Re: ΕΚΤΑΚΤΟ

10
Άν είναι όντως έτσι όπως το λες, τότε έχει καλώς.

Ωστόσο οι πληροφορίες που διέρρευσαν στο Web μου φαίνονται αξιόπιστες (γίνονται συζητήσεις γι' αυτό το θέμα και σε άλλα αντινεοταξικά fora).

Θα σε γελάσω αλλά δεν μπορώ ειλικρινά να εγγυηθώ τίποτα αν στις 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής σκάσει η μετεωρολογική βόμβα πάνω από τα κεφάλια μας.

Και μη σου πω πως ο κ. Γιώργος Φαραζουλής (πρώτη φορά ακούω τ' όνομά του) ομολόγησε κυνικά την εμπλοκή των ΗΠΑ στις δύο καιρικές βόμβες που έπληξαν πρόσφατα τη χώρα δολοφονώντας 3 συνανθρώπους μας.

Τα ΜΜΠΕ φρόντισαν να μην προβληθούν οι δηλώσεις του κ. Φαραζουλή για να μην μάθει κανένας όλη την αλήθεια γύρω από τα βρώμικα οικονομικογεωπολιτικά παιχνίδια των Αμερικανών.

Η απόδειξη ότι υπάρχει ένας πράκτορας της CIA στους κόλπους του ΕΛΓΑ θεωρείται πλέον δεδομένη.

Re: ΕΚΤΑΚΤΟ

11
Τελικά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που περίμεναν οι απανταχού συνομωσιολόγοι και τρομολάγνοι δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα κακόγουστο αστείο.

Το βαρομετρικό χαμηλό για το οποίο έγινε τόση φασαρία από τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες ήρθε εξασθενημένο!!!

Προφανώς οι Αμερικάνοι σκέφτηκαν πως η κυβέρνηση "έλαβε" το μήνυμα και αποφάσισαν να μεταθέσουν το χτύπημα "μέχρι νεωτέρας".

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή: οι ΗΠΑ ανέθεσαν στον Μαρκ Φλάναγκαν να στείλει το τελεσίγραφο του ΔΝΤ για την ΑΟΖ "πακέτο" με τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου δίνοντας τουλάχιστον μια μικρή διωρία στην τρικομματική για να το ξανασκεφτεί. Μαστίγιο και καρότο δηλαδή.

Re: ΕΚΤΑΚΤΟ... TO HAARP ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

12
Ασε μας ρε Hercules με τα τρελά σου,μια έτσι και μία γιουβέτσι.

Οτι και να γίνει κάτι θα βρείς να πείς.

Εχεις γεμίσει όλο το φόρουμ με παρόμοια γελοία πόστ.


Ελπίζω να πήρες το μαθημα σου για ακόμα μία φορά και να σταματήσεις επιτέλους με όλα αυτά τα αστεία που είναι προϊόν της φαντασίας σου και του παραλόγου.....


Αν δεν μπορείς να δείς τα απλά και τα αυτονόητα,πως θα αντιμετωπίσεις όλα τα υπόλοια :blue
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: ΕΚΤΑΚΤΟ

13
Αφού τα περισσότερα posts μου είναι γελοία, τότε γιατί δεν διαγράφεις αμέσως το προφίλ μου;

Εδώ και αρκετούς μήνες σου έστειλα PM με την επιθυμία να φύγω από το forum μετά από τρία χρόνια παρουσίας μου στην κοινότητα χωρίς να λάβω τη στοιχειώδη απάντηση της ικανοποίησης του αιτήματός μου!

Προς Θεού, αυτή τη φορά σου ζητώ να πράξεις το αυτονόητο :ex :ex :ex

Με 4635 posts στο ενεργητικό μου έκλεισα τον κύκλο μου.

Καλή συνέχεια και καλό αγώνα, παλιόφιλε. :wink:

Re: ΕΚΤΑΚΤΟ... TO HAARP ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

14
Ήρεμα βρε Herculako! Μην το παίρνεις κατάκαρδα βρε συ...Σίγουρα έχεις προσφέρει στο φόρουμ, δεν είπε κανένας ότι πρέπει να διαγραφείς. Άλλωστε δεν λειτουργούν έτσι εδώ οι διαχειριστές, υπάρχει ελευθερία έκφρασης και άποψης. Όμως από τη στιγμή που επιλέγεις να υποστηρίζεις κάποιες ακραίες απόψεις που εμείς ο απλός λαός δεν πολυκαταλαβαίνει και πολλές φορές δυσανασχετεί, πρέπει να μπορείς να αντέχεις και κάποια πράγματα μετά, όπως καυστικά σχόλια, λίγο δούλεμα, ακόμα και κατακραυγή. Οι παρατηρήσεις και η κριτική είναι μέσα στο πρόγραμμα, εφ ΄όσον εκτίθεσαι εδώ δημόσια, όπως όλοι μας.
Οπότε χαλάρωσε. Πάρτο αλλιώς λιγάκι. Ο αντίλογος πάντα πρέπει να μας βελτιώνει και να μας ωθεί στην αυτοκριτική και στην παραδοχή των σωστών που μας λένε οι άλλοι. Αν βέβαια θέλεις να φύγεις, είναι δικαίωμά σου.
Πάντως αν με ρωτήσεις εμένα μου αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι :dance2:
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων

Re: ΕΚΤΑΚΤΟ... TO HAARP ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

15
Φίλε Spartan η αποχώρησή μου από το forum είναι προσωπική μου επιλογή.

Πέρασαν σχεδόν τρία ολόκληρα χρόνια και πιστεύω ότι συνείσφερα αρκετά στις συζητήσεις αν και κάποιες από τις απόψεις μου δεν ήταν αρεστές σε ορισμένα μέλη της κοινότητας. Θεώρησα λοιπόν πως ήρθε ο καιρός να σας αφήσω οριστικά.

Υποφέρω από τη νόσο του Asperger από τότε που γεννήθηκα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν αντέχω τα καυστικά σχόλια.

:sorry αλλά παραείμαι ευαίσθητος.

Κλείνοντας αυτό το αποχαιρετιστήριο μήνυμα οφείλω να σας ομολογήσω ότι παρά τις μασονικές μου ρίζες τις οποίες κληρονόμησα από τους προγόνους μου παραμένω στο αίμα και τη ψυχή Ελληνοπόντιος (με όλη τη σημασία της λέξης) ο οποίος θα μάχεται μέχρι θανάτου για τη σωτηρία της πατρίδας.

Οι παππούδες μου παρόλο που ήταν Μασόνοι αντιστάθηκαν και πολέμησαν γενναία τους επικυρίαρχους στους δύο παγκοσμίους πολέμους του 20ού αιώνα αποκηρύσσοντας και αποβάλλοντας τις σκοταδιστικές ιδεολογίες τους.

Το ίδιο σκοπεύω να πράξω στον τρίτο παγκόσμιο που έρχεται βαδίζοντας σταθερά στα χνάρια τους.

Από μικρός ονειρευόμουν μια διαφορετική Ευρώπη την οποία δυστυχώς δεν γνώρισα ποτέ. Εύχομαι οι μακρυνοί μου απόγονοι να μη γνωρίσουν τη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει σήμερα ο πλανήτης.

ΥΓ. Μ' έπεισες.

Άντε, θα μείνω για να σου κάνω το χατήρι, :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “HAARP και άλλα υπερόπλα”