Δημοσιογράφος του Βήματος δέχεται "λιντσάρισμα" στο facebook από την Άφρα Αλ-Σάλεχ

1
Αλ Σάλεχ τρέμει Ψυχάρη - ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΞΙΩΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ; ΟΞΩ Π.... ΑΠ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ!
Εικόνα
Ανήκουστο! Δημοσιογράφος του Βήματος δέχεται "λιντσάρισμα" στο facebook από ειδική σύμβουλο υπουργείου.

Επίθεση εναντίον της Λώρης Κέζα έχει εξαπολύσει από το facebook η Αφροδίτη (Σ.Σ. ΑΦΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ)Αλ Σάλεχ με αφορμή κείμενό της στο Βήμα με τον τίτλο "Ομόνοια σαν Κάμπντεν".

Με χαρακτηρισμούς που θα διαβάσετε παρακάτω και αφήνοντας αιχμές για τον επαγγελματισμό της δημοσιογράφου, η σύμβουλος του κ. Βούγια εμμέσως πλην σαφώς αξιώνει την απόλυση της Κέζα από την εφημερίδα.

Αν απορείτε γιατί να σας εξηγήσουμε: η εν λόγω δημοσιογράφος εκφράζει συνήθως μέσα από τα κείμενά της τις απόψεις του Σταύρου Ψυχάρη. Η Αλ Σάλεχ από την πλευρά της έχει ένα βασικό φόβο:
ότι σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό θα πάρει πόδι μαζί με τον κ. Βούγια.

Φοβούμενη λοιπόν ότι το συγκρότημα την έχει στοχοποιήσει εξαπολύει επίθεση. Ακόμη κι αν διαφωνούμε με τις απόψεις της Κέζα, θεωρούμε απαράδεκτο κυβερνητικό στέλεχος να υιοθετεί αυτού του είδους τη στάση, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα αξιώναμε να χάσει το ψωμί του οποιοσδήποτε εργαζόμενος. Διαβάστε μερικά από τα απαξιωτικά σχόλια στο facebook...

"Για κάποιο άγνωστο- γνωστό λόγο η κυρία εστιάζει μόνο στους αλλοδαπούς και μάλιστα εξισώνοντάς τους με τους ποινικούς.(Σ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΦΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ;) Είναι αυτό αθώο; Όταν η πολιτική ηγεσία είναι πιο "προχωρημένη" απο τη δημοσιογραφία, τότε κάτι πολύ κακό θα συμβεί στην κοινωνία μας.(Σ.Σ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ ΗΔΗ ΚΥΡΑ ΒΟΥΓΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΝΕΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ... ΤΩΡΑ ΧΟΡΤΑΣΕ Η ΨΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ...)

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί τη ρητορική μίσους και μάλιστα για να εξυπηρετήσει δικά του συμφέροντα. ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Με την ανοχή μας έφτασαν εδώ που φτασανε. Αυτό που με εντυπωσιάζει με την συγκεριμένη δημοσιογράφο δεν είναι η (φαινομενικά;) ελλιπής ενημέρωση της ή ο προπαγανδιστικός της τόνος (Σ.Σ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ) (αν και χαριτωμένος) που σίγουρα δεν ταιριάζει σε μια εφημερίδα όπως το ΒΗΜΑ, αλλα η συνειδησιακή της άνεση όταν εκφράζει ρητορική του μίσους (Σ.Σ. ΟΧΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ).

Απολαύστε την..." Και παραθέτει το σχετικό άρθρο στο
Βήμα http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46 ... F06%2F2010

makiavelis

-http://hellenicrevenge.blogspot.com/201 ... _6150.html
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο εντός των πυλών ανθελληνισμός”