Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο Σύμφωνα με τα στοιχεία του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε το ΥΠ.ΕΣ. τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010 μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής των νόμιμων μεταναστών και των ομογενών στους εκλογικούς καταλόγους, στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές πρόκειται να συμμετάσχουν για πρώτη φορά ως ψηφοφόροι 10.097 μετανάστες και 2.655 ομογενείς.Σύμφωνα με την απάντηση της Υφυπουργού Θεοδώρας Τζάκρη, σε ερώτηση των βουλευτών της Ν.Δ. Γκιουλέκα και Θ. Καράογλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου του 2010, ο αριθμός των νομίμων μεταναστών (αλλογενείς υπήκοοι τρίτων χωρών, κάτοχοι τίτλου παραμονής του Ν.3386/05), που είχαν τότε τη δυνατότητα, να συμμετάσχουν στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανερχόταν σε 67.369.

Επιπρόσθετα άνω των 200.000 ατόμων είναι οι κάτοχοι των Ειδικών Δελτίων Ομογενών που δεν έχουν λάβει ακόμη την ελληνική υπηκοότητα και οι οποίοι θα μπορούσαν να ψηφίσουν στις Δημοτικές εκλογές.

Τελικά από το αποτέλεσμα της διαδικασίας φαίνεται ότι οι νόμιμοι μετανάστες και οι ομογενείς δεν ενδιαφέρονται και τόσο για τα πολιτικά πράγματα της χώρας με τους ομογενείς να διαμαρτύρονται με αυτό τον τρόπο διότι δεν έχουν λάβει την ελληνική υπηκοότητα μέχρι σήμερα παρά τις υποσχέσεις των πολιτικών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου
«
»

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα