Re: Τα μυστήρια των Πυραμίδων

19
ναι οι πυραμίδες-φυσικές και τεχνητές λειτουργούν και ως ενισχυτές-πομποί ακτινοβολίας ή συχνοτήτων αν θες..
το φαινόμενο της ακίδας (η ακίδα - άκρη της πυραμίδας) είναι και η αιτία θανάτου πολλών από αυτούς που εισέρχονταν μέσα στην πυραμίδα για να ερευνήσουν ή να κλέψουν αρχαία κλπ... εξαιτίας συγκεντρωμένων ακτινοβολιών ...ας πούμε .... πάθαιναν αυτοί κάποιες μορφές καρκίνων μετά και πέθαιναν ..κατόπιν αυτό το φαινόμενο καταγράφηκε ως η "κατάρα του τουτανχαμών"...

Re: Τα μυστήρια των Πυραμίδων

21
Πολύ πιο σοβαρό και άμεσης προτεραιότητας θέμα είναι ότι η ελλάδα πέθανε ή τελοσπάντων είναι ετοιμοθάνατη και θα μας πάρουν τα κεφάλια και τα σώβρακα οι Δρακονιανοί Κινέζοι..
Γι'αυτό λοιπόν μη με πιέζεις να ασχοληθώ με ελάσσονος προτεραιότητας ζήτημα... και αν θες βοήθησε και συ σε αυτή την κατεύθυνση να βάλουμε ένα φρένο στα κινεζοερπετά και τους υποτακτικούς τους...
phpBB [video]


Υ.Γ. Πολλοί κάνουν αυτό το λάθος και ασχολούνται με το υπερπέραν, τις ψυχές ή παράπλευρα άσχετα θέματα όταν ο εδώ κόσμος καίγεται...


δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το υπερπέραν διότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει επηρεάσει άμεσα το πολιτισμό το δικό μας αλλά και άλλων λαών, εξάλλου ασχολείσαι και εσύ. έπειτα, μην είσαι απόλυτος και παθιασμένος για κάτι τόσο λεπτό. μπορεί να έχεις και δίκιο, ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις και όχι αποδείξεις, τουλάχιστον σε εμάς(δεν ξέρω τι στοχεία έχουν στη νάσα και στα υπόλοιπα). άλλοι λένε πως κινδυνεύουμε από αμερικανούς, άλλοι από εβραίους, άλλοι από κινέζους και δεν ξέρω γω τι άλλο. με το να διαδίδουμε τόσο έντονα ποιος μας απειλεί, δεν ωφελεί. το σημαντικό είναι να έχουμε επίγνωση της κατάστασης στην οποία έχουμε βρεθεί. να διορθώσουμε τα λάθη μας καθένας ατομικά δίχως να πετάμε το μπαλάκι. δεν με ενδιαφέρει αν σωθώ από τους κινέζους ή τους εβραίους ή τους αμερικανούς, με νοιάζει να επιβιώσω και στη συνέχεια να προοδεύσω. επίσης θέλω να σε ρωτήσω φίλε ποιος είναι ο ελ σεντάι γιατί τον έχω ακουστά αλλά δεν γνωρίζω την ιστορία του. τέλος, όταν πας στη κίνα και γενικότερα στις χώρες ανατολής και τους αναφέρεις ότι είσαι έλληνας, δείχνουν θαυμασμό. ιδιαίτερα όταν ακούν για μέγα αλέξανδρο. μήπως ξέρεις το λόγο?

Re: Τα μυστήρια των Πυραμίδων

22
Εσύ μήπως ξέρεις το λόγο γιατί η Νότια Κίνα λέγεται ακόμα Γιουνάν=Ιωνία Ασίας αλλά εκεί δεν κατοικεί πλέον κανένας αυτόχθονας έλληνας ίωνας, αλλά μονον δρακονιανοί Κινέζοι???
Μήπως ξέρεις και τον άλλον λόγο γιατί οι Κινέζοι λεγονται και Σινες που στην αρχαία ελληνική γλώσσα σημαίνει ληστής γενοκτόνος?
Μήπως ξέρεις και τον άλλον λόγο γιατί οι Τούρκοι που είναι μογγόλοι (πιο έντονα κατά το 1/3 τελοσπάντων) είναι από τους χειρότερους προαιώνιους εχθρούς της ελλάδας που γενοκτόνησαν τον ελληνισμό της μικράς ασίας?
Μήπως ξέρεις και τον άλλον λόγο γιατί οι σημαίες της Κινας και της Τουρκίας είναι πανομοιότυπες και φέρουν την ημισέληνο σε κόκκινο χρώμα πολέμου?
Μήπως ξέρεις και τον αλλον λόγο γιατί οι αρχ.εβραίοι (αλλα και πολλοί σύγχρονοι, οι σεφαρντιμ) ειναι επίσης μογγόλοι ?
Και μιας που ασχολησε με εξωγήινους ισως ηρθε ο καιρος να καταλαβεις ποιοι ειναι οι δρακονιανοι και το σπερμα τους στη Γη..

Re: Τα μυστήρια των Πυραμίδων

23
Ανδρομέδιε,απο την στιγμή που βρίσκεσαι σε ενα φορουμ με διαφορετικά άτομα που εχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης...να δέχεσαι και την κριτική τους και τις ερωτήσεις του και τους προβληματισμούς τους και την διαφορετική τους άποψη,οπως και εσυ εχεις άλλες απόψεις επι διαφόρων θεμάτων μπας και όλοι μαζί βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα..γιατι ουδεις αλάθητος.. μπορεί ο ενας να βάλει τον άλλον..σε διαφορετική κατεύθυνση και να βρει πράγματα που αλλιώς δεν θα έβρισκε...εκτος αν είναι να συμφωνούμε όλοι σε όλα και να χαιδεύουμε τα αυτιά ο ένας του άλλου.

Δεν νομίζω να θες αυτό.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Τα μυστήρια των Πυραμίδων

24
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΞΑΝΑΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ.
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.

Re: Τα μυστήρια των Πυραμίδων

25
ο φίλος ανδρομέδιος καλύτερα να δημοσιεύσει καμιά πληροφορία παρά να κάνει κριτικές, δίχως βέβαια να γνωρίζει. "δυστυχώς" είμαστε σε ένα φόρουμ που ακούγονται πολλές απόψεις...
δύο ερωτήσεις-ποιος τελικά είναι ο ελ σεντάι
και να σχολιάσετε αν έχετε δει αυτό το βίντεο και τη συνέχεια τους http://www.youtube.com/watch?v=wMPGuD6rSNE
(1-18).

Re: Τα μυστήρια των Πυραμίδων

26
Ti είχες έλληνα τι είχα πάντα :slap ο δεν να σφάζεται με τον μεν για το πιος τα λέει πιο σώστα εεεεεε ρε ζαγάρια που λέει και μπαρμπαγιώργος εδώ η χώρα καιγετέ και εμείς χτενιζόμαστε :help :help :help :help :help
Ο στόχος τους Σάντσο είναι να μας βάλλουν διχόνοια έτσι θα μας πάρουν το άλογο!!

Re: Τα μυστήρια των Πυραμίδων

27
(τους οποίους αποκαλείς φίλους σου)


όπα, παίχτηκε παρεξήγηση. όταν σου είπα ότι μας συμπαθούν, δεν ήταν δική μου άποψη, απλά το είχα ακούσει από ανθρώπους που πήγαν στη κίνα και ιδιαίτερα από ένα δάσκαλο και εγώ σε ρώτησα αν ξέρεις κάτι γι αυτό, αλλά μάλον νόμιζες ότι σε ειρωνεύτηκα, κάτι τέτοιο μάλλον. όσο για τις πληροφορίες μου είναι γνωστές, αλλά αυτό με τους κινέζους από εσένα το έμαθα ότι είναι σπόροι τους. αλλά οι ολύμπιοι από που ήταν? από σείριο(γιατι μετά νομίζω πήγαν στο σείριο) ή φυλή ανδρομέδιων? πάνω σ΄αυτό πές την άποψή σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τα μυστήρια της αρχαιότητας”

cron