Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συμμετείχαν στις δραστηριότητες της CIA

1
Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συμμετείχαν στις δραστηριότητες της CIA


Τη συμμετοχή ευρωπαϊκών κυβερνήσεων σε παράνομες δραστηριότητες της CIA στην Ευρώπη που, με το πρόσχημα του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας», καταγγέλλει εκ νέου ο Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Τόμας Χάμαρμπεργκ, κάνοντας παράλληλα λόγο για καταρράκωση κάθε έννοιας προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στο νέο του σημείωμα για τη συμμετοχή των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, στις παράνομες δραστηριότητες που ανέπτυξε η CIA στην Ευρώπη, με μυστικές υπερπτήσεις, παράνομες συλλήψεις και μεταγωγές δήθεν υπόπτων για τρομοκρατική δράση και εγκλεισμό τους σε μυστικά κέντρα κράτησης επί ευρωπαϊκού εδάφους, ο κ. Χάμαρμπεργκ τονίζει ακόμη πως είναι πλέον καιρός οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να ομολογήσουν τη συνενοχή τους, στις παράνομες αυτές δραστηριότητες, που είχαν ως αποτέλεσμα την αθρόα παραβίαση της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να λογοδοτήσουν γι' αυτή.

Ο Τ. Χάμαρμπεργκ υπενθυμίζει ότι, στα πλαίσια των σχετικών επιχειρήσεων της CIA στην Ευρώπη, εκατοντάδες άνθρωποι συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν σε μυστικά κέντρα κράτησης, σε επτά υπερπόντιες περιοχές, όπου υπέστησαν ανακρίσεις, τέθηκαν σε απομόνωση και υποβλήθηκαν σε σκληρά βασανιστήρια, χωρίς να τους απαγγελθεί επίσημη κατηγορία και δίχως να προσαχθούν σε δίκη.

Τα βασανιστήρια που υπέστησαν αυτοί οι άνθρωποι (στέρηση ύπνου και τροφής, εικονικοί πνιγμοί, κρέμασμα, ανηλεείς ξυλοδαρμοί κ.α) ήταν πολύ κάτω από το κατώτατο ανεκτό όριο της σκληρής, απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης, τονίζει ο Επίτροπος.


-http://tvxs.gr/
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συμμετείχαν στις δραστηριότητες της CIA

2
Είναι οι ίδιες κυβερνήσεις που έκαναν όλα τα "χατήρια" στη Goldman Sachs και ανέχθηκαν το άθλιο παιχνίδι της Νέας Τάξης σε βάρος του πλανήτη.

Μεγάλη ευθύνη έχει και η ανθελληνική κυβέρνηση "Τζέφρι" η οποία στήριξε πλήρως τις επιλογές της Goldman που οδήγησαν στη δολοφονία του Κώστα Τσαλικίδη από τη CIA.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”

cron