Ας μιλήσουμε για κάτι που δεν σου πρότεινε κανείς να κάνεις μέχρι σήμερα...

1
Παρατηρώ καθημερινά την εξέλιξη μας για να αντιληφθώ πότε πλησιάζουμε στην κρισιμη ώρα αφύπνισης ως λαός!
Κοιτάζω επισταμένα τι επιλέγουν να δημοσιεύουν μπλογκ που ανήκουν σε δημοσιογράφους (Συστημικους), μπλογκ που ανήκουν σε ελευθέρους μπλόγκερς, κοιτάζω τα γκρουπ στο face , είτε τα αφυπνιστικά ειτε αυτά που ανήκουν στην κλασική γωνία αντίληψης ....τα συστημικα όπως τα ονομάζω και αυτα.
Κοιτάζω τους ανθρώπους χρήστες και αναλύω μέσα από τα σχόλια τους αν υπάρχει κάποιο ψήγμα αντιληψεις της πραγματικότητας ...όχι αυτής που έχουν ενορχηστρώσει οι μαέστροι του σύμπαντος άλλα ..την πραγματική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Είναι απίστευτα τα συμπεράσματα που βγαίνουν από κάποιες ειδήσεις και σχόλια ...για παράδειγμα θα αναφέρω μια που είχα διαβάσει πριν καιρό ...Οι καραμπίνες ...έλεγε το άρθρο έχουν μεγάλη ζήτηση ..και δεν θυμάμαι το νούμερο άλλα ήταν 100δες χιλιάδες οι αγορές..!!
Αν με ρωτήσεις πως το είδα εγώ αυτό ,αν δηλαδή είδα σε αυτή την είδηση μια κίνηση μαζική αφύπνισης θα σου απαντήσω ΟΧΙ με κεφαλαία !
Θα μπορούσα να αρχίζω να έχω μια αισιοδοξία αν άκουγα από αύριο ότι η υιοθεσία αδέσποτων σκύλων ξεκίνησε να έχει μεγάλη ζήτηση!!!!

Εικόνα
Ας το αναλύσουμε λίγο το θέμα...έχεις μέσα στην πόλη σου 400.000 όπλα που ανήκουν σε αλλοδαπούς ..παράνομα όπλα !!
Έχεις μια αύξηση εγκληματικότητας κατά δεν θυμάμαι και εγώ πόσες μονάδες εξαιτίας των αλλοδαπών!!
Έχεις μια παγκόσμια νέα τάξη που θέλει να σε κυριαρχήσει απόλυτα ..όχι οικονομικά ,όχι κρατικά ,όχι από τον ορυκτό πλούτο (όλα αυτά είναι τα απλά σεναριακια).!!...Θέλει την Υποταγή σου...την απόλυτη Υποταγή σου!
Έχεις τις τράπεζες που ανα πάσα στιγμή θα σου κλέψουν και το παντελόνι και συνάμα έχεις την δικαιολογία που να τα πάρω τα λεφτά ...να με ληστέψουν στο σπίτι? (Για αυτό και ίσως τα περισσότερα αστυνομικά δελτία στην σημερινή εποχή μπορεί να είναι και κρυφών και άγνωστων υπηρεσιών αποστολές)
Άκουσε με λίγο , ο Σκύλος είναι ένα είδος φυλής που εδώ και 100αδες χιλιάδες χρόνια επέλεξε να είναι σύμμαχος σου !
Δεν θέλω να το πάω στην άλλη μυστική ιστορία της ανθρωπότητας και να σου μιλήσω για κυνοκέφαλους συμμάχους , ούτε να ξεκινήσω τώρα να σε πείσω για τον συμπαντικο πόλεμο ..που οι μόνοι που είναι πιο κοντά μας για συμμαχία αυτή την στιγμή είναι η φυλή τον κυνοκέφαλων!! Ούτε να αναφέρω το δώρο τους για προστασία...όλα αυτά μπορεί να σε κάνουν να μην αποδεχθείς την πληροφορία που θέλω να σου δώσω !
Ο Σκύλος είναι ένα ον ίσως το μοναδικό ον στο ζωικό βασίλειο που μπορεί να θυσιαστεί για να σε προστατέψει !!
Έτσι δημιουργήθηκε , με αυτή την εντολή!!
Εικόνα
Ο Σκύλος είναι ένα ον που έχει ιδιαίτερη ικανότητα να αντιλαμβάνεται από μεγάλη απόσταση τους άψυχους!! αυτούς που έχουν μόνο κουφάρι,κέλυφος!!
Μην με κάνεις να ακουστω ρατσιστής με το να σου θυμίσω τι κάνουν τα σκυλιά σε μερικούς αλλοδαπούς!!
Ούτε να σου θυμίσω ποιοι λαοί τρώνε τα σκυλιά ,ούτε να σου εξηγήσω γιατί η νέα τάξη πραγμάτων μέρα με την μέρα θα κάνει το θέμα κατοικίδιου να είναι όλο και ποιο δύσκολο!
Εικόνα
Πάμε πάλι στον φίλιο και σύμμαχο μας που σε αυτή την πραγματικότητα έχει υπάρξει για να μας προστατεύει...ένας Σκύλος μέσου βάρους 22-27 κιλά είναι πολύ ποιο επικίνδυνος από μια καραμπίνα ..μιας και έχει αλάνθαστο ένστικτο και δεν σου αποφέρει νομικές ευθύνες ...τουλάχιστον όχι τέτοιες ώστε να σου στερηθεί η Ελευθερία ..όπως πχ με μια καραμπίνα!
Ένα αδέσποτο που θα το σώσεις από την ευθανασία και θα τους δώσεις αγάπη θα είναι ένα από τα καλύτερα όπλα Άμυνας σου σε περίπτωση πτώσης του κοινωνικού ιστού και πλιάτσικου!
Είναι τσάμπα να πάρεις ένα αδέσποτο ...ενώ μια καραμπίνα κοστίζει από 400-1000 !! Το δηλώνεις και το αδέσποτο αλλα δεν σταμπάρεσαι και ελέγχεσαι όπως να δηλώσεις μια καραμπίνα !!
Μπορείς να το ταΐσεις με αποφάγια σου δεν σου κοστίζει ...μπορείς να έχεις φαγητό από αυτά που πετάνε τα μαγαζιά ...δεν κοστίζει!!
Εικόνα
Σε μια περίπτωση γενικής εξέγερσης από αλλοδαπούς οπλοφόρους κάνεις δεν στερεί το δικαίωμα στον Αθηναίο πολίτη να αμολησει για "βόλτα" 500.000 σκυλιά....!!!
Κοίτα ...ΑΚΟΥ ΜΕ ΚΑΛΑ ...είναι ένας πόλεμος ...διαφορετικός ...πολύ ποιο διαφορετικός από ότι μπορείς να φανταστείς .... Είναι μια μάχη να εκδικηθούν τον Οδυσσέα ...ΕΣΕΝΑ ! Οι αντινοοι είναι πολλοί , είναι άνευ θείας φλόγας , είναι ...άψυχα κουφάρια συγχρονισμένα και με εντολή να ανοίξουν την πύλη ....
Εσύ ανάμεσα σε ένα πολιτισμό που ξέφτισε και σε ένα πολιτισμό που είναι καθήκον σου να φτιάξεις έχεις να δώσεις μια μάχη ...που δυστυχώς έχει κανόνες ...για πρώτη φορά!! Είσαι εγκλωβισμένος ανάμεσα στο παλιό και στην δημιουργία του νέου...οι παλιοί νόμοι δεν θα σε αφήσουν ποτέ να αμυνθεις ....σκέψου λοιπόν τρόπο να τους παρακαμπτεις να τους κάνεις να λυγίζουν!!
Μην με κάνεις να μιλήσω για χάλκινα περιλαίμια στον φύλακα σκύλο σου ...είμαι σίγουρος ότι με πιάνεις .... Όταν λοιπόν δω ότι στην Αθήνα υιοθετήθηκαν 1.000.000 αδέσποτα ...θα αρχίσω να γελάω με ευχαρίστηση ..... και θα ετοιμάζομαι ...για μεγάλα, πολύ μεγάλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ!!
Εικόνα
Stranger ....Θα θυμώσεις λιγάκι το ξέρω ..άλλα ρε Βάαλ τι να κάνω σε τρώει και σένα ο κώλος σου!!
...Αφού το ξέρεις η Ελληνική αντίσταση...Πεπρωμενον Φυγείν Αδύνατον....!!!

Stranger
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων

2
O Stranger δεν ήταν αυτός που έλεγε οτι το διάστημα 20-22 Ιουνίου του 2013 κάτι σημαντικό θα γινόταν;Ε,έγινε τίποτα;Γεμίσαμε ψευδοπροφήτες!

Re: Ας μιλήσουμε για κάτι που δεν σου πρότεινε κανείς να κάνεις μέχρι σήμερα...

4
Kαι να ηταν η μόνη που έπεσε έξω,καλά θα ήταν.

Το περίεργο είναι που περιμένουμε κάποιον να μας πεί τι θα γίνει,σαν να πάμε σε διαδικτυακές καφετζούδες.
Ο άνθρωπος εκφράζει μια άποψη,με βάση τα δικά του στοιχεία και δικό του τρόπο σκέψης,δείχνει να έχει γνώσεις και να κατέχει το αντικείμενο,αλλά είναι απλα ένας άνθρωπος.

Και φυσικά άλλο το να κατέχω τις κοσμικές γνώσεις και άλλο την του Θεού γνώση.

Και ειδικά εφόσον αναφέρεται σε σύμμαχους κυνοκέφαλους και συμπαντικούς πολέμους!

Ο καθένας διαλέγει πλευρά λοιπόν,γιατί ο πόλεμος δεν είναι συμπαντικός,αλλά πνευματικός.

Re: Ας μιλήσουμε για κάτι που δεν σου πρότεινε κανείς να κάνεις μέχρι σήμερα...

5
Το περίεργο είναι που περιμένουμε κάποιον να μας πεί τι θα γίνει,


Ποιον είδες να περιμένει κάποιον να μας πει τι θα γίνει φίλε μου;
Ο άνθρωπος εκφράζει μια άποψη,με βάση τα δικά του στοιχεία και δικό του τρόπο σκέψης,δείχνει να έχει γνώσεις και να κατέχει το αντικείμενο,αλλά είναι απλα ένας άνθρωπος.
Ποιος είπε το αντίθετο;

Και φυσικά άλλο το να κατέχω τις κοσμικές γνώσεις και άλλο την του Θεού γνώση.


Ποιος κατέχει του Θεού τη γνώση; Μήπως εσύ; Μήπως εγώ; Ποιος;

Και ειδικά εφόσον αναφέρεται σε σύμμαχους κυνοκέφαλους και συμπαντικούς πολέμους!


Ποιος είναι τέλειος; :cooll

Ο καθένας διαλέγει πλευρά λοιπόν,γιατί ο πόλεμος δεν είναι συμπαντικός,αλλά πνευματικός.
Δεν σε κατάλαβα. Τι εννοείς;
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΠλάτων

Re: Ας μιλήσουμε για κάτι που δεν σου πρότεινε κανείς να κάνεις μέχρι σήμερα...

6
Spartan έγραψε:Αυτός απλά έπεσε έξω σε πρόβλεψη, αλλού ψάξε για ψευδοπροφήτες...(βλ. Μάξιμος)
O Μάξιμος δεν έχει αποδειχθεί ακόμα οτί είναι ψευδοπροφήτης,αλλά αν αποδειχθεί,να είσαι σίγουρος οτι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ.Δεν τους συμπαθώ τους ψευδοπροφήτες,και ο stranger μαζι με τον πατέρα Ελπίδιο,είναι 2 απο αυτούς.Και οι δύο προφήτεψαν μελλοντικά γεγονότα,και οι 2 (απ'οτι φαίνεται) έπεσαν έξω!Νομίζουν όλοι αυτοί οτι κάτι σπουδαίο κάνουν και προσπαθούν να φανούν ξεχωριστοί,καμπόσοι,αλλα η ζημιά που προκαλούν είναι μεγάλη για τα θύματά τους...Επειδή και εγω έχω πέσει θύμα μιας τέτοιας εν δυνάμει πλάνης,ξέρω πολύ καλά τι λέω...Κανένας οίκτος για τους ψευδοπροφήτες!

9
Γιατί γελάτε βρε παιδιά,ο Μάξιμος δεν είναι ψευδοπροφήτης,είναι αληθινός προφήτης του Θεού!Οσα έχει πει απο το 2006 έχουν βγει με καταπληκτική ακρίβεια,γιατί λοιπόν να μην βγουν και τα υπόλοιπα;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Η Δική μας Αντίσταση”