Ψηφίζω:

Μπορείτε να επιλέξετε 1 επιλογή

Re: Ποιο είναι το καταλληλότερο κόμμα στις εκλογές της 4ης οκτ ?

10
Κανένα δεν είναι κατάλληλο ιδίως τα ακραία ναζιστικά και ακροαριστερά κόμματα θα ήταν αυτοκτονία να τα στηρίζουμε ακόμα και με προσχηματική δικαιολογία την αποτυχία και προδοσία των υπόλοιπων κομμάτων ως κράματα εβραιογενών και ξενόφερτων για τον ελληνισμό ιδεολογιών φασισμού, κομμουνισμού, καπιταλισμού κλπ.
Όλοι και όλα είναι σάπια (εκτός σπανίων εξαιρέσεων οι οποίες τίθενται αμέσως στο περιθώριο) και με σκόπο να κομματιάζουν και να κρατούν τους έλληνες μονίμως διχασμένους και σε ιστορική και φυλετική αφασία και αμνησία.
Καταρχάς το ίδιο το ξενόφερτο σύστημα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας είναι ανεπαρκές αφύσικο κτηνώδες και οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα σε αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα όπως διαφθορά εκφυλισμό παρακμή οχλοκρατία αναρχία αναξιοκρατία παράγωντας άχρηστους ψηφοφόρους ρουσφετολήπτες και άχρηστους ηγέτες ρουσφετοδότες.
Θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή όπως και το πολεοδομικό έκτρωμα των Αθηνών.

Παραθέτω κείμενο με την ουτοπική ελπίδα να θυμηθούν οι έλληνες ποιο ήταν το άριστο εναρμονισμένο με τη φύση (αγχιβασίην) πολίτευμα που κάποτε εφάρμοζαν.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ: ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΑΝΘΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ: ΛΑΘΟΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

ΔΗΜ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΦΩΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ; ΠΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Κ.Λ.Π.;

ΑΡΙΣΤ: ΕΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΗ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΑΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΩΦΕΛΙΜΟ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΧΛΩΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ. Η ΦΥΣΗ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Η ΦΥΣΗ ΦΥΕΙ-ΦΥΤΕΥΕΙ-ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ. «ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΟΛΙΓΟΙ ΔΕ ΑΓΑΘΟΙ» ΕΛΕΓΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ. ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΒΙΟ, ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΦΥΣΗ, ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝΤΑ ΕΚΑΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΟΙ ΑΓΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΟΜΕΝΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΣΕ ΘΕΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΔΗΜ: ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ;

ΑΡΙΣΤ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΞΥΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ (ΕΚ)ΠΑΙΔΕΥΕΙ. ΑΦΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ «ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ», ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ «ΤΕΧΝΗΣ» 'Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ» ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠ-ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠ-ΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (ΥΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ). ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΑΘΟΥΝ ΤΟΥ «ΟΡΘΟΥ». ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΙΛΟΤΟΣ 'Η ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΪΟΝΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΙΛΟΤΩΝ, ΓΙΑΤΡΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΩΣ; Η ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΑΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΦΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Π.Χ. Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝ ΜΑΖΕΥΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ). ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΚΤΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΣΩΔΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΗΜ: ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;

ΑΡΙΣΤ: Η ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ, ΕΞΩΡΙΣΕ, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΧΘΗ: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΙΣΧΥΛΟΣ... ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΑΠΑΙΔΕΥΤΗ ΜΑΖΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ, ΚΤΗΝΩΔΗ, ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ, ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ, ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΞΕΥΜΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΖΑ ΕΞΕΓΕΡΘΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΠΑΡ' ΟΛ' ΑΥΤΑ, Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ -ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ- ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ) ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΟΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, Η ΑΘΗΝΑ ΕΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΤΟ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΕΝΩΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΩΦΡΩΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΧΑΛΑΡΩΝΑΝ ΘΑ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΤΗΝ ΑΡΧΑΪΚΗ (ΟΧΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ) ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΗΔΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΛΑΜΨΕ Ο ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΔΟΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΦΟΒΕΡΩΤΕΡΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΔΗΜ: ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ; ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΦΤΩΧΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΑΡΙΣΤ: ΑΛΛΟ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΟΥΤΟ. ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΝΟΥ, ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΓΗΤΑΙ ΤΟ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΦΥΣΗ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΦΥΣΙΚΑ (ΛΑΘΗ). ΚΥΤΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΛΙΣΗ: ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ 'Η ΘΕΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΕΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ «ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ»: ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ, ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ 99% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΗΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΝΕΣΕΩΝ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ. ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΪΚΕΣ. ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ «ΤΕΧΝΗ» ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ. ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΑΝΘΕΞΑΝ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΙΔΟΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ). ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΣΟΦΩΝ» ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΔΩΡΙΚΕΣ ΟΠΩΣ Η ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ, Η ΜΕΓΑΡΙΚΗ, Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ, Η ΘΗΒΑΪΚΗ) ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΓΕΡΟΝΤΩΝ» 'Η «ΕΦΟΡΩΝ» ΔΙΩΡΙΖΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΛΑΝΘΑΝΕ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ). Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΕΤΡΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ-ΑΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ.Λ.Π.. ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΓΩΪΣΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ (ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ) ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΩΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

ΕΑΣ/ΟΕΑ "Πλανητικές Θερμοπύλες"

Re: Ποιο είναι το καταλληλότερο κόμμα στις εκλογές της 4ης οκτ ?

11
Yermak έγραψε:Κανένα δεν είναι κατάλληλο ιδίως τα ακραία ναζιστικά και ακροαριστερά κόμματα θα ήταν αυτοκτονία να τα στηρίζουμε ακόμα και με προσχηματική δικαιολογία την αποτυχία και προδοσία των υπόλοιπων κομμάτων ως κράματα εβραιογενών και ξενόφερτων για τον ελληνισμό ιδεολογιών φασισμού, κομμουνισμού, καπιταλισμού κλπ.
Αυτοκτονία! Ναι, φυσικά! Φαντάζομαι αν είσουν στις Θερμοπύλες τι θα έσουρνες του Λεωνίδα για την "αυτοκτονική" του στάση!!! :cooll (πλάκα κάνω μην ταντίζεσαι!!!)

Θα ήταν αυτοκτονία, ναι, αν έβγαινε ένα εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα. Γιατί θα βγαίναμε "εκτός γραμμής" και θα μας την έπεφταν οι "δημοκρατικές δυνάμεις". Είπαμε δημοκρατία, αλλά όχι κι έτσι να ψηφίζουμε ότι θέλουμε!!! Θα την πάθουμε όπως οι Γερμανοί στο ΒΠΠ. :cooll
Θυμάστε τους Αυστριακούς, πρόσφατα, που δώσαν ένα 14% στο Χάιντερ ? Θυμάστε τι χαμός έγινε ?

Τι εννοείς με το προσχηματική δικαιολογία ?
Όλοι και όλα είναι σάπια (εκτός σπανίων εξαιρέσεων οι οποίες τίθενται αμέσως στο περιθώριο) και με σκόπο να κομματιάζουν και να κρατούν τους έλληνες μονίμως διχασμένους και σε ιστορική και φυλετική αφασία και αμνησία.
Εντάξει όλοι και όλα είναι σάπια! Τι πρέπει να κάνουμε ?
Γιατί δεν είναι δυνατόν να κατηγορούμε τους "πολιτικούς" και τα κόμματα, μόνον!
Καταρχάς το ίδιο το ξενόφερτο σύστημα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας είναι ανεπαρκές αφύσικο κτηνώδες και οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα σε αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα όπως διαφθορά εκφυλισμό παρακμή οχλοκρατία αναρχία αναξιοκρατία παράγωντας άχρηστους ψηφοφόρους ρουσφετολήπτες και άχρηστους ηγέτες ρουσφετοδότες.
Θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή όπως και το πολεοδομικό έκτρωμα των Αθηνών.
Πολύ καλά τα λες !!! Τι προτείνεις να κάνουμε ?




Αν εξαιρέσουμε την πρώτη γραμμή, ολόκληρο το κείμενο σου θα μπορούσε να είναι άρθρο της Χρυσής Αυγής !!!
:cooll
Αλλά υποθέτω αυτοί είναι ακραίοι !!! και δε μένουν σε θεωρίες μόνον αλλά περνούν σε δράση και αγωνίζονται !
Επειδή εμείς είμαστε κότες (ας το ομολογήσουμε δεν είναι κακό) ας τους αφήσουμε να αγωνίζονται μόνοι τους !!! Για αυτά που θεωρούμε και εμείς οι ίδιοι, σωστά και δίκαια και προπαντός Ελληνικά. Και αυτά που δεν προτίθεται κανένα άλλο κόμμα να υπερασπίσει !


Φίλε Yermak, πολύ σωστά αυτά που είπαν σοφοί άνδρες, τα πρότυπά μας, πριν από 2 και 3 χιλιάδες χρόνια. Και σωστά τα επισημαίνεις σε κάθε ευκαιρία που σου δινεται!

Εμείς που γνωρίζουμε αυτά, τι θα πράξουμε σήμερα ? Τι θα πράξουμε ? :hmmm
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Ποιο είναι το καταλληλότερο κόμμα στις εκλογές της 4ης οκτ ?

12
ήπια αλλαγή πολιτεύματος και σεβασμός στα αλλότρια πολιτευματα γειτονικών χωρών ειδάλως με τις βίαιες συμπλοκές στο κέντρο των Αθηνών τα γκλομπ και τις σιδηρογροθιες των ναζιστων εθνικοσοσιαλιστών Χρυσαυγιτων ή "Golden Morgenrote" ή στοά "Golden Dawn" (υπαγόμενη στο Ο.Τ.Ο.), εναντίον των αντιφρονούντων και την χρήση μόνον της αριστερόστροφης σβάστικας τους (και αριστερόστροφο μαίανδρο τους, ναζιστικοβουδιστικής θεοσοφικής ροπής αυταρχισμού και απολυταρχισμού) θα επέλθει για μια ακόμα φορά μομφή σε αυτά τα πανάρχαια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ελληνικά σύμβολα με εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όπως ομοίως αυτή τη μομφή επέφερε και η ναζιστική Γερμανία των αντιστοών με ΙΔΙΑ με τη "Χρυσή Αυγή" Εμβλήματα και ιδεολογική κατεύθυνση (Θούλη, Ανενέρμπε, Golden Morgenrote, υπαγόμενες στο Ο.Τ.Ο. και Α.'.Α.'. Λονδίνου) με αποτέλεσμα την ναζιστικοποίηση της Ελλάδας την προβοκατόρικη ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ επεκτατική στάση της έναντι άλλων χωρών και την τελειωτική καταστροφή της στά πρότυπα της καταστροφής της Γερμανίας στο Β'ΠΠ.
Προσωπικά δεν ελπίζω σε τίποτα διότι τα πάντα έχουν σαπίσει οι έλληνες έχουν χάσει το φυσικό κριτίριο επιλογής και ανάδειξης των αρίστων και ως τυφλοί οδηγούνται από μονόφθαλμους ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ βασιλείς προς τον τελικό αφανισμό τους.

Re: Ποιο είναι το καταλληλότερο κόμμα στις εκλογές της 4ης οκτ ?

13
Yermak έγραψε:Προσωπικά δεν ελπίζω σε τίποτα διότι τα πάντα έχουν σαπίσει οι έλληνες έχουν χάσει το φυσικό κριτίριο επιλογής και ανάδειξης των αρίστων και ως τυφλοί οδηγούνται από μονόφθαλμους ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ βασιλείς προς τον τελικό αφανισμό τους.
Η ανθρωπότητα θα έλεγα εγώ ! Όχι μόνον οι Έλληνες.

Δε θεωρείς τον εαυτό σου, τουλάχιστον μονόφθαλμο ?
θα επέλθει για μια ακόμα φορά μομφή σε αυτά τα πανάρχαια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ελληνικά σύμβολα με εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όπως ομοίως αυτή τη μομφή επέφερε και η ναζιστική Γερμανία...
Γνωρίζεις ότι η μομφή που αναφέρεις, σε μεγάλο βαθμό είναι άδικη και αποτέλεσμα τερατώδους προπαγάνδας που συνεχίζεται αμείωτη παρότι πέρασαν πάνω από 60 χρόνια από τη λήξη του Β'Π.Π. ?

Και ναι, είμαστε εκτός θέματος! Το θέμα είναι εδώ : Ποιο είναι το καταλληλότερο κόμμα στις εκλογές της 4ης οκτ ?
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Ποιο είναι το καταλληλότερο κόμμα στις εκλογές της 4ης οκτ ?

14
Γνωρίζεις ότι η μομφή που αναφέρεις, σε μεγάλο βαθμό είναι άδικη και αποτέλεσμα τερατώδους προπαγάνδας που συνεχίζεται αμείωτη παρότι πέρασαν πάνω από 60 χρόνια από τη λήξη του Β'Π.Π. ?
Αυτό να πας να το πεις ΤΩΡΑ στους κατοίκους των ελληνικών χωριών που κατακάηκαν και στους συγγενείς των ελλήνων αγωνιστών της αντίστασης που βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν από τους ναζιστές εθνικοσοσιαλιστές της Γερμανίας που πυροδότησε τον Β'ΠΠ επεκτεινόμενη και επιτηθέμενη απρόκλητα εναντίον της Πολωνίας αφού προτίστως εκτέλεσε βασάνισε και φυλάκισε όλους τους αντιφρονούντες στο καθεστώς εντός Γερμανίας και περιχώρων.
Ακριβώς αυτή τη βίαια αυταρχική συμπεριφορά εναντίον των αντιφρονούντων έχει και η "Χρυσή Αυγή" Ελλάδος. Τα βλέπουμε κάθε μέρα στις τηλεοράσεις μας και στις γειτονιές μας. Κάτι τέτοιο τροφοδοτεί και γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων με μίσος και το μίσος γεννά και τα εγκλήματα.
Αυτή είναι η αριστερή ατραπός του αρνητικού σκέλους του O.T.O. και της Α.'.Α.'.
Αλλά τι κάθομαι και σας λέω τώρα..... τζάμπα λόγια, δεν ελπίζω σε τίποτα ... δεν περιμένω τίποτα.. από τους νεοέλληνες.

Re: Ποιο είναι το καταλληλότερο κόμμα στις εκλογές της 4ης οκτ ?

15
Yermak έγραψε:
Γνωρίζεις ότι η μομφή που αναφέρεις, σε μεγάλο βαθμό είναι άδικη και αποτέλεσμα τερατώδους προπαγάνδας που συνεχίζεται αμείωτη παρότι πέρασαν πάνω από 60 χρόνια από τη λήξη του Β'Π.Π. ?
Αυτό να πας να το πεις ΤΩΡΑ στους κατοίκους των ελληνικών χωριών που κατακάηκαν και στους συγγενείς των ελλήνων αγωνιστών της αντίστασης που βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν από τους ναζιστές εθνικοσοσιαλιστές της Γερμανίας που πυροδότησε τον Β'ΠΠ επεκτεινόμενη και επιτηθέμενη απρόκλητα εναντίον της Πολωνίας αφού προτίστως εκτέλεσε βασάνισε και φυλάκισε όλους τους αντιφρονούντες στο καθεστώς εντός Γερμανίας και περιχώρων.
Ακριβώς αυτή τη βίαια αυταρχική συμπεριφορά εναντίον των αντιφρονούντων έχει και η "Χρυσή Αυγή" Ελλάδος. Τα βλέπουμε κάθε μέρα στις τηλεοράσεις μας και στις γειτονιές μας. Κάτι τέτοιο τροφοδοτεί και γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων με μίσος και το μίσος γεννά και τα εγκλήματα.
Αυτή είναι η αριστερή ατραπός του αρνητικού σκέλους του O.T.O. και της Α.'.Α.'.
Αλλά τι κάθομαι και σας λέω τώρα..... τζάμπα λόγια, δεν ελπίζω σε τίποτα ... δεν περιμένω τίποτα.. από τους νεοέλληνες.
Η ματιά μου στα πράγματα και στην Ιστορία είναι ανθρωπιστική.

Αλλά δε μπορεί να υπάρξει ανθρωπισμός χωρίς Αλήθεια !

Ετοίμαζα μία μεγάλη απάντηση αλλά αποσυνδέθηκα και την έχασα γιατί μου πήρε πολύ ώρα η συγγραφή της.:0307

Δεν πειράζει φίλε Yermak, μια άλλη φορά ! :wave

Να θυμάσαι ότι είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο πάντως, ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι ! :541
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Ποιο είναι το καταλληλότερο κόμμα στις εκλογές της 4ης οκτ ?

16
Όχι ΚostasL δεν ανήκουμε σε κανένα ίδιο μαντρί και σε κανένα ίδιο στρατόπεδο, θέλω να βλέπω τον εαυτό μου πάντα ως ανένταχτο. Καμία σχέση λοιπόν οι απόψεις μου και το κείμενο που παράθεσα με ναζιστικές οργανώσεις. Εκτός των άλλων ο ..."μεγάλος μάτσο άνδρας" Μιχαλολιάκος έχει απειλήσει τον συντάκτη του συγκεκριμένου κειμένου ..."να προσέχει διότι εμείς(της Χρυσής Αυγής) δέρνουμε".!!!

Η Χρυσή Αυγή ομοιάζει εκτός σπανίων εξαιρέσεων με ένα μάτσο συμπλεγματικούς ανέραστους αρσενικούς ψευτόμαγκες της δεκάρας (εξ ού και η μοναχική χρήση της Αρσενικής αριστερόστροφης σβάστικας-μαίανδρου που χρησιμοποιεί αποκομένη από την αμφιγονία) που θέλουν να χρεώσουν όλα τα προσωπικά τους προβλήματα και την ανικανότητα τους στους κακούς εβραίους, τους κακούς Τούρκους, στους κακούς έλληνες αναρχικούς, στους κακούς αντιφρονούντες και γενικώς οποιονδήποτε πλην των άχρηστων εαυτών τους και που επιθυμούν να επιβάλουν αυταρχικά τις ναζιστικές τους απόψεις συνήθως με φανατισμένες κραυγές και με χρήση απολυταρχικής καταστροφικής βίας με τραγικά επισόδεια που βλέπουμε στην Αθήνα και άλλες πόλεις όπου ακόμα και η ελληνική σημαία δεν διστάζουν οι "ελληναράδες" να τη χρησιμοποιήσουν ως όπλο!! Τέτοιους "πατριώτες" υμνητές των ναζί και του Χίτλερ και ακόλουθων των πρακτικών τους, δεν τους χρειάζεται η Ελλάδα..και όχι μόνον δεν τους χρειάζεται αλλά αποτελούν και κίνδυνο για τον κοινωνικό ιστό και την εθνική ασφάλεια. Δεν μας έφταναν όλα τα προβλήματα μας, η αναβίωση του ναζισμού και της ακροδεξιάς μας έλλειπε.. Ακριβώς παρόμοια εσωτερικά προβλήματα είχε και η Γερμανία και εκεί πάτησε-βασίστηκε πάνω ο Ναζισμός-Φασισμός και επιβλήθηκε με αποτέλεσμα τον Β'ΠΠ. Ας μην επιτρέψουμε να συμβεί ανάλογο στην Ελλάδα όπως διακαώς επιθυμούν οι εχθροί μας. Το γράφω ουτοπικώς συνεπώς δεν ελπίζω σε τίποτα...

Re: Ποιο είναι το καταλληλότερο κόμμα στις εκλογές της 4ης οκτ ?

17
Yermak έγραψε:Όχι ΚostasL δεν ανήκουμε σε κανένα ίδιο μαντρί και σε κανένα ίδιο στρατόπεδο, θέλω να βλέπω τον εαυτό μου πάντα ως ανένταχτο.
Φυσικά και μπορείς να βλέπεις τον εαυτό σου ανένταχτο. Όπως βλέπω κι εγώ τον δικό μου. :cooll
Καμία σχέση λοιπόν οι απόψεις μου και το κείμενο που παράθεσα με ναζιστικές οργανώσεις.
Από τις απόψεις σου μπορεί.

Από το κείμενο λείπει η υπογραφή και η σφραγίδα. :cooll Έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον.
Η γνώμη είναι σαν την κ*λ*τρυπίδα...Όλοι έχουν από μία! Κι οι εξουσιαστές...αυτοί που διαμορφώνουν τις απόψεις της μάζας...έχουν προωθήσει την ιδέα ότι "κάθε άποψη είναι σεβαστή"...Κι έπεισαν τον κάθε ηλίθιο στον πλανήτη, να ταμπουρωθεί πεισματικά και με φανατισμό...πίσω από την υποβολιμιαία..."προσωπική" του άποψη ! 

Re: Ποιο είναι το καταλληλότερο κόμμα στις εκλογές της 4ης οκτ ?

18
Για να βλέπουμε ορισμένα πραγματάκια γιατί σύντομα ξεχνάνε οι έλληνες και η νεολαία παρασύρεται...

Τα άγνωστα εγκλήματα της Βέρμαχτ στην Ελλάδα
http://infognomonpolitics.blogspot.com/ ... 39-51.html

http://gak.eyv.sch.gr/Drast/Ekpaid/peina.pdf

Ξέρετε τι τύχη είχαν οι δοσίλογοι συνεργάτες των Γερμανών; Την τύχη που έχουν ολοι οι άθλιοι ελεινοί προδότες ανά την ιστορία. Τους εκτέλεσαν λίγο πριν υποχωρήσουν οι Γερμανοί επειδή γνώριζαν ότι όπως πρόδοσαν την ιδια τους την πατρίδα πολύ ευκολότερα θα πρόδιδαν και αυτούς κατά την υποχώρηση τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψηφοφορίες”