Έτσι τρομοκρατούν τον λαό οι προδότες του Μνημονίου!

1
Έτσι τρομοκρατούν τον λαό οι προδότες του Μνημονίου!





phpBB [video]



katohika.gr
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Έτσι τρομοκρατούν τον λαό οι προδότες του Μνημονίου!

2
ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Θα ψηφίσει ο λαός με το πιστόλι στον κρόταφο!!!!
Πιείτε όλο το φάρμακο της λιτότητας όπως το κώνειο λένε, αλλά οι Έλληνες προτιμούν την θηλιά στον λαιμό τους !!

Εικόνα

Εκθέτοντας όλους όσους στην Αθήνα παραφιλολογούν περί της ανατροπής του μνημονίου, οι ιθύνοντες της Ευρωπαϊκής επιτροπής άφησαν ευθέως να εννοηθεί ότι η Ελλάδα είναι πλέον μια χώρα «υψηλού κινδύνου» και πως για την παραμονή της στο ευρώ η εφαρμογή των συμπεφωνημένων είναι εκ των ων ουκ άνευ (!!) και πως τέλος όσα συζητούνται εσχάτως στην Αθήνα περί μεταβολής των όρων του Μνημονίου όχι μόνο δεν τους αφορούν, αλλά είναι και εκτός τόπου και χρόνου.

(στα σκουπιδια τόσος τηλεοπτικός χρόνος περί της ..ανατροπής!!)

Προηγουμένως και ως κερασάκι στην τούρτα με τα σκατά της λιτότητας η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε τη δημιουργία μιας τραπεζικής ένωσης και την απευθείας ενίσχυση των τραπεζών από τον νεοσύστατο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας – κάτι που απορρίπτει πάντως για μία ακόμη φορά η Γερμανία.


Πολλές ιδέες πέφτουν παραλλήλως στο τραπέζι, όπως η συνδιαχείριση των δανείων που αποσκοπούν στην αποπληρωμή του «γαλάζιου χρέους» (μέχρι 60% του ΑΕΠ), η έκδοση ενός είδους «ευρωομολόγων - λάιτ», με εγγύηση των αποθεμάτων χρυσού, (ποιου αυτού που εκποίησε ο Σημίτης;) για την αποπληρωμή του «κόκκινου χρέους» (άνω του 60% του ΑΕΠ) ή η απευθείας δανειοδότηση των κρατών από τον ΕΜΣ (που θα δανείζεται από την ΕΚΤ) ώστε να εξασφαλίζεται ένα σχεδόν μηδενικό επιτόκιο.

Κατόπιν αυτών η Κομισιόν προειδοποιεί την Ελλάδα, πως για να συνεχιστεί η εκροή της βοήθειας, θα πρέπει η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές να επιδείξει πολιτική ωριμότητα και να αλλάξει βαθιά ριζωμένες ιδέες και νοοτροπίες. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι σήμερα γίνεται δημοψήφισμα στην Ιρλανδία για το δημοσιονομικό σύμφωνο. Το «ναι» προηγείται στις δημοσκοπήσεις, αλλά οι Ιρλανδοί επιφυλάσσουν συχνά εκπλήξεις...

http://klydonas.blogspot.gr

Re: Έτσι τρομοκρατούν τον λαό οι προδότες του Μνημονίου!

3
Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε

phpBB [video]
Έλληνες Αμύνεσθαι Περί Πάτρης,Ελευθερία ή Θάνατος!Μετά από μια εθνοεπανάσταση χρειάζεται και μια εθνοκάθαρση...

Re: Έτσι τρομοκρατούν τον λαό οι προδότες του Μνημονίου!

4
“ΤΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ” ! ΑΦΡΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
Εικόνα
"Εάν μετά τις εκλογές στην Ελλάδα η χώρα αποχωρήσει από την ευρωζώνη και οι ευρωπαίοι ηγέτες δεν δράσουν αποφασιστικά για να ενισχύσουν τις τράπεζες, έγραψε ο Ρόμπερτ Ζέλικ, η κρίση που θα προκύψει θα μετατρέψει την ήπειρο σε μια «περιοχή κινδύνου».

Το να μιλά έτσι στους Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς αυτός ο απαίσιος αρχιτραπεζΑΛΗΤης και πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας δείχνει το μέγεθος των συμφερόντων που έχουν εμπλακεί σε πλανητική σύγκρουση, αλλά και το ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΗΣ ΕΚΒΑΣΗΣ της!

«Οι ηγέτες της Ευρωζώνης πρέπει να είναι έτοιμοι, ψυχολογικά και μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ), να ανακεφαλαιοποιήσουν τις τράπεζες», υποστήριξε ο Ζέλικ. «Στην Ευρωζώνη, οι εγγυήσεις ορισμένων κρατικών κεφαλαίων δεν μοιάζει πιθανό να αρκέσουν. Μόνον επιπλέον χρέος με 'ευρω-πίστωση' (ευρωομόλογο) θα αρκέσει για να σωθείτε». Ο Ζέλικ, που εκπροσωπεί τα δολαριακά συμφέροντα των Μπάνκστερς τόνισε ότι δεν είναι «καθόλου σίγουρο ότι οι ηγέτες της Ευρωζώνης έχουν την ατσαλένια θέληση για αυτό το βήμα». Όμως στην ευρωζώνη δείχνουν να τα έχουν χαμένα..

Χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέφερε ότι δεν υφίσταται πιθανότητα οι τράπεζες της Ευρωζώνης να ανακεφαλαιοποιηθούν απευθείας από τον ΕΜΣ, αν και η τοποθέτηση αυτή αντιφάσκει με ένα έγγραφο που δημοσιοποίησε η ίδια την Τετάρτη.

Η παροχή ρευστότητας στις τράπεζες δεν αρκεί, υποστήριξε ο Ζέλικ. Πρέπει να διασφαλιστεί ότι οι τράπεζες με τη σειρά τους θα δανείσουν τα χρήματα ώστε να αποτρέψουν την έλλειψη ρευστού για τις επιχειρήσεις, όπως συνέβη μετά την κατάρρευση της επενδυτικής τράπεζας Lehman Brothers το 2008. «Εάν οι τράπεζες λάβουν έκτακτη βοήθεια, τα στελέχη των τραπεζών θα πρέπει να πιεστούν για να συνεχίσουν να παρέχουν στους πελάτες τους μετρητά», έγραψε.


http://neotera.wordpress.com
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος King Hercules την 02 Ιούλ 2012, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Re: Έτσι τρομοκρατούν τον λαό οι προδότες του Μνημονίου!

5
ΣΟΚ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΑΜ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ!
Εικόνα
Τα χρεόγραφα χωρίς αντίκρυσμα που εξέδωσαν οι ΗΠΑ για το ξεπέρασμα της κρίσης του 2007-8 προκαλούν τώρα πυρηνική έκρηξη παγκοσμίως. Έγινε δηλαδή μια χρονική μετάθεση του "μπαμ", το οποίο θα ερχόταν ακόμη ταχύτερα αν εκδίδονταν ευρωομόλογα για τη "σωτηρια μας". Είναι μια κρίση πληθωριστική που οφείλεται στην χωρίς όρια επέκταση του τοκογλυφικού χρέους. Στον καζινοκαπιταλισμό υπάρχει ημερομηνία λήξης και είναι φαίνεται μέσα στο 2012. Το πρόβλημα ασυδοσίας των τραπεζών, η πραγματική δηλαδή αιτία της κατάρευσης της Δύσης κρύβεται σκόπιμα πίσω από την ελληνική κρίση του σκοπίμως διογκωθέντος χρέους. Όμως φαίνεται σήμερα πολύ πιο καθαρά στην Ισπανία, τη χώρα που πυροδοτεί τώρα το "Μπάμ", η οποία είτε θα οδηγηθεί άμεσα κάτω από την «ασπίδα προστασίας» της Ευρωζώνης, είτε θα υιοθετήσει το εθνικό της νόμισμα. Και στις δύο περιπτώσεις η οικονομική κατάρρευση πρέπει να θεωρείται δεδομένη και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Η επαναφορά της πεσέτας θεωρείται ως το πθανότερο ενδεχόμενο, επειδή η χώρα αφενός μεν είναι υπερήφανη, αφετέρου δε διαθέτει μία σχετικά σημαντική βιομηχανική υποδομή - ενώ η ισοτιμία του ευρώ είναι σχεδόν απαγορευτική για τις εξαγωγές της (κυρίως στη Λατινική Αμερική), όπως λέει ο Βασίλης Βιλάρδος. Εκτός αυτού, η ασπίδα του ευρώ είναι μάλλον μικρή για το μέγεθός της Ισπανίας, ενώ η κυβέρνηση της δεν θέλει να καταλήξει στα νύχια του ΔΝΤ - θεωρώντας, πολύ σωστά, εντελώς αποτυχημένες τις «συνταγές» του στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία και στην Ιρλανδία. Παρά το ότι λοιπόν η Ευρωζώνη επιμένει στη συνήθη «στρατηγική των ψεμάτων» (άρνηση των συζητήσεων με το ΔΝΤ κλπ.), η Ισπανία είναι αδύνατον να διαχειριστεί την τεράστια κρίση του τραπεζικού της συστήματος, με δικά της μέσα. Πόσο μάλλον όταν εντός του 2012 οι πληρωμές αποκλειστικά και μόνο των τόκων για το δημόσιο χρέος της, υπολογίζονται στο αστρονομικό ποσόν των 30 δις € - με τις ανάγκες ανακεφαλαίωσης των τραπεζών της να ξεπερνούν, αρκετά ίσως, τα200 δις €. Παράλληλα φυσικά υπάρχουν εξαιρετικά μεγάλες ανάγκες χρηματοδότησης των υπερχρεωμένων δήμων της, καθώς επίσης των ελλειμμάτων του τακτικού προϋπολογισμού της - τα οποία συνεχίζουν να αυξάνονται με μεγάλο ρυθμό (ανάλυση του τεράστιου ιδιωτικού χρέους της Ισπανίας, στο άρθρο μας "Ελλάδα, ενώπιοι ενωπίω"). Με τα επιτόκια δανεισμού της Ισπανίας να έχουν φθάσει στο 7%, με τα CDS να αυξάνονται συνεχώς και με τις εκροές των καταθέσεων των Πολιτών της να εντείνονται καθημερινά οι αποφάσεις της ισπανικής κυβέρνησης δεν μπορούν να καθυστερήσουν για πολύ χρόνο ακόμη.

http://neotera.wordpress.com

Re: Έτσι τρομοκρατούν τον λαό οι προδότες του Μνημονίου!

6
ΠΑΝΕ ΝΑ “ΣΩΣΟΥΝ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ! Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ
Εικόνα
O Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκος Δημητριάδης, εισήγαγε την προσφυγή της Κύπρου στο Μηχανισμό Στήριξης, «Ο τρόπος που θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα δεν έχει τόσο σημασία», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι «δεν πρέπει να αποκλείουμε» τυχόν προσφυγή στο Μηχανισμό Στήριξης, «γιατί δεν είναι κατ’ ανάγκη εις βάρος της οικονομίας». Απαντώντας ο τέως πρόεδρος της Μαρφίν Λαϊκής Τράπεζας, Ανδρέας Βγενόπουλος εμμένει στην έλευση στην Κύπρο του ανεξάρτητου διεθνούς οίκου Blackrock για να αποτυπώσει την πραγματική κατάσταση του τραπεζικού συστήματος. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Βγενόπουλος διερωτάται «ποιοι άραγε φοβούνται τόσο πολύ να έλθει η Blackrock στην Κύπρο για να αποτυπώσει την πραγματική κατάσταση του τραπεζικού συστήματος; Γιατί σχεδόν κανένας πολιτικός και κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν το βρίσκουν καλή ιδέα;». Διερωτάται επίσης «γιατί οι Διοικήσεις των κυπριακών τραπεζών αρνούνται να αποκτήσουν ένα πιστοποιητικό διεθνούς αξιοπιστίας που θα διευκολύνει την ανακεφαλαιοποίησή τους;» και «ποιοι φοβούνται ότι το πρόβλημα στην ‘κακιά’ Ελλάδα μπορεί να αποδειχθεί μικρότερο και στην ‘καλή’ Κύπρο μεγαλύτερο;». «Γιατί διάφοροι μιλάνε για ελέγχους, κοινοβουλευτικές επιτροπές, ‘ανεξάρτητους’ οίκους κλπ. και δεν προτείνουν την Blackrock, που ακολουθεί την μεθοδολογία που είναι αποδεκτή από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και εφαρμόζεται ήδη από όλες τις χώρες που θέλουν μια αξιόπιστη εικόνα των τραπεζών τους;» προσθέτει. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος υποδεικνύει ότι η Blackrock πρέπει να προσκληθεί επιτέλους και στην Κύπρο για να εξετάσει τα δανειακά χαρτοφυλάκια όλων των κυπριακών τραπεζών στην Κύπρο, στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούνται, να εξετάσει ειδικά τα δάνεια προς μεγαλοεπιχειρηματίες στην Κύπρο και την Ελλάδα, πώς, πότε και γιατί δόθηκαν, αν μπορούν να αποπληρωθούν και αν έχουν εγγραφεί οι σχετικές προβλέψεις και τέλος να εξετάσει τις αγορές ομολόγων, πώς, πότε και γιατί έγιναν και να διαπιστώσει αν οι τοποθετήσεις αυτές ήταν λάθος και αν κάποιοι ευθύνονται. «Ποιοι επιτέλους δεν θέλουν την πλήρη διαφάνεια την ώρα που οι Κύπριοι πολίτες θα επιβαρυνθούν τεράστια ποσά για την διάσωση των τραπεζών;», διερωτάται.

http://neotera.wordpress.com

Re: Έτσι τρομοκρατούν τον λαό οι προδότες του Μνημονίου!

7
ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

“Έκτακτες αρμοδιότητες και υπερεξουσίες σε κεντρικά ευρωπαϊκά όργανα”
«Κατ’ εξαίρεση ομοσπονδία (δικτατορία)» ΑΜΕΣΩΣ ζητάει ο Τρισέ

Εικόνα
ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ
ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ!


ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
”Αδιαμεσολάβητα τα μέτρα που πρέπει άμεσα να εκτελούνται στην προβληματική χώρα»


Τη δυνατότητα να δίνονται έκτακτες αρμοδιότητες σε κεντρικά ευρωπαϊκά όργανα σε καιρούς κρίσης, οι οποίες θα υπερτερούν εκείνων των εθνικών οργάνων, προτείνει ο τέως πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ, με στόχο να αποφασίζεται άμεσα η εφαρμογή μέτρων σε ένα κράτος μέλος.

Η… «κατ’ εξαίρεση ομοσπονδία», όπως είπε, που προτείνει ο Τρισέ θα πρέπει απαραίτητα να έχει διασφαλισμένη τη δημοκρατική νομιμοποίηση και για αυτό το λόγο ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα είναι κεντρικός.
Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Έρασμου στο Ρότερνταμ την Τετάρτη, ο Τρισέ υπογράμμισε την άποψή του πως χρειάζεται μία νέα, ταχύτερη και δραστικότερη, διαδικασία λήψης αποφάσεων στην ΕΕ δεδομένης της έκτασης της κρίσης.
Η συμβολή του στη στη συζήτηση που γίνεται αυτή την περίοδο για στενότερη οικονομική ενοποίηση έχει συμβολική βαρύτητα: Πέραν του ότι ο Τρισέ κρατούσε το «τιμόνι» της ΕΚΤ στο ξέσπασμα της κρίσης, και καθόρισε την -κατά γενική ομολογία- κατάλληλη παρεμβατική πολιτική, ο Γάλλος αξιωματούχος ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει, έναν χρόνο πριν, για την ανάγκη πλήρους οικονομικής ενοποίησης της Ευρωζώνης προτείνοντας τη δημιουργία ενός είδους «υπουργείου Οικονομικών» του ευρώ. (έτσι γλύφουν τα ζωντανά που γράφουν στο ΔΟΛιο Βημα)
«Σε τέτοιες έκτακτες περιστάσεις» είπε την Τετάρτη ο Τρισέ, οι ευρωπαϊκές αρχές, η Κομισιόν, το Ευρωπαϊκό Συμβουλίο και -αυτό είναι καίριο- το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα μπορούσαν να αποφασίσουν αδιαμεσολάβητα τα μέτρα που πρέπει άμεσα να εκτελούνται στην εν λόγω χώρα».

http://neotera.wordpress.com/

Re: Έτσι τρομοκρατούν τον λαό οι προδότες του Μνημονίου!

8
ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΟ ΕΥΡΩ

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ!

Εικόνα
Πριν από λίγη ώρα εμφανίστηκε στα τερματικά του Μπλούμπεργκ κωδικός συναλλάγματος για την “Ελληνική Δραχμή” (GREEK DRACHMA), με την ένδειξη “POST EUR” (μετά ευρώ). Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη αν πρόκειται για τεστάρισμα του συστήματος, αφού οι πληροφορίες που διαρρέουν δεν ξεκαθαρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Πάντως η αναστάτωση που έχει προκληθεί στα μεγάλα επενδυτικά γραφεία είναι μεγάλη, ενώ το πρακτορείο δεν έχει αναρτήσει κανένα κείμενο σχολιάζοντας αυτό που βλέπουμε στα συστήματα του. Προηγουμένως το HSBC “είδε” την έξοδό μας από την Ευρωζώνη, ενώ η τράπεζα της Αγγλίας ζητάει να ειναι έτοιμα τα τραπεζικά ιδρύματα. Ακόμη και στην Κίνα η κυβέρνηση ζήτησε από τις τραπεζες να είναι έτοιμες κλπ κλπ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τσιόδρας με αφορμή ασκήσεις προσομοίωσης σχετικά με το νόμισμα της Ελλάδας που είδαν το φως της δημοσιότητας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Κάποιοι φαίνεται πως βιάζονται να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ. Είτε από ερασιτεχνισμό είτε από σκοπιμότητα. Το νόμισμα της Ελλάδας όμως αποτελεί πρωτίστως επιλογή του ελληνικού λαού κι όχι των αγορών.
Επίσης οι ευρωπαίοι εταίροι σε κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνουν ότι επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Ψυχραιμία λοιπόν. Πολλές φορές άλλωστε έχουμε δει ασκήσεις προσομοίωσης να μετατρέπονται σε κινήσεις κερδοσκοπίας.

http://neotera.wordpress.com/

Re: Έτσι τρομοκρατούν τον λαό οι προδότες του Μνημονίου!

9
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 23% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΘΗΡΙΩΔΕΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!
Εικόνα
Αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το Ελληνικό χρέος (σσ. που την είδε τη διαπραγμάτευση αφού απαγορεύεται??), διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε έρευνά της για την ιστοσελίδα του Βρετανικού δικτύου..

Στην ανάλυσή της συντάκτριας του BBC τονίζεται ότι η χώρα πλήρωσε το 2011 περισσότερο τόκο κατά 23% περισσότερο σε σχέση με το 2010, παρά τα «φθηνά» δάνεια από τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ (σ.σ. ειρωνικά τα εισαγωγικά της συντάκτριας).

Η Στέφανι Φλάντερς σημειώνει ότι αν μελετήσει κανείς προσεκτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου εξαμήνου του 2011 θα διαπιστώσει ότι η Ελλάδα κατέγραψε πρωτογενές πλεόνασμα 1,8 δις ευρώ, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να καλύψει τις εσωτερικές ανάγκες της οικονομίας της και ότι με τα δάνεια που λαμβάνει αποπληρώνει πια αποκλειστικά το… χρέος της!!! Υπενθυμίζεται ότι το κεφάλαιο το έχουμε ξεπληρώσει με το παραπάνω 5-6 φορές και τώρα μας “φεσώνουν” με τους τόκους.

Σημειώνεται επίσης, ότι το καθεστώς θέλει να εξομοιώσει την Ιταλία με την Ελλάδα επιβάλλοντας τη λογική ότι και οι άλλες Χώρες της Ευρώπης τα ίδια υφίστανται, επειδή δανείσθηκε πρόσφατα με επιτόκιο 1,9%…

http://neotera.wordpress.com/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο εντός των πυλών ανθελληνισμός”

cron