ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Σε ένα πρόσφατο πανοικουμενιστικσό ρεσιτάλ του ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, μιλώντας στις 3 Ιουνίου από τον κλασικό εξώστη του Βατικανού στο κοινό που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, δήλωσε με ξεκάθαρο τρόπο πως θεωρεί ότι η Αγία Βίβλος είναι το… ίδιο πράγμα με το Κοράνι των μουσουλμάνων.

Ο αρχηγός των παπικών και αρχήαιρεσιάρχης του χριστιανισμού όμως δεν αρκέστηκε σε αυτή την δήλωση. Προχώρησε ακόμα περισσότερο ισχυριζόμενος πως ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι το… ίδιο πράγμα δηλαδή διαφορετικά ονόματα του ίδιου Θεού. Φυσικά υπήρξε και η οικουμενιστική στήριξη αυτών των πρωτοφανών αναφορών, πως επί χρόνια ο πόλεμος χώρισε τους ανθρώπους διαφόρων θρησκειών και τώρα ήρθε η ώρα της… «ενότητας» και της σύγκλισης των θρησκευτικών δογμάτων.
Εικόνα
Να σημειωθεί ότι πρόθεση του Πάπα όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, είναι να πυκνώσει τις επαφές του με το μουσουλμανικό ιερατείο και θα έχει σημαντική συνάντηση σε λίγους μήνες ίσως τον επόμενο Φεβρουάριο, για να διατρανώσει την θέληση του να επιτευχτεί σύγκλιση με το Ισλάμ. Χαρακτηριστικές είναι και οι πόζες του ίδιου Πάπα που φέρεται να ασπάζεται ευλαβικά το Κοράνι.

Αλλά για το Κοράνι και για την ιερότητα του ο Πάπας δεν διεκδικεί την αποκλειστικότητα. Και ο προκαθήμενος του Φαναριού έχει στο παρελθόν δωρίσει το Κοράνι χαρακτηρίζοντας το σαν ιερό βιβλίο, ενώ το ίδιο έχουν κάνει και οι προκαθήμενοι των Ιεροσολύμων και της Αλεξανδρείας. Και όλα αυτά με το πονηρό και σατανικό δέλεαρ της… «αγάπης» και της «ενότητας»!

Δηλαδή της… «ενότητας» με τον «Έξω από εδώ»!

Νίκος Χειλαδάκης


http://aktines.blogspot.gr/2015/06/blog-post_71.html
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

2
Προχώρησε ακόμα περισσότερο ισχυριζόμενος πως ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι το… ίδιο πράγμα δηλαδή διαφορετικά ονόματα του ίδιου Θεού.
Eίναι σαν να διαβάζω κάποια νεοποχίτικη αίρεση,που τα έχει ισοπεδώσει όλα.

Ο Ιησούς Χριστός και ο Μωάμεθ είναι το ίδιο πράγμα!

Και αυτόν τον άνθρωπο κάποιοι τον αποκαλούν αγιώτατο και συμπροσεύχονται.

Re: ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

4
grecko έγραψε:Tελικά η είδηση δεν ισχύει και είναι φτιαχτή.
:0607
Ματθαίου ιη΄\n18 Ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ὅσα ἐὰν δήσητε ἐπὶ τῆς γῆς, ἔσται δεδεμένα ἐν τῷ οὐρανῷ, καὶ ὅσα ἐὰν λύσητε ἐπὶ τῆς γῆς, ἔσται λελυμένα ἐν τῷ οὐρανῷ.\n

6
Δεν ασχολείται ο Πάπας με τετοια πραγματα,πιο πολύ τον νοιαζει να ξεκινησει ο παγκόσμιος πόλεμος για να υποδεχτεί στο τέλος του τον...αγαπημένο του!!!

Re:

7
Γιώργος έγραψε:Δεν ασχολείται ο Πάπας με τετοια πραγματα,πιο πολύ τον νοιαζει να ξεκινησει ο παγκόσμιος πόλεμος για να υποδεχτεί στο τέλος του τον...αγαπημένο του!!!
Σωστα! Μόνο που δεν θέλει να δεί κι' αυτός πως στο τέλος θα ριφθεί απ' τον ''αγαπημένο του'' στη λίμνη του πυρός!

Re: ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

8
aetos64 έγραψε:
Κυρ έγραψε:
grecko έγραψε:Tελικά η είδηση δεν ισχύει και είναι φτιαχτή.
:0607
Ά, εντάξει, τώρα κοιμόμαστε ήσυχα...
Το οτι η είδηση ήταν φτιαχτή,δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να υπάρχει επαγρύπνηση.
Εικόνα
Τουταντίον,υπάρχουν πολλά γεγονότα,που εντέλλει θα οδηγήσουν σε αυτό που αναφέρει η φτιαχτή είδηση.

Δεν θυμάστε πως προσευχήθηκε ο πάπας μέσα σε τζαμί στην επίσκεψή του στην Τουρκία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικουμενισμός - Πανθρησκεία”

cron