Προφήτης προβλέπει το τέλος του κόσμου στις 19 Ιουλίου του 2012

1
Προφήτης προβλέπει το τέλος του κόσμου στις 19 Ιουλίου του 2012



Στις 19 Ιουλίου του 2012 έρχεται η συντέλεια του κόσμου, σύμφωνα με τον αυτοαποκαλούμενο προφήτη «Ζουρούμπαμπελ», ο οποίος εγκατέλειψε τις Ηνωμένες Πολιτείες για να εγκατασταθεί με την οικογένειά του στη Φαιά Πέτρα του δήμου Σιντικής. Εκεί έχει στήσει το κοινόβιο του και περιμένει την Δευτέρα Παρουσία.

Μέχρι να έρθει η καταστροφή καλλιεργεί λαχανικά, φροντίζει τις κότες και τις γαλοπούλες του, ενώ όταν του μένει χρόνος, ανεβάζει βίντεο με … «κηρύγματα» του στο YouTube. Ο «Ζουρούμπαμπελ» υποστηρίζει ότι Θεός του υπέδειξε να καταφύγει στο μικρό χωριό, προκειμένου να σωθεί από τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που όπως υποστηρίζει, θα ξεσπάσει τον Ιούλιο και θα είναι καταστροφικός για ολόκληρο τον πλανήτη.

Όπως μεταδίδει το infoserres.gr, εκτός από τον ίδιο και την πολυμελή οικογένεια του, άλλη μία οικογένεια από την Αμερική εγκαταστάθηκε πριν λίγο καιρό στο κοινόβιο που έχει δημιουργήσει σε αγρόκτημα έξω από το χωριό. Σύντομα αναμένεται μία ακόμη οικογένεια από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σκωτία. Ο προφήτης αποκαλύπτει ακόμη ότι ο Θεός τους είπε να Φαιά Πέτρα, για να προστατευτούν.

«Θα συμβούν πολλά άσχημα πράγματα στον πλανήτη τους επόμενους μήνες. Ο τόπος αυτός είναι «προστατευόμενος» από τον Θεό και θα έρθουν και άλλοι άνθρωποι από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες του εξωτερικού», δηλώνει με νόημα ιδιόρρυθμος «Ζουρούμπαμπελ».

Όπως και να έχει ο προφήτης έχει κερδίσει την συμπάθεια του κατοίκων του μικρού χωριού, παρότι δεν ασπάζονται τις θεωρίες του. Αν λέμε αν οι προβλέψεις του επιβεβαιωθούν μια στο εκατομμύριο, η Φαιά Πέτρα των λιγοστών κατοίκων θα γνωρίσει μεγάλες δόξες επί Δευτέρας Παρουσίας… Άλλος για την Φαιά Πέτρα μας;

Δείτε τι δήλωσε «Ζουρούμπαμπελ» στο κανάλι ''Τηλέ-Επιλογές'' των Σερρών:


phpBB [video]



madata.gr
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Προφήτης προβλέπει το τέλος του κόσμου στις 19 Ιουλίου του 2012

4
Αυτός ο προφήτης μάλλον έχει το δίκιο με το μέρος του.

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι, η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ) και ο Άξονας του Διαβόλου (Συρία-Ιράν-Βόρεια Κορέα-Ρωσία-Κίνα) προετοιμάζονται πυρετωδώς για την τελική αναμέτρηση η οποία δεν είναι άλλη από τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορες Προφητείες”

cron