Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΣΕ!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΑΠΛΑ, ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!

Η κυβέρνηση με το άρθρο 42 του κατάπτυστου νομοσχεδίου για τον ΟΣΕ, ανοίγει το δρόμο για την αντισυνταγματική διάλυση των εργασιακών σχέσεων και κατάργηση των Κανονισμών Εργασίας σε όλες τις εναπομείνασες δημόσιες επιχειρήσεις και πρώτα απ’ όλα στις συγκοινωνίες.

Συγκεκριμένα, με το πραξικοπηματικό και αυθαίρετο άρθρο 42 η κυβέρνηση εισάγει την μετατροπή των εργασιακών σχέσεων των ΔΕΚΟ σε σχέσεις ανάλογες με αυτές που ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα, καταργώντας όλους τους μέχρι σήμερα Κανονισμούς. Ειδικότερα, το άρθρο 42 προβλέπει ότι αρκεί η απλή ανάθεση του μάνατζμεντ μιας ΔΕΚΟ σε ιδιώτη (ανεξαρτήτως ποσοστού συμμετοχής του ή και καθόλου συμμετοχής στο κεφάλαιό της) για να μετατραπούν οι εργασιακές σχέσεις αυτόματα σε σχέσεις ιδιωτικού δικαίου!. Αυτό σημαίνει ευχέρεια ασύδοτων ομαδικών απολύσεων, ευέλικτες σχέσεις εργασίας, προσλήψεις συμβασιούχων κάθε μορφής και φυσικά αμοιβές που, κατά τις νέες εργατικές ρυθμίσεις, μπορεί να είναι κάτω και από αυτήν την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση !

 

ΑΙΣΧΟΣ!

 

http://www.iskra.gr

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα