Ομολογία Μ.Γιλμάζ: «Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για … αντίποινα»!

1
Σε μία τρομακτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει την εγκληματική δράση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στην Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ: Παραδέχθηκε ότι, τουλάχιστον την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ το 1995-1997, Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση!
Ήταν η εποχή με τις μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, όπου είχαν υπάρξει μεν πληροφορίες στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες για εμπρησμούς από την Τούρκους πράκτορες, αλλά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σημίτη δεν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια της εποχής αναφέρει τα εξής ανατριχιαστικά:

“Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.

Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.

Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό”, είπε!

Δηλαδή εφάρμοζαν «αντίποινα» στα δάση της Ελλάδας με μυστικές επιχειρήσεις, εννοώντας ότι τα έκαιγαν! Ποιος ξέρει αν αυτές οι επιχειρήσεις δεν συνεχίζονταν και το 2007 από τους ίδιους τους πράκτορες στην καταστροφή της Πελοποννήσου ή αν η τότε καταστροφή οφειλόταν σε άλλες «δυνάμεις» που είχαν σκοπό την νατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή.

Η ομολογία του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού και η ωμότητα με την οποία γίνεται είναι πραγματικά ανατριχιαστική. Και βέβαια η υπόθεση δεν πρέπει να τελειώσει εδώ…

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Re: Ομολογία Μ.Γιλμάζ: «Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για … αντίποινα»!

2
Το ίδιο θεάρεστο έργο το βλέπουμε εδώ και χρόνια, ακόμα και στις ημέρες μας.

Όλα κινούνται βάσει του διαβόητου σχεδίου Overkill που εκπόνησε ο Henry Kissinger όταν ήταν επικεφαλής του State Department το 1974!
Εικόνα
Και μη παραξενευτείτε αν σας αποκαλύψω πως οι δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα αποτελούσαν επίσης μέρος της επιχείρησης Sledgehammer ("βαριοπούλα") της οποίας η αποκάλυψη προκάλεσε σάλο στη γείτονα. Αποτέλεσμα ήταν να καθαιρεθούν 23 στρατηγοί του τουρκικού στρατού από το αξίωμά τους και οι περισσότεροι άπ' αυτούς να βρεθούν στη φυλακή.
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος King Hercules την 26 Δεκ 2011, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Re: Ομολογία Μ.Γιλμάζ: «Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για … αντίποινα»!

3
Ποιος ξέρει αν αυτές οι επιχειρήσεις δεν συνεχίζονταν και το 2007 από τους ίδιους τους πράκτορες στην καταστροφή της Πελοποννήσου ή αν η τότε καταστροφή οφειλόταν σε άλλες «δυνάμεις» που είχαν σκοπό την νατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή.
Νομίζω πως την απάντηση πρέπει να μας τη δώσει ο εκδότης της "Αυριανής" και μεγαλομέτοχος του Alter Γιώργος Κουρής ο οποίος ισχυρίζεται (για την ώρα τουλάχιστον) πως τις φωτιές στην Ηλεία τις έβαλαν αλβανόφωνοι Κοσοβάροι του UCK υπό τη καθοδήγηση του Danilo του Λαγού.
Εικόνα
Άν είναι όντως έτσι όπως τα λέει η "Αυριανή" είναι πολύ πιθανό η Τουρκία να ζήτησε τη συνδρομή της Αλβανίας για τις εν λόγω επιχειρήσεις της στη Δυτική Ελλάδα.

Re: Ομολογία Μ.Γιλμάζ: «Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για … αντίποινα»!

4
Former Prime Minister Mesut Yilmaz, One day, the newspaper said Anwar Aysever'e ...
Εικόνα
former Prime Minister Mesut Yılmaz Unsolved murders are discussed these days, his former partner, Tansu Ciller, has an explanation difficult to spawn.
Birgün'den Anwar said details of the interview carried by the corner of Aysever'in today:

- Susurluk report is not enough. Judiciary did not need. Must have been a serious investigation. I think that information is not submitted to me. This report is a tip. Is not miraculous. I sent the Prosecutor's Office.

- outside the secret state has all the information in the report. Those state secret coup attempt in Azerbaijan, Greece, forest issues, such as retaliation. No obstacle to unsolved.

- Elkatmis and the wheel does not say the right. Ayhan is talking to a personal reckoning with the wheel.

- Eymür'ün expression were 15 years late. I lost hope for disclosure of the process. All those made for show.

- lame I've forwarded the president's murder. President Erbakan wrote two letters. However, Erbakan did not need.

- The state administration is not immunity. Would not be irresponsible.

- 12 September to those who were called after the action abroad. Persons guilty of this. Task was given to them.

- MIT Happy War was threatened. Not for the benefit of the country, over the crimes he örtülsün.

IMPLIED BENEFIT COVER KALKMADI

Aysever'in 'implicit' appropriation of the Yilmaz's response to the question of striking ...

"When all the presidential term of office of the fund and how the money is used where the new prime minister from the forwards. I also summarized this information, those before me were transferred to me. Erbakan, Ecevit and Demirel also how it was. Tansu a single wife, share the information for the period. If you go on this issue and finish the coalition, he said. I bit, I said. This was the last. "

It seems that the state infected with one's nose to solve problems, nobody seen, heard, and now he speaks. We monitor the reckoning going on between the two, Mehmet. Changing balance of power. Arm wrestling going on.

Agile One important poets of the period, Erol Özkasnak speaks, two Ciller (Tansu and Ozer) covered by this ill-Ortaoyunu actually deleted from the allowance and actions will reveal.

http://www.habermonitor.com

Re: Ομολογία Μ.Γιλμάζ: «Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για … αντίποινα»!

5
Oμολογία Γιλμάζ για τουρκική εμπλοκή σε πυρκαγιές ελληνικών δασών!
Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες είχαν συμμετοχή στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα μεταξύ του 1995 και του 1997, όταν πρωθυπουργός της χώρας ήταν η Τανσού Τσιλέρ, δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ.

Σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Βirgun, ο Γιλμάζ κάνει λόγο για κονδύλια που δόθηκαν τότε ώστε να προκληθεί αποσταθεροποίηση με πραξικόπημα κατά του προέδρου Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν και πυρκαγιές σε ελληνικά δάση.

Όπως ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, αν και όλοι οι Τούρκοι πρωθυπουργοί ενημέρωναν τον διάδοχο τους σχετικά με το πού και πώς διατέθηκαν τα μυστικά κονδύλια του κράτους, «μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για τη διάθεση των μυστικών κονδυλίων την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός».

Οι φήμες για συμμετοχή Τούρκων πρακτόρων σε δολιοφθορές στην Ελλάδα την περίοδο διακυβέρνησης της Τσιλέρ δεν είναι καινούργιες. Ο γνωστός τούρκος δημοσιογράφος Εμίλ Τσολασάν αναφέρει σε βιβλίο του ότι μυστικός πράκτορας τού είχε εκμυστηρευτεί ότι ο ίδιος είχε μεταβεί σε «γειτονική χώρα» και είχε τοποθετήσει βόμβες σε τουριστικά θέρετρα, ενώ την ίδια εποχή ξέσπασαν στην Ελλάδα πολλές πυρκαγιές.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΣΚΑΪ

Re: Ομολογία Μ.Γιλμάζ: «Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για … αντίποινα»!

6
Οι τούρκοι καίνε τα δάση μας και τα μπουδελοστοντοκάναλα δείχνουν τουρκικά
σήριαλ και οι κυρ’κατίνες μας τα παρακολουθούν. Άντε δα δούμε ποτέ θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τον βαθύ.
Εικόνα
Εικόνα
Νήφε και μέμνησα απιστήν\n(Να παραμένεις νηφάλιος\nκαι να θυμάσαι να δυσπιστείς)…\nκαι ιδίως απέναντι σε όσους σε θέλουν\nεφησυχασμνο\nΕπίμαχος φιλόσοφος από την Κω

Re: Ομολογία Μ.Γιλμάζ: «Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για … αντίποινα»!

8
Ισως θα έπρεπε να μας προβληματίζει εξίσου για ποιο λόγο έκανε τώρα μια τέτοια δηλωση ο Γιλμάζ και τι θέλει να πετύχει με αυτό,δεδομένου και των καταστάσεων και εντός της χώρας με ουσιαστικά διαλυμένα απο οργάνωση σχεδόν τα πάντα και των γεγονότων στην Μέση Ανατολή.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Ομολογία Μ.Γιλμάζ: «Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για … αντίποινα»!

9
Ποια νησιά είχε κάψει η ΜΙΤ



Συνεχείς τουρκικές μυστικές επιχειρήσεις επί ελληνικού εδάφους και μάλιστα μείζονος έκτασης, που στοχεύουν τόσο σε επικοινωνιακό αντίκτυπο, αλλά και σε οικονομικά και στρατιωτικά παράπλευρα οφέλη επιβεβαίωσε ο Μ.Γιλμάζ με την φράση του περί «αντιποίνων στα δάση της Ελλάδας» και πλέον είναι κιαρός να ανοίξει ο φάκελος με τις πυρκαγιές όχι μόνο στα νησιά του Α.Αιγαίου, αλλά και της Πελοποννήσου το 2009. Και βέβαια της Ρόδου του 2010, σε μια έρημη περιοχή της νότιας Ρόδου που κατάκαψε για πολλοστή φορά το νησί.

Πληροφορίες πάντα υπήρχαν, αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάποιο στοιχείο που να επιβεβαίωνε την εμπλοκή της ΜΙΤ, αλλά και να υπήρχε, είναι βέβαιο ότι δεν επρόκειτο να γίνει κάποια παράσταση διαμαρτυρίας, από την πολιτική ηγεσία. Σοβαροί να είμαστε. Δεν σημαίνει ότι όλες αυτές οι πυρκαγιές ήταν αποτέλεσμα της δράσης των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά πότε ξεκίνησαν οι πυρκαγιές στα νησιά του Α.Αιγαίου;


Θυμόμαστε την μεγάλη πυρκαγιά στην Ικαρία λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του 1993; Στην Ρόδο και στην Σάμο μετά τα Ίμια το 1996-1997; Χιλιάδες στρατιώτες εγκατέλειπαν τα στρατόπεδα και την εκπαίδευσή τους για να σβήνουν πυρκαγιές που συχνότατα απειλούσαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις και αποθήκες πυρομαχικών.
Απόδειξη της ύπαρξης πληροφοριών για εμπλοκή της ΜΙΤ ήταν ότι το ΓΕΣ είχε λάβει σοβαρά αυτές τις πληροφορίες και σε σενάρια ασκήσεων είχε προβλέψει την αντιμετώπιση πυρκαγιάς ως έργο των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας, ταυτόχρονα με τουρκική απόβαση.


Υπήρχαν συγκεκριμένα επιτελικά σχέδια και συγκεκριμένες οδηγίες στους τοπικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς να ενσωματώσουν στον σχεδιασμό των ασκήσεων το ενδεχόμενο να ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά που θα απασχολήσει το προσωπικό στην κατάσβεσή του και μετά από λίγες ώρες το νησί να δεχθεί αεραπόβαση στα, σχεδόν, άδεια στρατόπεδα (αφού το προσωπικό θα ήταν απασχολημένο με την κατάσβεση της πυρκαγιάς).

Παρόλο το συγκλονιστικό περιεχόμενο των δηλώσεων, όμως, κανείς Έλληνας πολιτικός ηγέτης δεν έχει αρθρώσει έστω και μία λέξη για να καταδικάσει την Τουρκία. Κάτι που καταδεικνύει σαφείς ενδείξεις άρχουσας φινλανδοποίησης της χώρας σε σχέση με την Τουρκία, τουλάχιστον σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας: Γνωρίζουμε τι κάνουν, αλλά δεν προκαλούμε με δηλώσεις γιατί μπορεί να εξοργιστούν και να μας … τμωρήσουν.


Ας κάνουμε, λοιπόν, ησυχία … μην τυχόν ξυπνήσει κανείς από κυβέρνηση και αντιπολίτευση στην Ελλάδα ή μήπως τους χαλάσει η χώνεψη από την γαλοπούλα. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η απουσία έστω και μιας λέξης στα όσα συγκλονιστικά δήλωσε ο Μ.Γιλμάζ για τις «μαύρες επιχειρήσεις» εμπρησμών των δασών της Ελλάδας από την ΜΙΤ.


Και δεν μιλάμε μόνο για τον διορισμένο πρωθυπουργό ή για τους φανατικούς οπαδούς της ελληνοτουρκικής φιλίας, όπως ο Γ.Παπανδρέου που έτρεχε τέσσερις ημέρες μετά την εκλογή του τον Οκτώβριο του 2009 με κλαδιά ελιάς στην Κωνσταντινούπολη. Μιλάμε και για τους ηγέτες των κομμάτων δεξιάς και αριστεράς με πατριωτικό λόγο, όπως οι Α.Σαμαράς, Α.Τσίπρας, Γ.Καρατζαφέρης, ακόμα και του ΚΚΕ που μέσα στην ιδιόμορφη πολιτική του ατζέντα έχει διαμορφώσει μια πατριωτική ρητορική σε ότι αφορά τα ελληνοτουρκικά θέματα. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!


Και ενώ είναι σαφές από τις δηλώσεις Γιλμάζ ότι δεν τις έκανε για να επικρίνει την Τσιλέρ για αυτή καθ’αυτή την πράξη της, αλλά γιατί δεν τον είχε ενημερώσει για τα κονδύλια των «μαύρων επιχειρήσεων» για τα «αντίποινα στην Ελλάδα», το πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν (καταλαβαίνουμε πόσο επικίνδυνο αντίπαλο έχουμε απέναντι; Οργάνωναν πραξικοπήματα σε γειτονική χώρα και εμείς μιλάμε για «γέφυρες μεταξύ των δύο λαών»), τις επιχειρήσεις δολοφονίας κλπ). Τόσο «ποτισμένοι» με φαρμάκι κατά της Ελλάδας είναι οι «φίλοι Τούρκοι».
Σε ότι αφορά την καταστροφή της χλωρίδας των νησιών του Α.Αιγαίου και της Μακεδονίας, πόσα δισεκατομμύρια δεν έχουν δαπανηθεί για την κατάσβεσή τους, τον αντιπυρικό εξοπλισμό, αλλά κυρίως πόσα δισεκατομμύρια έχουν απωλεστεί από τους τουρίστες που έφευγαν ή που δεν έρχονταν στα καμένα νησιά; Να θυμηθούμε την καταστροφή της Ρόδου, της Ικαρίας, της Σάμου της Θάσου, της Σαμοθράκης; Αν είχαμε αυτά τα δισεκατομμύρια στα κρατικά ταμεία θα μπαίναμε υπό πλήρη οικονομική κηδεμονία;…


defencenet

Σημείωση : To άρθρο γράφτηκε πριν γίνουν οι δηλώσεις των κομμάτων καθυστερημένα όπως πάντα και μετά απο την πίεση της κοινής γνώμης.
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή”

cron