Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Όλοι πλέον έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους για να πληροφορηθούν το όνομα του πρωθυπουργού της χώρας που ισχυριζόταν στον κ. Γιούνκερ ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το δημοσιονομικό πρόβλημα γιατί «κυβερνάει μια διεφθαρμένη χώρα».
Ήδη η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» με γραπτό ερώτημα που απηύθυνε στον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του κ. Γιούνκερ, ζήτησε να μάθει επίσημα το όνομα του πιο πάνω Έλληνα πρωθυπουργού, αλλά δεν έχει λάβει προς το παρόν απάντηση. Πιστεύουμε πάντως, πως αν πιεστεί λίγο ο κ. Γιούνκερ θα το αποκαλύψει.
Αναρωτιόμαστε τι λαός είμαστε. Ψηφίζουμε κάποιον και τον τιμούμε με....

τον τίτλο του πρωθυπουργού, παραδίδοντας τις ζωές μας και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας στα χέρια του και εκείνος μας θεωρεί διεφθαρμένους και μας διαβάλλει στο εξωτερικό. Αν λοιπόν και τώρα δεν κάνουμε κάτι θα έχει δίκιο ο κάθε τέτοιος πρωθυπουργός, όχι μόνο να μας διαβάλλει αλλά μας κάνει και ακόμα χειρότερα.

Ποτέ στην παγκόσμια ιστορία δεν έχουμε ξανακούσει για αρχηγό της κυβέρνησης οποιουδήποτε κράτους, ούτε καν για δικτάτορα, να πηγαίνει σε άλλους ηγέτες κρατών ή διεθνών οργανισμών και αντί να παρουσιάζει το λαό που τον τίμησε και τον εξέλεξε στο ύπατο αξίωμα, ως τον καλύτερο του κόσμου, άσχετα με το τι είναι ο λαός αυτός και το ποιος φταίει γι’ αυτό, εκείνος να τον διαβάλλει και τον κατηγορεί ως διαφθαρμένο. Μετά παραπονιόμαστε για τον τουρισμό, για την μη έλευση επενδύσεων κ.λ.π. Δηλαδή τι ήθελε να πει ο πρωθυπουργός αυτός προς τον κ. Γιούνκερ; ότι αυτός ήταν το αγλάισμα της τιμιότητας και ότι, όλη η άλλη χώρα ήταν διεφθαρμένη;
Μας συγχωρείτε, αλλά όταν εμείς λέμε ότι το «ψάρι βρομάει από το κεφάλι» και ότι αδίκως κατηγορούμαστε μεταξύ μας, όπως θέλει η προπαγάνδα του κάθε τέτοιου πρωθυπουργού, ότι δηλαδή ο λαός φταίει, έχουμε δίκιο.
Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αφυπνιστούμε και να πετάξουμε όλα αυτά τα υποκείμενα στη λήθη, ξαναδημιουργώντας το κράτος μας από την αρχή.

Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζουν.

http://hassapis-peter.blogspot.com

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα