ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΤΟ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ

1
phpBB [video]

http://youtu.be/OypFr9aRMYM

BLOG-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ http://neataksi.blogspot.com

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....... (εκει θα βρειτε αλλα 2 μερη της συνεντεύξεως και ανταπαντήσεις του Τουλάτου)
http://neataksi.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

Δείτε και παρακάτω τον Τουλάτο να θαυμάζει εμφανώς τον εωσφόρο (διάβολο) και να παρουσιάζει την Βίβλο και το Σύνταγμα των σατανιστών αρχιμασόνων της Α.Ο.Α. Λονδίνου με τίτλο "Equinox".. Οι αρχι-σατανομασόνοι αρχιραββίνοι της A.O.A. (Ordo Adeptis Atlantis) το "Equinox" το ονομάζουν το "Σύνταγμα" τους, επειδή θεωρούν τον εαυτό τους "ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ" και "ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ολων των κρατών της δύσεως διότι ως τριτοβάθμια σιωνιστική μασονική υπερστοά διοικεί και το δευτεροβάθμιο Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Orientis) αλλά και το πρωτοβάθμιο M.T.M. (μεγάλες ανατολές και θεοσοφικές εταιρείες στα διάφορα κράτη, ελλάδα, κλπ) τα ΜΤΜ (Memphis Misraim) των "τζεντίλε" με τεκτονικούς βαθμούς μέχρι και άνω του 100ου..
Στη κεντρική τους σελίδα στρατολόγησης θα δείτε κιόλας να αναγράφουν για "Καγκελάριο" της .'. Α.Α. .'. (ΑΟΑ) δηλαδή Καγκελάριος+Σύνταγμα(Equinox)=Υπερκυβέρνηση.
http://www.outercol.org/htmldoc/contact.html

Δείτε και το βίντεο τώρα όπου και βλέπετε την παλιά κιτρινισμένη σπάνια έκδοση του "Equinox" που κρατάει στα χέρια του ο μασόνος Τουλάτος, την οποία προφανώς του την έδωσαν άλλοι ανώτεροι μασόνοι συνεργάτες του για να τη διαφημίσει στην τηλεόραση και στην ανόητη παρουσιάστρια που τα κοιτάει όλα αυτά σαν χάνος..
(προσέξτε θαυμασμό και γλύψιμο του Τουλάτου προς τον Εωσφόρο και προς τα μέλη της ΑΟΑ!! κυριολεκτικά στάζει μέλι!!!!!!)

phpBB [video]


http://www.outercol.org/htmldoc/publications.html (δείτε το "equinox" εδω στην κεντρική σελίδα λίστας βιβλίων-εκδόσεων της ΑΟΑ)

λοιπόν για να τελειώνουν τα ψέμματα και για να ξέρετε και να μη τρώτε άλλο κουτόχορτο αυτοί είναι οι ανώτεροι σατανομασόνοι στη δύση, η "ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΛΙΤ"... ουτε οι λοχίες οι ιλουμινάτοι, ούτε οι ροδόσταυροι ούτε κανένας άλλος δεν είναι τίποτε μπροστά τους..Τα ελεγχόμενα "ΜΜΕ" και τα ξενολιγούρικα blogs σας ταίζουν κουτόχορτο για τους ιλουμινάτι για να προστατεύσουν την ανωνυμία της ΑΟΑ !!... διότι ολοι αυτοί είναι κατώτερα υπαλληλάκια και δέχονται διαταγές από την ΑΟΑ που λέγεται αλλιώς και High Bortherhood of Light (Υψηλή ή Ερμητική Αδελφότητα του Φωτός) με αφανή ανώτερη ηγεσία 72 μελών εβραιοσάξονες, και που σύμφωνα με πληροφορίες είχε παλιά και ως μέλος της και τον περιβόητο Αβρααμ Λίνκολν, 16ο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μακριά λοιπόν από τον απατεώνα Τουλάτο...πολύ επικίνδυνος, και εωσφορικό όργανό τους, μυημένος στο Θιβέτ (ZEN)!!

Τώρα ξέρετε.

Re: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΤΟ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ

2
http://www.filoumenos.com/forum/viewtop ... t=Τουλάτος

http://www.filoumenos.com/forum/viewtop ... t=Τουλάτος
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΤΟ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ

3
Η Ερμητική Αδελφότητα του Φωτός H.B.L. - Α.Ο.Α. στη wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_B ... d_of_Luxor

http://en.wikipedia.org/wiki/A%E2%88%B4A%E2%88%B4

Ομολογουμένως ...μεγάλη...τιμή για το εν ελλάδι πολιτικό κόμμα της "χρυσής αυγής" της νεοναζιστικής διεθνούς, να είναι παράλληλα και το πρώτο σκαλοπάτι εισαγωγικής μύησης στην εβραιοσαξονική υπερστοά Α.Ο.Α.:

The Order of the G∴D∴ (Golden Dawn)

1. Neophyte
2. Zelator
3. Practicus
4. Philosophus
5. Dominus Liminis (= Μιχαλολιάκος! :χουχου )
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παραθρησκεία-Νεοφανείς Αιρέσεις-Σέχτες-Καταστροφικές Λατρείες”

cron