Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Στην εκδοση ΝΟΤΑΜ για διεξαγωγή κοινών ασκήσεων εναέριου ανεφοδιασμού Π.Α. με την Ισραηλινή ΠΑ, προχώρησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δευσμεύοντας περιοχές εντός του FIR Αθηνών.

Οι συγκεκριμένες περιοχές, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν απο τα τέλη Μαίου μέχρι και τις αρχές Ιουνίου, βρίσκονται στο Ιόνιο και Λιβυκό πέλαγος, καθώς και στο Βόρειο Αιγαίο πλησίον της Λήμνου, περιοχή την οποία η Άγκυρα θέλει να παρουσιάζει ως "αποστρατικοποιημένη" σε όλα τα διεθνή φόρα, λόγω της γνωστής αναθεωρητικής ατζέντας της στο Αιγαίο..

www.enkripto.com

newworldorder-wakeup.blogspot.com

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα