Αλβανική πρόκληση εναντίον της Ελλάδος - Σήκωσαν πανό στο EURO

1
Νέα πρόκληση από πλευράς Αλβανών εις βάρος της Ελλάδος και δη σε παιχνίδι του EURO 2016.
Εικόνα

Κατά τη διάρκεια του Αλβανία – Ελβετία στην πόλη Λανς για την πρεμιέρα του Α' ομίλου του EURO 2016, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» ένα πανό που αναρτήθηκε στο «Φελίξ Μπολάρ» από την αλβανική εξέδρα εναντίον της Ελλάδας.

Το συγκεκριμένο πανό ήταν γραμμένο στα αγγλικά και ανέφερε το εξής μήνυμα: «Η Ελλάδα είναι ένοχη. Θυμηθείτε τη γενοκτονία της Τσαμουριάς. 100.000 Αλβανοί θύματα».

Σύμφωνα πάντως με τους κανονισμούς της UEFA απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η ανάρτηση μηνυμάτων πολιτικού περιεχομένου σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, κάτι που σημαίνει πως οι υπεύθυνοι του γηπέδου όφειλαν να έχουν εντοπίσει εγκαίρως το συγκεκριμένο πανό.


Αξίζει να σημειωθεί δε πως το τελευταίο διάστημα το θέμα της Τσαμουριάς έρχεται στο προσκήνιο όλο και περισσότερο από μερίδα Αλβανών εθνικιστών. Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, στα Τίρανα, Αλβανοί διαδηλωτές των υποδέχθηκαν με συνθήματα κατά της Ελλάδας και αποδοκιμασίες έξω από το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών. Ανάμεσα σε άλλα είχαν φωνάξει «Τσαμουριά μητέρα μας, περίμενέ μας» και «Καταργήστε το εμπόλεμο».


Πηγή: iefimerida.gr
''...δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις''\n[/align]

Re: Αλβανική πρόκληση εναντίον της Ελλάδος - Σήκωσαν πανό στο EURO

2
Λίγο άσχετο με το θέμα,αλλα γιατι το λογκο εχει 3 αστεράκια με 6 ακτίνες το καθένα;
Εικόνα
Caer está permitido, levantarse es obligatorio....."Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Xαμένη μάχη,είναι αυτή που φοβήθηκες να δώσεις
Πριν γράψεις σκέψου! Πριν κατακρίνεις περίμενε! Πριν προσευχηθείς συγχώρα! Πριν παραιτηθείς προσπάθησε!
Καλό είναι το να υπάρχεις …μα το να ζεις εν Χριστώ είναι άλλο πράγμα !

Re: Αλβανική πρόκληση εναντίον της Ελλάδος - Σήκωσαν πανό στο EURO

3
Παιδιά πρωτινό να κάνετε ειδικό μπάνερ όπως έχετε για τα σκοπιανά και την Τουρκία και για τα αλβανικά .όσο για τους αλβανούς μήπως είναι η ώρα να σηκώσουμε πάνο για την βόρεια ήπειρο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Η εναντίον της Ελλάδος επιβουλή”

cron