Re: ΔΝΤ - Τι έκανε σε άλλες οικονομίες

47
:down :down

Μα ο ρόλος του ΔΝΤ,αυτός είναι...να τα πάρουν απο τους πολλούς και να τα δώσουν στους λίγους(δηλαδή στους ευατούς τους)...πλήρης καταστροφή του κράτους και τα λεφτά που μας δίνει το ΔΝΤ,μόνο στους Ελληνες δεν πάνε.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Όλη η αλήθεια για το ποιος είναι ο σκοπός του ΔΝΤ

49
Διαβάστε τι έλεγε ο νομπελίστας οικονομολόγος ,πρώην υποδιευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας και σύμβουλος του πρωθυπουργού Τζόσεφ Στίγκλιτς το 2002 για το ΔΝΤ!!!



Όταν το ΔΝΤ ανακοινώνει σύναψη δανειοδοτικού προγράμματος υποχρεώνει τις κυβερνήσεις με τις οποίες συνδιαλλάσσεται να ακολουθήσουν μια σειρά από πολιτικές που καθόλου δε στοχεύουν στην ισομερή ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχέδιο που εφαρμόζει το ΔΝΤ σε όλες τις χώρες, το πρώτο βήμα που απαιτείται είναι οι ιδιωτικοποιήσεις των κρατικών εταιριών. Σύμφωνα με το Στίγκλιτς, τις περισσότερες φορές οι πολιτικοί είναι πολύ πρόθυμοι να πουλήσουν τις εταιρίες στη σκέψη παχυλών προμηθειών που θα λάβουν από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Το δεύτερο βήμα είναι η απελευθέρωση των κεφαλαιαγορών. Η πολιτική αυτή σημαίνει ότι το κεφάλαιο αποκτά πανίσχυρη διαπραγματευτική θέση. Η δυνατότητα του να μπορεί να αποχωρεί όποτε θέλει από την εγχώρια αγορά είναι ο κύριος αποσταθεροποιητικός παράγοντας των αναπτυσσόμενων χωρών.

Το τρίτο βήμα είναι «ο καθορισμός των τιμών από τις δυνάμεις της αγοράς». Η πολιτική αυτή σημαίνει κατακόρυφη αύξηση των τιμών σε μια σειρά από προϊόντα βασικά για την επιβίωση των εργατικών μαζών και παράλληλη άρση οποιωνδήποτε κρατικών επιδοτήσεων σε βασικά προϊόντα. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η άρση της επιδότησης των καυσίμων και ορισμένων τροφίμων στην Ινδονησία το 1998 (υπό τις οδηγίες του ΔΝΤ) που προκάλεσε τεράστια εξαθλίωση και λαϊκές εξεγέρσεις. Οπως και ανάλογο περιστατικό το 2001 στο Εκουαδόρ που προκάλεσε μαζικές εξεγέρσεις.

Το τέταρτο βήμα είναι το ελεύθερο εμπόριο. Ελεύθερο εμπόριο που φυσικά δε σημαίνει ότι τα αγροτικά προϊόντα των αναπτυσσόμενων χωρών συναγωνίζονται επί ίσοις όροις τα αντίστοιχα των πλούσιων χωρών, καθώς οι αναπτυγμένες χώρες δεν εξαλείφουν τις επιδοτήσεις των δικών τους προϊόντων ούτε τους προστατευτικούς δασμούς που κρατούν κλειστές τις οικονομίες τους, ενώ, αντίθετα, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις οικονομίες των αναπτυσσόμενων χωρών.

Το μάθημα που πρέπει να μάθουν οι λαοί όλου του κόσμου είναι ότι οι πολιτικές του ΔΝΤ δεν έχουν ως στόχο την ισομερή ανάπτυξη και ούτε πολύ περισσότερο την ευημερία των εργαζόμενων μαζών, αλλά όπως γίνεται φανερό από τα παραπάνω:

α) την κερδοφορία των μεγάλων πολυεθνικών και των μεγάλων εγχώριων επιχειρήσεων που βρίσκουν αφορμή να προχωρήσουν σε μαζικές απολύσεις και να καρπωθούν φτηνά τα μέσα παραγωγής.


β) την καταλήστευση και αλόγιστη εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου των αναπτυσσόμενων χωρών.


γ) Την εξάπλωση και γιγάντωση του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής με την ενδυνάμωση των δομικών δυνατοτήτων του κεφαλαίου στο εσωτερικό των φτωχών κρατών έναντι των εργαζομένων, όπως εξασφαλίζεται με νομοθετικές ρυθμίσεις. Ενώ, επιπλέον εξασφαλίζεται και η δυνατότητα του κεφαλαίου να αποχωρεί ό,τι ώρα θέλει, ενώ οι εργαζόμενοι απαγορεύεται να μεταναστεύσουν για να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο.

δ) Τέλος, όσον αφορά τα ίδια τα λεφτά από τα δάνεια του ΔΝΤ αποσκοπούν στο να πληρώσουν οι αναπτυσσόμενες χώρες τους τραπεζίτες πιστωτές τους στο κέντρο του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Τι πραγματικά συμβαίνει με την Ελλάδα και το ΔΝΤ!Αποκαλυπτικό βίντεο.

50
Το παρακάτω βιντεο εστάλη με εμαιλ,παρόλο που ειναι μεγάλο σε διαρκεια ,σχεδόν 2 ώρες,ωστόσο θα σας παρακαλούσα να το δείτε ολόκληρο,είναι η καλύτερη ανάλυση του μνημονίου, του πως οδηγηθήκαμε σε αυτό,του πως μπορούσαμε να το αποφύγουμε,των επιπτώσεων του,των πραγματικών σκοπών που κρύβονται απο πίσω και πως μπορούμε να βγούμε απο αυτόν το φαύλο κύκλο που εσκεμμένα μας οδήγησαν οι ανθέλληνες,εκτός και εντός των πυλών.

phpBB [video]
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Τι πραγματικά συμβαίνει με την Ελλάδα και το ΔΝΤ!Αποκαλυπτικό βίντεο.

51
Ο ΓΙΩΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ 550 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΝΩ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ";

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ" ΠΡΟΑΧΘΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
Εικόνα
Στο Ηράκλειο όσοι χρειάζονται στρατολογικά πιστοποιητικά

Μέχρι το τέλος του έτους θα κλείσει και το Στρατολογικό Γραφείο Χανίων καθώς αποτελεί ειλημμένη απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η δημιουργία ενός και μόνο Στρατολογικού Γραφείου σε κάθε περιφέρεια της χώρας, το οποίο μάλιστα θα στεγάζεται στο κτίριο των γραφείων της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Μετά τον κόμβο διαλογής των ΕΛΤΑ και το Στρατολογικό Γραφείο Χανίων αποκτά «ημερομηνία λήξης» ή έστω, μετακόμισης στο Ηράκλειο όπου είναι και η έδρα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Κρήτης.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Εθνικής Αμύνης κάποια στρατολογικά πιστοποιητικά θα μπορούν να τα αποκτούν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Όμως υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που είναι πιο πολύπλοκες και χρειάζονται την προσωπική παρουσία. Όπως όσοι για διάφορους λόγους βρίσκονται στις κατηγορίες των στρατεύσιμων Ι 3, 4 ή 5 και οι περιπτώσεις των οποίων ,έστω για την έκδοση ενός πιστοποιητικού εξετάζονται από επιτροπές.

Μετά την κατάργησή του οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στο Ηράκλειο για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους.

Ήδη για το επικείμενο κλείσιμο του Στρατολογικού Γραφείου Χανίων έχει αντιδράσει ο Δικηγορικός Σύλλογος , ενώ οι αντιδράσεις αναμένεται να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς το θέμα «αγγίζει» σχεδόν το σύνολο των πολιτών.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και τουλάχιστον σε ότι αφορά στα Χανιά, σχεδιάζει να «χρυσώσει το χάπι» συνδέοντας το κλείσιμο του Στρατολογικού Γραφείου Χανίων με την παραχώρηση, άγνωστο με ποιους όρους, του στρατοπέδου Μαρκοπούλου, όπου στεγάζεται το γραφείο των Χανίων.

Στο συνολικό σχεδιασμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το 2011 και στο πλαίσιο της γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής για εξοικονόμηση πόρων μέσω των καταργήσεων υπηρεσιών, εντάσσεται και η κατάργηση των 57 Στρατολογικών Γραφείων που λειτουργούν σήμερα σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.

Ο στόχος είναι σταδιακά το 2011 να ξεκινήσουν οι καταργήσεις έτσι ώστε το 2012 να λειτουργούν μόλις 18 Στρατολογικά Γραφεία στις έδρες των Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων με πλήρη ηλεκτρονικό και διαδικτυακό εξοπλισμό και με on line σύνδεση με τα Κέντρα Εξυπηρέτησης των Πολιτών.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του υπουργείου, με τις αλλαγές αυτές θα εξοικονομηθούν συνολικά και για όλα τα Στρατολογικά Γραφεία περίπου 550.000 ευρώ ετησίως καθώς επίσης και 50 αξιωματικοί που θα στελεχώσουν άλλες υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ναπολέων Σαραντίδης

150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ! ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!

ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΟΡΦΩΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@ΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ! http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2011/03/550-150.html
<<ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΥΔΕΝ ΑΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΝΥΞ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ Η ΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΟ ΦΩΣ>>

Η Ισλανδία βγαίνει από την κρίση, χωρίς μνημόνιο και ΔΝΤ...!

52
Η Ισλανδία βγαίνει από την κρίση, χωρίς μνημόνιο και ΔΝΤ...!

■Η Ισλανδία γελάει, η Ιρλανδία κλαίει και η Ελλάδα έχει τον Παπανδρέου που συνεχίζει μόνος του με μνημόνια, ΔΝΤ και "αγορές" τον δρόμο προς το ξεπούλημα των πάντων
■Η Ισλανδία άφησε τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν και ξαφνικά όλοι διαπίστωσαν πως το χρέος δεν ήταν όσο υπολογιζόταν... Τί συνέβη άραγε;
Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές και την εξανάγκασε να μην πληρώσει στους ξένους καταθέτες τις οφειλές των ιδιωτικών ισλανδικών τραπεζών, αφήνοντας τες να χρεοκοπήσουν.

«Η ύφεση αποδείχθηκε λιγότερο βαθιά από όσο προβλεπόταν», ομολογεί ο Μαρκ Φλάνιγκαν, επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ισλανδία, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι οι Ισλανδοί κατόρθωσαν να διαφυλάξουν «το πολύτιμο σκανδιναβικό μοντέλο κοινωνικής προστασίας»…
Η Ισλανδία, η οποία δεν ανήκει στην ευρωζώνη, αντιμετώπισε τη χρεοκοπία της χώρας με μια συνολική πολιτική.

Πρώτον, υποτίμησε το εθνικό νόμισμα, την ισλανδική κορώνα, και επέβαλε ελέγχους και περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων. Αρχικά η κορώνα υποτιμήθηκε έναντι του δολαρίου κατά 50%, αλλά ήδη η υποτίμηση έχει περιοριστεί στο 30% και συρρικνώνεται.

Η χαμηλότερη ισοτιμία της κορώνας οδηγεί αμέσως στην αύξηση των εξαγωγών και στη μείωση των εισαγωγών, αντικαθιστώντας ένα τμήμα τους με τοπικά προϊόντα, με
αποτέλεσμα το εμπορικό ισοζύγιο της Ισλανδίας να παρουσιάζει ήδη πλεόνασμα από ελλειμματικό που ήταν.

Το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 1,2% το τρίτο τρίμηνο του 2010. Ο πληθωρισμός, ο οποίος είχε εκτιναχθεί στο 18,6%, έπεσε ήδη κοντά στο 2,5%, που είναι ο στόχος της ισλανδικής κεντρικής τράπεζας. Το έλλειμμα του προϋπολογισμού θα είναι 6,3% φέτος, και ταχύτατα, ίσως και μέσα στο 2011, θα οδηγηθεί σε πλεόνασμα. Το δημόσιο χρέος, το οποίο έχει εκτιναχθεί στο 115% του ΑΕΠ, θα μειωθεί σταδιακά στο 80% του ΑΕΠ μέχρι το 2015.

Το δεύτερο μέτρο που πήραν οι Ισλανδοί ήταν ότι άφησαν τις ιδιωτικές τράπεζες να χρεοκοπήσουν. Κατόπιν τις εθνικοποίησαν, αλλά υπό τους εξής όρους:

Πρώτον, οι εθνικοποιημένες τράπεζες αναγνώρισαν όλες τις καταθέσεις των Ισλανδών πολιτών ώστε κανένας Ισλανδός να μη χάσει ούτε μία κορώνα από τις καταθέσεις του.

Δεύτερον, τα δάνεια που είχαν πάρει οι Ισλανδοί μεταφέρθηκαν στις εθνικοποιημένες τράπεζες, αλλά επειδή το νόμισμα είχε υποτιμηθεί, μειώθηκε και το ονομαστικό ύψος των δανείων, πέρα από τις σοβαρές άλλες διευκολύνσεις αποπληρωμής που έκανε το κράτος στους Ισλανδούς οφειλέτες για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκάλεσε η κρίση, ιδίως τον πρώτο καιρό (πάγωμα της πληρωμής δόσεων για μήνες κ.λπ.).

Τρίτον, οι εθνικοποιημένες τράπεζες δεν αναγνώρισαν καμιά υποχρέωση των ιδιωτικών χρεοκοπημένων τραπεζών σε χώρες του εξωτερικού. Ετσι οι Ισλανδοί φορολογούμενοι φορτώθηκαν τα βάρη διάσωσης των καταθέσεων των δικών τους και των συμπατριωτών τους, ενώ φόρτωσαν στους ξένους επενδυτές και καταθέτες τον λογαριασμό των συναλλαγών τους με τις ιδιωτικές ισλανδικές τράπεζες που χρεοκόπησαν. Απολύτως σωστό.

Η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας, γράφει το βρετανικό περιοδικό «Εκόνομιστ», δείχνει ότι «το έξτρα κόστος για μια χώρα που δεν στηρίζει τις τράπεζές της μπορεί να είναι εκπληκτικά μικρό. Η Ισλανδία άφησε τις τράπεζές της να χρεοκοπήσουν και το ΑΕΠ της έπεσε αθροιστικά κατά 15% από το ανώτατο στο κατώτατο σημείο πριν αρχίσει να ανακάμπτει. Η Ιρλανδία ”έσωσε” τις τράπεζές της και είδε το ΑΕΠ της να πέφτει 14%».

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού της Ιρλανδίας απογειώθηκε στο ασύλληπτο 32% του ΑΕΠ και το δημόσιο χρέος της εκτινάχθηκε από το 25% του ΑΕΠ το 2007 στο 100% φέτος και θα φτάσει στο 120% του ΑΕΠ το 2013, με την ανεργία να ανέρχεται στην Ιρλανδία στο 14,1% έναντι 7,3% στην Ισλανδία, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η «υπάκουη» Ιρλανδία βρίσκεται σε πολύ χειρότερη μοίρα από την «απείθαρχη» Ισλανδία.

«Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι αν το σοκ μιας υποτίμησης μπορεί να πυροδοτήσει μια βίαιη κρίση και πολύ επώδυνη, μια πολιτική λιτότητας και αποπληθωρισμού εξαιτίας του χρέους καταλήγει να προκαλεί περισσότερες ζημιές» συμπεραίνει η βρετανική εφημερίδα «Ντέιλι Τέλεγκραφ».

«ΕΚΟΝΟΜΙΣΤ»: Οταν το ευρώ γίνεται παγίδα

Ενα μάθημα των αντίθετων επιλογών Ισλανδίας και Ιρλανδίας είναι ότι «τα οφέλη τού να ανήκει μια μικρή χώρα σε μια μεγάλη νομισματική ένωση δεν είναι καθόλου αυτά που κάποτε εκθειάζονταν ότι είναι» γράφει το περιοδικό «Εκόνομιστ» και συνεχίζει: «Οταν πανικόβλητοι επενδυτές εγκατέλειπαν τα μικρά νομίσματα το φθινόπωρο του 2008, το ευρώ φαινόταν καταφύγιο.

Δύο χρόνια μετά, το ευρώ μοιάζει περισσότερο με παγίδα για χώρες που αγωνίζονται να ξανακερδίσουν εξαγωγική ανταγωνιστικότητα. Η Ελλάδα και η Ιρλανδία έχασαν την εμπιστοσύνη των αγορών, παρόλο που και οι δύο εκδίδουν ομόλογα σε ευρώ». Οσο για τους Ισλανδούς, που αρχικά θεώρησαν το ευρώ σωτηρία, τώρα δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν!

-http://taxalia.blogspot.com/
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Δεν έπαιρναν τα λεφτά του Πούτιν, για να μας σύρουν στο ΔΝΤ!

53
ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ..ΜΟΝΟ ΤΟ "ΜΜΕ" DEFENCE-NET ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΥΠΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΤΕ. ΤΑ ΑΝΕΛΥΣΑΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ TON MΑΡΤΙΟ-ΑΠΡΙΛΙΟ-MAΪΟ-ΙΟΥΝΙΟ 2010 ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΟΥΓΚΑΘΕΙ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΤΑΝ ΤΑΧΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ!!!

ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΖΗΜΙΑ.. ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ "ΝΔ";;...ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ;;;

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 1 & 2, ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ !!!

----------------------------

Δεν έπαιρναν τα λεφτά του Πούτιν, για να μας σύρουν στο ΔΝΤ!

Το ΠΑΣΟΚ έριξε τις σχέσεις Ελλάδος – Ρωσίας σε χειρότερο επίπεδο ακόμα και από την εποχή του ψυχρού πολέμου...

ΙΔΟΥ λοιπόν πώς “δένουν” οι αποκαλύψεις που έκανε το βράδυ της Παρασκευής στο “Λαβύρινθο” της ΕΡΤ3 και στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη ο Βουλευτής Ευβοίας και τομεάρχης Μέσων Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας ο Σίμος Κεδίκογλου, με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” , πως, “Μας έστελναν στο ΔΝΤ από τον Ιούνιο του 2009!”.

Ο κ. Κεδίκογλου αποκάλυψε για πρώτη φορά…

στο “Λαβύρινθο” πως το Φεβρουάριο του 2010 ο ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν στην συνάντησή του στη Μόσχα με το Γιώργο Παπανδρέου ήταν έτοιμος να παράσχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ της τάξης των 26 δισ. ευρώ, αλλά ο κ. Παπανδρέου στην δεκαπεντάλεπτη κατά μόνας συνάντησή τους του μιλούσε για την πράσινη ανάπτυξη!! Δείτε το βίντεο:

phpBB [video]

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε αποκλειστικότητα το νέο νόμισμα που ετοίμασε το ΔΝΤ για την Ελλάδα!

54
Πριν λίγο μας έστειλαν από τα κεντρικά γραφεία της IMF το νέο νόμισμα της Ελλάδας, με την υπόσχεση ότι θα ανακάμψει η χώρα και θα...γεμίσουν τα πορτοφόλια μας!

Δείτε πιο κάτω την εικόνα:....


Εικόνα
.\n.\n.\n\n
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παγκόσμια - Ελληνική Οικονομία”

cron