Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η θεολογική σχολή της Χάλκης είναι ένας από τους φάρους της ελληνοχριστιανοσύνης και όχι μόνο. Aς μας επιτραπεί όμως η ερώτηση, μπορείτε να σκεφτείτε, ποιος θα την διευθύνει και από ποιον θα ξεκινούν οι εντολές της σωστής λειτουργία της ; Πιστεύει ο αναγνώστης και ο κάθε πιστός ότι η Τουρκική πλευρά και οι διπλωμάτες θα το παραδώσουν στα χέρια της Ορθοδοξίας με την ποιο αγαθή πλευρά του ζητήματος ;
Μετά από τις φιλοτουρκικές τάσεις του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου, τις οικουμενιστικές και αιρεσιαρχικές του διαθέσεις με τους παπικούς την υποταγή και αναγνώριση του στις εβραϊκές συναγωγές , να μας επιτρέψετε να πιστεύουμε ακράδαντα ότι η θεολογική σχολή θα γίνει μετόχι και προπύργιο όλων των παραπάνω ! θα γίνει η καλύτερη σχολή απόφοιτων πλάνων της Νέας Εποχής και καταρρακώσεως της ορθόδοξης παράδοσης μας !
Στα Νεα της Μεγάλης Δευτέρας (13/4/09) ο Άρχων Ομπάμα
κατά την ολιγόλεπτη συνάντηση με τον οικουμενικό πατριάρχη έκανε γνωστό ότι η θεολογική σχολή θα λειτουργήσει με αντάλλαγμα την ενίσχυση( δεν γνωρίζουμε τα όρια της ενίσχυσης) της μειονότητας της Θράκης . θέλετε Χάλκη ,δώστε Θράκη ! Αυτό που φοβάται αυτονόητα κάθε ελληνορθόδοξος είναι ότι η σχολή με τους κατάλληλους ‘πρυτάνεις’ δε θα υπηρέτη Ελληνικά εθνικά συμφέροντα αλλά ούτε θα μεταφέρει το φως της ορθοδοξίας, αντίθετα θα γίνει άντρο Τούρκων πρακτόρων που θα κατευθύνει τα συμφέροντα τους.
Ξεχνάμε γρήγορα φίλοι μου και εννοώ την Σερβία, οπου και εκεί ζούσαν μέχρι ενός σημείου ειρηνικά ορθόδοξοι και μουσουλμάνοι ωσότου είδαμε τα σημερινά αποτελέσματα.
Το αλωμένο φανάρι από τις σιωνιστικές σκοτεινές και τουρκικές δυνάμεις θα μετατρέψει την Σχολή σε ‘παραγωγικό εργοστάσιο’ οικομενιστών αποφοίτων, ενώ τα οφέλη της τουρκικής πλευράς στην Θράκη θα είναι τεράστια και μέχρι στιγμής αγνώστων προθέσεων ……….

Γράμμα από φίλο αναγνώστη
Κάτοικος Θεσσαλονίκης
Ανδριανόπουλος Χαράλαμπος
Αξιωματικός λιμενικού

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα