Ημερομηνία : 19 Σεπ 2019, 08:28


Πρόσφατα Θέματα

Tελευταία άρθρα του blog


Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 8 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Κρανίο και οστα (skull and bones) - Η αδελφότητα του Θανάτου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Σεπ 2015, 10:22 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 04 Νοέμ 2014, 10:52
Δημοσ.: 758
Thanks:
Thanked:
time στο post
Χρόνο με χρόνο 15 νέοι άνδρες επιλέγονται για να μυηθούν και να υπηρετήσουν πιστά τα συμφέροντα της πλέον επίλεκτης μυστικής οργάνωσης του κόσμου. Εδώ και 170 χρόνια τα μέλη της συνεδριάζουν μυστικά.
Από τις τάξεις των μυημένων της αναδεικνύονται πρόεδροι, γερουσιαστές, δικαστές, μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγιστάνες των ΜΜΕ... Ο Τζόρτζ Ουόλκερ Μπους, Πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι αναμφισβήτητα μέλος αυτής της οργάνωσης, όπως και ο πατέρας του, Τζόρτζ Χέρμπερτ Oυόλκερ Μπους καθώς και ο παππούς του, Πρέσκοτ Μπους. Η «Αδελφότητα του Θανάτου» ή στ΄ με το αγγλικό της όνομα «Skull & Bones» (Νεκροκεφαλή και Oστά) κατά κύριο λόγο κυριαρχείται από ομοαίματους συγγενείς των πιο διάσημων οικογενειών των ΗΠΑ. Εκτός από την προαναφερθείσα οικογένεια Μπους, στα μητρώα της συναντάμε απαστράπτοντα ονόματα, όπως Ροκεκφέλλερ, Ταφτ και Χάριμαν.
Κοινός σκοπός τους; Η παγκόσμια κυριαρχία!
Ως έδρα τους τα μέλη της «Αδελφότητας του Θανάτου» έχουν επιλέξει ένα
παράξενο κτήριο στο προαύλιο του κορυφαίου Πανεπιστήμιου Γέιλ, στο Νιου Χέιβεν, το οποίο ονομάζουν «Ο Τάφος». Εκεί μέσα χτυπά η μαύρη καρδιά μιας παγκόσμιας μυστικής κυβέρνησης. Εκεί γαλουχούνται οι νεοφώτιστοι της μυστικής αυτής Αδελφότητας μέσα από μαγικές ιεροτελεστίες. Επίσης εκεί μέσα φυλάσσονται και τα κειμήλιά της. Μεταξύ αυτών ασημικά του Αδόλφου Χίτλερ, η νεκροκεφαλή του περίφημου αρχηγού της φυλής των Απάτσι, Τζερόνιμο, καθώς και ένα ματωμένο τελετουργικό μαχαίρι, τοποθετημένο μέσα σε μια γυάλινη βιτρίνα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να υπενθυμίζει σε κάθε μέλος της την μοίρα κάθε προδότη.
Μέσα σε αυτόν τον «Τάφο», οι «Οστάνθρωποι» η οργάνωση των οποίων αποκαλείται επίσης «Η Αδελφότητα του Θανάτου» επεξεργάζονται τα σχέδια μιας μυστικής συνωμοσίας, η οποία σε μια δεδομένη στιγμή σκοπεύει να υφαρπάξει την παγκόσμια εξουσία. Προσπαθώντας να εγκαθιδρύσουν μια «νέα τάξη πραγμάτων». Εδώ προφανώς πρέπει να γίνει αναφορά στο περίφημο δόγμα του πατέρα Μπους «New Deal» με ημερομηνία 11-09-1990! (Σ.τ.Μ), η οποία έχει σκοπό να συγκεντρώσει την υπέρτατη παγκόσμια εξουσία στα χέρια των δικών τους οικογενειών, οι «Οστάνθρωποι» έχουν παρεισδύσει σχεδόν σε κάθε ευρύτερο στρατηγικό, κρατικό και ιδιωτικό τομέα, που ανήκει στη σφαίρα της έρευνας, της πολιτικής, του χρηματοοικονομικού τομέα και φυσικά αυτά των ΜΜΕ. Πράγματι, οι «Οστάνθρωποι» ποδηγετούν εδώ και πολλά χρόνια την τύχη των ΗΠΑ και συγχρόνως αυτή του κόσμου.
«Χρόνο με χρόνο διογκώνεται το απόλυτο κακό», ανάφερε το μοναδικό περιοδικό, που τόλμησε ποτέ να αντιπαρατεθεί σ΄ αυτή την πανίσχυρη μυστική Αδελφότητα της πανεπιστημιούπολης του Γέιλ, κατά τη διάρκεια της σύντομης παρουσίας του.
Ο Andreas von Rétyi γεννήθηκε το 1963 στο Μόναχο. Είναι αρχισυντάκτης του μεγαλύτερου γερμανόφωνου αστρονομικού περιοδικού «Star-Observer» και γνωστός συγγραφέας επιστημονικών έργων που επικεντρώνονται στην ερεύνα του σύμπαντος. Έχει δημοσιεύσει πολλά επιστημονικά έργα για το ευρύ κοινό σχετικά με πλανήτες, κομήτες και μετεωρίτες, καθώς και για μεταφυσικά φαινόμενα και απόκρυφα στρατιωτικά στοιχεία. Μεταξύ αυτών και το best seller «Geheimbasis Area 15» (Μυστική Βάση Ζώνη 15), «Die Stargate-Verschwörung» (Η συνωμοσία της πύλης των άστρων), «Streng geheim» (Άκρως απόρρητο) και «Die unsichtbare Macht» (Η αόρατη εξουσία). Το έργο του Andreas von Rétyi αναγνωρίστηκε μεταξύ άλλων και από το « Who is who in the World». Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.
ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ - ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣΚλειστέ τα μάτια σας και αναλογιστείτε, ότι μια θαυμάσια γκρίζα ημέρα κάποιος έρχεται προς το μέρος σας, σας χτυπά στον ώμο και σας ρωτά, αν επιθυμείται να γίνεται μέλος της πιο κρυφής ελιταριστικής μυστικής οργάνωσης, η οποία δρα στον πλανήτη: «Skull and Bones: Δέχεστε, ναι ή όχι;» - Αλήθεια, τι θα απαντούσατε εσείς; Σας πληροφορούμαι λοιπόν, πως μέχρι σήμερα μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός προσώπων βρήκε τη δύναμη να απορρίψει μια τόσο δελεαστική προσφοράς. Οι περισσότεροι την αποδέχονται αυτοστιγμής. Οι πιθανότητες, να επιλεγεί κάποιος, είναι πραγματικά απειροελάχιστες. Όποιος όμως καταφέρει να γίνει μέλος της, αυτού του ανοίγονται διάπλατα οι πύλες όλου του κόσμου. Εξουσία και χρήμα, δυο έννοιες που σχεδόν όλοι μας τις επιθυμούμε τόσο παθιασμένα! Συγχρόνως όμως η αποδοχή αυτή σημαίνει και μια ανομολόγητη συμφωνία με το διάβολο.
Η περίφημη αυτή «φοιτητική» οργάνωση υπάρχει από το 1832 στο γνωστό πανεπιστημίου του Γέιλ και μάλιστα έχει προωθήσει προέδρους στο υψηλό τους αξίωμα. «Temporary»,δηλ. εφήμερος, έτσι αποκαλούν στο εσωτερικό της «Αδελφότητας του Θανάτου» το σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Γ. Μπους, ο οποίος επιλέγηκε το 1968 στους μυστικούς της κύκλους. Εφήμερος; Πιθανότατα, καθόσον ο νεαρός Μπους προτιμούσε να επισκέπτεται καλύτερα τα πάρτι, παρά να εμφανίζεται στις λατρευτικές τοποθεσίες των Οστανθρώπων! Όμως από εκείνες τις άγριες ημέρες έχει αλλάξει πολύ, και ιδικά η 11η Σεπτέμβρη τον μεταμόρφωσε σε έναν «άλλον», πιο δυνατό πρόεδρο. Την ημέρα εκείνη συνέβη ένα παρατραβηγμένο, παραπλανητικό, ένα ανυπολόγιστης σημασίας παγκόσμιο γεγονός. Συνεχίζει τη μεγάλη σειρά των μεγάλων παραπλανήσεων. Απλές «Θεωρίες καταστροφολογίας;»
Όποιος όμως αποφασίζει να ρίξει μια απλή ματιά στα παρασκήνια, αυτός μπορεί να αισθανθεί πολύ άσχημα. Ξαφνικά, βλέπει να πέφτει φως σε τόσα αινιγματικά γεγονότα της ιστορίας. Το ότι η επίσημη εικόνα της ιστορίας δεν μπορεί να συμφωνεί, με αυτή όπως μας την έμαθαν στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, αυτό από μόνο του δικαιολογεί την ύπαρξη μυστικών υπηρεσιών. Όσο αυτό κρίνεται αναγκαίο, γεγονότα παραποιούνται και μόνο ένας στενός κύκλος ατόμων λαμβάνει γνώσει των πραγματικών περιστατικών. Πως μπορεί να συμφωνεί η γενική εικόνα της ιστορίας, όταν π.χ. στο Εθνικό Αρχείο, στην Ουάσινγκτον, ακόμα και σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό στοιχείων εδώ και δεκαετίες είναι χαρακτηρισμένες ως «Top Secret δηλ. Άκρως Απόρρητες» και δεν είναι προσβάσιμες; Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγονται και τα περισσότερα αποδεικτικά έγγραφα της μεταφοράς Γερμανών επιστημόνων του Γ΄ Ράιχ στα πλαίσια της «Επιχείρησης Χαρτοφύλακας». Η υπόθεση αυτή έλαβε χώρα πριν μισό αιώνα!
Σίγουρα μας έχουν πει πάρα πολλά, αλλά, πόσα από αυτά που μας είπαν είναι αληθινά; Σε μερικές γωνιές και άκρες όμως όπου έχουν κάπως ξεφτίσει οι τόσο φωτεινές και καθαρές προσόψεις, όπου όλα αυτά έχουν σκηνοθετηθεί τόσο επιμελώς γύρω μας, σαν σε μια χολιγουντιανού τύπου σκηνογραφία. Κάτω από τις φασάτες λοιπόν φαίνεται ένα σάπιο περιτοίχισμα, του οποίου το κονίαμα είναι με αίμα πασπαλισμένο και νέο-σοβαντισμένο. Στην πραγματικότητα ένας θολωτός τάφος της ιστορίας. Τα ίχνη του ιστορικού εγκλήματος εισχωρεί ως διαβρωτικό νιτρικό αλάτι πάνω από το νέο σοβάντισμα. Πάντα συμβαίνει πάρα πολύ κακό, και έτσι δεν είναι δυνατό να παραμένει όλο καλυμμένο. Από καιρό σε καιρό μερικοί περιθωριοποιημένοι γρατζουνούν το κοκκώδες κονίαμα. Και μέσα από αναρίθμητες μεμονωμένες πληροφορίες, αναδύεται σιγά-σιγά ένα πλαίσιο, σαν μια γενική σκοτεινή εικόνα, της οποίας το περίγραμμα πλανιέται απειλητικά πάνω από το πλανήτη σαν ένα κρανίο πάνω σε χιαστή κόκαλα.
Η «Αδελφότητα του Θανάτου», που επανειλημμένως τα περασμένα χρόνια σκόνταφτα πάνω της όταν ερευνούσα για τις δολοπλοκίες της αμερικανικής σκιώδους κυβέρνησης. Έτσι, το παρόν βιβλίο, συνδέεται εύκολα με το προγενέστερο του «Η αόρατη εξουσία».
Το ευχαριστώ απευθύνεται σε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι ήδη χρόνια πριν ή ακόμη και στο παρόν βάδισαν παρόμοιους δρόμους και με μεγάλο κόπο ξέθαψαν πολυάριθμα χρήσιμα στοιχεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνω και στους πολυάριθμους πληροφοριοδότες, μάρτυρες και σιωπηρούς βοηθούς, οι οποίοι για πολλά χρόνια τώρα με εφοδιάζουν με πολύτιμο υλικό, κατεύθυναν την προσοχή μου σε ουσιώδεις πηγές ή μπόρεσαν να μου πιστοποιήσουν ήδη υπάρχουσες πληροφορίες. Τις ευχαριστίες μου απευθύνω σε όλους τους υπομονετικούς συγγενείς και φίλους μου, τους οποίους όλο αυτό τον καιρό είχα ασυγχώρητα παραμελήσει, όπως επίσης και τους αναγνώστες μου, οι οποίοι μου έγραφαν ακριβώς εκείνη τη χρονική περίοδο χωρίς όμως να παίρνουν καμία απάντηση, επειδή η εργασία μου αυτή με είχε απορροφήσει τελείως. Από όλους αυτούς ζητώ συγνώμη. Επίσης είναι αυτονόητο να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον εκδότη μου Ιωακείμ Κοπ, όπως και στο Τόμας Μένερ, στον Πέτερ Χοφστέτερ και φυσικά στον Αντρέ Χόππε, και τέλος σε κάθε
άλλον του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται εδώ


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  

pros

 Θέμα δημοσίευσης: Re: κοκαλα και οστα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Σεπ 2015, 17:42 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 29 Ιαν 2013, 01:51
Δημοσ.: 3586
Thanks:
Thanked:
time στο post
Μία ερώτηση : Τι κοινό έχει η σημαία των skull and bones με τους πειρατές ;

Εικόνα
The logo of Skull and Bones


Εικόνα
The traditional "Jolly Roger" of piracy

_________________
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: κοκαλα και οστα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Σεπ 2015, 12:03 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 04 Νοέμ 2014, 10:52
Δημοσ.: 758
Thanks:
Thanked:
time στο post
πέταξες μεγάλη ερώτηση και εγώ το ίδιο σκέφτόμουν...


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: κοκαλα και οστα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Σεπ 2015, 12:14 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 04 Νοέμ 2014, 10:52
Δημοσ.: 758
Thanks:
Thanked:
time στο post
Η μαύρη σημαία με τη νεκροκεφαλή και τα οστά από κάτω, παραμένει το σύμβολο που έχει ταυτιστεί με τους πειρατές. Η σημαία αυτή ονομάζεται Τζόλυ Ρότζερς. Οι πειρατές ανύψωναν την σημαία στο κατάρτι για να μεταδίδουν ένα μήνυμα στους στόχους τους. Σκοπός τους ήταν να προκαλέσουν τρόμο και να δείξουν τη δύναμή τους. Σε όλη τη ναυτική ιστορία τα πλοία ανύψωναν σημαίες για να μεταδώσουν κάποιο μήνυμα ή να δείξουν την ταυτότητά τους. Για παράδειγμα, τα ιδιωτικά σκάφη είχαν διαφορετικές σημαίες από το ναυτικό. Τα πειρατικά πλοία ανύψωναν τις σημαίες τους για τους ίδιους λόγους ή και για να εξαπατήσουν τα διερχόμενα πλοία ώστε να πιστέψουν ότι επρόκειτο για συμμάχους επιτρέποντας έτσι στον εαυτό τους την δυνατότητα αιφνιδιασμού....


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Κρανίο και οστα (skull and bones) - Η αδελφότητα του Θανάτου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Σεπ 2015, 21:24 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 29 Ιαν 2013, 01:51
Δημοσ.: 3586
Thanks:
Thanked:
time στο post
asterias έγραψε:
πέταξες μεγάλη ερώτηση και εγώ το ίδιο σκέφτόμουν...


Πάντα πετάω μεγάλες ερωτήσεις...

Τι σχέση λοιπόν μπορεί να έχουν :
οι skull and bones (αδελφότητα του θανάτου)
με τα κόκαλα των πειρατών
με την εκκλησία Kaplica Czaszek
με τα κόκαλα που υπάρχουν κάτω από τον Ιησού Χριστό
με τα κόκαλα στις πινακίδες τοξικών και δηλητηριώδους ;

Εικόνα

εκκλησία στην Ρωσία που λέγεται Kaplica Czaszek (του Αγίου Βαρθολομαίου) η οποία είναι διακοσμημένη με νεκροκεφαλές και οστά ....


_________________
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κρανίο και οστα (skull and bones) - Η αδελφότητα του Θανάτου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Σεπ 2015, 21:37 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 19 Δεκ 2011, 17:32
Δημοσ.: 866
Thanks:
Thanked:
time στο post
Τα κόκκαλα κάτω από τον Ιησού Χριστό είναι του "Αδάμ".

_________________
«Όσο κι αν είναι λίγοι αυτοί όπου διατηρούν την ευσέβεια, αυτοί είναι η Εκκλησία» (Αγ.Νικηφόρος)\n\n«Μὴ φοβοῦ τὸ μικρὸν ποίμνιον· ὅτι εὐδόκησεν ὁ πατὴρ ὑμῶν δοῦναι ὑμῖν τὴν βασιλείαν.» (Λουκ.ιβʼ32)


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κρανίο και οστα (skull and bones) - Η αδελφότητα του Θανάτου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Σεπ 2015, 23:17 
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 29 Ιαν 2013, 01:51
Δημοσ.: 3586
Thanks:
Thanked:
time στο post
omg έγραψε:
Τα κόκκαλα κάτω από τον Ιησού Χριστό είναι του "Αδάμ".


ναι είναι του θανάτου του Αδάμ τον οποίον ο Ιησούς "θανάτω θάνατον πατήσας" γιαυτό και έπειτα εικονίζεται χωρίς να έχει πλέον το σύμβολο του θανάτου κάτωθεν :


_________________
1.Σοφία πάντων κάλλιστον, η δε αμάθεια πάντων κάκιστον
2. ζητεῖτε τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κρανίο και οστα (skull and bones) - Η αδελφότητα του Θανάτου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Οκτ 2015, 17:30 
Φιλουμενάτος
Φιλουμενάτος
Άβαταρ μέλους
Κατάσταση:
Εγγραφη: 04 Νοέμ 2014, 10:52
Δημοσ.: 758
Thanks:
Thanked:
time στο post
omg έγραψε:
Τα κόκκαλα κάτω από τον Ιησού Χριστό είναι του "Αδάμ".
:cooll :cooll


Κορυφή
 Προφίλ  
Thanks          Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 8 δημοσιεύσεις ] 

Παραπλήσια θέματα
Θανάτου εορτάζομεν νέκρωσιν…
Δ. Συζήτηση: Γενικά θέματα
Συγγραφέας: emman
Απαντησεις: 2
Πράκτορες Θανάτου
Δ. Συζήτηση: Ορθοδοξία
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 0
Κρανίο και Οστά (Skull και Bones)
Δ. Συζήτηση: Τα Τάγματα και οι Λέσχες
Συγγραφέας: redsky
Απαντησεις: 3
Εως Θανάτου
Δ. Συζήτηση: Ι.Μ.Εσφιγμένου. Το μοναστήρι που έγινε σύμβολο
Συγγραφέας: Μπλε
Απαντησεις: 0
περὶ Μνήμης Θανάτου
Δ. Συζήτηση: Διδασκαλιες αγιων και αποστάγματα πατερικης σοφιας
Συγγραφέας: dominique
Απαντησεις: 0


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2010-2011 phpBB Group.
Violaceous by: Matt
Ευχαριστούμε την ομάδα του phpbbgr.com
All rights reserved. Copyright © 2009-2017 filoumenos.com.

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr