Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ...

1
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ...





Και μάλιστα με πρωτόγνωρη ταχύτητα, που προξενεί πολλά ερωτηματικά για τα μέχρι σήμερα άψογα αντανακλαστικά της εξωτερικής της πολιτικής.
Ο μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή πλησιάζει και όπως δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις, θα είναι μεγάλης έντασης, με αρκετούς εμπλεκόμενους.
Το Ισραήλ, θα χτυπήσει....

σκληρά και δυνατά.
Και εδώ θα έρθει η λάθος κίνηση της Τουρκίας.
Το θέμα όμως είναι,....
κατά πόσο η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει και να καλύψει το κενό ασφάλειας –για τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο- που θα αφήσει πίσω της η Τουρκία.
Ένα κενό που μπορεί να στοιχίσει – προσωρινά- στο Ισραήλ αρκετά στη μάχη που δίνει με τους Άραβες, αλλά η απώλεια που θα υποστεί η Τουρκία στο μέτωπο του Κουρδιστάν, θα είναι ανυπολόγιστη!
Η ειρωνεία που θα επιδείξει η ιστορία απέναντι στο τουρκικό νεοοθωμανικό θράσος, θα είναι απίστευτη.


taxalia
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ...

2
Το τούρκικο κεφάλι εκτός από αγύριστο (από την στιγμή που δέθηκε στο άρμα του μεγαλοιδεατισμού του νεοθωμανισμού) είναι και κουτοπόνηρο.Η Τουρκία δείχνει από μόνη της να βιάζεται και εγκλωβίζεται ακόμη πιο πολύ.Τυχόν επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν,σταματά ή αναστέλλει επ'αόριστον την θέληση της Τουρκίας να αναδειχτεί σε περιφερειακή υπερδύναμη μέσω της απόκτησης πυρηνικής τεχνολογίας.
Εκεί λοιπόν θα κερδίσουν τα σωστά τοποθετημένα πιόνια.Το κενό που θα προκύψει, κατά την εκτίμησή μου μπορεί να καλυφθεί από τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες της χώρας μας οι οποίες τεχνηέντως αποκρύπτονταν (ενέργεια,άριστη διεθνώς Π.Α.,λιμάνια,ανοχή σε άλλα θρησκευτικά δόγματα,αίσθημα συμπόνοιας προς τους διεθνώς αναξιοπαθούντες και άλλα που αποτελούν διπλωματικώς αναξιοποίητα όπλα).
Όλα επαναλαμβάνω θα κριθούν από την "σωστή τοποθέτησή μας".
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…

Re: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ...

3
Αν επιτεθουν οι οβραιοι στο ιραν θα μπουνε τοσο ευκολα οπως οι αμερικανοι στο ιρακ σχεδον αμαχητι καθ'οτι δικος τους ο Αχμαντινετζαντ αλλα για τα ματια του κοσμου ολο και κατι θα γινει ετσι για να αποπροσανατολησουν τον κοσμο οπως παντα στα καλοστημενα παιχνιδια τους.
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.

Re: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ...

4
King Minos έγραψε:Αν επιτεθουν οι οβραιοι στο ιραν θα μπουνε τοσο ευκολα οπως οι αμερικανοι στο ιρακ σχεδον αμαχητι καθ'οτι δικος τους ο Αχμαντινετζαντ
Μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα...
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ...

5
Μακάρι να κάνει το λάθος η Τουρκία να επιτεθεί στο Ιράν θα είναι και το τέλος της
Ο δρόμος της Τουρκιάς για το Ιράν πέρνα κοντά από το Κουρδιστάν
Εικόνα
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω

Re: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ...

6
Η Τουρκία δείχνει από μόνη της να βιάζεται και εγκλωβίζεται ακόμη πιο πολύ.
Αυτο έχω παρατηρήσει και εγω,το θεμα ειναι γιατι βιάζεται τόσο.
Ισως λόγω των Κουρδων!Να μην ξεχναμε οτι οι Κουρδοι είναι ετοιμοι να δηλώσουν την αυτονομία τους και φυσικά αυτο το κάνουν με πλάτες των Αμερικάνων.Ηδη ηγετικο στέλεχος Κουρδικού κόμματος στην Τουρκια δήλωσε οτι την επόμενη βδομάδα να ανακοινωθούν στοιχεία για την αυτονόμηση του Τουρκικού Κουρδισταν.

Απο την αλλη σκέφτομαι οτι επειδη ολο το ενδιαφερον του κοσμου εχει στραφει στις Η.Π.Α. ,Ιραν,Ισραηλ και ολοι ανυσηχουν για τις μεταξυ τους σχεσεις και για επικειμενο πολεμο,μηπως εντελλει η αφορμή δοθεί σε κάποια αλλη περιοχη και οχι εκει.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”