Κάνανε μύνηση για "εκβιασμό" στο Hellenic Revenge

1
To ολο στορυ ξεκίνησε με το θέμα που αναρτηθηκε στο Hellenic Revenge σχετικά με την εκπομπή της κόρης του Αντιστρατηγού Φράγκου Φραγκούλη στην ΝΕΤ, για την οποια εκπομπη συμφωνα με το Πρωτο Θεμα εκλεισε συμβόλαιο για 13 επεισόδια υψους 286.000 ευρω!!!!

http://1.bp.blogspot.com/_AlZaPxnBPQg/T ... B70016.jpg


Στην εκπομπη λοιπόν της κυρίας Φραγκού,εγινε αναφορα για την πολυπολιτισμικότητα και για τους μεταναστες και φυσικα για τους οπισθοδρομικους Ελληνες.

Εκτοτε απο την ανάρτηση ενος άρθρου ενος αναγνώστη στο Hellenic Revenge ξεκίνησαν τα παρατράγουδα.

Το άρθρο είναι το ακόλουθο,διαβάστε και τα σχόλια

http://hellenicrevenge.blogspot.com/201 ... _4450.html


To Σαββατο απο την διαχείριση του μπλογκ αναρτήθηκε το εξης

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Εικόνα


Εδώ και δύο μέρες ,σε μία χώρα που η τιμή της έχει παραβιαστεί και κάποιοι ασχολούνται με την τιμή των θυγατέρων τους, δύο Έλληνες διώκονται επειδή ανήρτησαν για τους αναγνώστες-φίλους του ιστολογίου τους την άποψη ενός τρίτου για κάτι το οποίο δεν αφορά την τιμή της κόρης του ΑΓΕΣ αλλά την τιμή της ίδιας της πατρίδος. Θέλoυμε να ενημερώσουμε ότι οι πληροφορίες που η ΓΑΔΑ διέρρευσε προς τα δικά της blogs – ξέρετε ποια είναι αυτά και αν δεν ξέρετε θα καταλάβετε κι αν δεν καταλάβετε θα σας κάνουμε να το καταλάβετε....- δεν είναι αληθινές. Όντως ένας άνθρωπος συνελήφθη, η κοπέλα όμως στην οποία αναφέρονται είναι ελεύθερη.

Την ώρα που το παρακρατικό indymedia απολαμβάνει την προστασία του κράτους και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καθοδηγεί τις δολοφονίες των Ελλήνων (Μαρφίν), ο κύριος Σφακιανάκης και ο σεβαστός εισαγγελέας καταδιώκουν τους ιδιοκτήτες 2 blogs που δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους αλλά είχαν την ατυχία να αγαπούν από κοινού μία πατρίδα που λέγεται Ελλάδα και αυτό να το κάνουν χωρίς κανέναν προστάτη, χωρίς κανένα κομματικό περίβλημα και χωρίς κανένα πανεπιστημιακό άσυλο πίσω τους. Ο κύριος εισαγγελέας εδιαφερόμενος προφανώς για την ένστολη τιμή μιας εξουσίας, που ενώ θα έπρεπε να είναι ελληνική περιφρονεί τους Έλληνες, αγνόησε την ύπαρξη ανθρώπων που η μοναδική τους προστασία ήταν το απόρρητο του ονόματός τους, κάτι που καταδικασμένοι εγκληματίες απολαμβάνουν, πόσο μάλλον κάποιοι που ακόμα δεν έχουν καν κατηγορηθεί για κάτι, και επέτρεψε τα ονόματά τους να δοθούν στην δημοσιότητα. Ταυτόχρονα ένας πόλεμος λάσπης εξαπολύθηκε – μαντεύουμε από ποιους αφήνοντάς τους (από όσες πληροφορίες μπορούμε να έχουμε και για τις οποίες ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι) να χαρακτηριστούν εκβιαστές χωρίς καμία απόδειξη, απλά για να στηθεί ένα κατηγορητήριο το οποίο θα έδινε την δυνατότητα άρσης του απορρήτου.

Χτες το πρωί η αστυνομία, η δίωξη και ο εισαγγελέας που δεν τολμούν να περάσουν ούτε καν έξω από το φυτώριο της τρομοκρατίας του πανεπιστημιακού ασύλου, βεβήλωσαν με την παρουσία τους τα τίμια σπίτια δύο οικογενειών.

Χωρίς να θέλω να βουτήξουμε ακόμα περισσότερο στις φαντασιώσεις των κατηγόρων μας, απλά διαβάζοντας τα μυθιστορήματα των εφημερίδων και των «έγκριτων» δημοσιογράφων για το θέμα ,απλά θα δηλώσουμε ότι δεξιά, αριστερά μας και πίσω μας δεν βρίσκεται κανένας στρατηγός, ενώ μπροστά μας βρίσκεται η πατρίδα και από πάνω μας ο Θεός.

Εμείς υπηρετούμε την ανταλλαγή απόψεων, οι οποίες αφορούν αυτούς οι οποίοι θέλουν να εκτίθενται δημόσια, όπως η Ευτυχία Φράγκου, που αγνοώντας το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι ο ΑΓΕΣ, επεδώθη μέσα από κρατικό δίαυλο σε νεοταξίτικη προπαγάνδα υπέρ του εποικισμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες, χρησιμοποιώντας κάθε είδους επικοινωνιακό τέχνασμα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες των Ελλήνων για τους σκοπούς του εποικισμού. Η στάση όσων εκτίθενται δημόσια μπορεί να προκαλέσει και την οργή των αναγνωστών. Αναρτήσαμε, λοιπόν, ένα κείμενο προσωπικής επικοινωνίας με κάποιον και προφανώς κάποιοι θέλησαν να δείξουν ότι ενοχλήθηκαν από αυτό. Έχουμε όμως την πεποίθηση ότι αυτό που τους ενόχλησε πολύ περισσότερο είναι η κριτική μας για την ατιμασμένη πατρίδα μας, της οποίας αυτοί που μας κατηγορούν έπρεπε να είναι προστάτες. Ενημερώνουμε τον εισαγγελέα αλλά και τον κύριο Σφακιανάκη, ο οποίος μάλλον ασχολείται πολύ περισσότερο με την τιμή της Ευτυχίας παρά με τα κακουργήματα του indymedia , ότι θα είμαστε από την Δευτέρα στην διάθεσή τους για να δούμε κατά πόσο ένας Έλληνας πολίτης αντιμετωπίζεται επί ίσοις όροις με κάποιον που έχει διοριστεί ΑΓΕΣ.

Επισημαίνουμε ότι επειδή θεωρούμε πως τουλάχιστον το 70% της Δικαιοσύνης λειτουργεί με τον τρόπο που πρέπει για όλη την βιαιότητα η οποία ασκήθηκε εναντίον μας μέσα από συγκεκριμένους νεοταξικούς μηχανισμούς προπαγάνδας, θα απαντήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο και θα εξαντλήσουμε κάθε δικαιοπραξία που θα είναι προς όφελος του καλού και αγαθού.

Σημειώνουμε ότι ο αγώνας της εκφοράς λόγου, της ενημέρωσης και του ελέγχου της εξουσίας στον οποίο έχουμε αποδυθεί,καταλαβαίνουμε από την αντίδραση και τον πόλεμο τον οποίο αντιμετωπίζουμε πως είναι δίκαιος και αληθινός. Μία αλήθεια όταν λέγεται είναι τόσο σημαντική όσο μεγαλύτερη η οργή, ο τρόμος και η επιθετικότητα που προκαλεί. Θα ήμασταν ευτυχείς εάν ο αρχηγός του Ελληνικού Στρατού έδειχνε μισή επιθετικότητα από αυτή που δείχνει σε εμάς προς τους φίλους του στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου, τους οποίους και επισκέφθηκε προσφάτως
Θέλουμε να τονίσουμε επίσης ότι ο ιστολόγος του armyalert, μας είναι παντελώς άγνωστος. Αλλά τον τιμούμε για την κατηγορία και την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλεται άδικα χάριν της αγάπης του προς την πατρίδα.

Ευχαριστούμε τους bloggers που ως ανεξάρτητοι συνεχίζουν να προσπαθούν να ενημερώσουν τους Έλληνες μέσα στο μαύρο σκοτάδι της κατοχής που οι άρχοντες αυτού του τόπου μας βύθισαν. Εμείς, ως γνήσιοι εκφραστές του καθαρού Ελληνικού λόγου, συνεχίζουμε να εκπέμπουμε μέσα από την google την οποία δεν μπόρεσαν να επηρεάσουν οι μεθοδεύσεις όσων ενοχλήθηκαν, απλά και μόνο διότι είμαστε καθαροί σαν το χιόνι.

Έλληνες μην ακούτε τα κατευθυνόμενα από το σύστημα παπαγαλάκια, ελέγξτε τριπλά τους «έγκριτους» δημοσιογράφους, αμφισβητείστε όσους το σύστημα προβάλει σαν «αξιότιμους». Αν όλοι αυτοί ήταν όσα λένε τότε η χώρα μας δεν θα ήταν στην σημερινή κατάντια.

Εκ της διαχείρισης του Hellenicrevenge

Θα ακολουθήσουν επόμενες αναρτήσεις με νεότερα
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Κάνανε μύνηση για "εκβιασμό" στο Hellenic Revenge

2
Αυτο που χω να πω,ειναι οτι καποιοι αρχισαν να ενοχλούνται πολυ.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Κάνανε μύνηση για "εκβιασμό" στο Hellenic Revenge

3
Συνελήφθη ο armyalert που εξύβριζε το Στργο Φραγκούλη Φράγκο
Δημοσιευμένο από EKEO στην κατηγορία ΒΙΑ & ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, tags: Α/ΓΕΣ, Ευτυχία Φράγκου, Φραγκούλης Φράγκος

Σύμφωνα με το ιστολόγιο onalert, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κρατείται από τη Παρασκευή ο απόστρατος συνταγματάρχης που κατηγορείται για την ανάρτηση συκοφαντικών και υβριστικών σχολίων εναντίον του Α/ΓΕΣ και της κόρης του.

* Ο συνταγματάρχης ε.α. αναμένεται να οδηγηθεί μαζί με μία γυναίκα που επίσης συνελήφθη, ενώπιον των αρχών ,έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές κατηγορίες. Η κατάστασή του είναι δύσκολη αφού τίποτα δεν αποκλείεται, ακόμη και η προφυλάκισή του.

Ο κατηγορούμενος συνταγματάρχης ε.α. έχει συνείδηση της δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει κι έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο για την υπεράσπισή του. Το πως θα αντικρούσει τα στοιχεία που υπάρχουν και σύμφωνα με την αστυνομία αποδεικνύουν ότι ο ίδιος ήταν διαχειριστής το blog και αναρτούσε τα επίμαχα σχόλια είναι άγνωστο.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η «αποκωδικοποίηση» των στοιχείων που υπάρχουν στο φορητό υπολογιστή του συνταγματάρχη ε.α. ο οποίος βρέθηκε κατά τη διάρκεια της εφόδου στο σπίτι του αναμένεται να αποκαλύψει ποια άλλα πρόσωπα έπαιζαν ενεργό ρόλο στο συγκεκριμένο blog.

Όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές εντός υπουργείου Άμυνας.

ΠΗΓΗ http://www.onalert.gr/default.php?pname ... rt_id=1836

Οι πληροφορίες προέρχονται από το παραπάνω ιστολόγιο και δημοσιεύονται χωρίς επίσημη ενημέρωση των αρχών και βέβαια με κάθε επιφύλαξη

Διαβάστε Σχετικά Δημοσιεύματα (ξεκινώντας με τα πιο πρόσφατα):

1. @arm@alert ΤΕΛΟΣ: Ο Αρχηγός ΓΕΣ μέσω της Δικαιοσύνης έσβησε το υβριστικό armyalert.blogspot.com
2. Ύποπτα κέντρα στοχεύουν την κόρη του Α/ΓΕΣ Ευτυχία Φράγκου για να πλήξουν τον ίδιο τον Στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο
http://www.ekeo.gr/

Tι εγινε πηραν σβαρνα και κλεινουν τα blogs και κανουν μυνησεις;
Η γυναικα που λεει ποιο πανω ειναι αυτη του hellenic revenge;
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.

Re: Κάνανε μύνηση για "εκβιασμό" στο Hellenic Revenge

4
Η γυναικα που λεει ποιο πανω ειναι αυτη του hellenic revenge;
Ναι,υποτίθεται,αλλα οπως λένε απο το Hellenic Revenge,όα ειναι συκοφαντίες και παραπληροφόρηση.Ο συνταγματάρχης παντως αφέθηκε ελεύθερος.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Κάνανε μύνηση για "εκβιασμό" στο Hellenic Revenge

5
Ο Συνταγματάρχης Σπύρος Σταματόπουλος είναι ελεύθερος
Εικόνα

Τα εθνομηδενιστικά κέντρα τα οποία οδήγησαν στην σύλληψη ενός αξιωματικού πατριώτη με ψευδείς κατηγορίες, απέτυχαν να τον φιμώσουν, όσα φίμωτρα και αν επιστράτευσαν. Ο Συνταγματάρχης Σπύρος Σταματόπουλος είναι ελεύθερος για να αγωνιστεί για την πατρίδα και την αλήθεια. Ο πανικός που οδήγησε αυτούς που έσπευσαν να υιοθετήσουν κατηγορίες εναντίον του Σπύρου Σταματόπουλου, είχε την ρίζα του αποκλειστικά και μόνο στον έλεγχο μιας εξουσίας η οποία περιφρονώντας την αποστολή της, που είναι η διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητος, έχει οδηγήσει έως τώρα στον εποικισμό της χώρας από άλλα έθνη, στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και σε μία κατοχή που και η ίδια η εκκλησία κατήγγειλε.

Το ίδιο πράγμα πάθαμε κι εμείς από το ιστολόγιό μας και έχουμε βρεθεί κι εμείς στο στόχαστρο αθλίων “έγκριτων” politically correct εξουσιαστών, οι οποίοι είτε φαντασιώνονται ότι είναι συνεχιστές της ιωαννιδικής χούντας, είτε λαθρολαγνεύονται μία νέα χούντα (κλικ εδώ ). Για την ιστορία και μόνο ενημερώνουμε τους ανώτατους αξιωματούχους αυτής της πάντερμης χώρας ότι εν αντιθέσει με κάποιους σούπερ ντούπερ στρατηγούς, το '67 ούτε ο Παττακός δεν διόρισε τις κόρες του στο δημόσιο και από την έως τώρα στάση τους και τους διωγμούς που ονειρεύονται εναντίον έντιμων Ελλήνων δείχνουν ότι η αλαζονεία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Η Ελληνίδα εναντίον της οποία καταφέρονται οι συστημικοί δημοσιογράφοι είναι από την αρχή ελεύθερη. Η εκδίκηση των Ελλήνων θα παραμείνει ελεύθερη ακόμη και αν η συγκεκριμένη Ελληνίδα φυλακιστεί για τις ιδέες της. Αυτό θα συμβεί διότι πίσω από αυτό το ιστολόγιο δεν βρίσκεται μόνο ένας άνθρωπος αλλά αρκετές δεκάδες Ελλήνων. Μέχρι σήμερα για λόγους σεβασμού στην ταλαιπωρία του ήρωα Συνταγματάρχη Σταματόπουλου οι αναρτήσεις μας ήταν περιορισμένες. Σε λίγες ώρες θα επανέλθουμε στον κανονικό ρυθμό αναρτήσεων.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


http://hellenicrevenge.blogspot.com/201 ... st_21.html
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Κάνανε μύνηση για "εκβιασμό" στο Hellenic Revenge

6
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ,Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ,ΟΙ "ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ" ΤΩΝ BLOGGERS ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!
Εικόνα

Ας τα πάρουμε από την αρχή:Όλα ξεκίνησαν όταν το "Πρώτο Θέμα" αποκάλυψε πως η κόρη του νέου Α/ΓΕΣ,Αντιστράτηγου Φράγκου Φραγκούλη (δείτε τον αριστερά στη φωτογραφία να κάθεται ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,κατά τη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του στη γειτονική χώρα,απ'όπου ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ),αμοίβεται με το εξωφρενικό ποσό των 300.000 Ευρώ,για να κάνει εκπομπή στην ΕΡΤ!
Εικόνα
Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο περιεχόμενο αυτής της εκπομπής,που θυμίζει τις επικείμενες..."Φυλές της Αθήνας " της Αλ-Σάλεχ!!!

Γιατί το λέμε αυτο;Διότι στις 5 Δεκεμβρίου,όπως αναφέρει το HELLENICREVENGE,"μας παρουσίασε τα αγαθά της πολιπολιτισμικότητος , βάφτισε Πακιστανούς , κανίβαλους , Αφγανούς κτλπ , (που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ), Έλληνες , χαρακτήρισε τους Έλληνες που αντιδρούν , ως οπισθοδρομικούς , έφτασε σε στιγμές οργασμού παρακολουθώντας τους Κανιβαλους να παίζουν Ταμ Ταμ στο κέντρο της Αθήνας , φλέρταρε με τους Αράπηδες που περνώντας βρήκαν φως και μπήκαν και στην συνέχεια , εξύβρισε , απαξίωσε , έφτυσε και ατίμασε όλες τις γενιές των Ελλήνων που έχυσαν το αίμα τους για να μείνει ο τόπος αυτός Ελληνικός και για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες".

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ,ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΚΙ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ:ΑΙΤΙΑ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,Ο...ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ!

Είναι όμως αλήθεια αυτό;Ας δούμε πως παρουσιάζει τα γεγονότα το εν λόγω ιστολόγιο,σε επιστολή του που δημοσιεύει το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:
Επικοινωνιακο τσουναμι προσπαθει να στησει ο γνωστος για την σχεση του με την ΕΥΠ,Φραγγος.
Μαλλον καταλαβε οτι μπορει να κοροιδευει πολλους για λιγο,λιγους για πολυ,αλλα οχι ολους και για παντα.
Ολα ξεκινησαν απο επιστολη διαμαρτυριας σε επιπεδο προσωπικης επικοινωνιας,που τηλεθεατης εστειλε σε αρκετα μπλογκς,μετα την εκπομπη της κορης του φραγγου,που ειναι διορισμενη{αξιοκρατικα παντα} στην ΕΡΤ,και αφορουσε την λαθρομεταναστευση....Η εκπομπη ηταν τοσο καθοδηγουμενη,που εφτασε στο σημειο να εχει και υπονοουμενα σεξιστικου τυπου ,για το οτι οι Ελληνιδες,γυρναν την πλατη στους αφρικανους.Ηταν ξεκαθαρο,οτι η κορη του ΑΓΕΣ,εκανε προπαγανδα νεοταξικου τυπου,συζητωντας με αφρικανους πακιστανους αφγανους,για τους οποιους διεκδικουσε με εμμεσο και αμεσο τροπο,πολιτικα δικαιωματα,και παραχαραξη της ταυτοτητος τους σε ελληνικη.Οπως ηταν φυσικο,η επιστολη ειχε μεσα τους χαρακτηρισμους που ενας οργισμενος Ελληνας θα χρησιμοποιουσε ....νυμφιδιο,γενιτσαρος,διοτι ως γνωστο υπαρχει και μια ριζα,καθως και την προτροπη αντιρατσιστικου παραδειγματος,να βατευτει η κορη του φραγγου με κανιβαλο και να κανει κανιβαλακια...αν ολα οσα ελεγε η φραγγου τα πιστευε ,αυτο μαλλον ειναι ευχη και οχι καταρα για αυτην.

Φυσικα ο πατηρ,που διολου δεν ενοχληθηκε για την αγαρμπη εκπομπη της κορουλας αναψε και κορωσε....και εδω αρχιζει το πανηγυρι,η αλλιως φραγκοςγκειτ,διοτι εκει βαδιζει....
ο Φραγκος ,χρησιμοποιωντας την ιδιοτητα του,ενεργοποιησε την ΕΥΠ για να βρει τα στοιχεια αυτων που σηκωσαν την επιστολη.Φυσικα αυτο εγινε χωρις καμμια αδεια απο τον εισαγγελεα,στην συνεχεια τους μυνησε για εκβιασμο,ετσι ωστε να μπορεσει να δικαιολογησει την αρση του απορρητου των στοιχειων τους.

Ολα αυτα επιστρατευτηκαν να τα παρουσιασουν σαν αληθινα διαφοροι δημοσιογραφοι διαφορα ελεγχομενα ιστολογια,ομως ....ταυτοχρονα επειδη αναπαρηγαγαν την κονσερβα που τους ειχε δωθει,αρχισαν να λεν ανακριβειες,διοτι τα πραγματα δεν πηγαν οπως ηθελαν...ετσι ενω λεγαν οτι συνεληφθη μια κοπελλα...η κοπελα ηταν ελευθερη.

Στη συνεχεια ,μαλλον για να κανουν το χατηρι του αρχηγου...αρχισαν να διαδιδουν οτι ο συνταγματαρχης που συνεληφθη,διατηρουσε σχεση με την κοπελλα,η οποια ομως συνεχιζει να εκπεμπει με το ονομα της ,διαψευδει και απειλει με μηνυσεις....

Αλλα το ωραιο του θεματος ειναι αλλο,ηδη διαρρεει απο την ασφαλεια οτι δεν υπαρχει κανενας εκβιασμος,και ολο αυτο ηταν ενα τεχνασμα του <<στρατηγου>>....για να αρθει το απορρητο,και στη συνεχεια σκεφτηκε να το επενδυσει και λιγο διαφορετικα.....πως;;;Αρχισε να διαρρεει προς τους φιλους τους δημοσιογραφους,οτι αλλοι στρατηγοι βρισκονται πισω απο ολα αυτα,για να του στερησουν την θεση του ΑΓΕΕΘΑ....(λιγο νοοτροπια δημοτικου δεν θυμιζουν ολα αυτα;;;).

Αλλα εχουμε και χειροτερα....χθες ο γνωστος Σφακιανακης,ο οποιος μαλλον συνειδητοποιει οτι εμπλεξε σε σκευωρια,αφησε μεσω γνωστου του να διαρρευσει πληροφορια,οτι δεν ευθυνεται αυτος για την αρση του διαδικτυακου απορρητου,αλλα του δοθηκαν τα στοιχεια απο τον Φραγκο...και απλα αυτος τα εδωσε στην εισαγγελεα....μηπως και αποφυγει καμμια μυνηση.
Να τα κανουμε ακομα χειροτερα;;;φημολογειται οτι ο συζυγος της εισαγγελεως ειναι στρατιωτικος.....με οτι αυτο συνεπαγεται....

Το ωραιοτερο ερχεται τωρα....ο Φραγγος αναγκαζεται να επιστρατευσει σαν μαρτυρες ,στην ισως στημενη υποθεση,την οικογενεια του,με κινδυνο...η Λαθροαγαπημενη Ευτυχια,να αναγκαστει μελλοντικα να μεταναστευσει...διοτι η ψευδομαρτυρια...ειναι εγκλημα,και ολο αυτο το διαρρεει σημερα σε συγκεκριμενα μμε,τα οποια πλεον θα μπορουμε να αναγνωρισουμε ως ελεγχομενα απο το συστημα....
Σημερα περιμενουμε να δουμε αν ο εισαγγελεας θα κανει το λαθος να προφυλακισει τον κατηγορουμενο συνταγματαρχη.....

Και τωρα το κερασακι στην τουρτα ....υποστηρικτης του φραγκου στην υποθεση ειναι ο ιδιος ο Βενιζελος,για εναν και μονο λογο....διοτι ο Φραγκος του εχει υποσχεθει τον ελεγχο της ΕΥΠ,και γιατι τα δυο μπλογκς ειναι σκληρα πατριωτικα ,ειδικα το ενα δεν αναγνωριζει καμμια κομματικη ομπρελα...και ειναι ευκαιρια ετσι να τρομοκρατηθουν οι μπλογκερς.

1.Ας ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΠΩς ΕΙΣΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΙΟ Η ΚΟΡΗ.....ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;;;ΨΑΞΤΕ ΤΟ.....ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ...Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ....
ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.....ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΘΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ
Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΓΕΣ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΗΝ ΜΚΟ ΑΣΣΑΝΤΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ....
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΝ ΚΕΡΔΟΣ.

Πραγματικά απίστευτες οι κατηγορίες για τον Στρατηγό!Εμείς,προς το παρόν ούτε τις υιοθετούμε ούτε τις απορρίπτουμε.Κάνουμε όμως,τις εξής ερωτήσεις στον Α/ΓΕΣ:

-Αληθεύει ότι χρησιμοποίησε την ΕΥΠ προς ίδιον όφελος για να άρει την ανωνυμία διαδικτυακών χρηστών,ενώ δεν συνέτρεχαν κατηγορίες εναντίον των μπλόγκερς που τον "έθιξαν";

-Ισχύει η...υπόσχεσή του στον Βενιζέλο;

-Η κόρη του κάνει προπαγάνδα της ακροαριστερής/αναρχικής οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων "αντιρατσιστικών" ΜΚΟ;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ!ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΗ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ-ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;-ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Και πάμε τώρα στα παπαγαλάκια που λέγαμε και έγραψαν πως τάχα οι μπλόγκερς εκβίασαν μέχρι και τον Καρατζαφέρη,πριν από 2 χρόνια!!!


Καταρχήν,το να μιλάνε για εκβιασμούς τα τσιράκια και οι ευεργετηθέντες (ε Παπαγιάννη;Ξέρεις εσύ!) από τον Αρχηγό του Λαος,είναι άκρως γελοίο!


Τώρα όμως...θυμήθηκαν αυτή την "υπόθεση εκβιασμού";Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια;;;


Και καλά να "εκβιάζουν" τον Στρατηγό:Αλλά ο Καρατζαφέρης ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ;;;

Γιατί κάποιοι εμπλέκουν πολιτικούς στην υπόθεση;Τι γνώμη έχει γι'αυτό ο Φράγκος;


Ελπίζουμε να μας απαντήσει και ο έτερος...κολαούζος,ο Αντισυνταγματάρχης ε.α Μυλωνάκης,που τις προάλλες απειλούσε με θάνατο τους μπλόγκερς!


Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους διωκόμενους μπλόγκερς κι ελπίζουμε να λάμψει η αλήθεια,όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε Στρατηγούς,Αρχηγούς κομμάτων,Πράκτορες και λακέδες του πεντακοσάρικου!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/20 ... ogers.html
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: Κάνανε μύνηση για "εκβιασμό" στο Hellenic Revenge

7
Το ολο θεμα με που εγινε την κοπελα που καβαλαει μαυρα παλουκια ειναι και μια καλη προπαγανδα και σχεδιο συναμα για την φυμωση των blogs η οποια κατα καιρους βγαινει στην επιφανεια.
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.

Re: Κάνανε μύνηση για "εκβιασμό" στο Hellenic Revenge

8
Το επίμαχο βίντεο απο την εν λόγω εκπομπή


phpBB [video]
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”

cron