Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΤΟΦΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ:

Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης...

σημείωσαν μια μεγάλη επιτυχία στις γενικές εκλογές στην Ελλάδα μετά από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια. Η τουρκική μειονότητα κατάφερε να στείλει τρεις Τούρκους βουλευτές στην ελληνική βουλή των 300 εδρών.

Η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης που συμμετείχε στις εκλογές με συνολικά 19 υποψήφιους από τη Ροδόπη και την Ξάνθη σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Οι Τούρκοι οι οποίοι στις προηγούμενες εκλογές συνήθως έβγαζαν δυο βουλευτές στις συγκεκριμένες εκλογές θα ενισχύσουν τη φωνή τους με τρεις Τούρκους βουλευτές.

Από τον νομό Ροδόπης ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ahmet Hacı Osman και ο Ayhan Karayusuf από τη ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ο Hüseyin Zeybek από τη ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη απόκτησαν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν την τουρκική μειονότητα στην ελληνική βουλή.

Με τον τρόπο αυτό οι Τούρκοι της περιοχής θα εκπροσωπηθούν στη βουλή με τρεις βουλευτές, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια. (ΤΡΤ)

stoxos.gr
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα