Genpets: Γενετικά μεταλλαγμένα κατοικίδια στο σπίτι σας

1
Μεταλλαγμένα όντα φέρνουν την Νέα Εποχή
Εικόνα

εν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν επιτέλους ξυπνήσει και βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας! Είναι πασιφανές πλέον πως το κεφάλαιο κάνει κουμάντο στα πάντα, και όσο περνάει ο καιρός, αναπτύσσονται νέες μέθοδοι ελέγχου των συνειδήσεων και του ανθρώπου. Δεν τους φτάνουν πλέον οι νόμοι και τα μονοπώλια, η κυριαρχία τους γίνεται όλο και πιο ολοκληρωτική, έχοντας πλέον δυο πανίσχυρα εργαλεία στα χέρια τους : την βιοτεχνολογία και τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες.

Η βιοτεχνολογία, στην υπηρεσία του κεφαλαίου, έχει γεμίσει τον κόσμο με μεταλλαγμένα προϊόντα τα οποία αναπαράγονται και διασπείρουν το DNA τους παντού! Είναι η πρώτη γραμμή πειραμάτων, για τον έλεγχο του ανθρώπινου DNA και την υποταγή του σε συμφέροντα της Νέας Εποχής.

Είναι τυχαίο, νομίζεις, πως οι αλλεργίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, όπως το ίδιο και οι ιώσεις; Αλλά για αυτό υπάρχει λύση, τα εμβόλια που κανείς δεν γνωρίζει τι περιέχουν! Οι φαρμακευτικές εταιρίες, ασταμάτητοι κολοσσοί, συνεχίζουν να παράγουν φάρμακα που δεν αντιμετωπίζουν τα αίτια των ασθενειών, αλλά τα συμπτώματα. Έτσι, οι άνθρωποι είναι μόνιμα άρρωστοι και πληρώνουν για θεραπείες που απλά συντηρούν τις αρρώστιες τους. Κρύβουν τις θεραπείες που έχουν για τον καρκίνο και το AIDS, για να μην πούμε πως ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν αυτές τις παθήσεις!

Ψάχνεις για κατοικίδιο; Το Genpet είναι ένα κατοικίδιο φτιαγμένο με μεθόδους της βιοτεχνολογίας!
Ψάχνεις για κατοικίδιο; Το Genpet είναι ένα κατοικίδιο φτιαγμένο με μεθόδους της βιοτεχνολογίας!
Εφευρίσκουν νέα ψυχιατρικά σύνδρομα και φτιάχνουν για αυτά καινούργια φάρμακα που κανείς δεν γνωρίζει πως δρουν! Είναι πάλι τυχαίο, νομίζεις, πως μας λένε πως αυξήθηκαν οι ψυχιατρικές παθήσεις και φτιάχνουν φάρμακα που επιδρούν στον ανθρώπινο εγκέφαλο;

Οι μεγάλες εταιρίες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς όπως θα δεις παρακάτω. Διοχετεύουν στην αγορά εκτρώματα της βιοτεχνολογίας που κανείς δεν γνωρίζει αν είναι επικίνδυνα και τι θα προκαλέσουν στο οικοσύστημα. Τολμάνε και βάζουν χέρι στο ανθρώπινο DNA, βιάζοντας πραγματικά την φύση. Θέλουν φυσικά να επέλθει η Νέα Εποχή, όπου τα εβραιοκρατούμενα μασονικά lobby θα κυριαρχήσουν επί του πλανήτη. Παρακάτω θα δεις μερικά προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν τέτοιες εταιρίες: σκέψου πως αυτά τολμάνε και τα εμφανίζουν δημόσια — ποιος ξέρει τι άλλο μας κρύβουν σε μυστικά εργαστήρια!

Gen Pets
Επισκέψου την ιστοσελίδα τους τώρα! Τα Genepets είναι πραγματικά εκτρώματα που σπρώχνει στην αγορά η εταιρία “Bio- Genica” ως παιχνίδι για τα παιδιά μας. Η εταιρία, όπως λέει και στο FAQ της, παράγει αυτά τα μεταλλαγμένα ζωάκια με την προηγμένη τεχνολογία της “μικροένεσης ζυγώτη” με την οποία μπορούν να περάσουν σε ένα ζώο ότι γονίδια και πρωτεΐνες θέλουν.

Τα Genpets έρχονται συσκευασμένα σε πλαστικό, σε κατάσταση στάσης (δηλαδή σαν σε πάγο!), και έχουν αποτρόπαια όψη: ζαρωμένα, άτριχα, με ανύπαρκτα γεννητικά όργανα — σου θυμίζουν τον ξεμωραμένο γεροξούρα παππού σου! Κάθε Genpet περιλαμβάνει στην συσκευασία του manual οδηγιών, έναν μίνι καρδιογράφο και ένδειξη φρεσκάδας, για να γνωρίζεις αν είναι ζωντανό όταν το αγοράσεις.

Το πραγματικά τρομακτικό όμως είναι πως μπορείς να επιλέξεις τον χαρακτήρα του Genpet σου: έρχονται με χρωματικό κώδικα όπου το κάθε χρώμα αντιστοιχεί σε στοιχεία του χαρακτήρα τους. Ο έλεγχος της συμπεριφοράς τους γίνεται μέσω τις τροφής όπου η εταιρία λέει πως βάζει ειδικές ουσίες για να τα κρατάει πειθήνια και να υπακούν πάντα τον αγοραστή. Επίσης εκτός του ότι τα γονίδιά τους είναι πειραγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα, αν τους δώσεις διαφορετική τροφή από αυτήν που παρέχει η εταιρία να πεθαίνουν κατευθείαν! Έτσι είσαι υποχρεωμένος να αγοράζεις συνεχώς ειδική τροφή από την εταιρία.

Πέραν τούτου, έρχονται σε δύο εκδόσεις: η μία είναι προγραμματισμένη έτσι ώστε το Genpet να έχει χρόνο ζωής ένα έτος και η άλλη τρία έτη! Μήπως αυτές οι τεχνικές έχουν αναπτυχθεί και χρησιμοποιούνται και για τον έλεγχο του ανθρώπου; Τι συναισθηματικό αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά η όψη του και τι αντίκτυπο θα έχει ο προγραμματισμένος θάνατος αυτού του “κατοικίδιου”;

Δείτε εδώ και εδώ, τα χαρακτηριστικά αυτών των “παιχνιδιών” και το manual που τα συνοδεύει αντίστοιχα. Θα αφήνατε τα παιδιά σας να παίξουν με ένα τέτοιο έκτρωμα;
Εικόνα
http://fridge.gr/10098/trash-treasures/ ... onspiracy/
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Genpets: Γενετικά μεταλλαγμένα κατοικίδια στο σπίτι σας

2
Αν είναι δυνατόν!!!!
Πανε καλά ρε????
Τι έγινε εξαφανίστηκαν τα σκυλάκια και τα γατάκια από τη γη???

...και κάπως ετσι αύριο-μεθαύριο τα παιδακια που σήμερα παίζουν με τα "gen-pets"αντι να αποκτήσουν ένα μωρο,που δεν θα ξέρουν και το χαρακτήρα του,θα παραγγείλουν ενα από την εν λόγω εταιρία...

Δεν πάμε καλά δεν πάμε καθόλου καλά....
...Έτσι είναι ο 'Ελληνας και δεν φοβάται,τρελοί αγγέλοι πάνω του όταν κοιμάται\n Έτσι είναι ο Έλληνας και αν τον μπερδέψεις να ξέρεις δύσκολα πολύ θα ξεμπερδέψεις...

Re: Genpets: Γενετικά μεταλλαγμένα κατοικίδια στο σπίτι σας

3
Fake είναι.

Αυτό το είχε φτιάξει ένας καλλιτέχνης κάποτε ονόματι Adam Brandejs
http://www.brandejs.ca/details.php?view=genpets

Δυστυχώς δεν δουλεύουν τα Link πλέον.
Αλλά επειδή το είχα αποθηκεύσει στο παρελθόν που το έψαξα, παραθέτω ένα Screenshot με τα "στάδια παραγωγής" του καλλιτεχνικού έργου του καλλιτέχνη (δηλαδή το "πως τα έφτιαξε") για να το δείτε και εσείς.

Download Link:
http://www.sendspace.com/file/nky75o


Και παρακάτω μια εντελώς "πρόχειρη" (ίσα να πάρετε μια γεύση) παράθεση των κειμένων που είχε το Site του (μαζί με τις εικόνες) όταν δούλευε. Τώρα είναι Down το Site ως προς τα links που αποδείκνυαν οτι είναι Fake.

Adam Brandejs - Brandejs.ca - portfolio - Genpets/How [ 2005 ]
http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/How
SEARCH SITEM
Portfolio Journal Photos CV Contact
Enter your email
>>
AP
> next portfolio page
Portfolio
Animatronic Flesh Shoe Leaf Series
SFX
Grave Animation Genpets
What Where Why How
Gargoyle Bookend Host Creature ARG Theatre Posters Life-sculpture
Misc
Digital paintings Cloaked (Bronze)
Contact
CV
<< prev next >>
Join Mailing List
Genpets / How [2005]
Process (a low down on the physical construction)
It's hard to break down 8 months of work into a digestable format, but lets have a go anyways. This also helps give an idea of why the starting price for a non-animatronic Genpet is $800, the material cost alone for each Genpet is about $200, and as you can see, there's a lot of work to assemble and build each sculpture.
Everything you see, times 19 units.
1. White layer base plastic
1a. Clay sculpt of base plastic
1b. Silicon mould of sculpt
1 of 6
11/09/16/ 5:04 AM
Adam Brandejs - Brandejs.ca - portfolio - Genpets/How [ 2005 ] http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/How
1c. Positive plastic cast + sanding. This part becomes
the mould for vacuum forming
thin plastic overtop of.
2. Creature
2a. Sculpt of creature
1d. Vacuum forming of styrene plastic and then cutting finishing etc.
2b. 2 part silicon mould of creature+ 2 part plaster mother shell.
2c. foam latex or liquid latex casting of creature.
(Yeilds hollow versus not, depending on what sort of movement is desired)
3. sculpt of top plastic
3a. A sculpt is made over the 3b. A silicon mould is then taken of white layer to ensure a fast and perfect fit. this combined piece.
(rough stage pictured)
2 of 6 11/09/16/ 5:04 AM
,
Adam Brandejs - Brandejs.ca - portfolio - Genpets/How [ 2005 ] http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/How
3c. The positive
plaster 3d. The clear plastic is vacuum formed over the plaster is cast + hours & mould and then cut/finished.
hours of sanding.
4. Circuitry
One main circuit for control of the animal, and one sub board for control of the heart monitor
4a. Design of circuits 4b. Print process of 38 circuit boards
4c. Drilling of 1839 holes 4d. Soldering and completion (heart monitors pictured) 5. micorchip programming.
In first and second year college we experimented with the basic stamp. it's an eas platform, but limited and costly, thus for genpets I moved onto normal, production grade chips. My friend Rob Sherwin taught me the basics and got me going.
5a. Program for
controlling 5b. physical code dump onto blank chips. (test, recode
fresh strip, heart monitor as neccassary. repeat.) and
animatronics.
3 of 6 11/09/16/ 5:04 AM
y
Adam Brandejs - Brandejs.ca - portfolio - Genpets/How [ 2005 ] http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/How
6. Graphic design of packages
6a. Design (7 different colour versions) 6b. Print + cut 7. Screen printing of LED mask
7a. Design
7b. Print
7c. Cut, tape and place behind printed graphics.
8. cast misc plastic parts
The LED mask sits UNDER the printed graphics and controls the flow of light coming through the paper.
Printing on acetate with a laser printer did not yeild dark enough prints and light came right through, so it required actual screen printing (forgot to take photos, but just imagine me and a giant metal frame, and green goo eveywhere).
This yeilds a much more professional appearance as letters and numbers illuminate instead of just a blur o light from behind the graphics.
sculpt + mould tube mount (coming soon...)
9. paint + makeup on creatures
9a. Base coat 9b. Airbrush 9c. Makeup details
Crystal Pallister, a wonderful and brilliant makeup artist gave the Genpets their first breath of life. I must admit, it is the one part of the project I did not wholly d myself, but that's ok, becuase it made for an interesting second date.
Bruising is added around the wrists where the twist ties come into contact. Hair is then added to armpits.
10. Animatronics + robotics
comming soon...
4 of 6 11/09/16/ 5:04 AM
f
o
Adam Brandejs - Brandejs.ca - portfolio - Genpets/How [ 2005 ] http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/How
11. Final assembly.
Cutting a couple hundred twist ties (I think 250) to various lengths, glueing, etc.
There were of course other little things, like building the display unit, power supply setup, lcd stuff, dvd video, website, catalogue, I got my friend rob to help me blow wires through the tubing to power them and that alone took us an entire afternoon of looking like idiots. you get the point though.
more extended info.
Vacuform Photos
Electronic Circuits Conceptual Renderings (More images coming soon)
How the design evolved (Wal-Mart + Medical)
Plastics
What if you were to take biomedical equipment and packaging out of the lab, and place it in Wal-Mart? How would a package with these inspirations look? The originating design goal was to create packaging that would give this feel. Thus, the packages are smooth and white, with simplistic biomedical graphics.
While I struggled with whether or not embedded LED’s would be pushing it (when we compare these packages too todays cardboard + plastic), from the standpoint of a large corporation the LED lights do not equate to much of an additional cost but make the packs far more exciting and eye catching. Even the packages with embedded LCD screens for video clips, prices are dropping so fast I wager we’ll be seeing them outside of current uses in the very near future.
Animatronics
While the pieces are animatronic, the movement for most units is subtle. Early on it became clear that having all 19 animals moving would look very busy and would be very difficult for me and my budget. Thus 12 are 'sleeping' with only thei chests rising up and down, as the other units move and struggle.
This also made logical sense from the stand point of a company as having the animals asleep would be easier on the animal, as well as more acceptable to a consumer audience.
In the end, it forgoes any problems with animatronics that move jerky or unrealistically. Its accepted that the animals are asleep, and thus no one expects them to move a great deal, and the small bit of movement that they do have gets far greater reaction and looks more realistic than I myself even expected.
Creature design
As for the bioengineered creatures themselves, Hollywood really screwed me over. Anything not mammalian generally looks alien. Reptile features? Alien. Tentacles or flippers? Alien. It limited me into making something that doesn’t look
5 of 6 11/09/16/ 5:04 AM
r
a
Adam Brandejs - Brandejs.ca - portfolio - Genpets/How [ 2005 ] http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/How
Email this page to a friend
all that genetically altered. Ultimately, I chose to make something puppy like, but more like a toy doll. Logically speaking, how would a living toy be marketed? Why create a new market when you can use and extend an already proven one? Dolls are timeless, what better than a real living one that closely imitates a human child (that's the devils advocate speaking again...).
COPYRIGHT © Adam Brandejs 2005 - 201
Other items in the Genpets folder: > What > Where > Why
6 of 6 11/09/16/ 5:04 AM
1

Είναι γνωστό οτι στο ίντερνετ κυκλοφορεί ο,τι νάναι και ο καθένας "λέει και ισχυρίζεται ο,τι θέλει".
Αυτός που ψάχνει να βρει την αλήθεια όμως πρέπει για να βρεί την αλήθεια να διακριβώνει ο,τι περισσότερο μπορεί.
Ιδίως σε θέματα που δεν είναι και τόσο ανούσια όσο τα genpets, αλλά ουσιώδη και σωτηριώδη όπως πχ. είναι τα "θρησκευτικά ζητήματα", εκεί ο κίνδυνος δεν είναι απλά να πιστέψει ευκολόπιστα κανείς οτι δήθεν "υπάρχουν gen pets", αλλά να απωλεστεί λόγω του ότι ακολουθεί κάτι που δεν είναι σωστό, κλπ.

Προσοχή στις πηγές λοιπόν.
Ο καθένας μας μπορεί να την πατήσει, είναι πολύ εύκολο... :-)

Εικόνα
«Όσο κι αν είναι λίγοι αυτοί όπου διατηρούν την ευσέβεια, αυτοί είναι η Εκκλησία» (Αγ.Νικηφόρος)\n\n«Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶν δοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν.» (Λουκ.ιβʼ32)

Re: Genpets: Γενετικά μεταλλαγμένα κατοικίδια στο σπίτι σας

4
Δε ξέρω γιατί δεν δουλεύουν τα λινκ που έχεις πάντως, κατ εμένα είναι άκρως αληθινά προϊόντα που προορίζονται για να παίζουν παιδάκια με αυτά. Η επίσημη λειτουργική ιστοσελίδα εδώ -> http://www.genpets.com/index.php

Και όταν λέμε αληθινά είναι νομίζω προφανές ότι δεν λέμε πως είναι πραγματικά μεγαλωμένα βιολογικά όντα σε εργαστήριο, το διευκρινίζουμε αυτό για τυχόν παρερμηνείες, ειδικά όταν λέει :
Τα Genepets είναι πραγματικά εκτρώματα που σπρώχνει στην αγορά η εταιρία “Bio- Genica” ως παιχνίδι για τα παιδιά μας. Η εταιρία, όπως λέει και στο FAQ της, παράγει αυτά τα μεταλλαγμένα ζωάκια με την προηγμένη τεχνολογία της “μικροένεσης ζυγώτη” με την οποία μπορούν να περάσουν σε ένα ζώο ότι γονίδια και πρωτεΐνες θέλουν.
είναι προφανές ότι το marketing της εταιρίας προωθεί την ιδέα ότι είναι αληθινά όπως θα συνέβαινε π.χ. αν ήταν ένα λούτρινο ζωάκι το οποίο υποθετικά προωθείται ως "αληθινό αρκουδάκι".
Αναστασία έγραψε:Αν είναι δυνατόν!!!!
Πανε καλά ρε????
Τι έγινε εξαφανίστηκαν τα σκυλάκια και τα γατάκια από τη γη???

...και κάπως ετσι αύριο-μεθαύριο τα παιδακια που σήμερα παίζουν με τα "gen-pets"αντι να αποκτήσουν ένα μωρο,που δεν θα ξέρουν και το χαρακτήρα του,θα παραγγείλουν ενα από την εν λόγω εταιρία...

Δεν πάμε καλά δεν πάμε καθόλου καλά....
ναι ακριβώς, μαθαίνει σήμερα το παιδάκι ότι μπορεί να έχει κατά παραγγελία το gen pet του με τα χαρακτηριστικά που θέλει αυτό , αύριο θα παραγγέλνει ένα σκυλάκι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά - επιθυμητά - μεθαύριο ένα μωράκι, με συγκεκριμένα στοιχεία κτλ.
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Genpets: Γενετικά μεταλλαγμένα κατοικίδια στο σπίτι σας

5
Τις εικόνες απο το sendspace που εβαλα τις είδες?
Περιγράφουν την κατασκευη τους (καλλιτεχνικα).

Ηταν fake και στο site του καλλιτέχνη εμπαινες απο το site των genpets.
Εγω οταν το πρωτοειχα δει (τότε) το ειχα χαψει και εγω για αληθινο (η τεχνογνωσία υπάρχει, δεν θα ήταν καθόλου απίθανο από "τεχνική άποψη").

Ισως δοκιμαζουν την κοινη γνωμη μεσω ολων αυτων των fake περίεργων και καποτε μας πλασαρουν οντως κατι αληθινο για genpet...!!!
«Όσο κι αν είναι λίγοι αυτοί όπου διατηρούν την ευσέβεια, αυτοί είναι η Εκκλησία» (Αγ.Νικηφόρος)\n\n«Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶν δοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν.» (Λουκ.ιβʼ32)

Re: Genpets: Γενετικά μεταλλαγμένα κατοικίδια στο σπίτι σας

6
Να, υπάρχει μια κρυφή σελίδα που παραπέμπει στο site του καλλιτέχνη.

http://www.genpets.com/about.php

We invite you to REthink nature with Bio-Genica.



Disclaimer: Slow down, Stop, and Think. Do some research, breath a little, and think about your reaction and thoughts on the issue this site raises. and if you're excited at the prospect, perhaps you really need to stop and think even more than others. (explanation).

The quick explanation: Genpets is an award winning sculptural work of art that since 2005 has been displayed in art galleries and museum displays around the world and has had millions of hits to it's website.

The long explanation: have a read here.

Artist statement

In 1985, the US Patents and trademarks Office (PTO) affirmed the legal precedent, ruling that
genetically engineered plants, seeds and animal tissue could all be patented. Today, agricultural
crops are being modified and organisms with built-in obsolescence are being sold as commodities.
Life itself is quickly becoming a processed commodity in the privatization of nature. Biological
engineering by large companies, outside of nature has become a terrifying reality for my
generation to contend with.
Many times, research and development follow funding (usually fuelled by commercial interests).
Genpets takes a step back to examine trends in the pet craze and ponder where a new technology like Biotech may take it. A critical step in Genpets is that it also echoes current states such as pet stores and factory farms.
It's important to take a critical look at both sides of an issue before coming to any sort of conclusion. Bioengineering could lead to medical breakthroughs that save lives, but will it? Or will it be used in the same way we use the majority of technology in our lives.

Personal message form the author

Is Genpets then a 'hoax' becuase it's not real? One big fabrication, a lie to decieve and waste time? If it is, then so is almost every work of art ever created. The idea behind art, probably the most basic idea, is to create an illusion. Someone who paints a tree, unless they've posted a note beside the painting saying "this is not a tree" ("ce ne pas une pipe?") would then be a 'hoax' for the same reason. It is the image of an object that does not exist. Again, like many works of creation be it a novel or film, the idea is to get the viewer thinking about the issues it brings up, but it requires a certian suspension of disbeleif on the part of the viewer. It baffles me how many people are like "oh ha ha you got me". The idea isn't to 'get you'.... it's to help get you thinking about these issues, no matter what your oppinion.... If I simply shout 'It's not real!' on the main page, or throw my oppinion in your face with a large artist statement all that is lost, and then there's pretty much zero point to the entire website then. While I don't personally ever want to see genpets become a reality, I really like that there's such a strong dynamic in oppinions. so many people want one and and so many are aggressivly against it. Genpets is 100% meant to illict an emotional reaction but it's up to you the viewer to decide what that reaction is. That's why I'm more interested in writting an explanation like this then some heavy handed essay. I think that is where a lot of contemporary art fails.

I've written the Genpets website with a heavy dose of sarcasm, so while you can't see "the canvas" (and people complain that it's too 'real', simply reading the website should be enough to kick in that this isn't real. But failing that, and the fact there's no prices, there's no out of package shots, and that science isn't at this level yet, there's this explanation you're hopefully reading. Cheers.

You can view my personal site here http://www.brandejs.ca.

The sculptures themselves are for sale (people ask that a lot), however, as it took 9 months to create the 19 of them, no, they're not cheap. My personal site has the details. Again, they're not alive. I can write that 20 times but I'll still get atleast 3 emails each week asking me that question. I try to reply to most of the emails sent to genpets.com, to let people know they're not real, and even then, it's amazing how many people reply back still confused thinking that they're alive.
As the sculptures are rather expensive for non art collectors, I'd just reinforce there's the catalogue and t-shirts and such available via the media section. Nothing quite tops the looks you'll get from giving a genpet shirt as a gift.
LAPTONAS έγραψε:Δε ξέρω γιατί δεν δουλεύουν τα λινκ που έχεις πάντως, κατ εμένα είναι άκρως αληθινά προϊόντα που προορίζονται για να παίζουν παιδάκια με αυτά. Η επίσημη λειτουργική ιστοσελίδα εδώ -> http://www.genpets.com/index.php

Και όταν λέμε αληθινά είναι νομίζω προφανές ότι δεν λέμε πως είναι πραγματικά μεγαλωμένα βιολογικά όντα σε εργαστήριο, το διευκρινίζουμε αυτό για τυχόν παρερμηνείες, ειδικά όταν λέει :
Τα Genepets είναι πραγματικά εκτρώματα που σπρώχνει στην αγορά η εταιρία “Bio- Genica” ως παιχνίδι για τα παιδιά μας. Η εταιρία, όπως λέει και στο FAQ της, παράγει αυτά τα μεταλλαγμένα ζωάκια με την προηγμένη τεχνολογία της “μικροένεσης ζυγώτη” με την οποία μπορούν να περάσουν σε ένα ζώο ότι γονίδια και πρωτεΐνες θέλουν.
είναι προφανές ότι το marketing της εταιρίας προωθεί την ιδέα ότι είναι αληθινά όπως θα συνέβαινε π.χ. αν ήταν ένα λούτρινο ζωάκι το οποίο υποθετικά προωθείται ως "αληθινό αρκουδάκι".

Βλέπεις?
Η ψυχολογία λέει οτι το πρώτο στάδιο του πένθους είναι η "άρνηση"...!!!
Τα 5 στάδια του πένθους
Στάδιο 1ο: Άρνηση
Στάδιο 2ο: Θυμός
Στάδιο 3ο: Διαπραγμάτευση
Στάδιο 4ο: Θλίψη
Στάδιο 5ο: Αποδοχή
(είπες "για μένα είναι αληθινά" (και μάλιστα είπες "ΑΚΡΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ"...δηλαδή αυτό σημαίνει οτι όλες οι αποδείξεις που παρουσίασα δεν μετράνε για εσένα, παρά μόνο η "άρνησή" σου. Παρά τις αποδείξεις, δεν το δέχεσαι...!!!).
Δηλαδή δεν δέχεσαι την πραγματικότητα.
Προσπαθείς να "διαπραγματευτείς". Αν συνεχίσω να επιμείνω παρουσιάζοντάς σου διάφορες αποδείξεις κλπ οτι είναι ψέυτικα ενώ εσύ έχεις διαφορετική γνώμη, μάλλον θα "θυμώσεις", μετά θα "διαπραγματευτείς" (πχ. οκ, δεν είναι "βιολογικώς αληθινά", αλλά ίσως είναι "αληθινά παιχνίδια" πλαστικά για παιδιά που πωλούνται στα καταστήματα), μετά θα είσαι π.χ. "λυπημένος" που την πάτησες και εσύ...και στο τέλος θα "αποδεχτείς" οτι όντως ήταν Fake..!!!...κλπ "στάδια πένθους"...!!!). χεχε :-)
:-)

Για όλους μας ισχύουν αυτά (στάδια πένθους) και επαληθεύονται σε διάφορες καταστάσεις....(πχ. ερωτικές, θρησκευτικές, περίεργα θέματα όπως τα genpets, κλπ)
Μη νομίζεις, είναι όντως δύσκολο να αποδεχτεί κάποιος μια αλήθεια...!!! Ιδίως όταν του ανατρέπει πολλά πράγματα στην σκέψη του ή συνήθειες...κλπ..!!!
Αυτό συμβαίνει και διότι χρειάζεται "κόπο" (πνευματικό-εγκεφαλικό) για να καταβάλει ο άνθρωπος για να αποδεχτεί κάποια αλήθεια. Ενώ αν πχ. απλά "δεν το αποδεχτεί" (δηλαδή "απορρίψει" την αλήθεια) είναι "πιο εύκολο" από το να κινήσει ολόκληρο μηχανισμό σκέψης κλπ.

Περίπλοκος ο μηχανισμός του ανθρώπου....:-)
Όλοι μας το ίδιο είμαστε...don't worry...!!!


Απλά εκτείθονται σε museum ως έργα τέχνης...(και ας μην είναι "βιολογικά αληθινά" προϊόντα ή "ψεύτικα παιχνίδια" για παιδιά που θα φαντάζονται οτι έχουν δήθεν βιολογικό έκτρωμα για ζωάκι), αν πουλάει κάτι είναι κανένα t-shirt ή κούπες κλπ.
(βέβαια το χρήμα είναι γλυκό και δεν τον βλέπω "απρόθυμο" να πουλήσει κανένα γλυπτό σε "συλλέκτες" ....φυσικά με ακριβή τιμή).
*(αυτός μάλλον ήθελε να γίνει γνωστός ως καλλιτέχνης και να ακουστεί το όνομά του όταν τα έφτιαχνε, όχι να τα πουλήσει ως παιχνίδια ψεύτικα έστω, σε καταστήματα παιχνιδιών. Με τόσο ντόρο όμως που έκανε, απορώ πως και δεν το έκανε πράξη να τα πουλάει ως "παιχνίδια"...θα έβγαζε πολύ χρήμα μάλλον).
«Όσο κι αν είναι λίγοι αυτοί όπου διατηρούν την ευσέβεια, αυτοί είναι η Εκκλησία» (Αγ.Νικηφόρος)\n\n«Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶν δοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν.» (Λουκ.ιβʼ32)

Re: Genpets: Γενετικά μεταλλαγμένα κατοικίδια στο σπίτι σας

7
καταλαβαίνεις ότι το τελευταίο σχόλιο σου είναι εντελώς άσχετο με το θέμα ; ;
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν

Re: Genpets: Γενετικά μεταλλαγμένα κατοικίδια στο σπίτι σας

8
Ναι... πριν 4-5 χρόνια είχε κάνει αίσθηση αυτή η είδηση, πλην όμως αποδείχτηκε "μούφα" και στα πλαίσια της δημιουργίας αισθήματος φρίκης. Βέβαια δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε ότι τέτοια hoaxes δημιουργούν ανοσία και κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει αντίδραση σε πραγματικές ειδήσεις αυτού του είδους...


Genpets: Η ιστορία μιας φάρσας που έγινε «είδηση» στα ελληνικά ΜΜΕ

http://www.iefimerida.gr/news/17160/%CF ... E%BC%CE%B5
Alea jacta est.\nΟ κύβος ερίφθη.

Re: Genpets: Γενετικά μεταλλαγμένα κατοικίδια στο σπίτι σας

9
η είδηση ήταν μούφα, συμφωνώ, τα genpets όμως μπορεί κανείς να τα παραγγείλει εδώ -> http://www.genpets.com/contact.php όποιος δε πιστεύει να παραγγείλει ένα .
Εικόνα


Επίσης όποιος θέλει μπορεί να εγγραφεί και στο επίσημο φόρουμ για να λάβει τις απαραίτητες συμβουλές για το (συνθετικό) ζωάκι του http://www.genpets.com/forum.php
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επιστημονικά "παράξενα"-Περίεργες εφευρέσεις”