Χριστός ανέστη! νέοι, γέροι και κόρες,

όλοι μικροί μεγάλοι ετοιμαστήτε.

Μέσα στις εκκλησιές τις δαφνοφόρες

με το φως της χαράς συμμαζωχτείτε.

Ανοίξετε αγκαλιές ειρηνοφόρες

ομπροστά στους αγίους και φιληθείτε.

Φιληθήτε γλυκά χείλη με χείλη,

πέστε Χριστός Ανέστη, εχθροί και φίλοι.

(Δ.Σολωμός,ο ύμνος της Λαμπρής)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Στο "Μια ΜΚΟ πίσω από το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια" γράφουμε για τον ρόλο που έπαιξε και παίζει στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας με διαδικασίες express στους μετανάστες που έχουν συμπληρώσει μια 5ετία στη Χώρα, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου». Το πρώτο μέρος του περίφημου νομοσχεδίου για την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών δεν αποτελεί τίποτα άλλο από σχέδιο της ίδιας ΜΚΟ που υποβλήθηκε στον κ. Ραγκούση και έγινε δεκτό.
Ποιος όμως φαίνεται να είναι ο σύνδεσμος της ΜΚΟ που έφτιαξε το νέο Κώδικα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών; Ο νέος Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ανδρέας Τάκης ανήκει στον ίδιο… ιδεολογικό κύκλο με τον κ. Δημήτρη Χριστόπουλο, τον κ. Μ. Παύλου από το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι και άλλους πολλούς.

Τους βρίσκουμε να έχουν συγγράψει μαζί βιβλία (π.χ. το «Όψεις λογοκρισίας στην Ελλάδα», το «Νέες τεχνολογίες και συνταγματικά δικαιώματα»), αλλά και να έχουν υπογράψει όλοι τους υπέρ του σχεδίου Ανάν (βλ. παρακάτω εφημερίδα Ελευθεροτυπία της 9.4.2004:

Αφού τελείωσαν, λοιπόν, με εκείνο το εθνικό έργο, έβαλαν μπροστά και το θέμα της ελληνικής ιθαγένειας. Η τοποθέτηση του κατά τα λοιπά ικανού επιστήμονα κ. Ανδρέα Τάκη από το Συνήγορο του Πολίτη στο Υπουργείο, στην κομβική θέση του Γενικού Γραμματέα, σηματοδότησε την υλοποίηση των σχεδίων των ακραίων αυτών κύκλων. Από τις πρώτες κινήσεις του κ. Τάκη ήταν να πάρει το σχέδιο της ΜΚΟ και να το μετατρέψει σε μίνι νομοσχέδιο, πείθοντας την πολιτική του ηγεσία ότι αυτή είναι η τάση σε όλη την Ευρώπη!

Κύριε Ραγκούση, τώρα που γνωρίζετε την πραγματική κατάσταση δεν έχετε άλλη δικαιολογία. Πάρτε πίσω το σχέδιο Κώδικα και προστατέψτε τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας, όπως έχετε χρέος να κάνετε. Η Ελλάδα δεν είναι off shore για παραγωγή ευρωπαίων πολιτών!

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:

Πρόεδρος : Χριστόπουλος Δημήτρης

Αντιπρόεδρος : Τσιτσελίκης Κωνσταντίνος

Γενικός Γραμματέας : Ιωαννίδης Γιάννης

Ταμίας : Παπαπαντολέοντος Κλειώ

Μέλη

Αλιβιζάτος Νίκος

Παπαϊωάννου Κωστής:

Καμπύλης Τάκης

Παρασκευόπουλος Νίκος

Κωνσταντίνου Γιάννης

Αναπληρωματικά μέλη

Παύλου Μίλτος

Παπαρρούσου Άννα

Ραχιώτης Γιάννης

Για την στάση τους ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ εδώ: http://www.enet.gr/?i=news.el.search&q=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7

www.antinews.gr

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα