Ο Μπιν Λάντεν προειδοποιεί τις ΗΠΑ για τις στενές σχέσεις με

1
Ο Μπιν Λάντεν προειδοποιεί τις ΗΠΑ για τις στενές σχέσεις με το Ισραήλ





Προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς για τις στενές σχέσεις της κυβέρνησής τους με το Ισραήλ, στέλνει ο Οσάμα μπιν Λάντεν σε νέο του ηχογραφημένο μήνυμα που δημοσιοποιήθηκε σήμερα σε ισλαμιστική ιστοσελίδα...

"Ήρθε ο καιρός να ελευθερωθείτε από τον φόβο και την ιδεολογική τρομοκρατία των νεο-συντηρητικών και του ισραηλινού λόμπι", επισημαίνει ο αρχηγός της αλ Κάιντα.

"Ο λόγος της διαμάχης μας είναι η υποστήριξή σας προς το σύμμαχό σας Ισραήλ που έχει καταλάβει τη γη μας στην Παλαιστίνη", συνεχίζει.

Το μήνυμα έχει τίτλο "Επιστολή προς τον Αμερικανικό Λαό" και διαρκεί περίπου έντεκα λεπτά.

Ο Μπιν Λάντεν τονίζει πως στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει η αμερικανική πολιτική γιατί ο πρόεδρος Ομπαμα διατήρησε στη θέση τους πρόσωπα από την κυβέρνηση Μπους, όπως ο υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς.

"Αν νομίζετε πως η κατάστασή σας είναι καλή, πρέπει να ξέρετε πως ο Λευκός Οίκος ελέγχεται από ομάδες πίεσης. Αντί να πολεμάτε για να ελευθερώσετε το Ιράν--όπως ισχυριζόταν ο Μπους--θα πρέπει να ελευθερώσετε τον Λευκό Οίκο", λέει ο Οσάμα μπιν Λάντεν.

Στο μήνυμα ο Μπιν Λάντεν αναφέρεται στην ομιλία του αμερικανού προέδρου στο Κάιρο τον Ιούνιο, αλλά και στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ που επέκρινε την ισραηλινή εισβολή στη Γάζα, στοιχεία που σημαίνουν ότι το μήνυμα ηχογραφήθηκε πρόσφατα.

Στο νέο μήνυμά του, ο ηγέτης της αλ Κάιντα αναφέρεται επίσης και στις αμερικανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν. "Αν σταματήσετε τον πόλεμο, τότε έχει καλώς. Αλλιώς δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο σε όλα τα μέτωπα", υπογραμμίζει.

"Μόνο το πρόσωπα άλλαξαν στον Λευκό Οίκο. Ο Ομπαμα είναι ένας αποδυναμωμένος άνθρωπος. Δεν έχει την ικανότητα να σταματήσει τον πόλεμο", καταλήγει.



troktiko.blogspot.com
«Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς»

Re: Ο Μπιν Λάντεν προειδοποιεί τις ΗΠΑ για τις στενές σχέσεις με

2
Συγνωμη αλλα.... :140 :140
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο τον υπόλοιπο κόσμο”