Τελος ο εθνικος στρατος στην Γερμανια

1
Την κάθετη μείωση της ισχύος των ενόπλων δυνάμεων της Γερμανίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας, Καρλ Θίοντορ Ζου Γκούτενμπεργκ: Μείωση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων από το επίπεδο των 240-250.000 που είναι σήμερα, στις 180-185.000 στελέχη, περικοπή της τάξεως του 25%.

Από την πρώτη ημέρα του ερχόμενου Ιουλίου καταργείται η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τους Γερμανούς, υπό την προϋπόθεση ότι το μέτρο που έχει ήδη αποφασιστεί θα λάβει την έγκριση του Κοινοβουλίου. Θα αντικατασταθεί με μια βραχυπρόθεσμη εκπαιδευτική περίοδο που θα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Όσοι εντάσσονται σε αυτό το πρόγραμμα θα υπηρετούν 12-13 μήνες, ενώ θα δικαιούνται να ζητήσουν να υπηρετήσουν σε αποστολές στο εξωτερικό – όπου τα χρήματα είναι σαφώς καλύτερα – για μια περίοδο μέχρι 12 μήνες.

Θα μειωθούν οι θέσεις ανωτάτων αξιωματικών και στους τρεις Κλάδους, ενώ θα καταργηθεί και ένα από τα δύο κέντρα διοίκησης. Πρωταρχικός στόχος θα είναι ο περιορισμός των θέσεων στα επιτελεία, ώστε να μείνουν όσο το δυνατόν ανεπηρέαστες οι θέσεις των μάχιμων αξιωματικών.

Πολύ σύντομα αναμένεται η έκδοση νέας Λευκής Βίβλου Άμυνας, όπου θα περιγράφεται το νέο γεωστρατηγικό περιβάλλον στο οποίο καλείται να λειτουργήσει. Ο ήδη απεθνικοποιημένος στρατός της Γερμανίας, χάνει κάθε ελάχιστο ίχνος από εθνικό στοιχείο, και θα λειτουργεί στο εξής ως πιόνι των οικονομικών συμφερόντων του διεθνούς εμποροχρηματοπιστωτικού συστήματος του Σιωνισμού και των στρατιωτικών αποστολών του ενάντια στα Έθνη.
http://gr.altermedia.info/
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”