Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

     Πρωτοφανείς προκλήσεις με ξεκάθαρα απειλητικό περιεχόμενο σε βάρος της χώρας μας από τον σεσημασμένο τουρκοπράκτορα Φερούχ Οζκάν, πρώην πρόεδρο του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης»…      Το χοντραίνουν το παιχνίδι όσο περνάει ο καιρός η Άγκυρα και τα διάφορα όργανά της και φυσικά όσο η μόνη αντίδραση που συναντούν στις συνεχώς κλιμακούμενες προκλήσεις τους εκ μέρους του (δήθεν) ελληνικού κράτους είναι η τρομαγμένη σιωπή του φοβικού νενέκου.

Αυτή τη φορά το διέπραξε ο γνωστός (και…παλιός μας φίλος) Φερούχ Οζκάν, επί πολλά έτη πρόεδρος του αλυτρωτικού«Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD) και νυν πρόεδρος της ΜΚΟ (σ.σ. όπως βλέπετε, τελειωμό δεν έχει ο…παράς!) YUNTÜRK. «Πίσω από την τουρκομουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα, υπάρχουν όλοι οι πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας και ο μουσουλμανικός κόσμος. Εάν δεν αποδοθούν τα δικαιώματα μας στην Ελλάδα, θα γίνει χαμός» δήλωσε λοιπόν ο εν λόγω μεγαλοκοπρίτης που (ως γνωστόν) εδώ και πολλά χρόνια μάχεται για την…απελευθέρωση της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης από την καταπίεση του αυταρχικού και ανελεύθερου ελληνικού κράτους (τον βλέπετε μάλιστα και σε 2 παλαιότερες φωτογραφίες – στην πρώτη 2ο από αριστερά μαζί με τον Ερντογάν και τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, ενώ στη δεύτερη σε προ τριετίας εκδήλωση του BTTDD στην Κωνσταντινούπολη πάλι με τον Μέτε και με φόντο τη φωτογραφία του Κεμάλ, την τουρκική σημαία, αλλά και τη σημαία της…«Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»)! Ο Οζκάν τόνισε πως ο σύλλογος YUNTÜRK δεν πρόκειται να μένει σιωπηλός, όταν τα βήματα που γίνονται στην Τουρκία προς τις μειονότητες, μένουν χωρίς να γίνεται κάτι το αμοιβαίο στην Ελλάδα.

     Όλα αυτά ήρθαν σε απάντηση στις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Δημήτρη Αβραμόπουλου, που πριν από ένα περίπου μήνα είπε πως «η φήμη και το μέγεθος του Πατριαρχείου δεν επιτρέπουν ούτε νομικά ούτε ηθικά να θεωρείται ένα με την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη». Ολόκληρη η δήλωση του Οζκάν (όπως τη μετέφρασε από την ίδια την ιστοσελίδα του συλλόγου YUNTÜRK το αδελφό ιστολόγιο tourkikanea.gr) έχει ως εξής:
     «Αυτοί οι οποίοι λένε πως «οι μειονότητες στην Ελλάδα είναι εσωτερικό μας θέμα, μην ανακατεύεστε», σήμερα ανακατεύονται στα εσωτερικά της Τουρκίας και δηλώνουν πως θα καταβάλουν προσπάθειες επίλυσης σχετικά με το Πατριαρχείο και τη σχολή της Χάλκης. Τους συμβουλεύουμε να ανοίξουν την συνθήκη της Αθήνας και της Λοζάνης και να τη διαβάσουν. Οι Τούρκοι της Ελλάδας στην Ελλάδα και στη Δυτική Θράκη σε τι βαθμό έχουν τα δικαιώματα της μειονότητας των Ρωμιών στην Κωνσταντινούπολη, της κοινότητας και του Πατριαρχείου; Να ξέρουν πως εάν η νέα κυβέρνηση δεν αρχίσει να αποδίδει στους Τούρκους της Ελλάδας τα δικαιώματα τους, εμείς σαν ΜΚΟ είμαστε έτοιμοι να πράξουμε κάθε καθήκον που μας αναλογεί. Επιθυμούμε να αναφέρουμε πως μετά τις δηλώσεις του Αβραμόπουλου, προκύπτουν πολύ σημαντικά καθήκοντα για τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας, τον κύριο Αχμέτ Νταβούτογλου. Επίσης δεν ξεχνάμε την υπόσχεση που μας έδωσε ο πρωθυπουργός μας, ο κύριος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Πίσω από την Τουρκομουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα, υπάρχουν όλοι οι πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας και ο μουσουλμανικός κόσμος. Εάν δεν αποδοθούν τα δικαιώματα μας στην Ελλάδα, θα γίνει χαμός».
     Πέρα από τη βέβηλη παραχάραξη της Συνθήκης της Λοζάνης, πέρα από το απερίγραπτα προκλητικό ύφος, πέρα από τις θρασύτατες απειλές (τι θα κάνει δηλαδή το μίσθαρνο σκυλολόι του YUNTÜRK, σύμφωνα με τη γελοία αρχιπρακτοράντζα, μήπως σκοπεύει να πάρει τα…όπλα;), το σχόλιο που εμείς θα κάνουμε είναι βασικά άλλο. Και έχει φυσικά σχέση με το πόση ζημιά προκάλεσε αλήθεια στη χώρα μας όλη αυτή η παρατεταμένη φαρσοκωμωδία με τις Χάλκες και τις λοιπές ψευτο-συνεννοήσεις της κακιάς ώρας για δήθεν παραχωρήσεις της Τουρκίας προς το πατριαρχείο και τη ελληνική μειονότητα της Πόλης (με την τραγική συνευθύνη ασφαλώς – για να μην πούμε τίποτε βαρύτερο – του γνωστού θλιβερού νεοεποχίτη τζουτζέ της Νέας Τάξης, που παριστάνει τον οικουμενικό πατριάρχη)! Τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει πολλές φορές και δυστυχώς (για πολλοστή πλέον φορά) δικαιωνόμαστε. Από την ώρα που ως κράτος μπήκαμε σε αυτόν τον αδιέξοδο δρόμο και πέσαμε στην παγίδα να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τους δασκάλους του πογκρόμ και της γενοκτονίας και να μιλάμε για…αμοιβαιότητα, δώσαμε μέχρι και στη φασιστική Τουρκία το «δικαίωμα» να φωνασκεί για τα…δικαιώματα της (ζώσας κυριολεκτικά ζωήν χαρισάμενην) μειονότητας της ελληνικής Θράκης. Και χωρίς κανένα απολύτως τίμημα πια για την ίδια (ειδικά αφ’ ότου ξεπάτωσε συστηματικά την κάποτε ανθηρή ελληνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης) να παρουσιάζει μέχρι και φιλελεύθερα/φιλομειονοτικά προσωπεία, επισείοντας τις ανέξοδες και ανώδυνες γι’ αυτήν μπούρδες με τις Χάλκες και τα λοιπά άχρηστα πλέον ντουβάρια (καθότι εξέλιπαν πια οι…άνθρωποι), για να παίζει τα επικίνδυνα…«αμοιβαία» παιχνίδια της στη Θράκη, όπου φυσικά το διακύβευμα είναι απολύτως πραγματικό και εξαιρετικά σοβαρό. Και πάλι εμείς φταίμε βέβαια. Αποκλειστικά και μόνο εμείς, την ώρα που η Τουρκία συνεχίζει απλώς να κάνει (για μια ακόμη φορά) πολύ καλά τη δουλειά της…
Προξενείο ΣΤΟΠ
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα