Τώρα που οι δικαστές μας απόδειξαν ότι το αυτόφωρο μπορεί να λειτουργήσει άνετα για τους πολιτικούς…

1
Εικόνα


…θα το ενεργοποιήσουν και για αυτούς που οδήγησαν τη χώρα με πλαστά στοιχεία στα μνημόνια;

Θα ενεργοποιήσουν το αυτόφωρο για τις 5.000 αυτοκτονίες, για τα παιδάκια που λιμοκτονούν στα σχολέιά, για αυτούς που πεθαίνουν από τη διάλυση της Υγείας, για το κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων, για τις λίστες Λαγκάρντ, για τις μίζες της Siemens κ.ο.κ…

Ή μήπως δεν περιλαμβάνεται στις εγκληματικές ενέργειες η δολοφονία του ελληνικού λαού;

Σίβυλλα
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Τώρα που οι δικαστές μας απόδειξαν ότι το αυτόφωρο μπορεί να λειτουργήσει άνετα για τους πολιτικούς…

2
ΘΑΑΑ το ενεργοποιουσαν εαν υπηρχε λογος,ομως δεν υπαρχει...

Που τα ειδες ολα αυτα που μας λες?
Ποιες αυτοκτονιες?Ατυχηματα ηταν(ξερεις οπως στην Σμυρνη...με τον συνωστισμο...)
Τα παιδακια δεν λιμοκτονουν,εφαρμοζουν την υγιεινη διατροφη.
Κανεις δεν πεθαινει απο την διαλυση της Υγειας,απλα οι ασθενεις δεν τηρουν τις συμβουλες των γιατρων τους.
Σχολεια και νοσοκομεια δεν κλεινουν,απλα ανακαινιση γινεται.
Λιστες,μιζες τι ειναι αυτα?
...Έτσι είναι ο 'Ελληνας και δεν φοβάται,τρελοί αγγέλοι πάνω του όταν κοιμάται\n Έτσι είναι ο Έλληνας και αν τον μπερδέψεις να ξέρεις δύσκολα πολύ θα ξεμπερδέψεις...

Re: Τώρα που οι δικαστές μας απόδειξαν ότι το αυτόφωρο μπορεί να λειτουργήσει άνετα για τους πολιτικούς…

3
Βαρέθηκα...

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ το Ναζισμό
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τη ΧΑ

αλλά αυτό που συμβαίνει είναι παρωδία!!
Γίνεται ένα τηλεοπτικό σόου από τα κανάλια και τις εφημερίδες.

Ακούμε για γιάφκες, και οπλοστάσια (με φωτό) και βλέπουμε αεροβόλα, μαχαίρια και τσεκούρια!
(έχω ένα τσεκούρι για να κόβω ξύλα, μήπως χρειάζομαι άδεια)

Η αστυνόμος είχε πιστόλι και τιζερ (χαχαχα)

Στην Κρήτη βρήκαν όπλα (λες και αν ανοίξεις σπίτια πασόκων εκεί θα βρεις μόνο τσικουδιά)

Διαβάζουμε για προκλητικές δηλώσεις της κόρης του Μιχαλολιάκου, αλλά όταν τις άκουσα ήταν λογικές για μια κόρη που διώκεται ο πατέρας της.

Βγαίνει δικηγόρος στον Αντ1 και μόλις λέει ότι δεν στηρίζονται οι κατηγορίες τον έκλεισαν άρον άρον.

Λένε ότι δε μπορεί να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση η ΧΑ ενώ δεν έχει γίνει δίκη ακόμα! ααα ρε νέα Βατοπέδια (τώρα μόκο, που πήγε η ποντικομαμή που γρύλιζε στον Άλφα για τους καλογέρους;;)

Παίδες, αυτό είναι πρόβα!!! Σε λίγο καιρό θα διώκονται τα πολιτικά, θρησκευτικά ή ότι άλλο φρονήματα.
Η δικτακτορία των ΜΜΕ!

Re: Τώρα που οι δικαστές μας απόδειξαν ότι το αυτόφωρο μπορεί να λειτουργήσει άνετα για τους πολιτικούς…

4
Tι ψάχνετε να βρείτε?

Ολα και όλοι μέρος του ίδιου σχεδίου ειναι!


Τροφοδοτούν με οργή ολον τον Ελληνικό λαό σε όποιο πολιτικό κόμμα και αν ανήκουν ή δεν ανήκουν.


Τα πράγματα μπαίνουν στην τελική ευθεία και ετοιμάζονται να δημιουργησουν χάος στην Πατρίδα μας, διότι το παιχνίδι τους τελιώνει.


Ο επόμενος μήνας θα ειναι πολύ κρίσιμος....
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Τώρα που οι δικαστές μας απόδειξαν ότι το αυτόφωρο μπορεί να λειτουργήσει άνετα για τους πολιτικούς…

5
όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων, αλλά βρέθηκε ένα κόμμα [χ.α] και τους χάλασε την σούπα βλέπετε, αν δεν ήταν η [χ.α] θα ήταν κάποιο άλλο κόμμα, δεν συμφωνώ βέβαια με την βία και τον ναζισμό αλλά ήταν το μόνο κόμμα που τους έκανε άνω κάτω στη βουλή. ο κασιδιάρης σε μια δημοσκόπηση [αν και πειραγμένη] λάμβανε 21% για δήμαρχος Αθήνας και τους χάλασε, και όχι μόνο αυτό αλλά και η συνεχόμενη αύξηση του κόμματος, αν νομίζουν ότι θα πετύχουν κάτι με αυτά που κάνουν και τα παιχνίδια που παίζουν, ότι σε περίπτωση παραίτησης βουλευτών της [χ.α] δεν θα γίνουν εκλογές, είναι βαθιά νυχτωμένοι, αλλά μην λέμε και πολλά γιατί το μάτι του καράφλα [δενδια] και τα τσιράκια του παρακολουθούν.

1.Ν.Δένδιας: "Κυνηγήστε τους νεοναζί στο διαδίκτυο"!

*Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια η αρμόδια Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα κυνηγήσουν τις νεοναζιστικές ομάδες στο διαδίκτυο, οι οποίες προτρέπουν ευθέως σε κακουργηματικές πράξεις. Σκοπός είναι η άμεση καταπολέμηση της δράσης τους.

Μάλιστα ο κ.Δένδιας σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως η υποκατάσταση των οργάνων της τάξης από αυτόκλητους τιμωρούς δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή διεμήνυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Δένδιας, «αρμόδια για τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας ασφάλειας είναι μόνον τα εντεταλμένα Όργανα του Κράτους και γι' αυτό «δεν μπορεί να γίνει ανεκτή οποιαδήποτε προσπάθεια υποκατάστασης των αρμοδιοτήτων τους από οιονδήποτε».
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο υπουργός στην καταπολέμηση της δράσης νεοναζιστικών ομάδων στο διαδίκτυο, οι οποίες, όπως σημείωσε, προτρέπουν ευθέως σε κακουργηματικές πράξεις.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δεσμεύθηκε για την συνέχιση και εντατικοποίηση των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πρωτεύουσας, όπως έγινε και χθες στον Άγιο Παντελεήμονα και στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στην ενίσχυση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, στην πύκνωση των περιπολιών έξω από υποκαταστήματα τραπεζών και ΑΤΜ, ειδικά τις ημέρες καταβολής συντάξεων, στην καταπολέμηση του παρεμπορίου, στην αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων και της παράνομης στάθμευσης κ.α.
Ειδική αναφορά έκανε μεταξύ άλλων στην ανάγκη παρουσίας τροχονόμων κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών στα σχολικά συγκροτήματα, στην καταπολέμηση του εμπορίου και μικρεμπορίου ναρκωτικών, όπως και του φαινομένου της επαιτείας σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση μικρών παιδιών

2.Οριστικό: Αλλοδαποί στο γένος θα γίνονται αξιωματικοί στις ΕΔ & τα ΣΑ!


*Οι δυνάμεις που απεργάζονται την αλλοίωση της εθνοτικής ταυτότητας των Ελλήνων εκμεταλλέυονται την συγκυρία και την αμυντική θέση που έχουν λάβει οι πατριωτικές δυνάμεις σε όλα τα κόμματα (ειδικά σε ΝΔ, ΧΑ και Ανεξάρτητους) και προωθούν τον λεγόμενο "αντιρατσιστικό νόμο" ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας 100% ρατσιστικός νόμος κατά των γηγενών Ελλήνω.

Την δέσμευση ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα προωθηθεί σύντομα προς ψήφιση στη Βουλή παρείχε προς τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ, υπό τον γραμματέα του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη, με τα οποία συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ταυτοχρόνως λάμβάνει τέλος η προσπάθεια να επαναφερθεί το νομοσχέδιο που εμποδίζει την εισαγωγή αλλοδαπών προς το γένος στις στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας. Σχετική διαβεβαίωση δόθηκε στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν, παράλληλα, οι νομοθετικές πρωτοβουλίες "για την αντιμετώπιση της βίας και του νεοναζισμού" αναφέρει η επίσηνη ανακοίνωση, ενώ επισημάνθηκε και η ανάγκη ταχείας διεκπεραίωσης των δικαστικών διαδικασιών για τη διαλεύκανση των υποθέσεων που σχετίζονται με "ρατσιστικά εγκλήματα" (όχι για τα εγκλήματα που γίνονται σε βάρος των Ελλήνων. Αυτά μπορούν να περιμένουν...).
Βασικό πολιτικό εργαλείο των δυνάμεων που προωθούν την "εποεινικοποίηση των Ελλήνων, είναι το ΠΑΣΟΚ το οποίο πιέζει ή καλύτερα εκβιάζει με την αποχώρησή του από την κυβέρνηση για να γίνουν όλα τα παραπάνω
Τα πάντα εξαρτώνται τώρα από τις πατριωτικές δυνάμεις που έχουν απομείνει μέσα στη ΝΔ. Θα αντισταθούν ή θα δεχθούν την αποεθνοποίηση των Ελλήνων;

3.Ερευνα για blogs που υποστηρίζουν την ΧΑ

*Σε εξέλιξη είναι από το απόγευμα έρευνα για τους διαχειριστές blogs που υποστήριζαν την Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία Φύσσα.
H έρευνα διεξάγεται για να διαπιστωθεί ποιοι υιοθετούσαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και προέβαλαν γεγονότα που αφορούσαν δολοφονίες αλλοδαπών, γράφει το blog fimotro.
Η έρευνα διεξάγεται με εντολή του αντιεισαγγελέα Χ.Βουρλιώτη στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρει το blog

4.Θα απαγορεύεται εφεξής η διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες!

*Έρχεται ξανά ο "αντιρατσιστικός" νόμος ο οποίος στην ουσία θα είναι καθαρά ρατσιστικός για τους Έλληνες πολίτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι ανάμεσα στις διατάξεις του θα απαγορεύει σε οποιονδήποτε να δίνει τρόφιμα "μόνο σε Έλληνες"!
Δηλαδή θα απαγορεύει την αλληλεγγύη μεταξύ των γηγενών πολιτών, και θα απαγορεύσει την ελευθερία επιλογής, στο που θα διαθέτει κάποιος την βοήθειά του!
Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής» ο νέος αντιρατσιστικός νόμος που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση προβλέπει βαριές ποινές. Συγκεκριμένα, θα αποκλείονται κομματικοί σχηματισμοί από κάθε κρατική επιχορήγηση, θα εξοβελίζονται βουλευτές από τη Βουλή και θα αφαιρείται το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσους υποθάλπουν το ρατσισμό.
Επιπλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα, όσοι υμνούν το φασισμό και το ναζισμό θα υπόκεινται σε παραδειγματική τιμωρία με ως και τρία χρόνια φυλάκιση, αλλά και οικονομικά πρόστιμα.
Σκληρές θα είναι οι τιμωρίες και για όσους εμπλέκονται σε εκδηλώσεις μίσους, όπως αναφέρει, όπως η διανομή τροφίμων επιλεκτικά μόνο σε Έλληνες.
Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο νομοσχέδιο είχε κριθεί αντισυνταγματικό από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επτροπή της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την μεγάλη "πατριωτική" παράταξη της ΝΔ να το επαναφέρει, για να ικανοποιήσει τον κυβερνητικό "συναίτερο" του ΠΑΣΟΚ.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι θα κυνηγηθεί ο φασισμός και ο ναζισμός και ορθώς. Δεν αναφέρεται όμως εάν θα κυνηγηθούν γενικώς όλοι οι φασισμοί, όπως ο κόκκινος φασισμός, ο αναρχοφασισμός ή μόνο συμπεριφορές συγκεκριμένου χώρου.
Επίσης δεν ξεκαθαρίζεται πως η υπάρχουσα εκάστοτε κυβέρνηση δεν θα "εξαφανίζει" τους ενοχλητικούς πολιτκούς της αντιπάλους, απλώς "βαφτίζοντάς" τους φασίστες. Η λέξη από μόνη της είναι ιδιαιτέρως ασαφής.
Εν ολίγοις θα επιτρέπεται ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων; Θα αντιμετωπίζονται δεόντως όσοι δεν αναγνωρίζουν Γενοκτονίες των Ποντίων, Καταστροφή της Σμύρνης, και προσβάλλουν την εθνική, και την θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων; Η το νόμισμα θα έχει μια μόνο όψη;

defencenet

*ουδέν σχόλιον, οποιος εχει μυαλό και σκέφτεται καταλαβαίνει τι γίνεται, περαστικά μας.

Re: Τώρα που οι δικαστές μας απόδειξαν ότι το αυτόφωρο μπορεί να λειτουργήσει άνετα για τους πολιτικούς…

6
ouranofantor έγραψε:Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δεσμεύθηκε για την συνέχιση και εντατικοποίηση των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πρωτεύουσας, όπως έγινε και χθες στον Άγιο Παντελεήμονα και στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στην ενίσχυση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, στην πύκνωση των περιπολιών έξω από υποκαταστήματα τραπεζών και ΑΤΜ, ειδικά τις ημέρες καταβολής συντάξεων, στην καταπολέμηση του παρεμπορίου, στην αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων και της παράνομης στάθμευσης κ.α.
Ειδική αναφορά έκανε μεταξύ άλλων στην ανάγκη παρουσίας τροχονόμων κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών στα σχολικά συγκροτήματα, στην καταπολέμηση του εμπορίου και μικρεμπορίου ναρκωτικών, όπως και του φαινομένου της επαιτείας σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση μικρών παιδιών
... και όλα αυτά μη προσλαμβάνοντας νέους αστυνομικούς (βλέπε πανελλήνιες εξετάσεις), πως;;;

όσον αφορά τα blogs, θα ποινικοποιείται και η άποψη;

Re: Τώρα που οι δικαστές μας απόδειξαν ότι το αυτόφωρο μπορεί να λειτουργήσει άνετα για τους πολιτικούς…

7
εεεε καλά τώρα, θα βάλει τους ξεχαρβαλωμένους δημοτικούς αστυνομικούς για αυτά, και βέβαια θα ποινικοποιειται και η άποψη, όπως και η σκέψη,
είσαι ρατσιστής μου φαίνεται. :D

Re: Τώρα που οι δικαστές μας απόδειξαν ότι το αυτόφωρο μπορεί να λειτουργήσει άνετα για τους πολιτικούς…

8
όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων, αλλά βρέθηκε ένα κόμμα [χ.α] και τους χάλασε την σούπα βλέπετε, αν δεν ήταν η [χ.α] θα ήταν κάποιο άλλο κόμμα, δεν συμφωνώ βέβαια με την βία και τον ναζισμό αλλά ήταν το μόνο κόμμα που τους έκανε άνω κάτω στη βουλή. ο κασιδιάρης σε μια δημοσκόπηση [αν και πειραγμένη] λάμβανε 21% για δήμαρχος Αθήνας και τους χάλασε, και όχι μόνο αυτό αλλά και η συνεχόμενη αύξηση του κόμματος, αν νομίζουν ότι θα πετύχουν κάτι με αυτά που κάνουν και τα παιχνίδια που παίζουν, ότι σε περίπτωση παραίτησης βουλευτών της [χ.α] δεν θα γίνουν εκλογές, είναι βαθιά νυχτωμένοι, αλλά μην λέμε και πολλά γιατί το μάτι του καράφλα [δενδια] και τα τσιράκια του παρακολουθούν.

Eτσι θέλουν να φαίνεται...

Το παρασκήνιο είναι εντελώς διαφορετικό.
Νομίζεις ότι η χρυση αυγη ειναι κάτι το διαφορετικό?

Ολοι στην νεα τάξη ανήκουν!!!!

Αν με όλα αυτα δείς την χρυση αυγη αυριο μεθαυριο να μάχεται μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα πάρει την κυβέρνηση...... μην παρεξενευτείς.

Τα δύο άκρα και ο ολεθρος είναι κοντα..... :ex

Οχι ότι με τους δήθεν κεντρικούς, ο ολεθρος δεν ειναι κοντα.......... ένα και το αυτό!

Οπως και να έχει εμείς θα πάμε κατά διαόλου και ποιο κάτω απο τον πάτο του πάτου.

Αυτοί κάνουν την δουλεια τους για την οποία ειναι απεσταλμένοι και εμείς κοιμόμαστε τον υπνο του δικαίου,ασχολούμενοι με ότι μας σερβίρουν καθημερινώς!
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Τώρα που οι δικαστές μας απόδειξαν ότι το αυτόφωρο μπορεί να λειτουργήσει άνετα για τους πολιτικούς…

9
emman, προσυπογράφω αυτά που λες.

Εκείνο που μου έκανε τόση εντύπωση είναι τον τρόπο που τα ΜΜΕ, πλέον μπορούν να δημιουργήσουν "εικόνα" για κάποιο συμβάν.
Εν' τω μεταξύ δε βλέπω πολλούς να το αντιλαμβάνονται, γεγονός που με βγάζει από τα ρούχα μου.

Άρα το κατεστημένο, ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργεί νέα εικονική πραγματικότητα.

Όσον αφορά τη Χ.Α., κι εγώ πιστεύω ότι είναι πιόνι του συστήματος που ίσως σε μεταγενέστερο χρόνο το χρησιμοποιήσουν πάλι.
Ίσως να την ηρωοποιήσουν κάποτε γι' αυτό το σκοπό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”