Ποιοί είναι οι Έλληνες "καταδότες" της τρόϊκας για την Άμυνα

1
Ο χαρακτηρισμός “καταδότης” είναι πολύ βαρύς, ωστόσο χθες, μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τις παράλογες απαιτήσεις της τρόϊκας στο χώρο
των ΕΔ, πολλοί από τον χώρο της Άμυνας, με στολή ή χωρίς στολή δεν δίστασαν να μιλήσουν για “καταδότες της τρόϊκας στο χώρο της Άμυνας”.

Πολλοί “φωτογράφησαν” ή μίλησαν για συγκεκριμένα “κέντρα οικονομικά και ερευνητικά”, τα οποία έχουν κατ΄επανάληψη “καρφώσει” στην τρόϊκα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον “επιδοματικό τρόπο πληρωμής” των στελεχών των ΕΔ. Και όπως όλοι οι “καταδότες”, λένε οι ίδιοι παρουσιάζουν την μισή αλήθεια,γιατί έτσι τους βολεύει.

Η αγανάκτηση εναντίον Ελλήνων αξιωματούχων που εκ των θέσεων τους συνεργάζονται με την τρόϊκα, είναι πλέον ανεξέλεγκτη και γι΄ αυτό “στόματα έχουν αρχίσει να μιλάνε”.

Τι έχει συμβεί;

* Οι τροϊκανοί σε κάθε συνάντησή τους με την ηγεσία ή με στελέχη του ΥΕΘΑ και των Επιτελείων δείχνουν μια τρομερή εμμονή για μια σειρά επιδομάτων που λαμβάνουν οι στρατιωτικοί. Είναι ενημερωμένοι από τον “ιταλό” που παρακολουθεί από κοντά το χώρο της Άμυνας και στον οποίο καταθέτουν τις πληροφορίες τους οι Έλληνες “αναλυτές”.

* Έχουν στοχοποιήσει “τα εκτός έδρας”, για τα οποία έχουν πληροφόρηση -απ΄ όσους χαρακτηρίζονται ως καταδότες- ότι τα περισσότερα είναι “μαϊμού”.

* Οι “πληροφοριοδότες” όμως δεν λένε και δεν εξηγούν στους τροϊκανούς ότι αυτή πρακτική εφαρμόστηκε με το ζόρι στους στρατιωτικούς από τις κυβερνήσεις της αντιπολίτευσης, οι οποίες αντί να αυξήσουν τους μισθούς των στρατιωτικών, τους “τόνωναν” το εισόδημα με τέτοιου είδους “παροχές” -ψίχουλα.

* Κανένας στρατιωτικός δεν θα είχε αντίρρηση να μην λαμβάνει τέτοιου είδους παροχές και να είχαν ενσωματωθεί αυτά τα χρήματα στο μισθό του. Αυτό δεν το λένε οι “καταδότες”.

* Οι τροϊκανοί παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ούτε καν την καταβολή του πτητικού επιδόματος στους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών! Και δεν αναφέρονται σ' όσους δεν υπηρετούν πλέον σε μονάδες πρώτης γραμμής. Ανφέρονται και σ' αυτούς που κάθε μέρα πετούν στο Αιγαίο. Επειδή οι τροϊκανοί δεν είναι ηλίθιοι,διακαιούται οποιοσδήποτε να υποθέσει ότι οι προθέσεις τους και τα… αιτήματά τους δεν είναι καθόλου αθώα.

Αποτελεί πρόκληση τεραστίων διαστάσεων η στάση της τρόϊκας. Και θα είναι πραγματικά ντροπή αν αποδειχτούν όλα αυτά περί “καταδοτών”, που απολαμβάνοντας τους παχυλούς μισθούς τους λένε ανοησίες και μισές αλήθειες, οδηγώντας τον πιο κρίσιμο τομέα του κράτους σε διάλυση. Ο αντιμιλιταρισμός -όπως και η ηλιθιότητα- πρέπει να έχει όρια. Το κακό είναι ότι το πρώτο μπορεί να αντιμετωπιστεί. Το δεύτερο θεωρείται από πολλούς αντίπαλος… ανίκητος.

Βέβαια όλα αυτά δεν μπορούν να αποτελέσουν σε καμία περίπτωση άλλοθι της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να κάθονται και να συζητάνε τέτοια ζητήματα με τον Τόμσεν και τους κουστουμαρισμένους νεαρούς που σέρνει πίσω του, οι γνώσεις των οποίων για τα οικονομικά πλέον τίθενται υπό σοβαρή αμφισβήτηση.
Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά πρέπει να κόψει κάθε συζήτηση που έχει σχέση με το “σκληρό πυρήνα” της Εθνικής Άμυνας. Και από την άλλη πρέπει μόνη της να σοβαρευτεί και να περικόψει, ότι μπορεί να περικοπεί από τη σπατάλη στο χώρο της Άμυνας. Κι αυτά φυσικά δεν μπορούν να αφορούν στη μείωση των μισθών των στρατιωτικών έστω και ενός ευρώ.
.\n.\n.\n\n
Εικόνα

Re: Ποιοί είναι οι Έλληνες "καταδότες" της τρόϊκας για την Άμυνα

3
Αν αναρτούσες καμιά φωτό ή ένα βίντεο σίγουρα θα μαθαίναμε περισσότερα για την αμαρτωλή δράση αυτών των ατόμων.

Α, και που είσαι, τους καταδότες των Τροϊκανών ο Γιάννης Παναγόπουλος τους αποκαλεί "κουκουλοφόρους"!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”