Καλημέρα

1
Καλημέρα και από μένα, με λένε κοσμά και είμαι από Μακεδονία, παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και 4 χρόνια περίπου αλλά εμπενα και διάβαζα χωρίς εγγραφή, είχα κάνει και εγγραφή βέβαια κάποια στιγμή αλλά δεν θυμάμαι ούτε όνομα, ούτε κωδικό, ούτε τι εμαιλ είχα δώσει, έκανα λοιπόν νέο λογαριασμό με το όνομα αυτό, το οποίο είναι ο άγιος ουρανοφάντωρ, και μέγας Βασίλειος, [ζή Βασίλειος και θανών εν κυρίω, ζή και παρ' ημίν, ώς προστάτης τών βιβλίων] αυτό είναι γραμμένο σε ένα βιβλίο που διάβασα με τίτλο [μετάνοια και επιστροφή] του μακαριστού Δαμιανού Μιχαλοπούλου (1876)σε 3η ανατύπωση διορθωμένη και συμπληρωμένη [άγιο όρος 2010], μετά από 2 χρόνια αδράνειας, αναζήτησης, και υπέρ πληροφόρησης, έπαθα με την υγεία μου, μέχρι που τον Ιανουάριο του 2011 έφαγα μια σφαλιάρα καλή και είδα τα πράγματα αλλιώς, ήταν το χέρι του θεού που μου είπε ξύπνα γιατί δεν σε βλέπω καλά, από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ζωή μου, είμαι πιο ενεργητικός και πιο χριστιανός, βλέπω με άλλο μάτι τα πράγματα, όσο γίνεται βέβαια γιατί βαλλόμαστε από παντού, εδώ στο φόρουμ έχει πολλά θέματα καλά και το φόρουμ μου το είχε συστήσει τότε ένας φίλος καλός, μόλις έχω γυρίσει από το άγιο όρος και έχω φέρει μαζί μου κάποια DVD, έλεγα και εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα να τα κάνω απ εδώ, είδα ότι υπάρχει μια ενότητα με λινκ θρησκευτικά της ελπισ φιλμ, έχω κάτι ανάλογα θρησκευτικού περιεχομένου, ευχαριστώ για τον χώρο, δεν πιστεύω να σας κούρασα, ευχαριστώ. :0607

Re: Καλημέρα

2
Καλώς όρισες ouranofantor στην παρέα μας :happy2 :happy2 :happy2


Μπορείς να βάλεις ότι θέλεις απο τα dvd...

Kαλό αγώνα και περιμένουμε και την δική σου βοηθεια και συμμετοχή :cooll
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Καλημέρα

3
Γειά κι από μένα ! :wave
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Καλημέρα

4
Καλησπέρα και καλοσώρισες!

Οι σφαλιάρες,ακόμα και αν αρχικά σε κάνουν να λες γιατι σε μένα;,εντέλλει καταλαβαίνεις,οτι τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο και σε οδηγούν κάπου άλλου..απλά σκέψου πόσο διαφορετικός θα ήσουν,αμα δεν έτρωγες την "σφαλιάρα".
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Καλημέρα

5
dominique έγραψε: Οι σφαλιάρες,ακόμα και αν αρχικά σε κάνουν να λες γιατι σε μένα;,εντέλλει καταλαβαίνεις,οτι τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο και σε οδηγούν κάπου άλλου..απλά σκέψου πόσο διαφορετικός θα ήσουν,αμα δεν έτρωγες την "σφαλιάρα".
Συμφωνώ, με έχει βοηθήσει πολύ ο θεός, σε πολλές περιπτώσεις με φύλαξε από διάφορα [κακά], όταν αρχίζεις όμως να ξεφεύγεις από τον δρόμο, στέλνει και αυτός το μήνυμα του, με τον έναν η τον όλον τρόπο. Όπως και να έχει όμως, πάντα είναι μαζί σου. Απλώς σου υπενθυμίζει κάποια πράγματα.

Re: Καλημέρα

7
Καλώς όρισες !!και όλα όσα γίνονται στην ζωή μας είναι για να μάθουμε…. να είσαι πάντα καλά και καλή συνέχεια στη σελίδα μας!!....
<<ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΥΔΕΝ ΑΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΝΥΞ ΛΑΜΠΕΙ ΩΣ Η ΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΟ ΦΩΣ>>
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ας γνωριστούμε!!!”

cron