Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

1
Εικόνα
Η συγκλονιστική υπόθεση της βάρβαρης κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο πριν από μερικές ημέρες από άγνωστο άτομο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο αφού το θύμα είχε βρεθεί χτυπημένο τσακισμένο και σεξουαλικά κακοποιημένο σε τέτοιο βαθμό που οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην βαρβαρότητα και την εκδικητική μανία των χτυπημάτων του άγνωστου δράστη.

Όταν η Αστυνομία του νησιού κατέληξε μετά από έρευνα DNA σε μερικούς υπόπτους μεταξύ των οποίων ήταν και ένας Πακιστανός κάποιοι γέλασαν ειρωνεύτηκα λέγοντας ότι κάποιος «κακόμοιρος» αλλοδαπός θα την πληρώσει.

Όταν οι επιστημονικές και καθόλα αδιαμφισβήτητες έρευνες της Αστυνομίας έδειξαν ότι ο βασικός ύποπτος ήταν ένας 21χρονος Πακιστανός κάποιοι «προοδευτικοί» συμπατριώτες μας έγραφαν σε μπλόγκς ότι, «ορίστε που οι υποψίες τους επαληθεύονται, η Αστυνομία πάει να φορτώσει στον αλλοδαπό την υπόθεση».

Οι άνθρωποι αυτοί που ξεχνάνε ότι στην θέση της κοπελίτσας θα μπορούσε να είναι η αδελφή τους, η γυναίκα τους, η αρραβωνιαστικιά τους ακόμα και η ίδια η μητέρα τους, άρχισαν να εξαπολύουν τα βέλη τους κατά της Αστυνομίας και κάθε Έλληνα που πίστευε ότι ο θύτης είναι ο αλλοδαπός.

«Γενιές πεντακόσιες» πέρασαν οι υποστηρικτές των «προοδευτικών» ιδεών τον κάθε αστυνομικό, τον κάθε Έλληνα που ισχυριζόταν ότι το έγκλημα, όπως τελικά αποδείχτηκε, το είχε διαπράξει ο «κακόμοιρος» αλλοδαπός.

Η χολή και το μίσος που εξέπεμπαν τα λόγια την ομάδας των «λαθρολάγνων» με τις μοντέρνες προοδευτικές ανθελληνικές ήταν κάτι το αδιανόητο. Ούτε οι χειρότεροι εχθροί των Ελλήνων δεν θα μιλούσαν έτσι για όλους αυτούς τους οικογενειάρχες Έλληνες που φοβούνται για το μέλλον των παιδιών τους.

Και ξαφνικά το σύμπαν για όλους τους θολοκουλτουριάριδες, οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας, του ανθελληνισμού και του μίσους για οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ελλάδα, κατέρρευσε με την ομολογία του ανθρωπόμορφου κτήνους, του λαθροεισβολέα από την Ασία.

Το ανθρωπόμορφο αυτό τέρας, διότι πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που στην προσπάθεια του να κλέψει ένα κινητό από μία ανυπεράσπιστη κοπέλα της τσάκισε το σώμα στα βράχια και την κακοποίησε σεξουαλικά ομολόγησε ότι την χτύπαγε στα βράχια με τέτοιο μίσος γιατί πολύ απλά η κοπέλα αντιστάθηκε.

Διερωτάται κανείς μετά από αυτό. Εφόσον οι λαθρολάγνοι και οι διάφοροι "προοδευτικοί" πολιτικοί φορείς, ΜΚΟ και οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μας βομβαρδίζουν όλα αυτά τα χρόνια με αιτήματα όπως ότι πρέπει να σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμα των λαθροεισβολέων μήπως θα έπρεπε στην περίπτωση αυτή να εφαρμόσουμε ως πολιτεία σε αυτό το κτήνος την ποινή που προβλέπει η θρησκεία του.

Μήπως τελικά η ανοχή της κοινωνίας μας αποτελεί το καλύτερο περιβάλλον για την πραγματοποίηση των πιο απεχθέστατων εγκλημάτων από Ασιάτες, Αφρικανούς και κάθε λογής παράνομο εισβολέα αφού όλοι πια ξέρουν ότι στην Ελλάδα η ζωή του Έλληνα δεν έχει αξία όπως απέδειξε η περίπτωση του Μανώλη Καντάρη που τον έσφαξαν για μία κάμερα καθώς και των υπολοίπων 31 Ελλήνων πολιτών που δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς τους πρώτους 6 μήνες του 2012.

Μήπως τελικά είμαστε καταδικασμένοι να μας σφάζουν να μας κλέβουν να μας ληστεύουν τα μαγαζιά τα σπίτια μας να μας βιάζουν τις γυναίκες μας τις κόρες μας να μας ξυλοκοπούν και να μας ξεφτιλίζουν οι κάθε λογής αλλοδαποί εγκληματίες διότι έτσι προστάζει η πολυπολιτισμική Ευρώπη καθώς και η προοδευτική πολιτική καλλιτεχνική και ακαδημαϊκή ελίτ της χώρας.

Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να παραδίνουμε τις περιουσίες μας στον κάθε λογής αλλοδαπό εγκληματία και να θυσιάζουμε τα παιδιά μας στον σύγχρονο Μινωταυρο της Νέας Τάξης πραγμάτων.

Μήπως πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους αυτούς τους «ταλαιπωρημένους» αλλοδαπούς διότι δεν μπορούμε να «ικανοποιήσουμε» τα όνειρα και τις ορέξεις τους.

Μήπως τελικά όλοι μας είμαστε υποψήφια θύματα και θα ήταν καλύτερα να υποστούμε την μοίρα μας επιτρέποντας τον κάθε λαθροεισβολέα να λεηλατεί την περιουσία μας την αξιοπρέπεια μας και την ίδια μας την ύπαρξη.

Πόσοι ακόμα Έλληνες πολίτες θα πρέπει να δολοφονηθούν να βιαστούν να υποστούν ξυλοδαρμό από παράνομους εισβολείς από την Ασία την Αφρική και κάθε γωνιά του κόσμου για να αντιληφτούμε την γενοκτονία που εφαρμόζεται συστηματικά εδώ και δύο δεκαετίες στον λαό μας.

Ως πότε θα μας σφάζουν, θα μας ληστεύουν, θα βιάζουν τις γυναίκες μας και η διανόηση της χώρας μαζί με τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς θα μας κατηγορεί ως ρατσιστές επειδή θέλουμε να ζήσουμε με ασφάλεια.

Αλήθεια πόσοι θα διαμαρτυρηθούν για τις δολοφονίες 31 Έλληνων από αλλοδαπούς και την βάρβαρη κακοποίηση της κοπέλας αυτής.

Πόσοι θα βγούν στους δρόμους όπως έπραξαν για τον άτυχο Γρηγορόπουλο. Κανένας γιατί αμέσως η "προοδευτική" ελίτ της χώρας θα τους βάλει την ρετσινιά του ρατσιστή.

Δεν ξέρω οι περισσότεροι τι πιστεύουν αλλά το περιστατικό της 15χρονης απέδειξε ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν μετατραπεί σε «θηράματα» και κάποιοι μας αποδεκατίζουν κάθε μέρα….

Όσον αφορά τους λαθρολάγνους συμπολίτες μας με τις «προοδευτικές» ιδέες για όσους επιθυμούν ακόμα την εισροή περισσότερων ασιατών αφρικανών φίλων μας παρακαλούνται όπως προτρέψουν τις κόρες τους να κάνουν παρέα αφόβως μαζί τους.
Εικόνα
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων

Re: Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

2
Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να παραδίνουμε τις περιουσίες μας στον κάθε λογής αλλοδαπό εγκληματία και να θυσιάζουμε τα παιδιά μας στον σύγχρονο Μινωταυρο της Νέας Τάξης πραγμάτων;
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ; ΟΧΙ, ΠΟΤΕ!!! :D

Re: Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

3
Αλήθεια πόσοι θα διαμαρτυρηθούν για τις δολοφονίες 31 Έλληνων από αλλοδαπούς και την βάρβαρη κακοποίηση της κοπέλας αυτής.
ΚΚΕ
«Ως επίδειξη απανθρωπιάς και βαρβαρότητας της συγκυβέρνησης στα θύματα της μετανάστευσης» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ, με μία ανακοίνωση του, την χθεσινη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας.

Zougla.gr


Για την 15χρονη το ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ



ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση προσβάλει και τον πολιτισμό μας

4η Αυγούστου 2012. Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκράτους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμένοι, με σκυμμένο το κεφάλι είναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ . Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρό αυτό θέαμα που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση.

Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι, οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για το σχέδιο " Ξένιος Ζευς"!!! που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´ αρχήν τι σημαίνει Ξένιος Ζευς:

"Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους. "

Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρυκ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμά τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ότι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν. Τον πολιτισμό μας.

Αναρωτιόμαστε αν και σε αυτό το " επιχειρησιακό σχέδιο" της Κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ είναι αντίθετος με κάθε είδους πογκρόμ που προσβάλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα


Για την 15χρονη ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

4
Οι "αλλοδαποί" είναι κομμάντος ξένων παραστρατιωτικών οργανώσεων που χρηματοδοτούνται από τον Τζωρτζ Σόρος και το Ίδρυμα Ροκφέλερ.

Επομένως πρέπει να διαχωριστούν από τους πρόσφυγες του πολέμου που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους αναζητώντας μια καλύτερη ζωή σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα.

Re: Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

5
Πόσο ποσοστό είναι πρόσφυγες πολέμου;Ελάχιστο σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Και οι πρόσφυγες έχουν χαρτιά και ονόματα,ενω τους αλλους κανεις δεν τους ξέρει.
Το κακό είναι οτι υποστηρίζουν ολους νομιμους και μη και τους μη νομιμους να τους νομιμοποιησουν στο ονομα των ανθρωπινων δικαιωματων,ενω για τους Ελληνες λέξη!!
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

6
Τους "άλλους" τους έχουν στρατολογήσει οι νεοταξίτες στις επίλεκτες ομάδες κρούσης των παραστρατιωτικών οργανώσεων που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος και το ίδρυμα Ροκφέλερ. Τόσο χαζός πρέπει να είσαι για να πείς τα πράγματα με τ' όνομά τους;

Re: Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

7
Αυτό το 15άχρονο κορίτσι εσύ (ξέρεις «ποιός») το γύμνωσες, εσύ το βίασες, εσύ το τσάκισες…



Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος. Ένα 15άχρονο κορίτσι χαροπαλεύει στην εντατική. Πως νοιώθεις (δήθεν) «Προοδευτικέ Πολυπολιτισμικέ Αμύντορα» για το «κατόρθωμά» σου;

Βιασμένη, με τσακισμένο το κεφάλι και το κορμί της παλεύει για τη ζωή της.
Πως νοιώθεις εγχώριε Προστάτη του αλλοδαπού Κτήνους για το έγκλημά σου;
Είσαι αρκετά ευχαριστημένος;

Παιδί ακόμη…κι όμως έζησε έναν τέτοιον ανομολόγητο κι ασύλληπτο εφιάλτη.
Εσύ που επέτρεψες απερίσκεπτα σ’ αυτό το αλλοδαπό κτήνος να μπει στην χώρα και να περιφέρει την θανάσιμη ψυχική αρρώστια του, πως νοιώθεις τώρα;

Αυτό το παιδί απλά θέλησε να κάνει το πιο αυτονόητο πράγμα στον κόσμο. Αυτό που κάθε Ελληνόπουλο έκανε άφοβα μέχρι πριν κάμποσα χρόνια σ’ αυτόν τον τόπο. Μια βόλτα. Μια απλή βόλτα στην παραλία. Όπου συνάντησε τον χειρότερο εφιάλτη της.
Γονιέ, απλέ καθημερινέ Έλληνα Πολίτη, πως νοιώθεις τώρα για την αδιαφορία σου;
Όταν κάποιοι σου φώναζαν ότι θα έρθει και η σειρά σου, πάρε την τύχη στα χέρια σου, κουνήσου, σφύριζες κλέφτικα. «Σιγά τώρα, σ’ εμένα θα τύχει;»…έτσι δεν έλεγες; Γιατί τάχα φοβούμαι ότι έτσι εξακολουθείς να λες και τώρα δυστυχώς;
Ένα μικρό παιδί, ένα (ακόμη) Ελληνόπουλο δέχτηκε δολοφονική επίθεση από έναν αλλοδαπό αδίστακτο φονιά. Για ένα κινητό λέει το ανθρωποειδές. Χτυπήθηκε βάναυσα στο κεφάλι της. Ξεγυμνώθηκε. Βιάστηκε. Πετάχτηκε από ψηλά πάνω στα βράχια. Για να καλύψει το έγκλημά του, λέει. Για να μπορέσει να ξαναεγκληματίσει, υπονοεί. Τόση αξία έχει η ανθρώπινη ζωή στα μέρη του. Και μέσα στον νοσηρό αιματηρό κολασμένο ψυχικό του κόσμο επίσης. Καμία απολύτως αξία. Έτσι έμαθε, έτσι κάνει. Του είναι αδιάφορο εαν στην Ελλάδα δεν είναι επιθυμητό και αποδεκτό αυτό το «πνεύμα ζωής». Όχι. Η Ελληνική κοινωνία ΟΦΕΙΛΕΙ να ασπαστεί τα δικά του αιματηρά ήθη και έθιμα, τον «δικό του τρόπο ζωής». Έτσι λέει ο άθλιος τρόπος σκέψης, η εγκληματική φιλοσοφία ζωής στην οποία εμβαπτίστηκε στα μέρη του.

Πως νοιώθεις Έλληνα επιχειρηματία που τόλμησες να δώσεις δουλειά σ΄αυτό το κτήνος; Που του έδωσες το περιθώριο να «λάβει θέση πυρός» (εναντίον Ελλήνων, ενάντια στα παιδιά σου, στην οικογένειά σου, στους Γέροντές σου) μέσα στην Ελληνική κοινωνία; Αδιαφορείς, έτσι; Το κέρδος σου νά’ ναι καλά. Αυτό είναι το μόνο που σε μέλλει.

Ένα 15άχρονο κορίτσι ίσως δεν ζει αύριο. Κι αν ζήσει, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια που ήταν πριν απ’ αυτό τον εφιάλτη που έζησε. Έχασε για πάντα την ζωή που είχε δικαίωμα να ζήσει.
Όλοι εσείς που επιτρέψατε σ’ αυτό το αρρωστημένο κτήνος να περάσει τα σύνορα, να πάρει θέση στην Ελληνική κοινωνία και να κάνει αυτό το ανόσιο έγκλημα, πως νοιώθετε τώρα;

Αδιαφορείτε. Είναι απλό. Κρύβεστε πίσω από την γενικότητα των (δήθεν) «προοδευτικών θεωριών» σας.

Κάποιοι άλλοι κρύβεστε πίσω από την «γραφειοκρατία» που επιτρέπει τον πλουτισμό σας αρκεί να κάνετε τα «στραβά μάτια».
Κάποιοι άλλοι ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ να «σταθείτε άπραγοι» πίσω από το τετριμμένο «εγώ διαταγές εκτελώ, δεν ξέρω τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν ασκώ πολιτική»….

Κάποιοι άλλοι «ιθύνοντες» κρύβεστε πίσω από την ασφάλεια των «φρουρών» σας. Αυτούς που πληρώνετε με την βαριά φορολόγηση της φτωχολογιάς.

Μερικοί, ίσως – ενώ κάποιοι άλλοι τον συνέλαβαν για άλλη παράβαση – φροντίσατε να τον αφήσετε «ελεύθερο». Για να «ξαναεγκληματίσει». Και μάλιστα σε «χειρότερο βαθμό» από την πρώτη φορά. Γιατί το «ατιμώρητο έγκλημα» αναπόφευκτα «εκεί οδηγεί». Στο «χειρότερο έγκλημα». Κι αν όχι αυτό το συγκεκριμένο κτήνος, κάποιον άλλο σίγουρα. Όπως εκείνο το άλλο ανθρωποειδές, ο Γεωργιανός που κατέσφαξε την άμοιρη γυναίκα μέσα στο σπίτι της πριν λίγες ημέρες.
Τον είχατε στα χέρια σας και τον ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!

Κάνατε τουλάχιστον, όλοι εσείς οι «υπεύθυνοι» (Πολιτικής, Κοινωνίας, Πολιτείας) τον κόπο να σκεφτείτε ότι αύριο ίσως τύχει στο δικό σας παιδί αυτός ο εφιάλτης; Ή μήπως ο «μηχανιστικός καλορυθμισμένος εγκέφαλός σας το θεωρεί ως απαγορευμένη διαδικασία σκέψης» κάτι τέτοιο;

Μάλλον όχι. Αρνείστε να το σκεφτείτε και μόνο. Αλλιώς θα βλέπαμε δημόσια πράξεις μετανοίας σας. Πράξεις «διορθωτικές». Αλλαγή της πολιτικής σας και της καθημερινής πρακτικής σας.

Όχι. Τίποτα δεν άλλαξε στον «προσαρμοσμένο» politically correct νοητικό μικρόκοσμό σας.

Το βλέπουμε στο διαδίκτυο. Στα ΜΜΕ. Στις ημερίδες και τις «εκδηλώσεις» σας Πολιτικοί «Προστάτες του Πολυπολιτισμού και της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών». Παντού.

Οι οπαδοί σας αναμασούν διαρκώς την ίδια καραμέλα. «Θα μπορούσε να ήταν Έλληνας ο εγκληματίας. Δεν έχει καμία σημασία που είναι αλλοδαπός».

Αδιαφορείτε επιδεικτικά για τις στατιστικές «πατρότητας/εθνικότητας του ωμού εγκλήματος». Και που δείχνουν ΕΠΙΜΟΝΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ τους λαθρομετανάστες.

Είστε «ανεπίδεκτοι» συνειδητοποίησης του εγκλήματος που συντελείται. Είστε άκρως επικίνδυνοι πλέον. Για την ίδια τη ζωή του Ελληνικού λαού.
Αυτοχριστήκατε προστάτες αυτών των αλλοδαπών αποκτηνωμένων ανθρωποειδών. Και όχι μόνον αρνείστε να δείτε το έγκλημά σας αλλά τολμάτε να συνεχίζετε να καλείτε ακόμη περισσότερους αποκτηνωμένους λαθρομετανάστες να έρθουν και να περιφέρουν την φονική ψυχική αρρώστια τους στον τόπο μας.

Είστε άκρως επικίνδυνοι για την Εθνική Ασφάλεια πλέον με την πολιτική σας στάση και συμπεριφορά.

Τελείτε έγκλημα κατά του Ελληνικού Λαού. Έγκλημα επίμονο και διαρκείας. Έγκλημα «κατά συρροήν». Εν πλήρη γνώση σας.

Το ίδιο και οι Πολιτειακοί Παράγοντες που σας επικροτούν και σας στηρίζουν.

Το ίδιο και τα ΜΜΕ που σας προσφέρουν αφειδώς την στήριξή τους.

Το ίδιο και ο «πανταχόθεν κυρίαρχος (δήθεν) προοδευτικός» καλλιτεχνικός χώρος που φροντίζει διαρκώς να καλύπτει το έγκλημά σας και να ωραιοποιεί την εικόνα σας προς τον «θεατή/δέκτη της αντεθνικής προπαγάνδας σας».

Εσείς τοποθετήσατε εκείνο το κτηνώδες ανθρωποειδές μέσα στην Ελληνική κοινωνία απέναντι από το ανήλικο θύμα του.

Εσείς της δώσατε το θανάσιμο χτύπημα.

Εσείς της λυώσατε το κεφάλι χτυπώντας το αλύπητα.

Εσείς την ξεγυμνώσατε.

Εσείς βιάσατε αυτό το παιδί.

Εσείς το πετάξατε αδίστακτα να τσακιστεί πάνω στα βράχια.

Είναι το παιδί σου….

έχει όνομα αυτό το παιδί…δεν είναι ένας απλός αριθμός στις στατιστικές σου όπως θα ήθελες…όπως θα προσπαθήσεις και πάλι να το μετατρέψεις….λέγεται ΜΥΡΤΩ…να το θυμάσαι αυτό…λέγεται ΜΥΡΤΩ και είναι το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ….
Κι όμως το ξεγύμνωσες…το βίασες….του τσάκισες το κεφάλι…αδίστακτα…αδιάφορα….

Και θα επωμιστείς τις συνέπειες. Τα επίχειρα των βδελυρών πράξεών σου.

Σύντομα.

Πόσους φόνους, πόσα βιασμένα παιδιά, πόσους σφαγμένους γέροντες πιστεύεις ότι θ’ αντέξει αυτή η υπνωτισμένη από την προπαγάνδα σου Ελληνική κοινωνία;

Σύντομα.
Σύντομα αυτή η κοιμισμένη κοινωνία θ’ αντιληφθεί τι της κάνεις τόσα χρόνια, θα σηκωθεί και θα σε πατήσει κάτω σαν το φίδι που πήγε ύπουλα για μια φορά ακόμη να δαγκώσει, αλλά έγινε αντιληπτό.

Σύντομα εγκληματία…

Έλληνα (;) εγκληματία πολιτικέ υποστηρικτή των Φονιάδων του Λαού σου….

Γιώργος Ανεστόπουλος / Γεράκι του Αιγαίου

φωτο: γεράκι του Αιγαίου
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

8
Ακούγεται κάπως ακραίο αυτό το σχόλιο, δεν νομίζετε;

Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει ΑΛΛΟΥ ν' αναζητήσουμε την αιτία του κακού και να εστιάσουμε την προσοχή στους παράγοντες που τροφοδοτούν και αναπαράγουν αυτό το σπιράλ μίσους απέναντι στο καινούργιο και το διαφορετικό.

Αυτή τη στιγμή ο πλανήτης βιώνει μια ανθρωπιστική τραγωδία.

Χωρίς τη Νέα Τάξη δεν θα υπήρχαν τέτοια φαινόμενα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας, ούτε καν φυλετικές διακρίσεις.

Δεν πρόκειται κανείς να κερδίσει τίποτε απολύτως απ' αυτό το αίσχος ρίχνοντας το βάρος των ευθυνών για την έξαρση της εγκληματικότητας αποκλειστικά και μόνο στους ξένους!

Φυσικά μεγάλο μερίδιο γι' αυτή την κατάσταση έχουν όλοι οι Ευρωπαίοι (και εμείς, ασφαλώς).

Re: Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

9
Στα τσακίδια όλοι οι λάθρο.... Και φεύγοντας να πάρουν μαζί τους και τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ... Γκρεμοτσακιστείτε από τη πατρίδα μας.... Κι όσο γι αυτό το κάθαρμα το στιγερό δολοφόνο να εφαρμοστεί ο νόμος της πατρίδας του, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο....
.\n.\n.\n\n
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”