Θα φέρει 300.000 Τούρκους στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης , διότι έτσι του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!

1
Κήρυγμα μίσους ο λόγος του Άνθιμου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου δήμαρχου Θεσσαλονίκης, ή μήπως να συνηθίσουμε να την λέμε «Σολούν», Μπουτάρη στου πρωινούς επαναστάτες του Σκάϊ Λυριζτή - Οικονόμου.
«Δεν μπορώ εγώ να έχω έναν παπά να μου λέει "η Μακεδονία είναι ελληνική" [...] Αυτά δεν είναι λόγια αγάπης. Αυτά είναι λόγια μίσους.»
«Ένας από τους στόχους τους δικούς μου είναι να φέρω στην πόλη 300.000 Τούρκους να προσκυνάνε το σπίτι του Κεμάλ αρκεί να πιστεύουν αυτοί ό,τι αυτό είναι ένα προσκύνημά τους.» Να έρθουν και να μας αφήσουν τα ωραία του λεφτά συμπλήρωσε όλο ευτυχία ο Λυριζτζής και ο κύριος δήμαρχος συμφώνησε.Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν και να ετοιμαστούν να φιλοξενήσουν τους γείτονες...
http://www.elkosmos.gr/
phpBB [video]

http://esxatianasxesi.blogspot.com/
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.

Re: Θα φέρει 300.000 Τούρκους στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης , διότι έτσι του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!

2
ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ:ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ...ΜΝΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Εχετε και δύο εκλεγέντες Εβραίους δημοτικούς συμβούλους.
«Για πρώτη φορά από τον πόλεμο... Στη Θεσσαλονίκη έχουμε εβραϊκή συναγωγή. Εχουμε αρμένικη εκκλησία, έχουμε καθολική. Γιατί να μην έχουμε και μουσουλμανική; Δεν σου είπα να κάνεις παρέα με το μουσουλμάνο, αλλά εγώ οφείλω να του παρέχω τη δυνατότητα να προσεύχεται. Δεν είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτης. Το αποτεφρωτήριο θα το κάνουμε. Υπάρχει γερμανική εταιρεία που έρχεται, το κατασκευάζει, το δουλεύει πέντε χρόνια και μετά το παραδίδει. Το είχα ψάξει όταν έχασα τη γυναίκα μου».
Τότε δημιουργήθηκε πάλι θέμα με τον Ανθιμο.
«Το δικό μου πρόβλημα προέκυψε διότι δεν ήθελα να πάει η γυναίκα μου αδιάβαστη και απαγορεύτηκε η εξόδιος ακολουθία. Θα μπορούσα να είχα πει ότι μετά την εκκλησία θα πάω να τη θάψω στο χωριό. Αλλά δεν ήθελα να πω ψέματα. Ηθελα να την πάω στη Σόφια, όπου λειτουργεί αποτεφρωτήριο. Ο παπάς από το Νυμφαίο ήρθε και κατά παράβαση της εντολής έκανε την ακολουθία στο σπίτι».
Είχε συνέπειες;
«Ρώτησε τον Σεραφείμ της Καστοριάς και του είπε να το κάνει. Ο Ιερώνυμος είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, όπως και η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικής. Η περίπτωση Ανθιμου και μερικών άλλων σαν τον Ανθιμο είναι η κλασική που λες: "Παπά, ξύρισε τα γένια και κάνε κόμμα αγόρι μου. Δεν μπορείς να ανακατεύεσαι σε αυτό το επίπεδο σε κοσμικά θέματα"».
Για την ορκωμοσία σας τι θα κάνετε;
«Η ορκωμοσία είναι πρωτίστως πολιτική. Εάν θέλει κάποιος να φωνάξουμε τον παπά, να τον φωνάξουμε. Αλλά να φωνάξουμε και το ραβίνο εάν οι Εβραίοι θέλουν να ορκιστούν και θρησκευτικά».
Δεν φοβάστε αντιδράσεις;
«Είναι μερικά πράγματα που δεν τα ξέρει η Θεσσαλονίκη γιατί δεν διαβάζει Ιστορία. Η πλατεία Ελευθερίας ονομάστηκε έτσι από τον Κεμάλ Ατατούρκ. Εκεί ξεκίνησε η Επανάσταση των Νεότουρκων. Στην πλατεία αυτή σκοπεύω να κάνω υπόγειο πάρκινγκ τετραώροφο και επάνω μνημεία για τους Εβραίους Θεσσαλονικείς μάρτυρες και την Επανάσταση των Νεότουρκων».
Με στόχο;
«Να έρθουν 300.000 Τούρκοι και 300.000 Εβραίοι να προσκυνούν τα πατρογονικά τους. Πώς πάμε εμείς στην Κωνσταντινούπολη, προσκυνάμε την Αγια-Σοφιά και χώνουμε τα ωραία μας λεφτά; Στις 26 Οκτωβρίου έφυγαν από τη Σαλονίκη 5.000 και πήγανε στην Πόλη. Θα μας πέσει άσχημα να έρχονται και εδώ; Ας πιστεύουν ό,τι θέλουν -άσε που δεν μπορείς να αρνηθείς την Ιστορία, ότι αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν εδώ».


Σχολιο Hθελα να ήξερα τη σωστό αυτό το έχει επάνω του αυτό το καραγκιζωηδές και η Θεσσαλονικείς τον επέλεξαν για δήμαρχο.
Εικόνα
Πηγη http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=225390
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω

Re: Θα φέρει 300.000 Τούρκους στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης , διότι έτσι του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!

3
Είσαι Θεσσαλονικιός είσαι Μακεδόνας.....δεν γίνεται να ψήφισες αυτό τον κύριο για Δημαρχό σου!
Και να μην τον ήξερες;Tον ήξερες και τον ψήφισες! Καλή χώνεψη με σόδα μπουτάρη!
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: Θα φέρει 300.000 Τούρκους στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης , διότι έτσι του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!

4
Είμαι από την Θεσσαλονίκη και μένω περίχωρα και συγκεκριμένα στον δήμο του Θερμαϊκού που έγινε με τον Καλλικράτη και δεν ψήφισα για δήμαρχο Θεσσαλονίκης όσο για νομάρχη τον πόντιο .

Αυτό το καραγκιζωηδές ούτε και με σφαίρες δεν θα τον ψήφιζα το φίδι το κολοβό.
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω

Re: Θα φέρει 300.000 Τούρκους στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης , διότι έτσι του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!

5
Ας φέρει και 3.000.000 :flag

Το θέμα είναι ότι αυτος τους φέρνει,εκείνοι έρχονται :blue

Θα έρθουν όλοι μαζί ή ξεχωριστά για βόλτα?

Δεν πειράζει ας πάρουμε και εμείς κανενα φραγκάκι,μην τους τα ακουμπαμε μονο εμείς! :D
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Θα φέρει 300.000 Τούρκους στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης , διότι έτσι του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!

6
Είμαι κάτοικος περιχώρων Θεσ/κης(δήμος Θέρμης),αλλά και κυκλοφορώ καθημερινά μέσα στην πόλη.
Συμφωνώ απόλυτα με το νέο δήμαρχο της πόλης (που "βγήκε" με το....σπαθί του,υποστηριζόμενος από άλλους πολιτικούς χώρους που εκείνος δεν ανήκει).
Να σας φέρω μερικά παραδείγματα:

α)Σπάω το αυτοκίνητό μου σε κάποιους τριτοκοσμικούς δρόμους(που άφησε η προηγούμενη "μοδίστρα" ή "κομμώτρια");
Θα μου αλλάξει το όνομα ενός από απ'αυτούς τους δρόμους,προς επιβεβαίωση κιόλας του ανιστόρητου του απλού λαού....

β)Κάθε βήμα μου κι όπου πέσει το βλέμμα μου αντικρύζω σκουπίδια παντού....
Η λύση άμεση (απορώ πως δε το σκέφτηκαν άλλοι)...θα κάνει αποτεφρωτήρια...

γ)Η Θεσσαλονίκη είναι από τις πόλεις,αυτή με το λιγότερο πράσινο,γι'αυτό θα φροντίσει για την ανέγερση μνημείου των Νεότουρκων και της επανάστασής τους...
Άλλωστε Αρμένιοι,Πόντιοι και λοιποί...τυχεροί διατρανώνουν τα..."καλά" των Νεότουρκων ιστορικά και σε βάθος χρόνου...

Από την άλλη μ'αρέσει να "μου τ'ακουμπάνε",αλλά δε μ'αρέσει ο τρόπος που "ακουμπάνε" οι Τούρκοι, οι φίλοι μας...
Άσε που κάθε φορά που βρίσκονται διερχόμενοι στην Ελλάδα,γίνονται εξαιρετικά ανοιχτοχέρηδες και χουβαρντάδες...
Κι αν τους βλέπετε να τρώνε σα τα ζώα, στα πάρκινγκ τα καλοκαίρια,είναι γιατί δε θέλουν να μας βάλουν σε κόπο ντε...
Όμως,για αναλογιστείτε το ατόπημα δημιουργείας πατρογονικών προσκυνημάτων για τους Τούρκους και τι συνέπειες μπορεί να επιφέρει στην εξωτερική πολιτική ολόκληρης της χώρας...
Κι αυτό εκτιμώ ότι δε μπορεί να ζυγιστεί με κανένα απολύτως ποσό που περιμένει να εισπράξει αυτός ο φτωχός...

Σταματώ εδώ προς το παρόν διότι είναι βέβαιο ότι το "σκουλαρίκι" θα μας αποσχολήσει στο μέλλον αρκετά...
Σταματώ επίσης να γεύομαι τα "καλά κρασιά" του...τόση εξυπνάδα δεν αντέχει ο φτωχός νους μου...
ΙΔΙΑ ΦΥΛΛΑΤΤΕ-ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ-ΘΝΗΣΚΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ\n\n-Δάσκαλε γιατί με διδάσκεις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για ειρήνη; \n-Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε κήπο παρά κηπουρός σε μάχη…

Re: Θα φέρει 300.000 Τούρκους στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης , διότι έτσι του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!

7
Ας φέρει και 300.000 Μόγγολους αν θέλει, αλλά ας πάει πρώτα να μαζέψει τους Πακιστανούς απ’ την παραλία που ειδικά τις Κυριακές στρώνουν την πραμάτεια τους από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το λιμάνι, και ας τον ενημερώσει κάποιος πριν αμολάει αυτές τις βλακείες πως το 60% του τούρκικου πληθυσμού είναι αναλφάβητοι πως ο βασικός στην Τουρκία είναι γύρω στα 250 ευρώ και πως για να βγάλουν βίζα για Ελλάδα πληρώνουν αδρά , έκτος κι αν έχει σκοπό ο δήμος Θες/νικης να τους χρηματοδοτεί τα ταξιδάκια …..
Είδα τα καλύτερα μυαλά της γενιάς μου\nχαλασμένα απ΄ την τρέλα,\nλιμασμένα, υστερικά γυμνά...\n\nAllen Ginsberg

Re: Θα φέρει 300.000 Τούρκους στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης , διότι έτσι του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!

8
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΠΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων

Κ. Μπουτάρη,
Συγχαρητήρια για την εκλογή σας.
Δεν σας αρέσουν ούτε μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Αυτά ανήκουν άλλωστε μόνο στους αυτοαποκαλούμενους «Μακεδόνες της καρδιάς μας???», «Ποντίους της καρδιάς μας???», Ελληνάρες της ανοησίας και της πολιτικής ασυναρτησίας ένθεν-κακείθεν.
Συγχαρητήρια επίσης και στους δύο Έλληνες πολίτες εβραϊκής καταγωγής δημοτικούς συμβούλους, τους οποίους εμείς σαν Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων ως απογόνους γενοκτονιών-ολοκαυτωμάτων, αγκαλιάσαμε ως ομοιοπαθούντες.

Στο προκείμενο τώρα.
Διαβάσαμε στην συνέντευξή σας στην Ελευθεροτυπία τα σχέδιά σας για την πλατεία Ελευθερίας.

Παρ΄ ότι μνημεία για το ολοκαύτωμα των Εβραίων και για τη Γενοκτονία των Ποντίων υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη, θα πριμοδοτούσαμε ασμένως σε μια πιο οργανωμένηανάδειξη της Ιστορίας αυτών που πέσουν θύματα της ίδιας ιδεολογίας, δηλ. της θεωρίας της φυλετικής και εθνικής καθαρότητας (εμπνευσμένες και οι δύο γενοκτονίες από γερμανικά μυαλά) τόσον των Ποντίων από τον Μουσταφά Κεμάλ Πασά (Ατατούρκ σας εφιστούμε την προσοχή ότι δεν αποτελεί όνομα αλλά επιθετικό Τούρκικο προσδιορισμό κάτι δηλ. σαν «ο Μακεδόνας της Καρδιάς μας» ή ο Τουρκοφάγος ή παρόμοια τέτοια εθνικιστικά προσωνύμια».

Σας επισυνάπτω παλαιότερη πρόταση και αλληλογραφία της Π.Ο.Π.Σ. για την κατασκευή μουσείου γενοκτονιών στη Θεσσαλονίκη η οποία έπεσε στο κενό.

Όμως γιατί Δήμαρχε φαίνεται να θέλεις να εξισώνεις το ολοκαύτωμα Εβραίων και Ποντίων, ή την χιλιόχρονη ύπαρξη της Αγιάς Σοφιάς στην πόλη, με την επανάσταση των νεοτούρκων που ευθύνονται για τη γενοκτονία 350.000 αμάχων Ποντίων και τον ξεριζωμό μας από τις πατρίδες μας;

Να κάνεις δίπλα στο μνημείο των νεοτούρκων Δήμαρχε και μνημείο γενοκτονίας των προγόνων μας μαρτύρων. Και να εξισώνουμε το θύμα με το θύτη.

Γιατί όχι κι ένα μνημείο των νεκρών ναζί δίπλα σ΄ αυτό του ολοκαυτώματος των Εβραίων, μήπως και καμιά 300.000 Γερμανοί νεοναζί επισκεφτούν την πόλη μας για να προσκυνήσουν.

Δήμαρχε, σε εκλέξαμε αλλά θα σε κρίνουμε και θα σε ελέγχουμε κάθε μέρα όπως ζήτησες. Κι ελπίζουμε ότι θα διαβουλευτείς μαζί μας για όσα θέματα μας αγγίζουν, χωρίς τουλάχιστον από εμάς επαρχιώτικες εθνικιστικές κραυγές και υστερίες.

Παλεύουμε χρόνια στον Ο.Η.Ε. και την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας και την καταδίκη της Τουρκίας με την μορφή της αναγνώρισης και της συγνώμης. Κι επιτύχαμε πολλά πράγματα σ΄ αυτό. Το ξέρεις!!!

Σε καλούμε λοιπόν πλην των άλλων και σου θέτουμε το ζήτημα της 19ης Μαΐου, τις εκδηλώσεις της οποίας ημέρας μνήμης, θέλουμε να θέσετε υπό την Αιγίδα σας
Δυστυχώς επί προηγουμένης δημαρχίας οι εκδηλώσεις αυτές εστηρίζοντο ως γιορτές κεκαλυμμένου μίσους απ΄ ομάδα Ποντίων, αποκλείοντας εμάς λόγω διαφορετικής πολιτικής άποψης.

Περί αυτών θα θέλαμε να συναντηθούμε μαζί σας για γόνιμο δημιουργικό διάλογο.
Και πάλι συγχαρητήρια και καλή δύναμη.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Π.Σ.
Ο Πρόεδρος

Χαράλαμπος Αποστολίδης
Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: Θα φέρει 300.000 Τούρκους στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης , διότι έτσι του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!

9
Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρης, που εκλέγηκε με το 1/5 του εκλογικού σώματος του νέου δήμου Θεσσαλονίκης δήλωσε σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία τα εξής καταπληκτικά:


Για την ορκωμοσία σας τι θα κάνετε; «Η ορκωμοσία είναι πρωτίστως πολιτική. Εάν θέλει κάποιος να φωνάξουμε τον παπά, να τον φωνάξουμε. Αλλά να φωνάξουμε και το ραβίνο εάν οι Εβραίοι θέλουν να ορκιστούν και θρησκευτικά».


Μετά το θέμα με την προσευχή των μουσουλμάνων με ρώτησαν τι θα κάνω για τζαμί. Είπα, εγώ θα φωνάξω τη μουσουλμανική κοινότητα και θα τους πω: Ορίστε, αυτός είναι ο χώρος, χτίστε το τζαμί σας». Εχετε και δύο εκλεγέντες Εβραίους δημοτικούς συμβούλους. «Για πρώτη φορά από τον πόλεμο. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε εβραϊκή συναγωγή. Εχουμε αρμένικη εκκλησία, έχουμε καθολική. Γιατί να μην έχουμε και μουσουλμανική; Δεν σου είπα να κάνεις παρέα με το μουσουλμάνο, αλλά εγώ οφείλω να του παρέχω τη δυνατότητα να προσεύχεται. Δεν είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτης. Το αποτεφρωτήριο θα το κάνουμε. Υπάρχει γερμανική εταιρεία που έρχεται, το κατασκευάζει, το δουλεύει πέντε χρόνια και μετά το παραδίδει. Το είχα ψάξει όταν έχασα τη γυναίκα μου».


«Είναι μερικά πράγματα που δεν τα ξέρει η Θεσσαλονίκη γιατί δεν διαβάζει Ιστορία. Η πλατεία Ελευθερίας ονομάστηκε έτσι από τον Κεμάλ Ατατούρκ. Εκεί ξεκίνησε η Επανάσταση των Νεότουρκων. Στην πλατεία αυτή σκοπεύω να κάνω υπόγειο πάρκινγκ τετραώροφο και επάνω μνημεία για τους Εβραίους Θεσσαλονικείς μάρτυρες και την Επανάσταση των Νεότουρκων». Με στόχο; «Να έρθουν 300.000 Τούρκοι και 300.000 Εβραίοι να προσκυνούν τα πατρογονικά τους. Πώς πάμε εμείς στην Κωνσταντινούπολη, προσκυνάμε την Αγια-Σοφιά και χώνουμε τα ωραία μας λεφτά; Στις 26 Οκτωβρίου έφυγαν από τη Σαλονίκη 5.000 και πήγανε στην Πόλη. Θα μας πέσει άσχημα να έρχονται και εδώ; Ας πιστεύουν ό,τι θέλουν -άσε που δεν μπορείς να αρνηθείς την Ιστορία, ότι αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν εδώ».

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11 ... _6807.html
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο εντός των πυλών ανθελληνισμός”

cron