Ημερομηνία : 24 Ιαν 2020, 07:11


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 12 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΜ: Ο ΠΑΣΟΚικός "Καλλικράτης" είναι ένα ακόμη νεοταξίτικο σχέδιο. Αρνούμαστε να τον υπηρετήσουμε.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Οκτ 2010, 07:28 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 10 Αύγ 2009, 11:24
Δημοσ.: 7864
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΠΑΜ: Ο ΠΑΣΟΚικός "Καλλικράτης" είναι ένα ακόμη νεοταξίτικο σχέδιο. Αρνούμαστε να τον υπηρετήσουμε.

Σε ανακοίνωσή του στις 10 Μαίου, το Πατριωτικό Μέτωπο είχε χαρακτηρίσει τον «Καλλικράτη» ως «καταστροφή του ιστορικού ιστού των τελευταίων 3.000 χρόνων της ιστορίας της ελληνικής κοινωνίας». Ζητώντας παράλληλα από τους ΠΑΣΟΚονεοταξίτες που κυβερνούν τον τόπο, να σταματήσουν αμέσως την διαδικασία αλλαγής του χάρτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Πατρίδας μας.

Σήμερα, με δηλωμένη την καταστροφική αποφασιστικότητα των νεοτσολάκογλου, νεοοθωμανών, νεοραγιάδων «ατζέντηδων» των τοκογλύφων, μετά την διάλυση του οικονομικού ιστού της χώρας, να προχωρήσουν και στην υδροκεφαλαιοποίηση των εξουσιαστικών δομών του κομματικού-νεοταξίτικου μηχανισμού τους σε ολάκερη τη χώρα, το δίλημμα στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, φαντάζει δυσεπίλυτο. Και όντως, το δίλημμα που έχουν θέσει για μια ακόμη φορά ενώπιον του Ελληνικού Λαού με τον «Καλλικράτη», οι αλλότριων και πέραν των εθνικών ορίων και συμφερόντων εκφραστές του ΔΝΤ των τοκογλύφων αλλά και του «Καλλικράτη», είναι μία ακόμη πρόταση για «εκκόλαψη του αυγού του φιδιού» που εδώ και καιρό προετοιμάζουν. Και να γιατί:

1.Ο «Καλλικράτης» είναι ένα ακόμη χτύπημα στην ήδη ανάπηρη, υποτιθέμενα «αντιπροσωπευτική» δημοκρατία της Πατρίδας μας. Μετατρέπει τον παραδοσιακό θεσμό του έχοντος ονοματεπώνυμο εκπροσώπου της τοπικής εξουσίας, σε ένα απρόσωπο εξουσιαστικό υποκείμενο, με ελαχιστοποιημένη τη δυνατότητα του πολίτη να έλθει σε επαφή μαζί του. Γκρεμίζοντας έτσι την ανθρώπινη σχέση επιβράβευσης, αλλά και κριτικής της τοπικής εξουσίας, η οποία για χιλιετηρίδες ήταν το θεμέλιο αλλά και η συγκολλητική ουσία, στων «Ελλήνων τις Κοινότητες». Ένας ισχυρός θεσμός, που κράτησε τον Λαό και το Γένος ζωντανό, κάτω από δύσκολες συνθήκες, σκλαβιάς, τυραννίας και μαρτυρίων.

2.Ο «Καλλικράτης» δίνει στον κομματικό Περιφερειάρχη τη δυνατότητα να παράγει «ελέω νέας τάξης» τετελεσμένα μέσω «δημοψηφισμάτων». Μια δυνατότητα υποτιθέμενων μηχανισμών εξυπηρέτησης της «άμεσης δημοκρατίας», τους οποίους μηχανισμούς, αφενός μεν τους αρνείται επίμονα στον Λαό το κεντρικό διαχειριστικό σύστημα που κυβερνά τον τόπο, (πχ δημοψηφίσματα για το μνημόνιο, το όνομα τον Σκοπίων, τις ταυτότητες κλπ) ενώ από την άλλη παραδίδονται εν λευκώ, σε απόλυτα ελεγχόμενα από το κομματικό-νετοταξίτικο σύστημα, κέντρα εξουσίας. Τα οποία κέντρα, με δεδομένη τη σήψη και τη διαφθορά που διαποτίζει οριζόντια το πολιτικό προσωπικό της χώρας, μπορούν να αλλοιώσουν όχι μόνο την λαϊκή εντολή, αλλά και να παράξουν αποφάσεις καταστροφικές για την Πατρίδα και τον Λαό μας. Με τοπικούς-περιφερειακούς άρχοντες, οι οποίοι έχουν αποδείξει – όχι όλοι φυσικά - πως μπορούν πολύ εύκολα να υποκύψουν σε πιέσεις οργανωμένων συμφερόντων κατευθυνόμενων ακόμη και από ξένες μυστικές υπηρεσίες. Όπως φυσικά να υποκύψουν σε χρηματισμούς και σε υποσχέσεις για αναπαραγωγή της εξουσιαστικής τους υπόστασης, λόγω της αρρωστημένης δίψας τους για εξουσία και λοιπά γνωστά «φρούτα εποχής», τα οποία βιώνουμε καθημερινά εδώ και χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, από απίθανους αλλά και επικίνδυνους «τοπικούς άρχοντες» της συμφοράς, ιδιαίτερα στην ακριτική μας Θράκη.

Ως αντίλογος, ακούγεται φυσικά και το υποτιθέμενο αλλά βαθύτατα υποκριτικό επιχείρημα του τύπου πως, «δίνεται στο λαό η δυνατότητα να ανατρέψει τα όποια σκοτεινά σχέδια» που μπορεί να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ο κομματικός περιφερειάρχης. Ακόμη, ακούγονται επιχειρήματα πως ο «Καλλικράτης» θα βοηθήσει στον «καλύτερο και αποτελεσματικότερο σχεδιασμό της περιφερειακής ανάπτυξης, στη μείωση των δαπανών για την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση και στον εκσυγχρονισμό της περιφέρειας.

Οι απαντήσεις σε αυτού του είδους τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, είναι τόσο απλές, όσο και καταλυτικές:

1.Ο Λαός, δεν έχει καμία απολύτως δυνατότητα να ανατρέψει τα όποια σκοτεινά μακροπρόθεσμα πλάνα των κομματικών, νεοταξίτικων σχεδιασμών. Και αυτό γιατί το πελατειακό-κομματικό σύστημα, είναι βαθειά ριζωμένο στο σώμα της κοινωνίας, τόσο με τις συντεχνίες, τα διαπλεκόμενα, τους εκβιασμούς και τις υποσχέσεις των κομματαρχών-ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και από την αδυσώπητη προπαγάνδα των απόλυτα ελεγχόμενων ΜΜΕ. Παράλληλα, το απόλυτα αντιδημοκρατικό εκλογικό σύστημα επιλογής της τοπικής και περιφερειακής αρχής και του όποιου δημοτικού ή περιφερειακού του συμβουλίου, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για επιλογή υποψηφίου, έξω από το κομματικό πλέγμα. Μια πραγματικότητα την οποία είδαμε να αναπαράγεται ως «βαμπίρ», από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, όχι μόνο στο κεντρικό διαχειριστικό πολιτικό σύστημα, αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

2.Σε σχέση τώρα με το επιχείρημα του υποτιθέμενου καλύτερου σχεδιασμού για την περιφερειακή ανάπτυξη, η Β’ Βαθμού νομαρχιακή αυτοδιοίκηση (ένα ακόμη εφεύρημα των νεοταξιτών) η οποία απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς (αναπτυξιακούς, κοινωνικούς, προγραμματισμού κλπ), είναι η ζωντανή απόδειξη της ηλιθιότητας του επιχειρήματος αυτού των νεοταξιτών.

Αναφορικά τώρα με την υφιστάμενη πραγματικότητα και απέναντι στο δίλημμα, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ένας ενεργός πολίτης-πατριώτης, τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, τα δεδομένα που ορθώνονται μπροστά μας, έχουν ως εξής:

1.Επιλογή της αποχής. Το Σύνταγμά μας δυστυχώς δεν προβλέπει ακύρωση των εκλογών, στην περίπτωση κατά την οποία ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών δεν επιλέξει να ψηφίσει. Μια ρύθμιση που κατοχυρώνεται συνταγματικά σε άλλες χώρες και η οποία καταγράφει ως όπλο του πολίτη την αποχή κατά του όποιου πολιτικού συστήματος, υποχρεώνοντάς το να επαναλάβει τις εκλογές ή να αναθεωρήσει την γενικότερη πολιτική του. Έτσι θεωρητικά, ακόμη και ένα ελαχιστότατο ποσοστό των Ελλήνων πολιτών ψηφίσει, με δεδομένο τον πολιτικό «παχυδερμισμό» του κομματικού-πελατειακού συστήματος, κανενός εκ των επαγγελματιών πολιτικών το «αφτί» δεν πρόκειται να ιδρώσει. Θα συνεχίσουν να «διοικούν» και στο πιθανό «φτύσιμο» του πολίτη, θα δηλώνουν ανερυθρίαστα ότι «ψιχαλίζει».

2.Επιλογή λευκού-άκυρου. Και στις δύο περιπτώσεις, με δεδομένη την αντιδημοκρατικότητα του εκλογικού συστήματος, οι ψήφοι καταμετρούνται υπέρ του πρώτου ψηφοδελτίου. Υπό αυτήν την έννοια, η συμμετοχή στις κάλπες με λευκό ή άκυρο, είναι ουσιαστικά δήλωση της «υπακοής» στο σύστημα, αλλά ταυτόχρονα και δήλωση «αδυναμίας επιλογής». Μια αδυναμία η οποία εκλαμβάνεται από το πολιτικό σύστημα, ως αποδοχή της λογικής του «λιγότερου κακού», το οποίο είναι κατά κανόνα το πρώτο σε ψήφους κομματικό ψηφοδέλτιο.

Μπροστά σε αυτά τα διλλήματα, το Πατριωτικό Μέτωπο, ως ο έντιμος εκείνος πολιτικός φορέας ο οποίος θα πρέπει να τοποθετηθεί όσο πιο κρυστάλλινα γίνεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό, έχει ήδη εδώ και καιρό ξεκαθαρίσει τη θέση του.

1.Οι κατά τόπους Πυρήνες του (πάντα στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης και αυτοδιάθεσής των, μια βασική αρχή της Διακήρυξης Αρχών του Κινήματος), έχουν σε αρκετές περιπτώσεις αποφασίσει να στηρίξουν τα ελάχιστα, πραγματικά ανεξάρτητα ψηφοδέλτια για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. (Σε Μυτιλήνη, Φλώρινα, Καλαμάτα, Λιβανάτες Λαμία). Παράλληλα, αναπτύσσονται και σε άλλους Πυρήνες του Πατριωτικού Μετώπου συμμαχίες, για τη στήριξη ανεξάρτητων πατριωτικών ψηφοδελτίων, πάντα με βάση την αρχή του Κινήματος πως, οι Πυρήνες του λειτουργούν ανεξάρτητα και χωρίς κεντρική καθοδήγηση. Αλλά φυσικά και αυτονόητα με γνώμονα την σαφή άρνηση στήριξης των υποψηφίων (πράσινων, μπλέ, κόκκινων, ροζ και φαιοπράσινων οικολόγων) που ευαγγελίζονται τις επιλογές του ΔΝΤ, των νεοταξιτών, της διαφθοράς, του εθνομηδενισμού, του γενιτσαρισμού, του νεοοθωμανισμού και του νεοραγιαδισμού.

2.Στο επίπεδο της κεντρικής επιλογής, το Κίνημα, γυρνά τις πλάτες του στο νεοταξίτικο «Καλλικράτη» και εντείνει τις δράσεις και τις οργανωτικές του πρωτοβουλίες για την προετοιμασία του εν όψει των εθνικών εκλογών. Όπου με την πρότασή του, θα ζητήσει από τον Ελληνικό Λαό, την πλήρη ανατροπή του σημερινού πολιτικού σκηνικού, πάντα με βάση τις αρχές του για επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης, και την υπεράσπιση του εθνοχώρου μας. Και φυσικά με την επιλογή του πολιτικού προσωπικού της Ελλάδας που οραματιζόμαστε, όχι με τη λογική της επιλογής των ημετέρων, αλλά της επιλογής των αρίστων.

Για το Πατριωτικό Μέτωπο ο νεοταξίτικος «Καλλικράτης», είναι μια ακόμη «μπόρα που θα περάσει». Ένα θλιβερό κατασκεύασμα της κατοχικής συμμαχίας που κυβερνά τον τόπο, το οποίο, όταν τα πράγματα μπουν στον δρόμο τους, δεσμευόμαστε να το στείλουμε από εκεί που ήλθε, επιστρέφοντας στην κοινωνία της Ελληνικής Κοινότητας, της διαπροσωπικής ανθρώπινης σχέσης λαού και άρχοντα, της αλληλεγγύης, της προσωπικής και εθνικής αξιοπρέπειας.

Αρνούμαστε λοιπόν να συμμετέχουμε σε αυτά που γίνονται για μας, χωρίς εμάς.

Πατριωτικό Μέτωπο
http://www.pamet.gr/
pametopo@gmail.com
Αναρτήθηκε από HeLLeNiCReVeNgE

_________________
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία!\nΤο θέμα λοιπόν, δεν είναι να έχεις γνώμη...Το θέμα είναι, να έχεις γνώση!\n\nΈχουν αγιοποιήσει την άποψη κι ο καθένας έχει ταμπουρωθεί πίσω από τη δική του... καθώς "ως γνωστόν"..."κάθε άποψη είναι σεβαστή"! \nΌχι, ρε φίλε! Εγώ δεν πρόκειται να σεβαστώ την άποψή σου..."γιατί έτσι"!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Kαλλικράτης - ο δούρειος ίππος της Ελλάδας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Οκτ 2010, 20:33 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12064
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
Αν και δεν συνιθίζω να βάζω θεματα της Ο.Ε.Α. με το παρακάτω συμφωνώ και το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό.Παρακαλώ διαβάστε το για να δείτε τι ετοιμάζουν με το σχέδιο του Καλλικράτη.


ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

ΒΟΛΟΣ 22.10.2010

ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΣΗΜ: ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.») ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΤΟΙ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ).

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΥΟ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ». ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ «ΜΜΕ», ΗΤΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΓΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ:

1ΟΝ: Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΑΠΟΧΗ», ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ «ΑΠΟΧΑΡΑ» (ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΕΩΣ ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ – ΟΔΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ», ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟΣΧΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, Ή ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ, Ή ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΟΜΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ» ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΟΜΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΟΜΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΑ», ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

2ΟΝ: Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ» ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ:
ΟΤΙ ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΟΗΤΕΣ ΕΩΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ – ΜΑΣΟΝΩΝ – «ΜΜΕ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ, ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟΣΧΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΩΝ.

ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΕΑΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΟΔΗΓΙΑ 3ΟΝ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ «ΠΑΣΟΚ» ΕΙΤΕ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΚΑΙ 2.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΔΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΤΑΣ, ΗΤΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΩΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ «ANTENNA» ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΚΙΩΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟΔΟΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΜΙΤ» ΠΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ (ΙΔΕ LINK: http://greeknation.blogspot.com/2010/10 ... t_558.html), ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΑ 3ΟΝ , ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΩΣ «ΚΡΑΤΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΑΣ».

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΜΟΙΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ», ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΘΗΝΩΝ.

ΕΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΑΙΤΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ – ΝΟΜΑΡΧΩΝ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΣ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ.

ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Kαλλικράτης - ο δούρειος ίππος της Ελλάδας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Νοέμ 2010, 14:20 
Γενικοί συντονιστές
Γενικοί συντονιστές
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 14:20
Δημοσ.: 12064
Τοποθεσια: Στο δικό μου παραμύθι....
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ
«Ο «Καλλικράτης» μετατρέπει τους πολίτες σε υπόδουλους»


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον Γ. ΚΙΟΥΣΗ

«Ο «Καλλικράτης» απομακρύνει τον πολίτη ακόμα περισσότερο από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Με την αναγκαστική συνένωση καταργεί την ελεύθερη βούληση των πολιτών και τους μετατρέπει σε υπόδουλους. Είναι αντισυνταγματικός και αντιδημοκρατικός».

Μανώλης Γλέζος: «Ιδού η Πάρος, ιδού και η πρόκληση κ. Ραγκούση» Μανώλης Γλέζος: «Ιδού η Πάρος, ιδού και η πρόκληση κ. Ραγκούση» Την αντίθεσή του στην επιχειρούμενη αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση εκφράζει ο Μανώλης Γλέζος, εμβληματική φυσιογνωμία και στο χώρο της αυτοδιοίκησης, ο οποίος αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Πάρου του συνδυασμού της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου. Ο ίδιος, θιασώτης της συμμετοχικής δημοκρατίας, εξηγεί τι σημαίνει το προσκλητήριο στον Γιάννη Ραγκούση «Ιδού η Πάρος, ιδού και η πρόκληση» και τους λόγους για τους οποίους δεν έθεσε υποψηφιότητα στη Νάξο και στ' Απεράθου του. Ο Μανώλης Γλέζος θλίβεται με την εικόνα της πολυτεμαχισμένης Αριστεράς και καλεί όλους τους αριστερούς ανεξαιρέτως να παραμερίσουν την απογοήτευσή τους, για να μη χαθεί και τούτη η ευκαιρία.

Πώς αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα σ' αυτές τις εκλογές;

«Ως ενεργός πολίτης, που δεν έχει σταματήσει ν' αγωνίζεται συνεχώς και αδιαλλείπτως, συμμετέχω και τώρα σ' αυτόν τον αγώνα, όταν μάλιστα σ' αυτές τις εκλογές κρίνεται ο κώδικας αυτοδιοίκησης ο επονομαζόμενος "Καλλικράτης" καθώς και η συνολική πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ».

Γιατί στην Πάρο και όχι στη Νάξο, την πατρίδα σας;

«Πατρίδα μου είναι όλη η Ελλάδα, όλη η ανθρωπότητα. Αυτό πιστεύω και έτσι νιώθω. Τ' Απεράθου της Νάξου είναι όντως η ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα μου και η δική μου γενέθλια γη. Αλλά η Πάρος είναι επίσης η ιδιαίτερη πατρίδα της μάνας μου, Ανδρομάχης Ναυπλιώτου, και η γενέθλια γη του αδελφού Νίκου Νικολάου Γλέζου, που εκτέλεσαν οι ναζί στις 10 Μαΐου 1944. Προσπάθησα πολλά για τ' Απεράθου της Νάξου, από τα οποία το σπουδαιότερο η άμεση δημοκρατία, η οποία λειτούργησε δώδεκα χρόνια και την κατάργησε ο "Καποδίστριας". Γιατί, λοιπόν, να μην προσφέρω και στην Πάρο;»

Απευθύνετε κάλεσμα στον Γιάννη Ραγκούση, για την πραγματοποίηση δημόσιου διαλόγου με αντικείμενο την αποσαφήνιση του «Καλλικράτη». Γιατί ισχυρίζεστε πως επαίρεται και κομπάζει ο υπουργός για τον «Καλλικράτη» του;

«Δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθεί οποιοσδήποτε τον έχει παρακολουθήσει ώς τώρα. Είτε στην εισήγησή του στην ΚΕΔΚΕ είτε στη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή είτε στην ειδική συνεδρίαση του Δήμου Πάρου είτε στις στημένες παρουσιάσεις τηλεοπτικών εκπομπών».

Κατά την άποψή σας, τι είναι ο «Καλλικράτης»;

«Είναι κώδικας, ο οποίος καταργεί την αυτοδιοίκηση και την κρατικοποιεί. Διότι: α) Καταργεί τη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια των οργανισμών της αυτοδιοίκησης, την κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα (άρθρο 109 παράγραφος 2). Είναι, συνεπώς, αντισυνταγματικός. β) Καταργεί την ισονομία των πολιτών. γ) Καταργεί την όποια δυνατότητα, όχι συμμετοχής του πολίτη στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, αλλά και συνάντησης με τον δήμαρχο. δ) Με την αναγκαστική συνένωση καταργεί την ελεύθερη βούληση των πολιτών και τους μετατρέπει σε υπόδουλους».

«Ιδού η Πάρος, ιδού και η πρόκληση». Η πρόκληση του «Καλλικράτη» ποια είναι;

«Ο Γ. Ραγκούσης δεν θεωρείται απλώς, αλλά είναι ο αρχιτέκτονας του "Καλλικράτη". Υπήρξα αντίπαλος των καταναγκαστικών συγχωνεύσεων των οργανισμών αυτοδιοίκησης από το 1986. Επεισα μάλιστα τότε τον Ανδρέα Παπανδρέου και απέσυρε από νομοσχέδιο για την αναγκαστική συνένωση.

Δικαιούμαι να προσκαλώ σε διάλογο οποιονδήποτε για την αυτοδιοίκηση, την οποία λειτούργησα και υπηρέτησα. Πολλώ δε μάλλον, όταν ο Γ. Ραγκούσης τυχαίνει να είναι και αυτός από την Πάρο. Αβίαστα, λοιπόν, προβάλλει το: "Ιδού η Πάρος, ιδού και η πρόκληση"».*

Ελευθεροτυπία

_________________
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 12 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Παραπλήσια θέματα
Τα καρφιά που θα βάλει το ΔΝΤ στο φέρετρο της Ελλάδας
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 8
Συμφέρει ή όχι η σύμβαση της Ελλάδας με τη Γερμανία για την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας της Ελλάδας από τη Γερμαν
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: ΤΗΛΕ-ΜΑΧΟΣ
Απαντησεις: 0
“Όλες οι ευχές και τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, χάρη στους καλούς ανθρώπους της Ελλάδας…”
Δ. Συζήτηση: Ειδησεις απο την Ελλάδα
Συγγραφέας: evaggelia
Απαντησεις: 0
Η απειλή γεωστρατηγικής χρεοκοπίας της Ελλάδας
Δ. Συζήτηση: Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή
Συγγραφέας: KostasL
Απαντησεις: 1
Το αρματικό "ισοζύγιο" Ελλάδας - Τουρκίας βαίνει προς ανατροπή
Δ. Συζήτηση: Ελληνοτουρκικά
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr