Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ξέρετε ποιους έχει προσλάβει το Δημόσιο σαν συμβούλους για τις αποκρατικοποιήσεις;

 
 
Tου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΙΖΕΛΟΥ
 Να που πηγαίνουν τα λεφτά από τα κουρέματα μισθών και συντάξεων. 
 
Όλο το «μπουμπούκιο» της διεθνούς (παγκοσμιοποιημένης) χρηματοπιστωτικής αγοράς.

Η Goldman Sachs, η UBS, η SP Morgan και η Credit Suisse έχουν προσληφθεί σαν σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων, είτε από το ΤΑΙΠΕΔ, είτε από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ). Και φυσικά ανώτερα στελέχη τους έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα και αλωνίζουν σε υπουργείο, σε ΔΕΚΟ, σε τράπεζες και σε μεγάλες ιδιωτικές ελληνικές επιχειρήσεις που σκέπτονται σοβαρά την αποελληνοποίησή τους.

Αυτές οι ιδιωτικές επιχειρήσεις ανήκουν κυρίως στους κλάδους των ασφαλιστικών εταιρειών, του τουρισμού ή είναι αλυσίδες καταστημάτων λιανικών πωλήσεων. 


Πότε διορίστηκαν αυτές οι χρηματοπιστωτικές εταιρείες σύμβουλοι από δημόσιες υπηρεσίες (ΤΑΙΠΕΔ - ΤΧΣ) και ποια είναι η αμοιβή τους; Τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με την προοπτική ότι την επόμενη χρονιά η χώρα μας θα βγει για δανεισμό στις αγορές, ο υπουργός Οικονομικών ψάχνει για εταιρείες που θα αναλάβουν το έργο του αναδόχου. 
Και πολλές ξένες εταιρείες ερίζουν, καθώς προβλέπουν παχυλές αμοιβές και αρκετά στοιχήματα για την ομαλή εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους της Ελλάδος. 
Να που πηγαίνουν τα λεφτά από τα κουρέματα μισθών και συντάξεων.

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα