Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Πώς μπορούν οι πολιτικοι να πεισουν τους εχεφρονες πολίτες ότι ενδιαφέρονται για το κοινό καλό και όχι αποκλειστικά για το δικό τους συμφέρον, όταν αδιαφορούν για την παράδοση -ουσιαστικά- της Θράκης στο τουρκικό Προξενείο; Τα όσα γίνονται στη θρακη και κατ’ αυτήν την προεκλογική περίοδο, είναι...

... ανήκουστα για χώρα η οποία θέλει να λέγεται σοβαρή!

Η αξιόλογη ιστοσελίδα «onalert» γράφει ότι η κατάσταση είναι αφόρητη για όσους υποψηφίους έχουν επιλέξει να μην παίξουν το τουρκικό παιχνίδι. Και αυτό το επιβεβαιώνουμε, μια και ήμαστε μάρτυρες πολλών περιστατικών πιέσεων και εκβιασμών εκ μέρους τουρκοφρόνων προς όσους δεν είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν.

Αναφερθήκαμε όμως στην παραπάνω ιστοσελίδα, διότι με τις προσβάσεις που έχει σε στρατιωτικούς κύκλους, αναφέρεται στις έντονες φήμες που κυκλοφορούν στην Ξάνθη για προβοκάτσια που ετοιμάζουν οι Τούρκοι προκειμένου να “στηρίξουν τους εκλεκτούς της τουρκικής μειονότητας”, όπως επιμένουν να αποκαλούν τη μουσουλμανική μειονότητα.

Προβοκάτσια είχε γίνει και το 2004 όταν κάποιοι έκαψαν παραμονές των εκλογών πανό “Τούρκου” υποψηφίου με αποτέλεσμα την ημέρα των εκλογών το δήθεν θύμα να πάρει ψήφους που ούτε ονειρευόταν.

Για το φαινόμενο που παρατηρείται, ότι υποψήφιοι βουλευτές σχεδόν όλων των κομμάτων, και ειδικά των δύο μεγάλων, να κάνουν “τεμενάδες” και να υποβάλουν τα σέβη τους σε ανθρώπους και οργανώσεις που έχουν εμπλακεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε εκδηλώσεις, δηλώσεις και ενέργειες, που στόχο έχουν την “ανεξάρτητη Δυτική Θράκη”, έκανε εκτεταμένο ρεπορτάζ η εφημερίδα της Κομοτηνής «Αντιφωνητής».

Το ότι οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν και Μάντατζη, βρίσκονται πάντα δίπλα στους παράνομους μουφτήδες των νομών τους, αλλά και πάντα κοντά στον Πρόξενο της Τουρκίας κ. Μ. Σάρνιτς και τον πρόεδρο του ισλαμικού Ιδρύματος IRCICA, κ. Χαλίτ Ερέν, δεν προξενεί πλέον εντύπωση. Το κόμμα τους χαίρεται που φέρνουν ψήφους. Αν βλάπτουν την Ελλάδα με την παραπληροφόρηση στα διεθνή φόρα, αυτό φαίνεται ότι είναι δευτερεύον.

Τα δύο κόμματα υπακούουν πάντα στο αίτημα του Προξενείου, να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο περισσότεροι χριστιανοί απ’ ό,τι μουσουλμάνοι. Και τούτο, για να μη διασκορπίζονται οι ψήφοι μεταξύ των μουσουλμάνων και χαθεί ευκαιρία να εκλεγεί τουρκόφρονας βουλευτής. Όποιος ενδιαφέρεται, ας μελετήσει τα αποτελέσματα όλων των προηγούμενων εκλογών. Σε κάθε συνδυασμό, όλες σχεδόν τις μουσουλμανικές ψήφους συγκεντρώνει πάντα ένας υποψήφιος, ενώ ο δεύτερος μάλλον είναι διακοσμητικός.

Αλλά και η ελληνική πολιτεία δέχεται -μέσω της δικαιοσύνης- παράνομες υποψηφιότητες (δεν μιλάμε για την ποιότητα και ηθική, αλλά και για τυπικά προσόντα). Όλοι δε οι τουρκόφρονες υποψήφιοι δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα. Φωτογραφίζονται έχοντας πίσω τους την παράνομη σημαία της «Αυτόνομης Θράκης» (και την τουρκική φυσικά), συμβούλους και υπουργούς του κ. Ερντογάν, μέχρι σημείου μάλιστα βουλευτής της Ελλάδας να κρατά την ομπρέλα για να μη βραχεί ο Τούρκος Πρέσβης που επισκέφτηκε πρόσφατα την Θράκη.

Και κοντά στα άλλα, όχι μόνον αφήσαμε ανυπεράσπιστους τους Πομάκους στα χέρια των Τουρκοφρόνων (όπου αν δεν περάσουν από τον Αγά, δύσκολα εξυπηρετούνται (και) από τους χριστιανούς υπαλλήλους των αρμοδίων υπηρεσιών της περιοχής). Αλλά, με τα προγράμματα του υπουργείου Παιδείας -με τους/τις γνωστές συμβούλους)- επιχειρούμε να τους τουρκοποιήσουμε, κι ας κραυγάζουν οι άνθρωποι ότι δεν θέλουν να είναι Τούρκοι.

Θα τα πληρώσουμε όλα αυτά. Όσοι νομίζουν ότι το πρόβλημά μας είναι μόνον το Μνημόνιο, προφανώς δεν έχουν χρόνο να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει στη χώρα μας και στους άλλους τομείς, και όχι μόνο στην θρακη φυσικά.
Ο Μακεδών

 

http://karfotiko.blogspot.de/2012/04/blog-post_8507.html

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα