ΣΕΙΣΜΟΣ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

1
ΣΕΙΣΜΟΣ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

ΣΕΙΣΜΟΣ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! Η ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ HAARP ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Ο ΦΟΒΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 'Η ΟΧΙ...ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ...ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ....

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
http://papaflesa.blogspot.com/2012/03/79.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος King Hercules την 29 Απρ 2012, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Re: ΣΕΙΣΜΟΣ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

2
Τρέμουν η Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ τους Έλληνες ψηφοφόρους

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΠΙΣΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ HAARP
Εικόνα


Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως κάθε άλλο παρά έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης της ελληνικής οικονομίας στέλνουν οι δανειστές μας. Με ηχηρές και καθημερινά αναίσχυντες παρεμβάσεις τους υπενθυμίζουν, ότι είναι απαράβατος όρος μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου να υπάρξει ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση. Τόσο στην Ε.Ε όσο και στο ΔΝΤ ούτε να φανταστούν δεν θέλουν μια αδύναμη κυβέρνηση και θεωρούν καταστροφικές τις διαδοχικές εκλογές.

Όπως γράφει το ΕΘΝΟΣ, στις Βρυξέλλες αλλά και στο ΔΝΤ παρακολουθούν αναλυτικά και σε καθημερινή βάση τον τρόπο που εξελίσσεται η προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα, αναλύουν τις δηλώσεις αλλά και τη ρητορική των κομμάτων. Πρώτη πηγή ανησυχίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, είναι ο εκτροχιασμός των πολιτικών δυνάμεων σε εξωπραγματικές υποσχέσεις, αφού πρακτικά υπονομεύουν την εφαρμογή των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η χώρα.

Παράλληλα, το ενδεχόμενο ακυβερνησίας και προσφυγής ξανά σε κάλπες αποτελεί ένα από τα καταστροφικά σενάρια που εξετάζονται σε Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον και τότε -σημειώνει η εφημερίδα- θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η σκληρή αντίδραση από τους δανειστές που θα επισείσουν τον κίνδυνο άτακτης χρεοκοπίας συνοδευόμενης από μεγάλο σεισμό 9 ρίχτερ και τσουνάμι… Κοινώς κάποιοι ιδρώνουν πολύ μα πάρα πολύ!
Εικόνα
prionokordela.gr

Re: ΣΕΙΣΜΟΣ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

4
6 Μαΐου 2012 «δοκιμάζονται» Κόμματα & Πολίτες
Εικόνα
Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου


Η ύπαρξη πολιτικών Κομμάτων είναι απαραίτητο στοιχείο της δημοκρατίας, αλλά ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, (που καταργήθηκε στην πράξη στην Αγγλία τη Γερμανία και αλλού), δημιουργεί σχέσεις Κράτους-Πολίτη, οι οποίες δεν είναι μόνο δυσλειτουργικές, αλλά ίσως θα πρέπει να εκτιμηθούν, τελικά, και σαν εντυπωσιακά κοινωνικό-ψυχοπαθολογικές.

Αναμφισβήτητα, η Κυβέρνηση από ΕΝΑ Κόμμα πλειοψηφίας αποτελεί πλέον «ασθένεια» σε πολλές δημοκρατικές κοινωνίες καθώς η αλαζονεία, οι υπερβολές, η αυξανόμενη κατάχρηση εξουσίας, η αδιαφάνεια και η διογκούμενη διαφθορά μορφοποιούν το λογικό ερώτημα: τα πολιτικά κόμματα όπως τα γνωρίζουμε θα συνεχίσουν να υπάρχουν;

Κοινοβουλευτικές δημοκρατίες δεν υπάρχουν εφόσον δεν υπάρχουν πολιτικά κόμματα. Εάν, όμως, ερωτηθούν οι πολίτες να προσδιορίσουν τις πιθανές πηγές για μια ατέλειωτη σειρά κοινωνικών, οικονομικών ή πολιτιστικών προβλημάτων, θα απαντήσουν, στα σίγουρα, ότι για ΟΛΑ φταίνε τα Κόμματα και αυτοί που τα διοικούν με ιδιοκτησιακή νοοτροπία.

Και φταίει ακόμη περισσότερο, κατά κανόνα, ο ΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, που επιτρέπει στο ΕΝΑ Κόμμα εξουσίας να κυριαρχήσει αδιαφορώντας για τα επόμενα 4 χρόνια για την κριτική που του ασκεί η μείζων ή η ελάσσων αντιπολίτευση ακόμα και όταν η κριτική εμπεριέχει απόψεις ευεργετικές για το κοινωνικό σύνολο!

Προσωπικά ΔΕΝ θεωρώ τα Κόμματα υπεύθυνα για το μπάχαλο της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στην υφήλιο. Τα Κόμματα δομικά και λειτουργικά υπόκεινται σε ανελέητες ενδοκομματικές «ιδεολογικές» συγκρούσεις, διαμάχες για την κατάληψη της εξουσίας και αιώνια αντιπαλότητα ομάδων (κάποιοι προτιμούν τον όρο «συμμοριών»), που συνθέτουν τις ανώτατες βαθμίδες της δομής τους.

Οι πλατιές λαϊκές μάζες «αυτό-ικανοποιούνται» με την βιωματική είσπραξη του συναισθήματος ότι «εμείς εδώ ανήκουμε» και το δικό μας Κόμμα έχει τον έλεγχο της διακυβέρνησης της χώρας ή πλησιάζει η στιγμή που θα κυβερνήσει!..

Ως Έλληνα πολίτη και ως ακαδημαϊκό δάσκαλο, ποτέ δεν με προβλημάτισε και δεν με βασάνισε η ύπαρξη πολιτικών Κομμάτων, όσο με ταλάνισαν και συνεχίζουν να με ταλανίζουν οι ανεκδιήγητες σχέσεις Κράτους – Πολίτη (όταν η Κυβέρνηση ελέγχεται απόλυτα από το ΕΝΑ αποκλειστικά κόμμα εξουσίας που δημιουργεί ο δικομματισμός του Πράσινου-Μπλε).

Έτσι, τη στιγμή που οι Έλληνες κάθε νέας γενιάς εθίζονται στο να θεωρούν το Κράτος σαν "καταπιεστικό, φορομπηχτικό, υδροκέφαλο και ψυχρό αφεντικό" ταυτόχρονα κοινωνικοποιούμε τις νεότερες γενιές στο να προσβλέπουν σε αυτό το δυσλειτουργικό κράτος σαν «τον καλό πατέρα, τον πιο σίγουρο εργοδότη, σαν μία παροιμιακή αγελάδα που περιμένει την κατάληψη της Κρατικής εξουσίας από το δικό μας Κόμμα για να αρμεχτεί από τα...δικά μας παιδιά!»

Με άλλα λόγια, γενιά μετά από γενιά, οι νέο-Έλληνες αναπτύσσουμε τη σχιζοειδή συμπεριφορά, σαδομαζοχιστικών τάσεων, όπου περιμένουμε να ευνοηθούμε από το Κράτος που κατηγορούμε απροκάλυπτα και αντιμετωπίζουμε όχι μόνο με καχυποψία αλλά συχνά και με εμφανή συμπτώματα παράνοιας!...

Μία επιστημονική αξιολόγηση αυτής της ψυχοκοινωνικής κατάστασης, πέρα από τις ανόητες δήθεν «αιτιολογίες» της Τουρκοκρατίας, των «ξένων δακτύλων» και της αρνητικής επιβάρυνσης του εθνικού μας DNA, μας προσφέρει η θεωρία «της γνωστικής ασυμφωνίας» ή της «νοηματικής αντινομίας», που εξηγεί ότι ένα άτομο ή μια ολάκερη ομάδα μπορεί να διατηρεί συνειδητά τόσο διανοητικά όσο και συναισθηματικά αντικρουόμενα στοιχεία, και να συμπεριφέρεται επηρεαζόμενο από αυτά, επειδή οι άνθρωποι έχουμε την ικανότητα να αιτιολογούμε και να διατηρούμε, σε παράλληλη διάταξη και ταυτόχρονα, ασυμβίβαστα δεδομένα, εφόσον αυτά ικανοποιούν κάποιες αντικρουόμενες μεν, αλλά θεμελιακές μας ανάγκες, πραγματικές ή συμβολικές.

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου που μόλις προκηρύχτηκαν, η θεωρία της «νοηματικής αντινομίας» είναι εκείνη που θα βοηθήσει τους ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ οπαδούς-ψηφοφόρους των ΔΥΟ Κομμάτων Εξουσίας να επιβεβαιώσουν την διαιώνισή τους…

Βέβαια οι δημοσκοπήσεις διαβλέπουν μια ΠΑΤΑΓΩΔΗ πτώση και πρωτόγνωρη συρρίκνωση των ποσοστών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ποτ, εάν επιβεβαιωθεί στις 6 Μαΐου, θα απαλλάξει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες από την καθιερωμένη επί 38 χρόνια ανάγκη να γίνουν και πάλι ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ αραδιάζοντας ατέλειωτα αρνητικά σχόλια για ηγεσίες, παρατρεχάμενους, αλαζονεία Υπουργών και αναλγησία των διορισμένων μανδαρίνων!

Μέχρι και τον Οκτώβρη του 2009 είναι πασιφανές, ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (παρακάμπτοντας το γνωστό άσμα που διατείνεται ότι «ο τράχηλος του Έλληνα ζυγό δεν υποφέρει») αποδείκνυαν με την συμπεριφορά τους ως πιο εύστοχα τα γνωμικά τύπου «τραβάτε με και ας κλαίω» και «σφάξε με αγά μου, (συγνώμη εν ενεργεία ή εν δυνάμει Πρωθυπουργέ και Υπουργέ μου), να αγιάσω», καθώς έτσι ελπίζανε ότι με τα εκλογικά αποτελέσματα θα διασφάλιζαν για τους εαυτούς τους και τα τέκνα τους «προνόμια» Κρατικών παροχών!...

Οι πρώτες εκλογές μετά την έλευση της τρόικα, το σχίσμα ανάμεσα σε «Μνημονιακούς» και «Αντιμνημονιακούς», οι υπογραφές στα «κατάπτυστα μνημόνια» σηματοδοτούν 38 χρόνια από την πτώση της χούντας ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από τον ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ και πολυκομματική Βουλή. Εκτός εάν, εθισμένοι τόσα χρόνια στην ασθένεια του ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, οι Έλληνες δώσουμε και πάλι το δικαίωμα σε Μπλε και Πράσινους να μας ΣΩΣΟΥΝ με…ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Σήμερα μεγάλη Πέμπτη, ημέρα της Σταύρωσης του Ιησού, συμπάσχοντας στέλνω από το blog ΕΥΧΕΣ για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!...

Οψόμεθα στις 6 Μαΐου…


http://hellenicrevenge.blogspot.com

Re: ΣΕΙΣΜΟΣ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

5
ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Η Ελλάδα, παγκόσμιο πειραματόζωο στα πιο στυγνά οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται σε βάρος μιας χώρας, με ταυτόχρονο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της, όπως φαίνεται δέχεται να γίνει πειραματόζωο και σε έναν άλλο τομέα: Σε αυτόν της δημιουργίας τσουνάμι στην Μεσόγειο θάλασσα! Ναι, όπως το διαβάζετε.
Ήδη το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για Κέντρο Προειδοποίησης τσουνάμι, έχει συζητηθεί στην Βουλή και είναι έτοιμο!
Είναι δυνατόν; Η Ελλάδα που έχει να αντιμετωπίσει τεράστια οικονομικά προβλήματα, να υλοποιεί το Κέντρο προειδοποίησης τσουνάμι;
Την ώρα ποτέ στην ιστορία της χώρας δεν καταγράφηκε τσουνάμι στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο! Και όμως, η χώρα ασχολείται με το ανύπρακτο αυτό θέμα, συστήνοντας Κέντρο Προειδοποίησης παλλιροϊκών κυμάτων!
Είναι δυνατόν μέσα στους μικρούς-κλειστούς κόλπους της Ελλάδος να δημιουργηθεί τσουνάμι;
Αν και το ερώτημα από μόνον του δίνει αρνητική απάντηση, όπως επίσης ότι είναι αδιανόητη η σύσταση Κέντρου Προειδοποίησης Τσουνάμι, η πραγματική απάντηση για την δημιουργία της παραπάνω Επιτροπής δίνεται ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν, σε ένα άλλο θέμα: Το 2005 η χώρα είχε συστήσει Επιτροπή για Πανδημία Γρίππης!
Μάλιστα! Τέσσερα χρόνια (4), πριν την μεγάλη μπλόφα της πανδημίας γρίππης, για την οποία η χώρα μας δαπάνησε πάνω από 5.000.000 € σε αγορά εμβολίων (τα οποία τελικά πετάχτηκαν), χρήματα τα οποία πήγαν στις τσέπες των φαρμακοβιομηχάνων, η τότε ελληνική κυβέρνηση (Καραμανλή) είχε φροντίσει να συστήσει Επιτροπή για Πανδημία Γρίππης (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, κάτω φωτό)!!!
Τυχαίο; Δεν νομίζω. Το γεγονός ότι η τότε Κυβέρνηση γνώριζε την επερχόμενη πανδημία γρίππης (και όχι την κάποια άλλη πανδημία), λέει πολλά.
Και έρχεται η σημερινή Κυβέρνηση Παπανδρέου, να πετάξει λεφτά για την δημιουργία Επιτροπής Προειδοποίησης τσουνάμι!
Αφήνουμε κατά μέρος την λεηλασία της δημόσιας περιουσίας που θα γίνει με τους διορισμούς που θα απαιτήσει ο νέος Οργανισμός και τα χρήματα θα πεταχτούν από το παράθυρο για το τσουνάμι, εντοπίζοντας το ρεπορτάζ αποκλειστικά σε αυτό που φαίνεται ότι έχουν σχεδιάσει κάποια αρρωστημένα μυαλά σε βάρος της χώρας: Στην δημιουργία ενός τσουνάμι που θα πλήξει την Ελλάδα μέσα στα επόμενα χρόνια. Κάτι που φαίνεται να αποδέχεται η Κυβέρνηση!
Το τσουνάμι στην Ιαπωνία, όπως λέγεται και μέσα από ρεπορτάζ (βλέπε HAARP) μόνον τυχαίο φυσικό φαινόμενο δεν ήταν, αλλά αποτέλεσμα οργανωμένης ανθρώπινης ενέργειας.

http://indobserver.blogspot.com

Re: ΣΕΙΣΜΟΣ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

6
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 9,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πρακτορείο Διεθνών Ειδήσεων 01-05-2012*
Εικόνα
"Καταστροφικός σεισμός 9,5 Ρίχτερ και εκατοντάδες μετασεισμοί έπληξαν την κεντρική και νότια Ελλάδα.

70 τουλάχιστον νεκροί, εκατοντάδες οι τραυματίες είναι ο προσωρινός απολογισμός και ανυπολόγιστες ακόμα οι οικονομικές συνέπειες.

Πολλά από τα θύματα ήταν διασώστες που καταπλακώθηκαν από ισχυρούς μετασεισμούς στην προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν άλλους συμπολίτες τους.

Παρά την εφαρμογή των σχεδίων έκτακτης ανάγκης, ο συντονισμός της διοικητικής μηχανής αποδείχθηκε ανεπαρκής και η κατάσταση σχεδόν σε όλη την χώρα είναι χαοτική.

Δεκάδες χιλιάδες οι άστεγοι, τεράστια προβλήματα σε υποδομές και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης ενώ η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας διεθνή συγκίνηση, έκφραση αλληλεγγύης καθώς και υλική και οικονομική βοήθεια.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι υπήρξε καθολική διακοπή των επικοινωνιών, και τα κινητά τηλέφωνα "σιώπησαν" από τον συνδυασμό καταστροφής κεραιών και υπερφόρτωσης του δικτύου. Κάποιοι εγκλωβισμένοι βρέθηκαν εκ των υστέρων νεκροί κρατώντας σφιχτά το εξίσου "νεκρό" κινητό τους τηλέφωνο...

Λόγω της ιδιομορφίας των σεισμών (χαμηλό βάθος), οι ζημιές στο οδικό δίκτυο είναι τεράστιες και χιλιάδες πολίτες παραμένουν αποκλεισμένοι χωρίς πρόσβαση στα νοσοκομεία, με έλλειψη μηχανημάτων αναγκαίων για κατεδαφίσεις ή διανοίξεις ενώ οι περισσότερες περιοχές στερούνται ηλεκτρικού ρεύματος και πόσιμου νερού.

Αυτή η κατάσταση προβλέπεται να επιδεινωθεί τα επόμενα 24ωρα, καθώς θα εξαντληθούν και τα αποθέματα τροφίμων ενώ πιθανολογείται το ξέσπασμα επιδημιών.

Τα ΜΜΕ και οι ανταποκριτές των ξένων πρακτορείων που κατέφθασαν επί τόπου παρακολουθούν με έκπληξη την παντελή απουσία ουσιαστικής βοήθειας προς τους πληγέντες, την ασυνενοησία των αρμοδίων φορέων, την αίσθηση εγκατάλειψης που κυριαρχεί στα πρόσωπα των θυμάτων.

Φαινόμενα λεηλασίας καταστημάτων και χώρων αποθήκευσης ειδών πρώτης ανάγκης διαψεύδονται από τα χείλη των επισήμων ενώ αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο από τους ανταποκριτές αφού παίρνουν επικίνδυνες διαστάσεις.

Η αδυναμία των αρχών να ανταποκριθούν στοιχειωδώς στις συνέπειες μιας μεγάλης ομολογουμένως φυσικής καταστροφής, προκαλεί διογκούμενη οργή των πολιτών με ανυπολόγιστες συνέπειες για την δημοτικότητα της κυβέρνησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εκπρόσωποι της διοίκησης αποδοκιμάστηκαν όπου εμφανίστηκαν, ενώ ο Πρωθυπουργός, περιηγήθηκε τις πληγείσες περιοχές μόνο από ελικόπτερο.

Επιστρέφοντας από την περιοδεία, διαπίστωσε τις τρομακτικές συνέπειες, ανακοίνωσε τα μέτρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση του αν εκλέγεται συνεχώς επί τρεις τετραετίες, αν στο εξής λαμβάνει τριπλάσια οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αν αντιστραφούν οι συνέπειες από τις κλιματολογικές αλλαγές και αν του επιστραφεί εγκαίρως το προσωπικό του φυλαχτό.

Κλείνοντας το διάγγελμα του ο Πρωθυπουργός και αφού στηλίτευσε την κριτική της αντιπολίτευσης, μετά από εύλογη σιωπή αρκετών δευτερολέπτων, κάλεσε το λαό να αναρωτηθεί: ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ; (!)"


ΥΓ. Πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας που φυσικά ΔΕΝ θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη προηγμένη χώρα του κόσμου. Οποιαδήποτε σχέση με πραγματικές καταστάσεις και γεγονότα (δεν) είναι τυχαία. Οι εμπρηστικές δηλώσεις αξιωματούχων της τρόικας φωτογραφίζουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο εφόσον τα "περιθωριακά" κόμματα καταφέρουν να κερδίσουν τις εκλογές της 6ης Μαΐου και η Ελλάδα γυρίσει την πλάτη στους τοκογλύφους δανειστές της.

http://polites4change.blogspot.com
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος King Hercules την 16 Απρ 2012, 04:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Re: ΣΕΙΣΜΟΣ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

7
Παρέμβαση ΔΝΤ: Θέλουν πάλι κυβέρνηση συνεργασίας στην Ελλάδα
Νέες αναφορές στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας, μπροστά στις επερχόμενες εκλογές, έκανε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, ενώ αναγνώρισε τις γενικότερες θυσίες του ελληνικού λαού.

"Οι Έλληνες πολιτικοί και οι Έλληνες πολίτες φάνηκαν πολύ γενναίοι με τις θυσίες που έκαναν μέχρι σήμερα στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν την κρίση.

Η κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο έκανε σημαντικά βήματα προόδου, βρίσκεται σε αυτή την κατεύθυνση και αναγνωρίζω τις προσπάθειες του.

Και είναι η συνέχιση της συνεργασίας πολιτικών και πολιτών που θα βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από το τέλμα. Ένας συνασπισμός των πολιτικών παρατάξεων μπορεί να αποτελεί οδηγό στην δύσκολη άσκηση που πρέπει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα".

Με τα λόγια αυτά η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στην κατάσταση στην Ελλάδα, ουσιαστικά προχώρησε σε μια νέα παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας ενόψει των κρίσιμων επερχόμενων εκλογών της 6ης Μαΐου.

Στην ομιλία της στο Brookings Institute η "Σιδηρά Κυρία" του ΔΝΤ δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για την Ελλάδα, αλλά και για τις προβληματικές χώρες του ευρωπαϊκού Νότου και παραδέχθηκε πως τα προβλήματα της ευρωοικονομίας απέχουν από την όποια λύση τους. Μάλιστα τόνισε πως ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος επιδείνωσης της ευρωπαϊκής κρίσης.

Προς τούτο και ζήτησε για πολλοστή φορά αύξηση των πόρων του ΔΝΤ ώστε να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητά του, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι κατά τη διάσκεψη της G20 θα υπάρξει πρόοδος στο συγκεκριμένο ζήτημα.

"Ένα πιο ισχυρό τείχος προστασίας θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση ενός κύκλου προστασίας για κάθε χώρα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σημείωσε το τεράστιο ανθρώπινο κόστος που έχει προκαλέσει η κρίση και απηύθυνε έκκληση για μεγαλύτερη προσπάθεια στον τομέα των μεταρρυθμίσεων.

Επανερχόμενη δε στην περίπτωση της Ελλάδας δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα θα εκλάβει ως θετικό δείγμα κάθε πρόοδο στον τομέα της συλλογής φόρων και της προώθησης των μεταρρυθμίσεων.

ΝΔ: Ο ελληνικός λαός θα εκφράσει ελεύθερα τη βούλησή του

Η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις της κυρίας Λαγκάρντ πάντως ήλθε δια στόματος του ο εκπροσώπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκη. Ο οποίος σχολίασε ότι:

"Ο ελληνικός λαός θα εκφράσει ελεύθερα τη βούλησή του στις εκλογές της 6ης Μαΐου» και τόνισε ότι η χώρα «πρέπει να σηκωθεί και πάλι στα πόδια της», επαναλαμβάνοντας πως η «ανάγκη ισχυρής λαϊκής εντολής και αυτοδύναμης κυβέρνησης είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να τα καταφέρει".

SigmaLive/news24.7

Re: ΣΕΙΣΜΟΣ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

8
To oτι οι εξω δεν θελουν εκλογές το έχουν δηλώσει φανερά,άλλο αυτό και άλλο να λέμε οτι θα γίνει σεισμός και τσουνάμι μεσω χααρπ για να μην γίνουν εκλογές.

Δηλαδή αμα δεν θέλει κάποιος να γίνουν έκλογές,γιατί πρέπει να καταφύγει σε χααρπ;
Μονο αυτός ο τρόπος υπάρχει;

Οι δανειστές μας έχουν εξασφαλίσει τα λεφτά τους μέσω του ειδικού λογαριασμού,αρα όλοι οι φόροι και τα χαράτσια που πληρώνουμε ,πάνε κατευθείαν εκει.Ενας σεισμός λοιπόν θα πάει πίσω όλα αυτά απο μόνος τους και θα χάσουν εκείνοι,όποτε το σενάριο περι σεισμού για να μην γίνουν εκλογές και αλλάξει κυβέρνηση και χάσουν τα λεφτά τους,δεν μου φαίνεται λογικό.

Και όλα αυτά περι φόβου ακυβερνησίας πάλι δεν ισχύουν,γιατι και τώρα σε ακυβερνησία βρισκόμαστε εδω και μήνες.
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: ΣΕΙΣΜΟΣ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

9
dominique έγραψε:To ότι οι έξω δεν θελουν εκλογές το έχουν δηλώσει φανερά, άλλο αυτό και άλλο να λέμε οτι θα γίνει σεισμός και τσουνάμι μέσω HAARP για να μην γίνουν εκλογές.

Δηλαδή άμα δεν θέλει κάποιος να γίνουν έκλογές, γιατί πρέπει να καταφύγει σε HAARP;
Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει;
Χρυσό μου κορίτσι οι δανειστές τρέμουν τα κόμματα της ελάσσωνος αντιπολίτευσης τα οποία χαρακτηρίζουν περιθωριακά και "κόμματα-παρίες" (rogue parties).

Τα ερπετά της παγκόσμιας τραπεζικής μαφίας (Rockefeller, Rothschild, Kissinger, Soros) που έχουν εξαπλώσει το δηλητήριό τους σ' όλες σχεδόν τις γωνιές του πλανήτη φοβούνται μήπως η επικράτηση των λεγόμενων rogue parties χαλάσει τη "σούπα" των μνημονίων και οδηγήσει τα σχέδια Faidora-Overkill σε φιάσκο. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο εκβιάζουν με αντίποινα τύπου HAARP και ακύρωση των εκλογών.
Εικόνα
Τα ίδια έκαναν σε χώρες της λατινικής Αμερικής και της Άπω Ανατολής όπου τις εκλογές τις κέρδισαν πρόσωπα που ήταν μη αρεστά στη Νέα Τάξη.

Εν τούτοις οι banksters έχουν κάθε λόγο να στρέψουν το υπερόπλο όχι μόνο κατά της Ελλάδος αλλά επίσης εναντίον της Γαλλίας εφόσον ο σοσιαλιστής François Hollande καταφέρει να νικήσει τον εκλεκτό της frau Merkel Nicolas Sarkozy.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος King Hercules την 23 Μάιος 2012, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “HAARP και άλλα υπερόπλα”