Re: Η τρόικα κάνει πράξη τις απειλές της: Σεισμός στην Κρήτη και την κεντρική Ελλάδα!

19
Ο σεισμός που ερχετε , ο γραφικος που γραφει και το πεδιο δημιουργιας!


emman: Aν και δεν συμφωνώ σε πολλά με το άρθρο απλώς το παραθέτω...
Εικόνα

Είναι μηνες τωρα που απο εδω το φερνουμε απο εκει το φερνουμε σας αμολαμε για σεισμο, για το οτι οι ερευνητες του παραξενου κοιτανε προς τα εκει ,διαφορα αρθρα κοκ. Αλλα απο οτι φαινεται χρειαζεται πιο απολυτη δηλωση για να εμποδισεις να γραφτει το πεδιο απο τα λαμογια ερπετομορφα σαυρακια!!
Οταν αρχιζεις κατι και το κανεις συνείδηση, οσο πιο πολυ το λαβουν τοσο πιο πολυ στερείς την δυνατοτητα αυτο να συμβει αν προκειται για στημενο σχεδιο! Ποιος νομος το αναφερει αυτο? κανεις νομος απο ολους οσους σε εχουν εκπαιδευση !! Ειναι ενας νομος ενος τρελου ερευνητη, ειναι ο δικος μου νομος και αν και θα μπορουσα να σου αποδειξω οτι υσχίει απολυτα δεν θα το κανω τωρα, αφηνω τις ελπιδες μου στην φαντασια σου και στην λογικη σου!
Εχει ξεκινησει η γαζομηχανη , η μηχανη θανατου να χτυπα σταυροβελονιες στο αιγαιο , το χααρπακι,το εστιακο βαθος ειναι επι το πλειστων 10-13 χιλιομετρα...Και αυτο το εστιακο βαθος ειναι σημαδιακο για τα ερπετομορφα τερατακια !!
Ξεκαθαρα και γραφικα τωρα λοιπον , το πανε για σεισμο ΜΕΓΑ στο αιγαιο,το πανε να κανουν τις προφητειες αληθινες, οσο περισσοτεροι απο εμας το εχουμε αυτο ως γνωση τοσο πιο ευκολα θα τους ξανασταματησουμε!!



phpBB [video]



Δες τι λεει ο "δαιμονισμενος " ...βρισκει απολυτα την ιαπωνια ....τους λειπει η "προφητεια" του Αιγαιου!!



phpBB [video]



phpBB [video]



Και λεω ξανα γιατι σταματηθηκαν περυσι 15 Αυγουστου, θα φωναζω ως το τελος οτι η μαχη των πυλων ειναι πρωτα απο ολα πνευματικη!!!! Θελουν βεβαια να κανουν και την θυσιουλα τους ωστε το ον που θα καλεσουν να ειναι μεγαλης δυναμης!!
Αν λοιπον δουμε καποιο πλοιο να βουλιαζει, καποιο αεροπλανο να πεφτει κοκ...αν δουμε πολλα θυματα , αν δουμε ατυχημα με παιδια τοτε να ειστε σιγουροι οτι το ηφαιστειο θα σκασει και θα ταρακουνησει την γη!! Απο την αλλη ομως εχουμε πολλους αγνοουμενους εξαφανισμενους ανθρωπους που ποτε δεν μαθαινουμε που πηγαν!! Αρα τα λαμογια μπορει το επικοινωνιακο - το γκλαμουρ της θυσιας να το πραξουν και στα υπογεια τους! Η Σαντορινη (διαβαστε με προσοχη και αφηστε το πως οδηγηθηκε σε αυτους τους σεινηρμους ο ερευνητης σε αυτο το ειδος ερευνας δεν χωραει η θετικη αποψη παρα μονο η χαοτικη-μην ξεχνατε μιλαμε για νεου ειδους επιστημη-τεχνολογια-τεραστια μυστικα) -Σαντα ειρηνη - και ολοι η συσχετισμοι ειναι κατι που ολοι πρεπει να κοιταμε...ξαναλεω οταν το κοιταμε με πληροφορια το εμποδιζουμε να συμβει ...γιατι το συμβαν πλεον δεν θα ανοιγη μια πυλη αλλα δυο πυλες...!!!! Πρακαλλλωωωωωω διαβαστε με την φαντασια και την καρδια σας....δεν υπαρχει τροπος να γραφθουν ολα γιατι ειναι απογορευτικο στο να λειτουργησουν!!!
Μεχρι σημερα εχουν βαρεσει καμια 50αρια σεισμοι , απο την αλλη στην ιταλια μιλανε ξεκαθαρα για αναμονη σεισμου και ενημερωνουν τους κατοικους...εγω λοιπον και οσοι το κοιταμε το θεμα γιατι μας ερχετε αμεσως στο μυαλο το ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ ...ηταν η θυσια τους αυτη? .... για να ξεκινησει το θεμα σεισμου?...
Οπως και να εχει με την κλασικη θετικη ματια ακρη δεν θα βρουμε μιας και τα συστηματα τους τωρα αρχιζουμε να τα ξεμπλεκουμε...το θεμα ειναι ενα και ειναι μεγιστο....ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-ΨΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ...


ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ...


STRANGER



....................................................

Όσο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε ότι εμείς υπερβάλουμε τα γεγονότα μας διαψεύδουν...Ο σημερινός σεισμός (μετασεισμός - προσεισμός κανείς δεν είναι σίγουρος) των 4.7 στην ίδια περιοχή ανάμεσα σε σαντορίνη και Χανιά αλλά και ο χθεσινός σεισμός στην Πάρμα στην Ιταλία των 5.4 μας διαψεύδουν μας λένε να μην κοιμόμαστε ήσυχοι και να μην χαϊδεύουμε αυτιά. Το χρονικό του Γενάρη με την σεισμική δραστηριότητα σε Ιταλία και Ελλάδα ξεκίνησε με την ανθρωποθυσία του Κονκόρντια. πολύ σύντομα τα νερά στη σαντορίνη έγιναν κόκκινα.... και ακολουθία σεισμών ξεκίνησε...2-3της κλίμακας ριχτερ...με κορυφαίους σεισμούς αυτούς της τελευταίας εβδομάδας. 64 σεισμοί στον ελλαδικό χωρο και ακολουθία σεισμων στη βόρεια Ιταλία. Τώρα γιατί κάτι μου λέει ότι το ναυάγιο της Σαντορίνης πριν μερικά χρόνια ήταν η αρχή.
Το να θέτουμε την πιθανότητα να ισχύει το εν λόγω σενάριο μας βοηθά στο λεγόμενο "ξόρκισμα του κακού". Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ο συγκεκριμένος κίνδυνος που προωθείται ως ενέργεια από "κάποιους". Αποτέλεσμα είναι να λιγοστεύουν οι πιαθνότητες υλοποίησης του στόχου.
Επιπλέον μην ξεχνάμε τις ανθρωποθυσίες στους "θεούς" των ηφαιστείων των διαφόρων αρχαίων και "πρωτόγονων" λαών - Μάγιας, Αζτέκοι αλλά και αφρικανικές φυλές του Κιλιμάντζαρο. Μόνο που οι εν λόγω ανθρωποθυσίες είχαν στόχο να εξευμενήσουν το ηφαίστειο και όχι να το ενεργοποιήσουν. Τα φιδάκια μας προβαίνουν στο ανάποδο...
ΑΟΡΑΤΟΣ


Η ερευνα-δηλωση- αυτη εγινε σε συνεργασια του STRANGER KAI ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ


katohika.gr
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Η τρόικα κάνει πράξη τις απειλές της: Σεισμός στην Κρήτη και την κεντρική Ελλάδα!

20
Ανήσυχος ο Τούρκος καθηγητής σεισμολογίας κ.Αχμέτ Ερτζάν: "Μπορεί να ακολουθήσουν μεγαλύτεροι σεισμοί στο Αιγαίο,εξαιτίας των εκρήξεων στον ήλιο"!!!!





Εκτός από του Έλληνες απασχολεί και τους Τούρκους σεισμολόγους η σεισμική δραστηριότητα στο Αιγαίο...Σύμφωνα με τον καθηγητή κ.Αχμέτ Ερτζάν η σεισμική δραστηριότητα μπορεί να οφείλεται στον Ήλιο!

Ο καθηγητής κ.Αχμέτ Ερτζάν είπε στην Vatan ότι τους σεισμούς αυτούς, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος ήταν 5,2 Ρίχτερ, ενδέχεται να τους προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες εκρήξεις στον ήλιο και ότι μπορεί να.....
ακολουθήσουν μεγαλύτεροι σεισμοί.

Η εφημερίδα έχει τίτλο «Θύελλα σεισμού στο Αιγαίο» και γράφει επίσης ότι το Αιγαίο άρχισε να κουνιέται σαν κούνια και προκάλεσαν φόβο οι 7 αλλεπάλληλοι σεισμοί.
Η Sabah αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο «Ρήγμα στην Μεσόγειο» και τονίζει ότι τα ελληνικά νησιά κουνήθηκαν χθες το πρωί με διαδοχικούς σεισμούς . Τονίζεται πως εντός 4 ωρών έγιναν 8 σεισμοί. Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Birgun με τον τίτλο «Το Αιγαίο κουνήθηκε 8 φορές μέσα σε μια ημέρα»
Εδώ μπορείτε να ένα ακόμα δημοσίευμα από το ...www.ekonomi-haber.com

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται εντός των συνόρων αλλά και στο διεθνή χώρο κάντε like στην σελίδα του eglimatikotita.gr στο Facebook πατώντας εδώ: http://www.facebook.com/pages/eglimatik ... 2089836346

eglimatikotita.gr
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Η τρόικα κάνει πράξη τις απειλές της: Σεισμός στην Κρήτη και την κεντρική Ελλάδα!

21
Υπάρχει μάλιστα κίνδυνος να προκληθεί ακόμα και τσουνάμι εξαιτίας της ηλιακής καταιγίδας σ' όλη τη Μεσόγειο.

Όμως δεν είναι μόνον ο ήλιος, το HAARP συμβάλλει και αυτό στα μέγιστα στην σεισμική έξαρση "τραβώντας" τα φονικά σωματίδια της ηλιακής έκρηξης σαν μαγνήτης.

Φαίνεται πως οι Τροϊκανοί και οι απανταχού οπαδοί της Νέας Τάξης και της μοχθηρής προφητείας των Maya θέλουν να επιταχύνουν τη συντέλεια του κόσμου παίζοντας βρώμικα παιχνίδια με το υπερόπλο. Δεν είναι τυχαίο που συνέβησαν πολύ περίεργα συμβάντα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Re: Η τρόικα κάνει πράξη τις απειλές της: Σεισμός στην Κρήτη και την κεντρική Ελλάδα!

22
Σεισμικές δονήσεις μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης
Εικόνα
Συνεχίζονται και σήμερα οι σεισμικές δονήσεις στην υποθαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης. Η μεγαλύτερη σεισμική δόνηση σήμερα καταγράφηκε στις 11:55 και ήταν έντασης 4,5 βαθμών.

Οπως αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η δόνηση προερχόταν από απόσταση 243 χλμ. νότια-νοτιοανατολικά της Αθήνας και το επίκεντρο της εντοπίστηκε στον υποθαλάσσιο χώρο 50 χλμ. νοτιοδυτικά της Σαντορίνης.

Στις 08:32 σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών και στις 07:05 δόνηση 3,7 βαθμών, στον υποθαλάσσιο χώρο μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης.

Οπως αναφέρουν οι σεισμολόγοι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς οι δονήσεις αυτές είναι αποτέλεσμα της μετασεισμικής δραστηριότητας των δύο σεισμών 5,3 βαθμών και 5,2 βαθμών, που σημειώθηκαν στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα.

SigmaLive/ΚΥΠΕ

Re: Η τρόικα κάνει πράξη τις απειλές της: Σεισμός στην Κρήτη και την κεντρική Ελλάδα!

23
Reptilian Pyramid έγραψε:Το κολάζ που ανάρτησες είναι εντυπωσιακό αλλά προκαλεί τρόμο και φόβο.

Το νεοταξικό υπερόπλο των τρομο-ΗΠΑ ευθύνεται μεταξύ άλλων για όλα σχεδόν τα ακραία καιρικά και γεωλογικά φαινόμενα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες.

Δεν είναι καν νεροπίστολο, είναι ένα πολύ επικίνδυνο όπλο, κάτι σαν μια μηχανή καιρού.
ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ-ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΨΕΥΔΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Η ΤΡΟΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΑΡΠ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ...ΑΚΟΥΣΟΝ ...ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ.......ΑΚΟΥΣΟΝ ...ΑΚΟΥΣΟΝ ...ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΑΧΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.



ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

Re: Η τρόικα κάνει πράξη τις απειλές της: Σεισμός στην Κρήτη και την κεντρική Ελλάδα!

24
Μπορούμε να σοβαρευτούμε λιγάκι,αμα γίνεται;
Αμα δεν γίνεται.....
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Η τρόικα κάνει πράξη τις απειλές της: Σεισμός στην Κρήτη και την κεντρική Ελλάδα!

26
Σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου,τις προπαγάνδες στα μπλογκ που σας διαβάζουν.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Η τρόικα κάνει πράξη τις απειλές της: Σεισμός στην Κρήτη και την κεντρική Ελλάδα!

27
Πέλασγε, σταμάτα τις προκλήσεις, δεν είναι η ώρα για τέτοια πράγματα.

Μας απασχολούν πολύ πιο σοβαρά γεγονότα αυτές τις ημέρες και θα σε παρακαλέσω πολύ να μην δυναμιτίσεις άλλο το κλίμα με τις φωνές σου.

Άν επιμείνεις στις ύβρεις θα ζητήσω από τους συντονιστές να σε διαγράψουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “HAARP και άλλα υπερόπλα”

cron