Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Συνωστισμό και μαζική εισροή μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δυο μέρες πριν αναπτυχθεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα η ευρωπαϊκή δύναμη ταχείας επέμβασης Frontex, διαπιστώνει η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.

Η εφημερίδα, σε χθεσινό της άρθρο κάνει λόγο για «ορδές» παράνομων μεταναστών που βαδίζοντας μέσα από παγωμένα χωράφια κατευθύνονταν σε «μεθοριακά χωριά κοντά στην Ορεστιάδα».

Βάσει απόφασης που έλαβε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την περασμένη εβδομάδα, η Frontex θα αναπτύξει 175 άνδρες στον Έβρο προκειμένου να ανατρέψει την εισροή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.

Επικαλούμενη στοιχεία της Frontex, η εφημερίδα επισημαίνει ότι στην Ελλάδα σημειώνεται το 90% των διαπιστωμένων εισροών παράνομων μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ η κυβέρνηση της Αθήνας έχει αναφέρει 45.000 παράνομες αφίξεις μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι οι θαλάσσιες περιπολίες στο Αιγαίο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία έχουν αποτρέψει μεγάλο μέρος της εισροής μεταναστών στα ελληνικά νησιά απέναντι από τις τουρκικές ακτές. Ετσι, τώρα, η μεγάλη πλειονότητα των παράνομων μεταναστών διοχετεύεται στη χώρα μας από τα βόρεια χερσαία σύνορα, με την μεγαλύτερη ροή να απαντάται στην περιοχή κοντά στην Ορεστιάδα όπου 100 έως 300 λαθρομετανάστες περνούν κάθε μέρα τα σύνορα.

Στη δύναμη ταχείας επέμβασης Frontex, θα μετέχουν πεπειραμένοι συνοριακοί φύλακες από τις 27 χώρες – μέλη της ΕΕ, εμπειρογνώμονες που θα ανακαλύπτουν πλαστά ντοκουμέντα, ειδικοί επί των συνοριακών ελέγχων, ανακριτές, μεταφραστές κλπ, οι οποίοι θα επιχειρούν υπό την αιγίδα και την ευθύνη των αρμόδιων ελληνικών αρχών.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα