Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 Τίτλος ρεπορτάζ: «Οι ‘Μακεδόνες’ που ψηφίζουν τους ελληνικούς νόμους»

Μακεδόνες βρίσκονται στο κόμμα του Παπανδρέου και ψηφίζουν τους ελληνικούς νόμους. Σύμφωνα με πηγές του Sitel, επτά μέλη του κυβερνώντος κόμματος έχουν μακεδονική προέλευση.
Ο Παραστατίδης Θεόδωρος, , ο Γιώργος Φραγγίδης,ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Χρήστος Αηδόνης,  ο Μιχαήλ Τσελέπης... οι δύο είναι από το ΠΑΣΟΚ και εκλέγονται στο Κιλκίς , τρεις στις Σέρρες και ένας από την Καστοριά και τη Δράμα.

Όλοι έχουν ελληνικά ονόματα και επώνυμα αλλά είναι "μακεδονικής" προέλευσης και μιλούν την σλαβική γλώσσα, αυτό αποκάλυψαν  μέλη σλαβικής αντιπροσωπείας που επισκέφθηκαν την Αθήνα και μίλησαν με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ.


Σλαβική προέλευση έχει και ο Νομάρχης της Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος είναι ξάδελφος του Παύλου Βοσκόπουλου, ηγέτη του σκοπιανού κόμματος «Ουράνιο Τόξο».
Ο Βοσκόπουλος είπε ότι οι ελληνικές αρχές έχουν σκόπιμα σε υψηλές θέσεις τους Μακεδόνες για να επιτύχει η διάδοση της ‘αντιμακεδονικής’ προπαγάνδας.
«Είναι ξάδελφός μου, αλλά είναι Έλληνας. Αν ρωτήσω αν μιλάει σλαβικά, είναι αδύνατο να μην απαντήσει. Πρόκειται για μια τακτική του κράτους. Εκλέγουν  από Σλαβικές οικογένειες, αν δουν ότι κάποιος είναι δραστήριος και τον βάζουν να υπερασπιστεί τον ελληνισμό» δήλωσε ο Παύλος Βοσκόπουλος του «Ουράνιου Τόξου»
Τον τελευταίο καιρό, τα περισσότερα μέλη της μειονότητας εργάζονται στη δημοτική αρχή της Φλώρινας, του Κιλκίς, της Έδεσσας και στις τάξεις της αστυνομίας.
Οι ‘αντιμακεδονικοί’ νόμοι σπάνια εφαρμόζονται στη Βόρεια Ελλάδα. Ενώ πριν αν μιλούσε κανείς σλαβικά  σε δημόσιους χώρους τιμωρούνταν με φυλάκιση, σήμερα σε πολλά χωριά τα σλαβικά μιλιούνται ελεύθερα.--
Πηγή: Sitel

Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

 

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα