Re: Είναι ο alex jones Σιωνιστής???????

2

Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Είναι ο alex jones Σιωνιστής???????

3
O Αλεξ Τζοουνς δεν είναι σιωνιστής απλά είναι ένας κορυφαίος συνωμοσιολόγος που έχει καταφέρει να δει πολύ μακριά από το σιωνισμό.. Ο σιωνισμός ας πούμε είναι δημοτικό στην τάξη της συνωμοσιολογίας. Ο Τζόουνς κοντεύει όμως να αποφοιτήσει από το λύκειο και αυτό διότι έχει κατανοήσει ότι στα ανωτερα κλιμάκια της εξουσίας οι εβραίοι είναι απλά μια παράμετρος του όλου παιχνιδιού.. γνωρίζω και άτομα που έχουν πάρει master αλλά δεν θα τους αναφέρω δημόσια ποτέ.

Re: Είναι ο alex jones Σιωνιστής???????

4
Yermak έγραψε:O Αλεξ Τζοουνς δεν είναι σιωνιστής απλά είναι ένας κορυφαίος συνωμοσιολόγος που έχει καταφέρει να δει πολύ μακριά από το σιωνισμό.. Ο σιωνισμός ας πούμε είναι δημοτικό στην τάξη της συνωμοσιολογίας. Ο Τζόουνς κοντεύει όμως να αποφοιτήσει από το λύκειο και αυτό διότι έχει κατανοήσει ότι στα ανωτερα κλιμάκια της εξουσίας οι εβραίοι είναι απλά μια παράμετρος του όλου παιχνιδιού.. γνωρίζω και άτομα που έχουν πάρει master αλλά δεν θα τους αναφέρω δημόσια ποτέ.

Προφανώς δεν διάβασες τίποτα από τα νέα στοιχεία που δίνονται στο site. Ο Alex Jones αποδεικνύεται στους συνδέσμους με ατράνταχτα στοιχεία ότι είναι ΒΑΛΤΟΣ (και από ποιους είναι βαλτός). Ορίστε ένα από τα links με στοιχεία που τον ξεσκεπάζουν.

http://www.erichufschmid.net/TFC/Alex-J ... mmary.html

Δυστυχώς κάτι τέτοιο γκρεμίζει το ίνδαλμα που έχουν φτιάξει μερικοί στο μυαλό τους. Στα πλαίσια της υπεράσπισης των ηρώων, θα προσποιούνται πως δεν βλέπουν τα στοιχεία.

Re: Είναι ο alex jones Σιωνιστής???????

5
Και το site realjewnews που αναφέρθηκε πάνω πάνω είναι του Ναθανιελ Καπνερ ενός (πρωην) εβραίου ταλμουδιστή που τώρα πήρε και καλα δήθεν στροφή εναντίον του διεθνούς σιωνισμού
http://whitereference.blogspot.com/2008 ... ormer.html
Εδώ γελάνε και οι κοτες..
φτάσαμε να εμπιστευόμαστε και τους ταλμουδιστές ε?


κόψτε φάτσα εβραιουταλιμπάν καμουφλαρισμένου σε "ορθόδοξο χριστιανό!" τύπου Σπυρίδωνα Νάκου ...

αυτό ήταν το καλύτερο που είχε να δώσει ως απάντηση το ADL εναντίον του Α.Τζόουνς?

Re: Είναι ο alex jones Σιωνιστής???????

6
Προφανώς σε έχει πιάσει κρίση. Ο Nathanael λέει την οικογενειακή ιστορία του (την οποία σαν αναξιόπιστος που είσαι δεν διάβασες καθόλου). Σε κείμενα του που έχω μεταφέρει στο Φως Ορθοδοξίας, θάβει τους Εβραίους πιο άγρια από κανένα site που έχω δει. Δίνει λεπτομερή insights πως λειτουργεί το μυαλό του Εβραίου, πως τους γίνεται πλύση εγκεφάλου να μισούν και να περιφρονούν τους ανθρώπους.

Yermak έγραψε:Ποιος μωρέ θα τολμούσε να μεταδώσει αυτά τα τέσσερα πράγματα που αναφέρω παραπάνω.

Έχει και μονοπώλιο στα τέσσερα αυτά πράγματα ε; Μόνο ο Alex Jones τα λέει αυτά τα τέσσερα πράγματα! Όλοι οι άλλοι, Henry Makow, Bro Nathanael, David Icke, κανείς τους.

Παράθεση:Ποιο εταιρικό ΜΜΕ θα τολμούσε καν να τα αγγίξει?

Και ως γνωστόν υπάρχουν μόνο δύο πηγές στον κόσμο, εταιρικά ΜΜΕ και Alex Jones.

Παράθεση:Εντάξει ο Τζοουνς μας λες οτι αποκαλύπτει τις σιωνιστικές συνωμοσίες και ταυτόχρονα δουλεύει για τους σιωνιστές (ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ)

Το ίδιο γίνεται με αμέτρητους άλλους, ο www.e-e-e.gr δεν αποκαλύπτει σιωνιστικές συνωμοσίες; Αποκλείεται να τα παίρνει από σιωνιστές ΚΥΠατζήδες υπό τις διαταγές του Εβραίου μέντορά τους;

Τέτοιοι χώροι χρησιμοποιούνται όπως οι κολλώδεις ταινίες για τις μύγες, πας και κολλάς και νομίζεις ότι πληροφορείσαι αλλά στην κρίσιμη στιγμή αρχίζουν να ρίχνουν και παραπληροφόρηση, αντιπερισπασμούς από τα πραγματικά θέματα κλπ. Για αυτό κατηγορείται ο Alex Jones, και τα στοιχεία βαριέμαι να τα μεταφράσω, όποιος έχει ανοικτά μάτια μπορεί να πάει να τα διαβάσει.

Παράθεση:Εσύ για ποιους δουλεύεις θα μας πεις?

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί. Όποιος δεν λέει τα ίδια με σένα, είναι βαλτός, για κάποιον δουλεύει. Να μην υπάρχει αντίλογος δηλαδή, όλοι να λέμε τα ίδια με σένα.

Κι επειδή είναι βαρύτατη η κατηγορία ότι είμαι βαλτός, απαιτώ να την πάρεις πίσω.

Παράθεση:Τι είναι το έρεβος θα μας πεις ποτε?

Έρεβος σημαίνει σκοτάδι. Σημαίνει σκοτεινές οργανώσεις. Δηλαδή μυστικές οργανώσεις με κακούς σκοπούς, που ανταγωνίζονται ή συνεργάζονται μεταξύ τους κατά βούληση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο. Αν τα ρίχνεις όλα στους σιωνιστές ή στους μασόνους ή στους θεοσοφιστές ή στους σατανιστές ή στους Νεφελείμ, αν δηλαδή ονομάζεις και κατηγορείς μόνο συγκεκριμένες ομάδες, τότε δεν καταλαβαίνεις πως λειτουργούν τα πράγματα. Έχουμε να κάνουμε με δίκτυο, και τα πλοκάμια του δικτύου κυκλοφορούν και στον Ελληνοκεντρικό χώρο, στον αριστερό χώρο, στην ακροδεξιά, στην Ορθοδοξία, παντού.

Παράθεση:Ποιοι ανήκουν στο έρεβος? Γιατί δεν μιλάς για τα πραγματικά ονόματα και το ρόλο τους?

Μάλλον θα είναι ότι θέλω να τους προστατεύσω, αποκλείεται να βαριέμαι να θυμάμαι ονόματα.

Παράθεση:Για ποιον δουλεύεις εσύ θα μας πεις, που με το που ήρθες εδώ προσπάθησες να διασπάσεις το φόρουμ και να επιβληθείς? Ποιος είσαι μωρέ εσύ? Βρε αει παράτα μας!

Τα παιδιά εδώ μέσα τόσο καιρό με ξέρουν καλά. Ακόμα καλύτερα με ξέρουν από το Φως Ορθοδοξίας. Εσύ όμως μάλλον τους περνάς για χαζούς. Κι εσύ ο έξυπνος πας να με δαιμονοποιήσεις με βλακώδεις σοφιστίες ("γιατί δεν λέει ονόματα; άρα βαλτός είναι").

Re: Είναι ο alex jones Σιωνιστής???????

8
ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
Και στο λέω έτσι στην ψύχρα γιατί δεν έχεις ιδέα από τον Τζόουνς και τα όσα έχει πει κατα καιρούς...
Και καταγγελείες έχει κάνει για τους εβραίους πράκτορες που πανηγύριζαν την 11η Σεπτεμβρίου ενώ μαγνητοσκοπούσαν τους φλεγόμενους δίδυμους πύργους, και για τα παιδιά που χρησιμοποίησε το Ισραήλ για πειραματόζωα (το έβγαλε στο εντ-γκέιμ) και τον σεφαρντί εβραίο αρχισιωνιστή ροκφέλερ τον έχει ξεχέσει με καταγγελίες και στοιχεία, και μαζί με τον Τζέισον Βέρμας έβγαλε ντοκυμαντέρ που αποκάλυπτε το τεράστιο δίκτυο κατασκοπίας της ΜΟΣΑΝΤ (UPPER και LOWER) στις ΗΠΑ και πολλά άλλα που θα στα πω αν πρώτα ψάξεις αυτά και ανακαλέσεις.

Λοιπόν καλύτερα να παρακολούθεις προσεχτικότερα κάποιον πριν πέσεις σε παγίδες κρυπτοσιωνιστών νεοναζι κλπ ... και να προσέχεις καλύτερα τα λόγια σου, εντάξει?

υγ.. Δεν σε είδα εδώ να μιλάς πολύ για Ροκφέλερ και λοιπούς.. όλο έρεβος και έρεβος, συγκεκριμένα πράγματα, ονόματα? εντάξει?

Re: Είναι ο alex jones Σιωνιστής???????

9
Yermak έγραψε:ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
Και στο λέω έτσι στην ψύχρα γιατί δεν έχεις ιδέα από τον Τζόουνς και τα όσα έχει πει κατα καιρούς...

Μάλλον θα παρακολουθείς την σύνδεσή μου στο διαδίκτυο και ξέρεις τόσο καλά πόσο Alex Jones έχω διαβάσει. Ντοκυμανταίρ του Alex Jones βλέπω από το 1999.

Παράθεση:Και καταγγελείες έχει κάνει για τους εβραίους πράκτορες που πανηγύριζαν την 11η Σεπτεμβρίου ενώ μαγνητοσκοπούσαν τους φλεγόμενους δίδυμους πύργους, και για τα παιδιά που χρησιμοποίησε το Ισραήλ για πειραματόζωα (το έβγαλε στο εντ-γκέιμ) και τον σεφαρντί εβραίο αρχισιωνιστή ροκφέλερ τον έχει ξεχέσει με καταγγελίες και στοιχεία, και μαζί με τον Τζέισον Βέρμας έβγαλε ντοκυμαντέρ που αποκάλυπτε το τεράστιο δίκτυο κατασκοπίας της ΜΟΣΑΝΤ (UPPER και LOWER) στις ΗΠΑ και πολλά άλλα που θα στα πω αν πρώτα ψάξεις αυτά και ανακαλέσεις.

Αυτό μας έλειπε να μην έλεγε τίποτα για τους Εβραίους. Ούτε το τρελλο-nexus δεν θα τον έπαιρνε σοβαρά. Εδώ λέμε ότι κρίσιμες πληροφορίες αποκρύπτονται ή υποβαθμίζονται, στις δίνουμε κατάφατσα κι εσύ συνεχίζεις να επαναλαμβάνεις το δόγμα σου.

Παράθεση:Λοιπόν καλύτερα να παρακολούθεις προσεχτικότερα κάποιον πριν πέσεις σε παγίδες κρυπτοσιωνιστών νεοναζι κλπ

Υποδείξεις περί προσοχής από σένα που δεν διάβασες λέξη από τα στοιχεία που παρέθεσα, ας μας λείπουν.

Παράθεση:... και να προσέχεις καλύτερα τα λόγια σου, εντάξει?

Αποκαλείς τις θέσεις μου "ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ" με κεφαλαία χωρίς καν να τις διαβάσεις. Σε αυτό το επίπεδο εξύβρισης, δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το παγκόσμιο δίχτυ του Σιωνισμού”