Re: Σεισμός 6 Ρίχτερ χτύπησε τη Βορειοανατολική Ιταλία!

10
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΒΙΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟ 6 ΡΙΧΤΕΡ!
phpBB [video]


phpBB [video]

Re: Σεισμός 6 Ρίχτερ χτύπησε τη Βορειοανατολική Ιταλία!

11
«Οι Μάγιας είχαν προβλέψει τον σεισμό της Ιταλίας!»
Εικόνα

Ένας από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές, μουσικών εκπομπών της Ιταλικής τηλεόρασης ο Red Ronnie, δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της Rai1 πως οι Μάγιας είχαν προβλέψει τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε εχτές τη γειτονική χώρα!

Ο παρουσιαστής δήλωσε πως: «Μόλις αντιλήφθηκα τον σεισμό ξύπνησα και αφού λόγω της ώρας δεν μετέδιδε ειδήσεις η τηλεόραση, μπήκα στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στο twitter. Αυτό που παρατήρησα ήταν συγκεκριμένα tweets από την Νότιο Αμερική, που μετέδιδαν την ανησυχία του κόσμου, αφού οι Λατινοαμερικάνοι πιστεύουν πολύ στις προφητείες των Μάγιας».

Και συνεχίζει: «Μου είχαν στείλει ένα άρθρο πριν δυο μέρες στο οποίο προέβλεπαν ένα ισχυρό σεισμό για τις 20 του Μάη!».

«Μίλησα επίσης και με μια κοπέλα από τις Ονδούρες» καταλήγει ο Ronnie, «η οποία ισχυρίζεται πως ο κόσμος εκεί είναι πολύ ανήσυχος και πιστεύει πως υπάρχει συνδετική σχέση του σεισμού και ενός Ηφαιστείου της περιοχής».


http://enddays-gr.blogspot.com

Re: Σεισμός 6 Ρίχτερ χτύπησε τη Βορειοανατολική Ιταλία!

12
phpBB [video]


phpBB [video]

Re: Σεισμός 6 Ρίχτερ χτύπησε τη Βορειοανατολική Ιταλία!

13
ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΜΟ-ΗΠΑ: Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ!

phpBB [video]

Re: Σεισμός 6 Ρίχτερ χτύπησε τη Βορειοανατολική Ιταλία!

15
Νέο χτύπημα του HAARP
Ένας νεκρός από νέο ισχυρό σεισμό 5,8 βαθμών στη βόρεια Ιταλία!

phpBB [video]


Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών έπληξε για δεύτερη φορά μέσα σε εννέα ημέρες την περιοχή Μόντενα στην περιφέρεια της Εμίλια-Ρομάνια της Ιταλίας. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, από τον σεισμό έχασε τη ζωή του ένας κάτοικος του χωριού Σαν Φελίτσε Σουλ Πάναρο, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι θα υπάρχουν κι άλλα θύματα διότι, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, υπάρχουν εργάτες που έχουν εγκλωβιστεί σε βιομηχανίες της ευρύτερης περιοχής.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 9.06 τοπική ώρα Ιταλίας, μόλις μία εβδομάδα μετά το σεισμό που χτύπησε την ίδια περιφέρεια με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι και να προκληθούν ζημιές σε εκατοντάδες κτίρια.

Στο χωριό Φινάλε Εμίλια κατέρρευσε ο πύργος που είχε ήδη υποστεί σοβαρές ζημιές από την σεισμική δόνηση της 20ής Μαΐου, ενώ στο χωριό Μιράντολα, κατέρρευσε η κεντρική εκκλησία. Επίσης, εκκενώθηκαν πολλά σπίτια, αλλά και το γενικό νοσοκομείο της Μόντενα.

Ο σεισμός, έγινε αισθητός σε όλη την βόρεια Ιταλία: στο Μιλάνο εκκενώθηκαν προληπτικά δεκάδες γραφεία, ενώ το ίδιο συνέβη και με σειρά καταστημάτων στην Μπολόνια.

www.taneag.gr

Re: Σεισμός 6 Ρίχτερ χτύπησε τη Βορειοανατολική Ιταλία!

16
phpBB [video]


phpBB [video]

Re: Σεισμός 6 Ρίχτερ χτύπησε τη Βορειοανατολική Ιταλία!

17
Σεισμός 5,8 Ρίχτερ στη Μοντένα με θύματα και ζημιές!
Εικόνα
Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 10 (ώρα Ελλάδας) το πρωί της Τρίτης στη βόρεια Ιταλία από την περιοχή του Βένετο έως την Εμίλια Ρομάνια.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η δόνηση ήταν μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο τη Μόντενα και έγινε αισθητή στο Μιλάνο, την Μπολόνια αλλά και τη Φλωρεντία.

Μέσα ενημέρωσης κάνουν λογο για θύματα και ζημιές.

www.skai.gr

Re: Σεισμός 6 Ρίχτερ χτύπησε τη Βορειοανατολική Ιταλία!

18
Ιταλία: Ανησυχία για περισσότερους από δέκα νεκρούς από το φονικό σεισμό!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ HAARP ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΒΙΑΝΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.
Εικόνα
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών έπληξε για δεύτερη φορά μέσα σε εννέα ημέρες την περιοχή Μόντενα στην περιφέρεια της Εμίλια-Ρομάνια της Ιταλίας.

Οι νεκροί είναι τουλάχιστον δέκα σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι θα υπάρχουν κι άλλα θύματα, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετούς εγκλωβισμένους σε κτήρια της ευρύτερης περιοχής.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη τη βόρεια Ιταλία σπέρνοντας φόβο από το Βένετο έως τη Λομβαρδία. Ακολούθησε σειρά μετασεισμών που έγιναν αισθητή σε ολόκληρη τη βόρεια Ιταλία, περιλαμβανομένων των πόλεων Μόντενα, Μπρέσια και Μιλάνο.

Οι νεκροί έχουν φθάσει τους δέκα, βάσει των όσων μεταδίδει στην ηλεκτρονική της πύλη η Corriere della Sera. Νεκροί είναι κάτοικοι και εργάτες σε τοπικές βιομηχανίες, καθώς και ένας καθολικός ιερέας, που καταπλακώθηκαν από τα συντρίμμια στις περιοχές Μεντόλα, Σαν Φελίτσε Σουλ Πανάρο και Μιράντολα. Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών, εκτιμάται όμως πως είναι υψηλός.

Κτίρια, εκκλησίες και εργοστάσια κατέρρευσαν, και ο δήμαρχος του Σαν Φελίτσε δηλώνει με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση ότι πιθανώς θα υπάρξουν και άλλα θύματα.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 9.06 τοπική ώρα Ιταλίας, μόλις μία εβδομάδα μετά το σεισμό που χτύπησε την ίδια περιφέρεια με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι και να προκληθούν ζημιές σε εκατοντάδες κτίρια.

Η νέα δόνηση δυσκολεύει σε τραγικό βαθμό την οικονομική αναδιοργάνωση της περιοχής, διότι πολλές παραγωγικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις, που υπέστησαν σοβαρότατες ζημιές, είχαν ήδη πληγεί από το πρώτο χτύπημα του Εγκέλαδου, στις 20 Μαΐου.

Στο χωριό Φινάλε Εμίλια κατέρρευσε ο πύργος που είχε ήδη υποστεί σοβαρές ζημιές από την σεισμική δόνηση της 20ής Μαΐου, ενώ στο χωριό Μιράντολα, κατέρρευσε η κεντρική εκκλησία.

Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, το νέο αυτό χτύπημα του Εγκέλαδου, μπορεί να προκλήθηκε από ένα νέο ρήγμα, διαφορετικό από εκείνο του σεισμού της 20ής Μαΐου.

Ιταλοί πυροσβέστες έχουν κινητοποιηθεί για να προσπαθήσουν να απεγκλωβίσουν εργάτες που φέρονται να έχουν καταπλακωθεί από τα συντρίμμια σε βιομηχανία έξω από το χωριό Μεντόλα.

Σε όλη την βόρειο Ιταλία έχουν εκκενωθεί τα σχολεία, ενώ οι τηλεφωνικές συνδέσεις είναι, σε πολλές περιπτώσεις, εκτός λειτουργίας. Οι τοπικές αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν το Διαδίκτυο, με την λειτουργία Wi Fi.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι και ο πρόεδρος της περιφέρειας Εμίλια Ρομάνια, Βάσκο Ερράνι, τόνισαν ότι «το ιταλικό κράτος κινητοποιήθηκε άμεσα και οι κάτοικοι δεν πρόκειται, σε καμία περίπτωση, να μείνουν αβοήθητοι».

«Οι κρατικοί θεσμοί θα κάνουν άμεσα ότι μπορούν για την αντιμετώπιση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, για να βοηθηθούν οι πολίτες» δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

«Τη στιγμή που ξαναχτύπησε ο Εγκέλαδος, ήμασταν έτοιμοι να αρχίσουμε την συνεδρίαση στο κυβερνητικό μέγαρο, για την παροχή βοήθειας σε όσους είχαν πληγεί από τον πρώτο σεισμό της 20ής Μαΐου» επισήμανε ο Μάντι.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο απολογισμός των νεκρών έχει ανέβει στους δέκα. Ανάμεσά τους και δυο γυναίκες, 45 και 50 ετών αντιστοίχως, οι οποίες εργάζονταν σε τοπικές βιομηχανίες.

Ο Ιταλός υπουργός Παιδείας Φραντσέσκο Προφούμο ανέφερε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά έως την Πέμπτη, για να μπορέσουν να εξακριβωθούν όλες οι ζημιές στα διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής. Το υπουργείο Παιδείας απέστειλε ειδικές ομάδες ψυχολόγων προς στήριξη των κατοίκων και ιδίως των παιδιών.

http://www.reporter.gr
Απάντηση

Επιστροφή στο “HAARP και άλλα υπερόπλα”

cron