Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Τελικά η ΜΙΤ κατάφερε και τους πλέον αφομιωμένους στην ελληνική κοινωνία μουσουλμάνους αυτούς των Δωδεκανήσουν να τους σπείρει "ζιζάνια" και να δημιουργήσει πλαστούς "τουρκικούς" πυρήνες (το περιοχικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ από το 2006 είχε προειδοποιήσει για την δράση του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο, αλλά...):
Έτσι λοιπόν στην Γενεύη εμφανίστηκε κάποιος "Συλλόγος Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσων" για να λάβει μέρος στο Φόρουμ Μειονοτικών Θεμάτων του ΟΗΕ, με τίτλο «Θρησκευτική ελευθερία και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα οι θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες»!Σημειώνεται ότι πουθενά και από καμία διεθνή συνθήκη και από κανέναν διεθνή οργανισμό μέχρι σήμερα δεν αναγνωρίζεται ότι υπάρχει "εθνική μειονότητα" στην Ελλάδα. Μόνο "θρησκευτική" και αυτό αφορά τον διεθνικό μουσουλμανικό πληθυσμό της ελληνικής Θράκης.
Φυσικά δεν μπορούσαν να λείψουν από τέτοιο φορουμ και οι "επίσημοι" πράκτορες της Άγκυρας στην Ελλάδα, η ένωση «Τούρκους της Δυτικής Θράκης»!
Το να γίνονται δεκτοί οι παραπάνω σημαίνει ότι ο ΟΗΕ de facto δέχεται την ακύρωση της συνθήκης της Λοζάνης αφού υπάρχει σαφής εθνοτικός προσδιορισμός στο τίτλο των δύο ενώσεων! Και από μόνο του αυτό το γεγονός είναι κρίσιμο...
Οι άθλιες μεθοδεύσεις της Τουρκίας στα Δωδεκάνησα, όπου η γείτων προσπαθεί εδώ και 1-2 χρόνια να εγείρει – κυριολεκτικά εκ του μη όντος – μειονοτικό ζήτημα, έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς, σε συνεργασία με το "νυσταλέο" "εν υπνώσει" "ελληνικό" κράτος.
Οι "τουρκόφρονες" σύλλογοι που έχουν ιδρυθεί σε Ρόδο και Κω (και που θυμίζουμε ότι στα περσινά έγκαινιά τους έτρεχαν για να παραστούν ντόπιοι χριστιανοί βουλευτές και αυτοδιοικητικοί καθότι η ψήφος είναι υπεράνω όλων) αποφάσιασν πως ήρθε η ώρα να απλωσουν την δραστηριότητά τους πέρα από τα ελληνικά σύνορα και να ενώσουν τις προσπάθειές τους με τους…«Τούρκους της Δυτικής Θράκης», για να προπαγανδίσουν δήθεν  τον ελληνικό αυταρχισμό σε βάρος της «τουρκικής μειονότητας» της Θράκης και των...Δωδεκανήσων.
Φυσικά ήταν αναμενόμενο να ακούσουμε για τους "Τούρκους" των Δωδεκανήσων, ακόμα και εάν μετριώνται κυριολεκτικά στα "δάχτυλα", οι σύλλογοι αυτοί δεν ιδρύωνται για διακοσμητικούς λόγους.


Όπως αναφέρει και το proxeneio-stop.org στη Γενεύη,θα βρίσκονται παρέα με την ABTTF («Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» του Χαλήτ Χαμπίπογλου), σε κοινή εκδήλωση, στο περιθώριο του 6ου Φόρουμ Μειονοτικών Θεμάτων του ΟΗΕ, με τίτλο «Θρησκευτική ελευθερία και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα οι θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες».
 Και όπως αναφέρει το περιοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» (που παίρνει γραμμή από το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή), στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2013.


Η ατζέντα του φόρουμ: «Πέρα από την ελευθερία πίστης και θρησκείας: Διασφάλιση των δικαιωμάτων των θρησκευτικών μειονοτήτων, θα συζητηθούν τα θέματα θρησκευτικής ελευθερίας της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και των Τούρκων Ρόδου και Κώ.  Ξένοι ειδικοί θα περιγράψουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα οι θρησκευτικές μειονότητες, και θα παρουσιαστούν προτάσεις και θα γίνουν παρουσιάσεις σχετικά με το θέμα της προστασίας της ταυτότητας των θρησκευτικών μειονοτήτων»!
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλητές εκ μέρους της ABTTF ο αντιπρόεδρος Ριντβάν Χατζημπεντέλ, η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων Μελέκ Κιρμπατζί Αρίκ και το μέλος του ΔΣ Σεμπαετίν Αμπντουραχμάν, ενώ εκ μέρους των «Δωδεκανησίων»  ο Μουσταφά Καϊμακτσί, πρόεδρος του λεγόμενου «Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσων».
Παρόντες όμως θα είναι και ο Βίλλι Φοτρ (διευθυντής της ΜΚΟ Human Rights Without Frontiers, καταλάβατε για ποιούς δουλέυουν οι ΜΚΟ;), αλλά και ο "Έλληνας" Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του ελληνοφοβικού και ρατσιστικού με τους Έλληνες «Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι».
Από το τίποτα η Άγκυρα κατάφερε να δημιουργήσει άλλο ένα πρόβλημα στην ανύπαρκτη εξωτερική μας πολιτική. Τι σκοπεύει να κάνει το ΥΠΕΞ;
Και πόσο "βολική" είναι η έγερση τέτοιου θέματος στα Δωδεκάνησα σε περίπτωση προβοκάτσιας. Γιατί τα Δωδεκάνησα έχουν γίνει "ξέφραγο αμπέλι" από τότε που χάριν του τουρισμού οι Τούρκοι μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν και για όσο καιρό θέλουν...

 

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα