Ημερομηνία : 20 Μάιος 2019, 19:47


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 15 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Illuminati
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Ιούλ 2010, 09:46 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:49
Δημοσ.: 927
Thanks:
Thanked:
time στο post
Αρκετά πια με τους "illuminati"...Έχει καταντήσει αηδία...
Επειδή ο κόσμος έχει αρχίσει πλέον να υποπτεύεται σοβαρά την μασονική επιρροή στην εξουσία του πλανήτη, οι ίδιοι οι μασόνοι έβαλαν μπροστά να φαίνεται ως δήθεν σουπερ-ντούπερ-Νο.1 ΥΠΕΡΣΤΟΑ το δίκτυο ανθυποστοών που ξεκίνησε από την μογγολική Βαυαρία με τη γενική ονομασία "Illuminati".
Αυτό το έκαναν με τη δόλια σκοπιμότητα αποπροσανατολισμού του "βέβηλου" λαουτζίκου (όπως υβριστικά αποκαλούν αυτοί οι αχρείοι σατανάδες τον απλό λαό, με χρήση εμετικού ψευδοελιτισμού), ώστε να προστατέψουν με αυτό τον τρόπο την ανωνυμία των μελών των αληθινών Υπερστοών - Υπερκρατών - Υπερμυστικών-εταιρειών και διοικητικών κέντρων της μασονίας στη δύση, δηλαδή των υπαρκτών υπερστοών, δευτεροβάθμιου Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Orientis) και τριτοβάθμιας Α.Α. ή Α.Ο.Α. (Ordo Adeptis Atlantis) Λονδίνου, σαξόνων λόρδων και εβραιομογγόλων αρχιμασόνων-αρχιδαιμόνων, οι οποίοι και ίδρυσαν τις κατώτερες ανθυποστοές "illuminati" Βαυαρίας και ίδρυσαν και διατάσουν και τα πρωτοβάθμια υποτάγματα ΜΤΜ δηλαδή τις κατά τόπους εθνικές "μεγάλες ανατολές" ΚΑΙ τις φιλοσοφικές και τις θεοσοφικές στοές αντίστοιχα και ίδρυσαν και κατευθύνουν πολιτικούς και πολιτικά κόμματα και ιερατεία, και τις τύχες της Δύσεως γενικότερα.
Αναφέρομαι σε Δύση διότι η τριτοβάθμια ΑΟΑ διατάσεται αντίστοιχα από τις 4ου-5ου έως 8ου βαθμού μυστικές εταιρείες ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ της ανατολής και της Κίνας "888" μέσω του μογγολικού Θιβέτ (του ΖΕΝ/Λευκού/Μελανού Αδελφάτου) με τις ...δύο χείρες των καταραμένων πλαστών διπολικοτήτων που έχουν τρελάνει τους γήινους...και που έχουν διαιρέσει και γενοκτονήσει θανάσιμα την ελληνικη, λευκή και τη μαύρη φυλή.
Και τις δύο χείρες συντονίζουν οι δρακονιανοί κινέζοι μανδαρίνοι της ΧΟΝΓΚ Κινας μεσώ ειδικών πνευματιστικών συνεδριών και μεταβίβαση διαταγών προς στην τυφλή εβραιομογγολική μασονική ιεραρχία δύσεως..
Ως απόδειξη τούτου η μογγολική κληρονομική βασιλική δυναστεία "Ουινδσορ" του Λονδίνου (ως μετονομασθείσα δυναστεία προερχόμενη εκ Βαυαρίας-Γερμανίας) δεν εμπιστεύεται τον λευκο βρεττανικό στρατό για την ασφάλεια της, και έχει φέρει στο Λονδίνο στρατό και τάγματα ασφαλείας της αμιγούς Μογγολικής φυλής "Γκούρκας" του Νεπάλ-Θιβετ (ΖΕΝ).
Ομοίως οι σάξονες λόρδοι διοικητές των ΑΟΑ και ΟΤΟ Λονδίνου εμπιστεύονται την ασφάλεια τους επίσης στους μογγόλους νεπαλιανούς Γκούρκας.
Τα συμπεράσματα δικά σας.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: Illuminati
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2010, 00:32 
Αφυπνισμένος
Αφυπνισμένος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 02 Ιουν 2010, 11:25
Δημοσ.: 211
Thanks:
Thanked:
time στο post
:0595
Yermak αδερφέ με κάθε ίχνος ειλικρίνειας που με διακατέχει ιδίως αυτή την ώρα που ποστάρω, και ΧΩΡΙΣ ίχνος εκνευρισμού θέλω να σου ζητήσω μια χάρη:
ή θα γράφεις πιο περιγραφικά και θα καταλαβαίνουμε όλοι τι λες
ή θα φτιάξεις ένα άρθρο που θα περιέχει τη βάση αυτών που λες και στο τέλος κάθε ποστ θα πετάς και το λινκ του
ή θα συνεχίζεις να μιλάς τόσο συμπικνωμένα που: ή θα τα διαβάζω και μετά θα έχω πονοκέφαλο ή θα τα διαβάζω και θα ανοίγω εγκυκλοπαίδεια να καταλαβω τι λες ή τελος πάντων θα τα διαβάζεις μόνος σου. :D

αυτά τα λέω γιατί έτυχε να διαβάσω 2-3 μαζεμένα και τρελάθηκα... Αν βέβαια είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τότε το παίρνω πίσω...

Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθούμε οτι εφόσον εσύ άνθρωπέ μου ξέρεις πράγματα που εγώ ούτε που φαντάζομαι εξήγησέ μου τα γιατί θέλω να τα μάθω αλλά όπως μου τα λες είναι σαν να τα λες τσάμπα γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα! :0607

_________________
No Ctrl + Z\n\nhttp://www.youtube.com/watch?v=RqCq1u3XkkQ


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Illuminati
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2010, 08:03 
Πρώην μέλος
Πρώην μέλος
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Απρ 2009, 11:49
Δημοσ.: 927
Thanks:
Thanked:
time στο post
Σύντομες εξηγήσεις - παραπομπές στα παραπάνω:

Ιστοσελίδα στρατολόγησης νέων μελών (Εξωτερικό "Κολέγιο") της τριτοβάθμιας ΑΟΑ Λονδίνου, Α.'.Α.'. (+[θετικη]Astrum Argentinum[Ασημένιο Άστρο-Σελήνη] και -[αρνητική]Atlantean Adepts[Μυημένοι Ατλαντίδος])
http://www.outercol.org
Προσέξτε ότι έχουν "Καγγελάριο - Chancellor", έχουν επίσης και "Σύνταγμα" το βιβλίο "Equinox".. Αυτό συμβαίνει επειδή θεωρούν τους εαυτούς τους ως ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ - ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΥΣΕΩΣ και απευθείας απόγονων σαυριτών μογγόλων Ατλάντων. Υπενθυμίζω ότι η ρίζα "Ατλ" της ατλαντίδας είναι μογγολική λεκτική ρίζα και σημαίνει "Υδωρ". Βλέπε ονομασία Ατλάντιων μογγόλων σφαγέων της λευκής φυλής: "ΑΤΤΙΛΑΣ" (ΑΤτιΛας) και Τουρκικό Τουράνιο Μογγολικό σχέδιο εναντίον της Ελληνικής Κύπρου. Η ελληνική-πελασγική ονομασία για την Ατλαντίδα ήταν "Ποσειδωνία" ή "Υδατοχώρα" διότι ο Ποσειδών ήταν ο υπεύθυνος διοικητής του υδάτινου στοιχείου και επόπτης αυτή της χαμένης ηπείρου ως γιγαντιαίας νήσου του Ατλαντικού ωκεανού (βλ. και ρίζα λέξεως "Ποτίζω").. Οι σαυρίτες αρχ.κινέζοι διέβρωσαν την Ελληνική Ποσειδωνία και την έστρεψαν σε αδελφοκτόνο παγκόσμιο πόλεμο εναντίον των προιστορικών Αθηνών (βλ.Τίμαιο-Κριτία Πλάτωνος)

Κεντρική ιστοσελίδα του παγκόσμιου δικτύου των δευτεροβάθμιων μασονικών στοων O.T.O. με κεντρική έδρα την υπερστοά Ο.Τ.Ο. Λονδίνου (+[θετικό]Ordo Templis Orientis, και -[αρνητική]Ordo Templis Occidentis). Τα Ο.Τ.Ο. υπακούουν στην Α.Ο.Α.
http://www.oto.org/

Οι νεπαλιανοί μογγόλοι της Φυλής Γκούρκας ως αποκλειστικοί μισθοφόροι - φύλακες ασφαλείας του μογγολικού βασιλικού στέμματος της Αγγλίας και των μογγολικών υπερστοών ΑΟΑ + ΟΤΟ Λονδίνου:
http://en.wikipedia.org/wiki/Brigade_of_Gurkhas
"Θαυμάστε" τους εδώ μαζί με το πορταίτο της ...Σαυροκράτωρ Μογγόλας Βασίλισας Ελλισάβετ..
http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Ghur ... RGWB-l.jpg

Οι δύο δρακονιανές "χείρες" [θετικό]+[αρνητικό] πλαστών διπολικοτήτων (Λευκού/Μελανού Αδελφάτου Θιβέτ-Κίνας) είναι οι γνωστές στη δύση εβραιομασωνικές: "Δεξιά οδός"[+θετική] και "Αριστερά οδός ή Αριστερά Ατραπός"[-αρνητική].. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Για τη δράση του Θιβέτ και των Κινεζικών μυστικών εταιρειών (ΗΟNG κλπ) στα γεγονότα του κόσμου και την επιρροή τους στα γεγονότα της δύσης (Στη δημιουργία του "Ναζισμού" - Β' Παγκοσμίου Πολέμου κλπ) ένα καλό βιβλίο μελέτης για ξεκίνημα είναι το: "Ναζισμός: μυστική εταιρεία" - Του Βέρνερ Γκέρσον.

666 - Ελλάδα: Κάποιοι προσπαθούν δολίως να αποδώσουν μομφή "αντιχρίστου" στους Έλληνες και να μας κολήσουν ως σημαία έμβλημα μας το σατανικό νούμερο "666" και να μας παρασύρουν να σφραγιστούμε άφοβα με το 666-barcode-CHIP-AMKA κλπ. Βλ. Ι.Φουράκη ως θεωρητικό του ΛΑ.Ο.Σ. - όπως έχω αναλύσει σε άλλο σχετικό θέμα.

888 - Κίνα: Πρόκειται για ιερό - τυχερό αριθμό των Κινέζων. Είναι αποτυπωμένος σε Κινεζικά γλυπτά να τον φυλάνε δράκοι και άλλες ανάλογες ερπετικές σημειολογίες. Οι ολυμπιακοί αγώνες του Πεκίνου ξεκίνησαν όχι τυχαία στις 8/8/08. Ο δε δορυφόρος της Κίνας, η εξίσου δρακονιανή - ερπετική Κορέα έχει ως ιερό αριθμό της το "777" (Βλ. χριστιανική αίρεση και ...μεσσία "ΜΟΟΝ"-Σελήνη Κορέας)

Ελπίζω να μην έχετε παράπονα τώρα. Καλό καλοκαίρι!


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Ιλλουμινατισμός: Κάλεσμα στην αναρχία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 07 Απρ 2011, 12:13 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 21 Σεπ 2009, 21:41
Δημοσ.: 3380
Thanks:
Thanked:
time στο post
Εικόνα

Πολλοί ειδήμονες, οι οποίοι έχουν μελετήσει τις πολιτικές και οικονομικές πτυχές της Παγκόσμιας Συνωμοσίας, αγνοούν, δυστυχώς, εξ’ ολοκλήρου την πνευματική (θεολογική) πτυχή.
Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε την πραγματική ή πνευματική φύση αυτής της Πεφωτισμένης θρησκείας, γιατί μόνο τότε μπορούμε να κατανοήσουμε τα θεμέλια των καλά φυλαγμένων και κρυφών διδασκαλιών της Μυστικής Αδελφότητας.
Ο Adam Weishaupt, όταν ίδρυσε τους Πεφωτισμένους (Illuminati) το 1776, εξέφρασε έκπληξη για το ότι θα έπρεπε να ιδρύσει μία νέα θρησκεία. Είχε ένα αθεϊστικό και ουμανιστικό σκοπό - να καταστρέψει την εξουσία των μοναρχιών και την εκκλησία και έτσι να εξυψώσει την δική του μικρή δράκα ανδρών που θα κυβερνήσουν όλη την ανθρωπότητα.
Ο σκοπός είναι η ίδρυση μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Novus Ordum, Seclorum).
Το κίνητρο του Weishaupt ήταν στην αρχή χοντροκομμένο και υλιστικό. Αλλά όταν διαπίστωσε ότι τι συνωμοσία του βρήκε θερμή υποστήριξη από εκείνους που πίστευαν σ’ ένα παγανιστικό πνευματικό δόγμα που ήταν εντελώς διαφορετικό από τον παραδοσιακό χριστιανισμό - και όταν ανακάλυψε ότι αυτοί οι άνδρες θα μπορούσαν να κινητοποιούν για να υποστηρίζουν την συνωμοσία των Illuminati μόνο εάν η αρκανική τους (Μασονική) θρησκεία εκφραζόταν, ο Weishaupt, ξανασκέφτηκε το σχέδιο και την αποστολή του.
Η συμπαντική φύση της Πεφωτισμένης (Ιλλουμινιστικής) θρησκείας είναι στην ουσία ένα κάλεσμα προς την αναρχία. Αφού δεν υπάρχει κανένα ηθικό απόλυτο και κανένας πραγματικός ορισμός της “πνευματικής αγνότητας”, τότε, κατά την ιλλουμινατιστική άποψη, ο άνθρωπος αφήνεται στις δικές του επινοήσεις, επιθυμίες, και διαθέσεις να κάνει ότι θέλει.
Ο Aleister Crowley, ο φημισμένος Βρετανός σατανιστής, ο οποίος αποκάλεσε τον εαυτό του “Το Θηρίο 666”, δήλωσε ότι ο αληθινός σατανιστής είχε μόνο μία εντολή, που πρέπει να υπακούσει: “Πράξε όπως θέλεις, αυτός θα είναι ο μόνος νόμος!”
Ο Robert Anton Wilson, ένας συγγραφέας του αποκρυφισμού και ερευνητής της αποκρυφιστικής συνωμοσίας, έγραψε μία συναρπαστική νουβέλα μερικά χρόνια νωρίτερα “Οι Μάσκες των Πεφωτισμένων (Illuminati)”.

Εικόνα

Σ’ εκείνο το βιβλίο, ο Wilson ανέφερε ένα θαυμάσιο μύθο για την προέλευση, την ιστορία και την τωρινή ύπαρξη της συνωμοτικής ελίτ. Αν και το βιβλίο θεωρείται επιστημονικής φαντασίας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι περιέχει πολλά σκληρά πραγματικά γεγονότα για τη Μυστική Αδελφότητα.
Σε ένα κείμενο κλειδί, ο Wilson γράφει ότι όλα τα μέλη μίας μυστικής αποκρυφιστικής εταιρείας, που είναι γνωστή ως Ordo Templis Orientis - η Τάξη των Ανατολικών Ναών - πρέπει να υπογράψουν τρία αντίγραφα ενός πολύ παράξενου εγγράφου. Αυτό το έγγραφο είναι υποθετικά μία περίληψη των θρησκευτικών και των κοινωνικών δογμάτων της οργάνωσης.
Εικόνα

Δίνεται από έναν άνδρα που ονομάζεται Jones προς τον “κύριο John”, τον κύριο ήρωα του βιβλίου “Οι Μάσκες των Πεφωτισμένων”:
Δεν υπάρχει κανένας Θεός εκτός από τον Άνθρωπο.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζήσει σύμφωνα με το δικό του νόμο.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζήσει με τον τρόπο που επιθυμεί.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μένει όπου επιθυμεί.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κινείται όπως θέλει πάνω στη γη.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να τρώει ότι θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πίνει ότι θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να σκέφτεται όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μιλά όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να γράφει όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πλάθει όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να χαράσσει όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να δουλεύει όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αναπαύεται όπως θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αγαπά όπως θέλει, όπου θέλει, όταν θέλει και όποιον θέλει.
Ο Άνθρωπος έχει το δικαίωμα να σκοτώνει αυτούς που παραβιάζουν αυτά τα δικαιώματά του.
“Αλλά αυτό είναι αναρχία!” αναφώνησε ο Σερ Τζων.
“Ακριβώς” αναφέρει ο Jones. “Είναι μία διακήρυξη πολέμου εναντίον όλων όσων γνωρίζουμε ως Χριστιανικό πολιτισμό”.

Εικόνα

Οι χαρακτήρες - ήρωες που απεικονίζονται στις “Μάσκες των Πεφωτισμένων” συμφώνησαν για την ύπουλη και καταχθόνια φύση των παραπάνω θέσεων. Πράγματι, προτρέπει στην αναρχία, εξήγησαν, και είναι εξαιρετικά ύπουλη παρά το γεγονός ότι ενσωματώνει μία υποτιθέμενη “φιλοσοφία ελευθερίας”.
“Κοιτάξτε και πάλι την πρώτη γραμμή”, είπε ο Jones. “Αυτό αποτελεί τον πυρήνα της βλασφημίας: Δεν υπάρχει Θεός, αλλά άνθρωπος. Δεν βλέπετε πως αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει τους ασταθείς αθεϊστές σε ένα είδος αθεϊστικού μυστικισμού, και τους αφελείς μυστικιστές στον αθεϊσμό, ενώ παρασύρει όλους σε μία παγκόσμια συνωμοσία εναντίον και της νόμιμης κυβέρνησης και της οργανωμένης θρησκείας; Και δεν βλέπετε πως αυτός ο υπερ-ατομικισμός θα μπορούσε να προσελκύσει κάποιους πραγματικά ευφυείς ανθρώπους με ευγενικές καρδιές;”
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /

Απόσπασμα από το βιβλίο ‘Η Επερχόμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση’, του Texe Marrs, εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ, σελ. 179,186,187)

_________________
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.\nΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ.


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ... ο ΔΙΕΘΝΗΣ πρόεδρος των ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ είναι ΕΛΛΗΝΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Οκτ 2014, 11:17 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 19 Ιαν 2014, 18:58
Δημοσ.: 3494
Thanks:
Thanked:
time στο post
ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ... ο ΔΙΕΘΝΗΣ πρόεδρος των ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ είναι ΕΛΛΗΝΑΣ;

Ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι Ελληνας, με καταγωγή από την Αθήνα, χριστιανός στο θρήσκευμα που εκκλησιάζεται συχνά, νέος στην ηλικία, μόλις τριάντα πέντε ετών, με πολλές διακρίσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των ιλουμινάτι, των απανταχού πεφωτισμένων δηλαδή, ανεξαρτήτως βαθμού, φύλου και ηλικίας.....


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.......

Εικόνα

Ο κύριος Νικόλαος Λάος τον Αύγουστο του 2008 εξελέγη παμψηφεί από το 12μελές συμβούλιο των μεγάλων αξιωματικών ισόβιος πρόεδρος «ενός παγκόσμιου οργανισμού που ανοίγει τις πύλες του σε άνδρες και γυναίκες που ζητούν να ασχοληθούν με τη μελέτη και την άσκηση του ιλουμινατικού ελευθεροτεκτονισμού σε συνάφεια με τα μεγάλα, φιλοσοφικά, επιστημονικά και πολιτικά προβλήματα», όπως ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso της Κυριακής», την πρώτη του σε ημερήσιο Τύπο, διευκρινίζοντας πως η εταιρεία δεν είναι θρησκευτικό ίδρυμα και είναι συνέχεια της βαυαρικής ιλουμινατικής εταιρείας.

Πώς αντιμετώπισαν οι ιλουμινάτι την εκλογή ενός Ελληνα στη θέση του ισόβιου προέδρου, ρωτάμε τον κ. Λάο: «Δεν υπάρχει πρόβλημα καταγωγής και μάλιστα η ελληνική ιδιότητα στους ιλουμινάτι είναι καθ’ όλα δημοφιλής. Η ιλουμινατική εταιρεία αφιερώνει και έναν από τους βαθμούς της στην αρχαία Ελλάδα δίνοντας έμφαση στην αναζήτηση της σοφίας και στο αθηναϊκό πολιτικό σύστημα. Είναι πολιτικοποιημένη και παιδαγωγημένη, δηλαδή με ελληνικές αξίες σαν σύστημα από την ίδρυσή της. Προτάσσει τον ελληνικό λόγο και όχι τον ανατολικό μυστικισμό. Επίσης, σε ό,τι αφορά το θέμα της ελληνικότητας, η ιλουμινατική εταιρεία, αφού ολοκληρώσει κάποιος τους εννέα βαθμούς (σύνολο δεκατρείς), έχει και μία λέσχη περαιτέρω φιλίας μεταξύ των μελών της, η οποία δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και έχει έμβλημά της την Αθηνά Παλλάδα».

Σε ερώτησή μας πού έχει έδρα και παρουσία η εταιρεία, ο κ. Λάος αποκαλύπτει ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον και στην Ελλάδα: «Η κεντρική μονάδα οργάνωσης της εταιρείας είναι το Λονδίνο και η παρουσία της εταιρείας είναι στις ΗΠΑ, στην Ελβετία, τη Γερμανία και φυσικά την Αγγλία. Επιπλέον, η παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι γεγονός. Υπάρχει ένας ικανός αριθμός ανθρώπων ώστε να μπορούν να αποτελούν μια επίσημη περιφέρεια της ιλουμινατικής εταιρείας».

Οσοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο σκοπός της εταιρείας, η απάντηση είναι ότι η έρευνα και η αναζήτηση σε φιλοσοφικό και πολιτικό επίπεδο είναι ο σκοπός της. «Ασχολούμαστε με τη συστηματική παρακολούθηση των εξελίξεων στην επιστήμη την πολιτική και τη φιλοσοφία και σκοπός μας είναι να εργαζόμαστε μεθοδικά σε αυτό το πεδίο και να προωθούμε τις δικές μας αρχές» διευκρινίζει ο Ελληνας πρόεδρος των ιλουμινάτι.

Ο κ. Λάος σημειώνει ότι η εταιρεία «δεν φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα μαζικό κίνημα, δεν ανήκει στον χώρο του εσωτερισμού και είναι περισσότερο ένα κλειστό think tank». Διευκρινίζει ακόμη ότι «δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά ένας οργανισμός φιλίας», που σημαίνει ότι το ένα μέλος βοηθά το μέλος εκείνο που έχει ανάγκη. «Η αλληλοβοήθεια είναι καταστατική μας αρχή» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λάος.Οι μασόνοι

Στη ερώτησή μας ότι οι μασόνοι μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με τον χριστιανισμό και την Εκκλησία, απαντά: «Αυτό που λέγεται για τους μασόνους λέγεται γιατί πιθανόν να έχουν υπ’ όψιν τους την ελληνική μασονία ή άλλους μασόνους. Στην Αγγλία, όπου εγώ συμμετέχω επίσης και στον τεκτονισμό, όλες οι μεγάλες περιφερειακές στοές του τεκτονισμού μία φορά τον μήνα οργανώνουν ακόμη και ομαδικό εκκλησιασμό, όπου πηγαίνουν εν στολή πλήρη και με τα λάβαρά τους μέσα στην αγγλικανική εκκλησία την Κυριακή (σ.σ. να σημειωθεί ότι η Αγγλικανική Εκκλησία δείχνει ανοχή στον τεκτονισμό ή και τον αποδέχεται, κάτι που δεν συμβαίνει με την Καθολική και την Ορθόδοξη Εκκλησία). Δηλαδή, σκέπτεστε να κάνετε το ίδιο και στην Ελλάδα, τον ρωτάμε. «Εμείς στην πλειονότητά μας εκκλησιαζόμαστε ατομικά, θεωρούμε μεγάλο αριθμό των μελών μας μέλη του χριστιανικού κόσμου και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια μεγάλη προκατάληψη και από την πλευρά της Εκκλησίας και από την πλευρά όμως πολλών τεκτόνων, οι οποίοι δυστυχώς εν Ελλάδι έχουν εγγράψει την τεκτονική κουλτούρα με διαφορετικό τρόπο από ό,τι την έχω μάθει εγώ» μας απάντησε ο κ. Λάος.

Αναρχικός καπιταλισμός

Η συζήτησή μας με τον πεφωτισμένο ισόβιο πρόεδρο συνεχίζεται και μας αποκαλύπτει όσα του επιτρέπονται: «Το πολιτικό μας πρόταγμα είναι ο αναρχικός καπιταλισμός, αυτό που στην Αμερική ονομάζουν “ελευθεριακή πολιτική οικονομία” για να το αντιδιαστείλουν από τον φιλελευθερισμό. Η υφιστάμενη μορφή δημοκρατίας δεν μας αρκεί, διότι έχουμε πολύ πιο προχωρημένες αντιλήψεις περί ανθρωπισμού και ελευθερίας» δηλώνει ο κ. Λάος, ο οποίος ήδη συγγράφει το 16ο βιβλίο του με τίτλο «Το κοσμοείδωλο της ελευθερίας» και εκεί θα αναλύεται η ιδεολογία του αναρχικού καπιταλισμού.

«Δεν είμαστε σατανιστές»

Η Τεκτονική Εταιρεία των Ιλουμινάτι δεν έχει σχέση με τον εωσφορισμό και τον σατανισμό. Αυτό δηλώνει κατηγορηματικά ο κ. Λάος και διαθέτει ιστορικά στοιχεία που το αποδεικνύουν. Ακόμη, σε ερώτησή μας σε ποιον Θεό αναφέρονται, ποιον Θεό επικαλούνται οι μασόνοι ιλουμινάτι μας απαντά:

«Στον Θεό ως την πηγή που δίνει νόημα στην ύπαρξη. Την πηγή του νοήματος του κόσμου. Σε πρώτη φάση αναφερόμαστε σε ένα υπέρτατο ον, αλλά στη συνέχεια, επειδή ασχολούμαστε κυρίως με το πνευματικό υπόβαθρο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, ασχολούμαστε μεθοδικά με τον Χριστιανισμό όπως τον γνωρίζουμε μέσα από τις επίσημες χριστιανικές Εκκλησίες, διότι ο Χριστιανισμός είναι αυτός που βρίσκεται στο υπόβαθρο του ευρωπαϊκού ανθρωποτύπου».

Επιλογή Πεφωτισμένων με... e-mail

Εδώ οι ιλουμινάτι πρωτοτυπούν, αφού καμία άλλη μασονική εταιρεία, τάγμα ή στοά επιλέγει τα μέλη της με τον τρόπο αυτόν. Μέλος των πεφωτισμένων μπορεί να γίνει κάποιος αφού προταθεί από κάποιο ήδη μέλος, αλλά και γραπτώς αφού υποβάλει το αίτημά του ηλεκτρονικά, κάτι που έχει ξεκινήσει να γίνεται από το 2008. «Θέλουμε να διευρύνουμε τον κύκλο μας για λόγους που συνδέονται με τη δημόσια παρουσία της εταιρείας, η οποία αποφασίστηκε στο Λονδίνο στο πλαίσιο σοβαρών ανακατατάξεων που έχουν συμβεί στην παγκόσμια τεκτονική οικογένεια». Πριν υποβάλετε ηλεκτρονικά το αίτημά σας, διαβάστε ποια προσόντα πρέπει να έχετε, όπως συνοπτικά μας τα αναφέρει ο Ελληνας ισόβιος πρόεδρος: «Δύο κατηγοριών είναι τα προσόντα: να ενστερνίζεται τους σκοπούς της εταιρείας και να έχει τις μίνιμουμ προϋποθέσεις συνεισφοράς σε αυτό. Δηλαδή, ένας καλώς σκεπτόμενος φίλος της ελευθερίας είναι ιδανικό. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι master-general@illuminati-freemasonry.org.

Το τυπικό
1ος Βαθμός: Νεόφυτος
2ος Βαθμός: Αθηναίος
3ος Βαθμός: Β Ιλουμινάτος
4ος Βαθμός: Μαθητής του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
5ος Βαθμός: Εταίρος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
6ος βαθμός: Διδάσκαλος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
7ος Βαθμός: Α Ιλουμινάτος
8ος βαθμός: Διευθύνων Ιλουμινάτος
9ος βαθμός: Επόπτης
10ος βαθμός: Πρίγκιψ Ιλουμινάτος
11ος βαθμός: Φιλόσοφος
12ος βαθμός: Κυβερνήτης Ιλουμινάτος
13ος βαθμός: Είναι τιμητικός

http://www.apocalypsejohn.com/2012/03/b ... _2233.html


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Illuminati
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Οκτ 2014, 11:52 
Αντινεοταξίτης
Αντινεοταξίτης
Κατάσταση:
Εγγραφη: 11 Φεβ 2011, 18:59
Δημοσ.: 674
Thanks:
Thanked:
time στο post
Αετε συνεχιζεις την διαφημιση των ανοητων.
Οι κοτες εχουν περισσοτερο μυαλο απο δαυτους.
Εκτος και αν ...........................


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 15 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Παραπλήσια θέματα
Illuminati & Τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης
Δ. Συζήτηση: Βιντεάκια για τη Νέα Τάξη
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 8
Μουσική Βιομηχανία και Illuminati
Δ. Συζήτηση: Βιντεάκια για τη Νέα Τάξη
Συγγραφέας: eyrinos
Απαντησεις: 3
Illuminati
Δ. Συζήτηση: Βιντεάκια για τη Νέα Τάξη
Συγγραφέας: Φιλούμενος
Απαντησεις: 8


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr