Ποιος πιστεύει ακόμα οτι οι ευρωπαίοι θέλουν την σωτηρία της Ελλάδος;

1
Το Charlie Hebdo… βγάζει στη σέντρα τους εταίρους για την Ελλάδα (photo)

“Charlie Hebdo”, βγάζει στη σέντρα τους εταίρους για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης.

Στο εξώφυλλό του, εμφανίζεται σε σκίτσο η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, να αποπειράται να… πνίξει έναν Έλληνα, βάζοντας το κεφάλι του σε έναν κουβά με νερό.

“Σώστε την Ευρώπη”, είναι ο τίτλος του περιοδικού με κόκκινα γράμματα. Και η Κριστίν Λαγκάρντ…. απαντάει: “Πνίξτε έναν Έλληνα”.
Εικόνα
Το περιοδικό έρχεται να αποτυπώσει το κλίμα δυσφορίας που επικρατεί κυρίως στη Γαλλία, για τη στάση την οποία έχει κρατήσει η Ενωμένη Ευρώπη στην ελληνική κρίση.


parapolitika.gr

Re: Ποιος πιστεύει ακόμα οτι οι ευρωπαίοι θέλουν την σωτηρία της Ελλάδος;

2
....τα συμφέροντα δυστυχώς είναι πολύ μεγάλα για να δωθεί χώρος στη λογική, αυτό εννοούσε ο Τζέφρυ όταν έλεγε πως χρειαζόμαστε επιγώντος μία παγκόσμια κυβέρνηση.




Για να δούμε πως και ποιοι κρατάνε τον Γιούνκερ από τα…μέζεα σε #LuxLeaks

Δειτε γιατι ο Γιούνκερ ή καλύτερα αυτοί που κρατάνε τον Γιούνκερ, κερδίζουν από τις καταθέσεις που φεύγουν από την Χώρα, φυσικά με την βοήθεια των δοσίλογων Ελλήνων πολιτικών που με δηλώσεις τους προκαλούν κλίμα και μένουν στο απυρόβλητο κατά ένα περίεργο(;) λόγο, όταν συνέλαβαν τον τορναδόρο από την Κρήτη για ένα αθώο email….
Για να δούμε, τι είναι αυτά τα #LuxLeaks

Εσύ ξέρεις πως οι μεγαλύτερες πολυεθνικές του κόσμου καταφέρνουν να διατηρήσουν την υπερδύναμή τους, αποφεύγοντας να πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούν στις χώρες που δραστηριοποιούνται;
Μάθε τι είναι το #LuxLeaks μέσα σε τρία λεπτά. Εύκολα και γρήγορα.

phpBB [video]


Άμα θες να μάθεις και ποιές είναι οι ελληνικές εταιρείες που χρησιμοποιούν αυτές τις τακτικές από τη μία, και καταφέρνουν να βγάζουν εκατομμύρια κέρδη στη χώρα μας, τσέκαρε εδώ.

http://olympia.gr/2015/06/24/%CE%B3%CE% ... BD-%CE%B3/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδησεις απο την Ελλάδα”