυβερνησουν τον τοπο
Δεν εγινε το παραμικρο για την αναδιοργανωση της κρατικης ΕΡΤ με σκοπο την προβολη του κυβερνητικου εργου. Αντ’ αυτου την αφηνουν να αλωνιζεται απο τα τρωκτικα των Πασοκων, διαφορους «αριστερους» δημοσιογραφους και ακομη περισσοτερους πρακτορες ξενων μυστικων υπηρεσιων, που καταρτιζουν κατα το δοκουν τα προγραμματα της, σκετη προπαγανδα και παραπληροφορηση, παρωδια ειδησεων. Ειναι απαραδεκτο να βλεπουμε συνεχως τον Γιωργακη με χαμογελα και shake hands να μιλαει για τις πορειες του στο λαο και για την συμμεροχικη Δημοκρατια η τις συνεχεις κινητοποιησεις καποιων εργατοπατερων που ζητουν λεφτα και κατηγορουν για του ψυλλου πηδημα την κυβερνηση. Και να διαβαζουμε, οτι ο Σεραφειμ Φυντανιδης της «Ελευθεροτυπιας», που με λυσσα καταπολεμα και κατασυκοφαντει την κυβερνηση, θα κανει στην ΕΡΤ εκπομπη.
Δεν μεριμνησε για την πληρωμη των τηλεφωνικων λογαριασμων και των οφειλων των μεγαλων ΜΜΕ προς το ΙΚΑ ουτε σταματησε την σκανδαλωδη επιχορηγηση τους απο την κρατικη διαφημιση (γι’ αυτο κι’ εκεινα, απο ευγνομωσυνη, ενετειναν τις καθημερινες συκοφαντιες, τις βρισιες και τα ψευδη τους εναντιον της)
Δεν εβαλε καποια ταξη στις καθημερινες και για ψυλλου πηδημα κινητοποιησεις καποιων θιγομενων – και ποιος στην Ελλαδα δεν ειναι θιγομενος – συνδικαλιστων η εξαλλων φοιτητων, ουτε φροντισε, ωστε τετοιοι τραμπουκοι να μην σπανε σε καμμια περιπτωση τον κλοιο της αστυνομιας και να μπαινουν αλλαλαζοντες σε υπουργεια και αλλους κρατικους οργανισμους
Δεν τραβαει τ’ αυτια καποιων πρυτανεων, που επιτρεπουν την ασυδοσια και την καταστροφη της δημοσιας περιουσιας στα εκπαιδευτικα ιδρυματα, κρυβομενοι πισω απο καποιο κενο λογικης και σημασιας ασυλο.

Στην «Καθημερινη» της 14.09.08 ο Xρηστος Γιανναρας ονειρευεται εναν ελληνα Πουτιν: «Τον ονειρικό έλληνα Πούτιν να τον φανταστούμε –στο παραμύθι που ζεσταίνει την καρδιά, σαν ενδορφίνες στο ψυχορράγημα– να ξεκινάει και αυτός αγώνα με τη Λερναία πολυκέφαλη Μαφία, των τυράννων και βασανιστών μας: Τα μαφιόζικα τάχα και κόμματα πολιτικά, την αρχέκακη λοιμική. Μαζί και τις μαφίες των συνδικαλιστών του δημόσιου τομέα. Να στέλνει ο ονειρικός έλληνας Πούτιν στη φυλακή ή έξω από τα σύνορα τους δικούς μας Χοντορκόφσκυ, κομματικούς ή συνδικαλιστές. Να ξαναστήνει από την αρχή θεσμούς, θωρακισμένα αδιάβλητους, κοινωνικού ελέγχου των κομμάτων και των συνδικάτων της δημοσιοϋπαλληλίας. Να αποκαταστήσει κράτος αυτόνομο και ακομμάτιστο, να καταλύσει οριστικά τη δικτατορία των εγκαθέτων».

h**p://www.berlin-athen.eu/
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή”