ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ»

1
Από την πρώτη Σεπτεμβρίου θα ισχύει ο νέος νόμος ο οποίος απαγορεύει το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους.


Οι ποινές που προβλέπει ο καινούργιος νόμος, είναι χρηματικές. Για τους πελάτες των καταστημάτων (εστιατόρια, καφενεία, μπαρ, κ.λ.π) το πρόστιμο θα κυμαίνεται από 50 ευρώ έως 500(!), ενώ για τους καταστηματάρχες από 500, εως10.000!

Η πιο φασιστικοί νόμοι επιβάλλονται πάντα για το …καλό μας(!), για την υγεία μας και άλλα τέτοια παραμύθια για μωρούς.
Και στο «γύψο» μάς βάζουν για το καλό μας οι δολοφόνοι μας…

Και τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, τα οποία εκτελεί η κατοχική κυβέρνηση των ανδρεικέλων της Νέας Τάξης και αυτά για το …καλό μας!!!

Τώρα τα κυβερνητικά ανδρείκελα αποφάσισαν να απαγορεύσουν το κάπνισμα, με δικτατορικές διαταγές φασιστικής αυθάδειας, για την υγεία μας!!!

Και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να αντιληφθεί την πολυεδρική διάσταση αυτής της κυβερνητικής φασιστικής μοχθηρίας. Πολυεδρική, γιατί στοχεύει σε πολλά επίπεδα.

Πρώτο επίπεδο: Στοχεύει στην οικονομική εξόντωση ενός μεγάλου φάσματος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σε μια εποχή που όλες οι μικρές επιχειρήσεις καταποντίζονται, λόγω του μνημονίου και του ΔΝΤ, επιβάλλεται και ένας νόμος που θα οδηγήσει ένα μεγάλο και πανελλαδικό δίκτυο αυτών των επιχειρήσεων στην ολοκληρωτική και τάχιστη χρεοκοπία τους.

Δεύτερο επίπεδο: Εδώ ο στόχος είναι η κατασκευή του ιδεολογικού γύψου και ο εθισμός στην υποταγή των φασιστικών διαταγμάτων του «αποφασίζουμε και διατάζουμε».

Αυτός ο στόχος είναι το στρατηγικό σχέδιο της Νέας Τάξης: Η κατασκευή ανθρώπων πειθήνιων οι οποίοι να δέχονται κάθε διαταγή, να υπακούουν τυφλά στα όργανα της εξουσίας, να κάνουν ό,τι απαιτούν από αυτούς οι δήμιοί τους, να εφαρμόζουν καλά στη νεοταξική μηχανή, χωρίς τριβές, ανθρώπους εξαθλιωμένους και αποκτηνωμένους που να κινούνται χωρίς σκοπό…

Τα νεοταξικά ανδρείκελα της κατοχικής κυβέρνησης θέλουν να μας κατασκευάσουν κατά εικόνα και ομοίωσή τους. Οδηγούν την ελληνική κοινωνία στα έσχατα όρια της καταστροφής, της πτώχευσης και της εξαθλίωσης και ταυτόχρονα σφυρηλατούν τις ανάλογες ιδεολογικές αλυσίδες: Τη ραγιάδικη υποταγή του ελληνικού λαού…

Η απαγόρευση του καπνίσματος «δοκιμάζει», στην πράξη, αυτό το ιδεολογικό στρατήγημα του νέου πλανητικού φασισμού: Την κατασκευή ανθρώπων που να υπακούουν, σαν αυτόματα, στις διαταγές…

Τρίτο επίπεδο: Η απαγόρευση στοχεύει και σε ένα ακόμα πολιτικό επίπεδο.

Τα καφενεία και τα εστιατόρια, καθώς και όλες οι πολύμορφες σύγχρονες παραλλαγές τους, όπως και τα κέντρα διασκέδασης, απλωμένα, σαν ιστός της αράχνης σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν εστίες μαζικών συναθροίσεων και κυρίως της νεολαίας.

Κάθε τι το μαζικό σήμερα, σε συνθήκες γενικής χρεοκοπίας, σήψης και κατάρρευσης, αποτελεί εμπόδιο στη χειραγώγηση και τον έλεγχο, αποτελεί έναν αστάθμητο και ανεξέλεγκτο πολιτικό παράγοντα.

Μπορεί όλο αυτό το πλατύ δίκτυο των νεολαιίστικων μαζώξεων να κατάφερε ένα θανάσιμο πλήγμα εναντίον των παραδοσιακών καφενείων που αποτελούσαν «εργαστήρια» της «δημοκρατίας του λαού», μπορεί όλα αυτά τα σύγχρονα στέκια της νεολαίας κα τα κέντρα διασκέδασης να αποτέλεσαν και «καρκινώματα» δηλητηρίασης και ισοπέδωσης της νεολαίας, ΩΣΤΟΣΟ, λόγω του μαζικού τους χαρακτήρα, συσσωρεύουν και όλες τις εκρηκτικές ύλες από την κοινωνική εξαθλίωση της νεολαίας και των πλατύτερων λαϊκών στρωμάτων.

Αυτή η συσσώρευση των εκρηκτικών υλικών σήμερα μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη σε αυτούς του μαζικούς χώρους…

Αυτές, συνεπώς, οι μαζικές εστίες, αυτό το ιδιαίτερο «είδος» της ελληνικής ατίθασης κοινωνίας πρέπει να απονευρωθεί και να ξεριζωθεί…

Η απαγόρευση του καπνίσματος έχει και αυτή τη σκοπιμότητα…

Τέλος να σημειώσουμε και κάτι, ιδιαίτερα, αποκαλυπτικό: Στα Καζίνα το κάπνισμα δεν απαγορεύεται!!!

Εδώ, βλέπετε, έχουμε να κάνουμε με χοντρό κεφάλαιο των διεθνών και εγχώριων μαφιών…



http://resaltomag.blogspot.com
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ»

3
:clap :clap :clap
Εάν πραγματικά νοιαζόντουσαν για την υγεία μας,ένα πράγμα θα έπρεπε να
κάνουνε...Να κλείσουνε όλες τις καπνοβιομηχανίες παγκοσμίως!!! Εκεί θα τους έδινα και συγχαρητήρια!!
Στις ΗΠΑ σε μερικές πολιτείες απαγορεύεται να καπνίσεις ακόμα και στον δρόμο!
Στο καζίνο για να μπείς πρέπει να έχεις κάρτα μέλους!!
Το μέτρο τους δεν θα περάσει!!!!
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ»

4
Κυβέρνηση στης σφαλιάρας έχουμε και περιμένετε σωστά πράγματα :blue από της πολλές σφαλιάρας το μυαλό τους έγινε ζελές.
Εικόνα
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω

Re: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ»

5
The prodigal έγραψε:Κυβέρνηση στης σφαλιάρας έχουμε και περιμένετε σωστά πράγματα :blue από της πολλές σφαλιάρας το μυαλό τους έγινε ζελές.
Εικόνα
Καλά, καλά...

Εγώ το δικό μας σβέρκο, βλέπω κόκκινο...
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ»

6
Η Μαριλίζα κόβει το τσιγάρο και ανοίγει νέες δουλειές...


Η Μαριλίζα το αποφάσισε να κόψει το τσιγάρο στους καπνιστές. Και αφού το αποφάσισε, τέρμα και τελείωσε. Οι αποφάσεις της Μαριλίζας, του Γιώργου και των άλλων ΔΝΤών είναι πάνω από όλα... Οι άνθρωποι μας νοιάζονται. Θέλουν το καλό μας. Δεν θέλουν να πληρώνει η ασφάλειά μας νοσοκομειακά έξοδα, φάρμακα και άλλα θλιβερά που θα μας καταρρακώσουν... Για εμάς το κάνουν. Δεν πειράζει αν δεν έχουμε δουλειά, δεν πειράζει αν δεν έχουμε φαγητό, δεν πειράζει αν αρρωστήσουμε και δεν έχουμε να πληρώσουμε το νοσοκομείο, τα φάρμακα ή τον γιατρό. Αυτό που πειράζει είναι το... τσιγάρο (λέτε να φταίει και για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας; Ελπίζω να μην βάζω ιδέες στον Γιώργο...)
Και τώρα ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας.
Βράδυ στο αγαπημένο μας στέκι, ωραία μουσική, καθαρό ποτό, τσιγαράκι και βέβαια κουβεντούλα χαλαρή.
Και ξαφνικά σκάει η Γκεστάπο συγγνώμη ο έλεγχος για τσιγάρο ενοώ. Αρχίζει και μετράει κεφάλια καπνιζόντων και κάνει σούμα.
50Χ50=2500 ευρώ + 5000 ευρώ για το μαγαζί σύνολο 7500 ευρώπουλα. Κανονικά και Ευρωπαικά πράγματα μόνο που εδώ είναι Βαλκάνια.
Πιάνει ο υπεύθυνος του συνεργείου ελεγκτών τον μαγαζάτορα 200 εγώ και απο 100 για τα παιδια σύνολο 400 και δεν είδαμε τίποτα.
Και βέβαια φεύγοντας φωνάζουν μεγαλοφώνως “για σήμερα στη χαρίζω αλλά μην σας ξαναπιάσω να καπνίζετε”
Α κάτι σας θυμίζει αυτό;
Ακριβώς μέσα είσαι.
Α ρε αθάνατο ΠΑΣΟΚ πάντα βρίσκεις τον τρόπο να ανοίγεις νέες δουλειές.
Η άλλη εκδοχή:
Πιάνει ο μαγαζάτορας, με τη συνεργία των θαμώνων, τον υπεύθυνο του συνεργείου ελεγκτών, τον κάνει 200 οκάδες και απο 100 καθένα από τα παιδια, σύνολο 400 οκάδες και έτσι δεν θα δούν τίποτα για καιρό.
Το επόμενο συνεργείο της Γκεστάπο θα ξαναπεράσει μόλις καπνίσει και πάλι η Πυθία δάφνες στο μαντείο των Δελφών.
Συνέβη πριν θα συμβεί ξανά. Με τη διαφορά ότι ο κόσμος εκτός του ότι δεν έχει, πλέον ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να πληρώσει κανένα πρόστιμο που νταηλίκι βάζει το κράτος και προτιμά να παίξει φάπες…
Λυπάμαι που θα την πληρώσουν οι δημοτικοί αστυνομικοί αλλά έχουμε φτάσει στο “αμήν” με την κάθε αηδία που σκαρφίζεται ο κάθε ανίδεος και την εκμετάλλευση σε αυτή τη χώρα.
Λέει ο νόμος για όσους υποτροπιάζουν θα υπάρχουν αυξημένα πρόστιμα. Αυτό δεν το κατάλαβα, δηλαδή θα δίνουμε τα στοιχεία μας στον κάθε Δημοτικομπατσούλη και θα μπαίνουν σε μια μεγάλη βαση δεδομένων οπότε αν με πιάσουν να καπνίζω τον χειμώνα στου Ψυρή θα τρώω 50 ευρώ και αν με ξαναπιάσουν το καλοκαίρι στη Ραφήνα θα τρώω 100.
Ο κίνδυνος του φακελλώματος είναι σαφώς μεγαλύτερος από τον υπαρκτό κίνδυνο του καπνίσματος.Ο θηλυκος Σημίτης που παριστάνει την Υπ.Υγείας, είπε πως οι παραβάτες θα φακελλώνονται σε μια μεγάλη βάση δεδομένων. Προφανώς στην ίδια βάση θα υπάρχουν και οι τροχαίες παραβάσεις,τα χρέη στο δημόσιο κλπ.
Απεχθάνομαι το τσιγάρο και τον καπνό, δεν κάπνισα ποτέ αλλά όπως το πάνε το ποίημα, σε λίγο θα καταγραφουν και τους καφέδες που πίνουμε και το τι αγοράζουμε από το μπακάλικο του Ζήκου.
Η ανάθεση των ελέγχων στις κατά τόπους δημοτικές αστυνομίες ισοδυναμεί με φαλκίδευση του μέτρου. Γιατί αυτές δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα. Εκτός αν οι γκαουλάιτερ του ΔΝΤ επιβάλουν εξαφάνιση της ενίσχυσης των ΟΤΑ από τον κρατικό προϋπολογισμό και αναγκάσουν τους δήμους να βγουν παγανιά για ελέγχους που θα βγάλουν πρόστιμα και θα φέρουν έσοδα... Να λοιπόν που μέσα στο ζόφο, υπάρχει ελπίς…
Αν τα αποδεχτούμε, καλά να μας κάνουν.
Και μία δική μας πρόταση, για να φύγει το άγχος από την Μαριλίζα αν θα καταφέρει να μας κρατήσει υγιείς:
Γιατί να κόβεις το τσιγάρο στους πολίτες αγαπητή μου Μαριλίζα; Κλείσε όλες τις καπνοβιομηχανίες και σταμάτησε ΑΜΕΣΑ την εισαγωγή τσιγάρων, πούρων και όλων των συναφών. Προτείνω μάλιστα, σε ένδειξη καλής θέλησης και πραγματικού ενδιαφέροντος για την υγεία μας, να ξεκινήσεις κλείνοντας ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ την καπνοβιομηχανία με τα πασίγνωστα αμερικάνικα τσιγάρα (σιγά μην τα γράψω και κάνω διαφήμιση...) που ιδιοκτήτης είναι κάποιος εβραίος...
Τι λες Μαριλίζα; Δεν είναι καλή ιδέα; Τους κλείνεις τα εργοστάσια και απαλλάσσεις τους καπνιστές από τον... πειρασμό και τους δημοτικόμπατσους από πολύ ξύλο...


Κωνσταντίνος

-http://kostasxan.blogspot.com/2010/09/b ... _7254.html
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ»

7
"Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει: Όσοι πίνουν και όσοι καπνίζουν κάνουν περισσότερα για να βοηθήσουν το κράτος" δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αλεξέι Κουντρίν...

Η αύξηση της κατανάλωσης θα απέφερε περισσότερα έσοδα από φόρους, εξήγησε. "Αν καπνίζετε ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα, δίνετε περισσότερα για την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων" ήταν η ανορθόδοξη συμβουλή του Κουντρίν σε μια χώρα που οι εθισμοί είναι ήδη σοβαρό πρόβλημα.
Όπως αναφέρει το AFP, το 65% των ανδρών στη Ρωσία είναι καπνιστές και 500.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από το αλκοόλ. Το πρόβλημα είναι τόσο έντονο που το προσδόκιμο επιβίωσης για τους άνδρες είναι χαμηλότερο από ό,τι σε κράτη της υποσαχάριας Αφρικής. Ένα πακέτο τσιγάρων κοστίζει στη Ρωσία μόλις.. 1 ευρώ. Η κυβέρνηση σκοπεύει τώρα να υπερδιπλασιάσει τους δασμούς την επόμενη τριετία, από τα 250 ρούβλια ανά 1.000 τσιγάρα με φίλτρο στα 590 ρούβλια.
Το μέτρο μάλλον δεν θα είναι δημοφιλές σε μια χώρα όπου σημειώθηκαν διαδηλώσεις λόγω της έλλειψης σε τσιγάρα τις δεκαετίες του 1980 και 1990. Η ρωσική κυβέρνηση, πάντως, επέβαλε πρόσφατα ελάχιστη επιτρεπόμενη τιμή για τη βότκα, θέσπισε μηδενικά όρια για την οδήγηση υπό την επήρρεια και απαγόρευσε την πώληση αλκοόλ στη διάρκεια της νύχτας.

Re: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ «ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ»

8
Παιδια,προσωπικα ειμαι κατα του καπνισματος...ολα στο μια μυαλο ειναι και ειναι ενας ακομα εθισμος που δημιουργηθηκε εξεπιτηδες για να βγαζουν δισεκατομυρια σε βαρος μας..το θεμα ειναι αν αυτος ο νομος οδευει στο σωστο δρομο...που δεν το νομιζω..αν πραγματι ενδιαφεροταν για το καλο των καπνιστων θα τα εβαζαν με τις καπνοβιομηχανιες (σε ενα διαφορετικο κοσμο ,οπου δεν κυβερναει το χρημα) ή θα εκαναν προγραμματα για βοηθεια στην διακοπη του καπνισματος...αυτος ο νομος ειναι λιγο αυταρχικος το λιγοτερο και ουδεμια σχεση εχει με το κοψιμο του τσιγαρου,αλλα για συγκομιδη εισοδων....

Στον βωμο του χρηματος,ολα επιτρεπονται.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”

cron