Τουρκικό εικονικό χτύπημα στο Αγαθονήσι

1
Τουρκικό εικονικό χτύπημα στο Αγαθονήσι






Στην επιθετική πρακτική των πτήσεων οπλισμένων μαχητικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικά νησιά επιστρέφει η τουρκική Πολεμική Αεροπορία.Το πρωί της Τρίτης, οκτώ τουρκικά μαχητικά τύπου F-16, πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι.

Οι «εισβολείς» πέρασαν σε διάφορα ύψη πάνω από το νησί : κινήθηκαν από τα 7500 πόδια μέχρι ψηλά στα 30000 πόδια. Η αποστολή των οκτώ τουρκικών F-16 διήρκεσε 20 λεπτά. Είχαν μπει στο FIR Αθηνών από την περιοχή νοτίως της στις 10:00, προσέβαλαν εικονικά το Αγαθονήσι στις 10:18 και δύο λεπτά αργότερα βρ΄γηκαν από το FIR Αθηνών.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια τακτική.

Η προηγούμενη πτήση τουρκικών μαχητικών πάνω από ελληνικό έδαφος είχε καταγραφεί στις 30 Σεπτεμβρίου. Και σε εκείνη την περίπτωση επρόκειτο για οκτώ τουρκικά μαχητικά (τέσσερα τύπου F-16 και ακόμη τέσσερα F-4 Phantom) που είχαν πετάξει και πάλι πάνω από το Αγαθονήσι.

Η σημερινή παράνομη πτήση της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας είναι η όγδοη υπέρπτηση πάνω από ελληνικό έδαφος από την αρχή του 2010.

protothema.gr
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Τουρκικό εικονικό χτύπημα στο Αγαθονήσι

2
Άγκυρα: "Τουρκικός εναέριος χώρος το Αγαθονήσι - Τον παραβιάζουν τα ελληνικά μαχητικά"! Τουρκικό εναέριο χώρο χαρακτήρισε για πρώτη φορά επίσημα η Άγκυρα την εναέρια περιοχή του Αγαθονησίου!

Τουρκικό εναέριο χώρο χαρακτήρισε για πρώτη φορά επίσημα η Άγκυρα, όπως αποκαλύπτει σήμερα για πρώτη φορά το defencenet.gr, την εναέρια περιοχή του Αγαθονησίου! Κατ’αυτό τον τρόπο θεωρεί ότι τα δύο ελληνικά F-16C που έσπευσαν στην περιοχή για να αναχαιτίσουν τα τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο και μάλιστα σε μεγάλο βάθος, όπως υποστηρίζει το τουρκικό ΓΕΕΘΑ! Η Άγκυρα υποστηρίζει ότι τα ελληνικά μαχητικά εισήλθαν στον τουρκικό εναέριο χώρο κατά 4 ν.μ.
!

Τι σημαίνει αυτό: Εγείρουν πλέον ιδιοκτησιακές απαιτήσεις και για τα νησιά της περιοχής. Γιατί δεν μπορεί να θεωρούν τουρκικό εναέριο χώρο, τον εναέριο χώρο που βρίσκεται επάνω από ελληνικό έδαφος. Από ελληνική πλευράς δεν έχει υπάρχει ούτε «κιχ» για την απίστευτη και αυθαίρετη τουρκική κίνηση. Ούτε από το ΓΕΕΘΑ, ούτε από το λαλίστατο κατά τα άλλα ΥΠ.EΞ.

Υπό τον έλεγχο του ΝΑΤΟ τα πάντα στο Αιγαίο Πέλαγος -« Ελληνική Δημοκρατία »,ΤΕΛΟΣ !!!

Εικόνα
Τα πετρέλαια του Αιγαίου θέλει ο Ερντογάν
Εικόνα
Στην «ευαισθησία» (!) των Tουρκικών Eνόπλων Δυνάμεων αποδίδει τις υπερπτήσεις τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξη Παπαχελά και την εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του ΣΚΑΪ. Αφήνει, δε, να εννοηθεί ότι η κυβέρνησή του έχει προβεί σε «συστάσεις» προς το στρατιωτικό κατεστημένο για το θέμα αυτό, λαμβάνοντας σαφείς αποστάσεις από τις επιλογές που ακολουθούνται.

Παράλληλα, προτείνει όλες οι πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών στην περιοχή να τεθούν υπό τον έλεγχο του ΝΑΤΟ, προκειμένου, όπως λέει, να μειωθεί η ένταση, αλλά και οι εξοπλιστικές δαπάνες. Καλεί, μάλιστα, σε «αποστρατιωτικοποίηση» της κοινής γνώμης.
Εικόνα
Ανατολικό Αιγαίο πέλαγος τέλος για την Ελλάδα τέλος ελέγχεται πλέον από Αμερικάνους και Τούρκους και τα τα κοιτάσματα του πετρελαίου δικά τους.

Και όλα τα μέσα Μ.Μ. Αποβλακώσεως – εξοντώσεως και το ΥΠ.ΕΞ.
Και οι αδιάφοροι πολιτικοί μας κάθε χώματος τους έπιασε όλους μαζί μουγκαμάρα , ο μόνος « μεγαλο-δημοσιό – βράχος γυμνοσάλιαγκας »μασόνος Παπαχελάς που τον παραχωρήσει την συνέντευξη ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ( ο πάσας του αιγαίου γιατί εστί νιώθει αφού του τα έδωσε όλα ο Γ.Α.Π ή Τζέφρη η όπως αλλιώς τον λένε ) στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του ΣΚΑΪ
.
Εικόνα
Σχολιο:Και « μεγαλο-δημοσιό – βράχος γυμνοσάλιαγκας »μασόνος Παπαχελάς τον άκουγε που μιλούσε για το Αιγαίο και τα πετρέλαια και κουνούσε το κεφάλι του το κλούβιο λες και συμφωνούσε ,αντί να του πει ότι το Αιγαίο Πέλαγος και η Μικρά Ασία είναι Ελληνικά και δεν ήταν ποτέ δικά σας ,και δικά σας είναι τα βουνά της κεντρικής Ασίας και να τον διαλοστήλη. :diablo:


πηγες http://esxatianasxesi.blogspot.com/
http://patmos-island.blogspot.com/2009/11/sar.html
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελληνοτουρκικά”

cron